Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
2006-os Pioneer lejátszók (hdmi kimenettel)
Csak 393-s van neki azt ki tudom próbálni hdmi-s kábelem meg nincs...Meglátjuk...
no meg Cosmonak, igaz más márkájú projival, kompatibilitási problémái voltak az új pio 490-nel.
Sony KLV-S32A10E lcd tv-vel biztos, hogy tökéletesen műküdik, holnap fogom tesztelni a Z4-gyel...
Légyszi majd hasonlítsd össze a denonnal. Kíváncsian várom a véleményed
LG plazmával, JVC LCD-vel és PIO plazmával biztosan megy, sajna az én Pana projimmal nem szerették egymást.
Csak 393-s van neki azt ki tudom próbálni hdmi-s kábelem meg nincs...Meglátjuk...
no meg Cosmonak, igaz más márkájú projival, kompatibilitási problémái voltak az új pio 490-nel.
Sony KLV-S32A10E lcd tv-vel biztos, hogy tökéletesen műküdik, holnap fogom tesztelni a Z4-gyel...
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 705
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Csak 393-s van neki azt ki tudom próbálni hdmi-s kábelem meg nincs...
Meglátjuk...
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;
Köszi a válaszokat, Hát nem is tudom 4805-nek komponens kell HDMI-röl roszabb képet produkálna mint komponensen mivel jobba faroudja a vetítőben.
Ez nyilván lejátszófüggő.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
4805-nek komponens kell HDMI-röl roszabb képet produkálna mint komponensen mivel jobba faroudja a vetítőben.
Erre ne vegyél mérget.
Inkább próbáld ki.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Köszi a válaszokat, Hát nem is tudom 4805-nek komponens kell HDMI-röl roszabb képet produkálna mint komponensen mivel jobba faroudja a vetítőben.
585 az jo lett volna de az meg má nincs
Ismerősöm a boltos úgyhogy hazavihetem kipróbálni milyen,utánna fizetek.
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;
Hali!Megtudná valaki mondani mi a különbség a pio 393vs 490 között.Én úgy tippelem a HDMI kimnet nemléte(393).
Szoval nekem komponens kimenet kellene CSAK, Infocus 4805-t szeretnék vele hajtani.
Kérdeztem az a helyi eladót van -e 585A.azt monta nincs csak az ujak. Erröl a tipusrol sok jot hallottam már
585 végeredményben tudásban egyenlö lehet a 393-mal?
Lehet valahol mÉg 585-t kapni?
Szerintem nincs nagy különbség árban a 393 és a 490 között, annyit megér a HDMI kimenet.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 705
lehet, hogy mégis csak jó lesz az a hdmi
olvass 2-3 lejjebb
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Hali!
Megtudná valaki mondani mi a különbség a pio 393vs 490 között.Én úgy tippelem a HDMI kimnet nemléte(393).
Szoval nekem komponens kimenet kellene CSAK, Infocus 4805-t szeretnék vele hajtani.
Kérdeztem az a helyi eladót van -e 585A.azt monta nincs csak az ujak. Erröl a tipusrol sok jot hallottam már
585 végeredményben tudásban egyenlö lehet a 393-mal?
Lehet valahol mÉg 585-t kapni?
Szerintem semmivel sem rosszabb komponensen,vagy RGB-n , mint bármelyik lejátszó, ebben az árkategóriában.
Mi PIO plazmán néztünk komponensen és a HDMI sokkal jobb volt.
No erre voltam kíváncsi!
A 490-es Pio (de a Pana s52-es is) képe komponens kimeneten nem valami túl jó. Inkább a HDMI kimenetre gyúrtak.
Cisco!
A komponenst és a Scartot kíváncsiságból nem hasonlítottad össze? RGB, S-video és komponens között milyen összefüggéseket lehet felfedezni?
Nem, mert csak a HDMI kimenettel próbáltam.
Szerintem semmivel sem rosszabb komponensen,vagy RGB-n , mint bármelyik lejátszó, ebben az árkategóriában.
A kérdés nem arra vonatkozott, hogy a Pio jobb-e mint mondjuk egy LG, hanem arra, hogy ezen a készüléken a kimenetek között milyen látható különbségek vannak. ( De nem is a csatlakozók formájára, vagy a színére gondoltam. Ha esetleg ez lenne a következő válasz )
Mi PIO plazmán néztünk komponensen és a HDMI sokkal jobb volt.
A 490-es Pio (de a Pana s52-es is) képe komponens kimeneten nem valami túl jó. Inkább a HDMI kimenetre gyúrtak.
Cisco!
A komponenst és a Scartot kíváncsiságból nem hasonlítottad össze? RGB, S-video és komponens között milyen összefüggéseket lehet felfedezni?
Cisco!
A kérdés azért érdekes nekem, mert pjotr azt fejtegette, hogy (neki) nem érdemes hdmi-be átruházni. Én összetetteben gondolkozom, mert már régóta szeretnék képmegjelenítőt cserélni. Plazmára gondoltam, (az én számításaim szerint!) egy hdmi bemenet olyan 60 rugó körül van. Rövidesen azt kell eldöntenem, hogy ezt a 60 ezret, meg egy új lejátszó árát, plusz a kábelek értékének különbözetét érdemes-e megfinanszíroznom. Pontosabban 100 ezer Ft plusz ráfordítás mennyire fog látszani. Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan...
Én csak azt próbáltam mondani, hogy nekem nem éri meg azt az 50.000-et amit rá kéne költeni, de amint reális áron lehet majd jó divx-es dvd írót kapni én is váltani fogok hdmi-re.
Hát igen kinek mi éri meg az nagyon változó, van akinek egy vudu varázslat is megér ennél többet...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Sok TV -főleg a prémium kategóriában- olyan képjavítókat tartalmaz amelyet az RGB egyszerűen kihagy, az S-Video viszont nem.
Hopp, ez eszembe nem jutott volna...
Én csak projektoron próbáltam és ott elég nagy volt a különbség, azt gondoltam, hogy ez minden esetben így van (mármint hogy az RGB jobb, mint az S-video).
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
-
Vendég
Mindenki ezt mondja. Csak én nem. De én is csak azóta, amióta kipróbáltam. A kérdést nem tettem fel elég szabatosan. Tehát a kérdés annyi lett volna, hogy a scarton az RGB kép jobb, vagy az S-videó. Én az S-videót használom, mert ennek a képe NÁLAM jobb.A kérdés azért érdekes nekem, mert pjotr azt fejtegette, hogy (neki) nem érdemes hdmi-be átruházni. Én összetetteben gondolkozom, mert már régóta szeretnék képmegjelenítőt cserélni. Plazmára gondoltam, (az én számításaim szerint!) egy hdmi bemenet olyan 60 rugó körül van. Rövidesen azt kell eldöntenem, hogy ezt a 60 ezret, meg egy új lejátszó árát, plusz a kábelek értékének különbözetét érdemes-e megfinanszíroznom. Pontosabban 100 ezer Ft plusz ráfordítás mennyire fog látszani. Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan...
Nem olvastam az előzményeket, bocsi ha melléfogok kicsit.
Az S-Video kontra RGB összevetés csak interlace megjelenítő esetén érdekes. Nálam is jobb az S-Video. Ennek egy oka lehet. Sok TV -főleg a prémium kategóriában- olyan képjavítókat tartalmaz amelyet az RGB egyszerűen kihagy, az S-Video viszont nem.
Progresszív megjelenítőknél az S-Video a futottak még kategóriában tartozik. Itt az RGB, komponens, illetve digitális (DVI, HDMI) jelátvitel marad versenyben. Itt megint nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, én a tapasztalataim alapján egyértelműen a digitális mellett teszem le a voksom. De a pontos készülék ismeretében lehet, hogy az analóg összeköttetés a jobb. A HDMI jövőbemutató előnye egyértelmű. A jövő erősítői, lejátszói, kamerái mind HDMI-sek így az összekábelezés is teljesen digitális marad mindemellett a minőséget tekintve is a legjobb választás lehet.
azt nem tudom h melyik a jobb? a euroscart vagy az S video a képnek?
A scart, ha van rajta RGB lehetőség.
Mindenki ezt mondja. Csak én nem. De én is csak azóta, amióta kipróbáltam. A kérdést nem tettem fel elég szabatosan. Tehát a kérdés annyi lett volna, hogy a scarton az RGB kép jobb, vagy az S-videó. Én az S-videót használom, mert ennek a képe NÁLAM jobb.
A kérdés azért érdekes nekem, mert pjotr azt fejtegette, hogy (neki) nem érdemes hdmi-be átruházni. Én összetetteben gondolkozom, mert már régóta szeretnék képmegjelenítőt cserélni. Plazmára gondoltam, (az én számításaim szerint!) egy hdmi bemenet olyan 60 rugó körül van. Rövidesen azt kell eldöntenem, hogy ezt a 60 ezret, meg egy új lejátszó árát, plusz a kábelek értékének különbözetét érdemes-e megfinanszíroznom. Pontosabban 100 ezer Ft plusz ráfordítás mennyire fog látszani. Remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan...
Igazad van, el kellene mennem venni átalakítót és kábelt, csak marha messze van nekem az lsk , kábelt még csak kapok kácsánál vagy hq-nál, de átalakítót nem hiszem
KuZo-t keresd meg , nekem is ő segített...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
A scart, ha van rajta RGB lehetőség.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
nekem is 696osom van 3 hetes. netdepos. minden este megnézunk vele egy divx-et eddig nem volt rá panasz.
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
10 napos Pio Dv696 besz@rt, nem jön ki a komponens csatin piros szín, aszonták 3-4 hét, de több is lehet .Igazán most kezdtem volna csak használni a 4805-öt is, de hát lejáccó híján.....
Ezt a lejátszót vétek nem HDMI-n használni...
Igazad van, el kellene mennem venni átalakítót és kábelt, csak marha messze van nekem az lsk , kábelt még csak kapok kácsánál vagy hq-nál, de átalakítót nem hiszem
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
10 napos Pio Dv696 besz@rt, nem jön ki a komponens csatin piros szín, aszonták 3-4 hét, de több is lehet .Igazán most kezdtem volna csak használni a 4805-öt is, de hát lejáccó híján.....
Nekem 575-ös Pio-m van. A Netdepóban vettem annak idején, és a három év gyári garanciát az első félévben cseregaranciával ígérték. Tehát nem javítanak, hanem kicserélik. Te hol és milyen garanciával vetted a tiédet? Erre a készülékre a cseregarancia ezen formája nem vonatkozik? Erősen gondolkozom egy 575-696-os cserében.
AV Planetnél vettem, nem különösebben erőlködtek, hogy elégedett legyek velük még egyszer tőlük nem veszek pio-t, netdepo valóban jobb feltételeket ígér, csak türelmetlen voltam
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90