Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony STR-DE585 v. Yamaha RX-V430RDS
-
Vendég
430-asom van quadral hangfalakkal és nagyon jó...
-
Vendég
430-as yamaha-ja van valakinek? A netről letöltött infok szerint ennek a távirányítója is programozható. Egyébként a 630-asra azért nem vagyok ráizgulva, mert nem izgat fel a 6.1 (nem akarok még egy hangszórót feltenni), illetve a 430-asnak számomra elegendő teljesítménye és bemenete van. Ma megnéztem egyébként a Média Makiban egy sony 585-öt. Nem voltam elragadtatva, úgyhogy szerintem marad a yamaha.
(mellesleg eddig egy Harman Kardon pro logic-os erősítőm van, ezt akarom lecserélni).
Azt nem tudom még mennyivel lehet esetleg a nagyobb yamaha sztereóban jobb a 430-astól. Én elég sok zenét hallgatok és szeretném elfogadható minőségben ezek után is hallgatni.
Egyébként elég szomorú vagyok, amiért Debrecenben nincs egy olyan hely, ahol meg is tudnám hallgatni ezeket az erőlködőket, emiatt kénytelen vagyok leírásokra és a begyűjtött infókra hagyatkozni.
Üdv. Jani
-
Vendég
Nekem is ilyen van, de teljesitmenyre eleg gyenge szerintem(tisztan watt ugyileg), en legalabbis tobbet vartam tole.
Mondjuk lecserelni biztos nem fogom, mert most vettem:)
-
Vendég
nekem RXV630RDS van és nagyon táp! szép hangja van sztereóban, igen jó basszussal, de nem túl sokkal. tök jó a távirányítója is, mert mindent vezérel.
a Sony lehet, hogy jobban néz ki (bár nekem éppen az tetszik a Yamahában, hogy ilyen drabális), de a Yamaha jobban szól.
nézd meg a www.netdepo.hu címen is, most volt elvileg árcsökkenés náluk. lehet, hogy az igazi bolti árból kijön egy 530 is...
üdv!
-
Vendég
János
Nincs ellenérv. :smile23: Tessék menni Yamahát venni. :smile3: A Sony-t nem ezért a kategóriáért szeretjük. Másért is egyre kevésbé. :smile6:
-
Vendég
Szeretnék venni egy házimozi erősítőt. Két modell közül szeretnék választani, de sajnos élőben még nem láttam egyiket sem, sőt a sony-ról a net-ről sem tudtam letölteni egy kezelői utasítást.
Jelenleg a yamaha a szinpatikusabb az alábbiak miatt:
-elvileg eggyel több A/V bemenete van
-előre beprogramozott a távirányítója (több márkát is tud kezelni).
-nem biztos hogy sokat számít, de hasonló teljesítmény mellett a yamaha 10 míg a sony 7 kg. Ebből én arra tudok következtetni, ami persze nem biztos, hogy a yamahában komolyabb tápegység lehet???
-egyébként mindkettő pro logic II.
Ha van vali érvetek v. ellenérvetek bármelyik erősítővel kapcsolatban kérlek írd meg. :smile9: :smile9: :smile9: