Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MPEG4 lejátszók
MPEG4 lejátszók
... Letöltöttem a teszt CD-t ...
Égen földön keresem, hogy honnan tudnám letölteni az említett teszt CD-t. Meg tudná írni valaki? Előre is köszönöm.
MPEG4 lejátszók
Másik lehetőség, hogy üt a lemez (azaz nem tökéletesen kiegyensúlyozott). Ha pl. fel van címkézve, ez könnyen megesik.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
MPEG4 lejátszók
Sziasztok! Lenne egy elég rossz tapasztalatom. Vettem egy Philips 630-ast. A boltban kipróbáltam a Ritek-es -R-es dvd-et. Lejátszotta.
Sajnos otthon lejátszás közben berregő, sercegő, sipoló hangot ad, amikor olvas a lemezről. Nem feltünő, de ha csend van a filmben, akkor hallod hogy pörög a lemez. A gyári lemezem viszont tök jó volt.
Szerintetek a -R-os lemezzel van gondja?
Kipróbáltam többfélét is.
Tanácsokat várok.
Köszi!
A legvalószínűbb, hogy a lemezt nem szereti valamiért. talán túl gyorsan lett írva, talán nehezebben olvassa... szerintem ez nem feltétlenül általános probléma, de a te készülékedre lehet jellemző. Viszont emiatt nem valószínű, hogy bárhol is kicserélik neked, mert ha olvass, akkor olvassa.. amíg megy addig jó.
Azt javaslom, írj meg lassabb sebességgel egy jobb minőségű -R lemezt és próbáld ki azzal. Esetleg írhatsz ilyen ritek-et is... sajna ebben a kategóriában sok a rossz minőségű lemez.
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
Lenne egy elég rossz tapasztalatom. Vettem egy Philips 630-ast. A boltban kipróbáltam a Ritek-es -R-es dvd-et. Lejátszotta.
Sajnos otthon lejátszás közben berregő, sercegő, sipoló hangot ad, amikor olvas a lemezről. Nem feltünő, de ha csend van a filmben, akkor hallod hogy pörög a lemez. A gyári lemezem viszont tök jó volt.
Tanácsokat várok.
Köszi!
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
Lenne egy elég rossz tapasztalatom. Vettem egy Philips 630-ast. A boltban kipróbáltam a Ritek-es -R-es dvd-et. Lejátszotta.
Tanácsokat várok.
Köszi!
MPEG4 lejátszók
Megadnád, hogy honnan tölthető le a 630-as firmware, és, hogy hogyan kell frissíteni?
Ezen a webcímen minden infot megtalálsz a Philips 630-as lejátszóval kapcsolatban:
http://jatekosok.speier.hu/player.php?id=20
A lap alján, a fórumhoz jutsz el, amiben pontosan leírnak mindent a firmware frissítéséről.
A főoldalon további lejátszók leírásai is megtalálhatók.
http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp6 ... us_eng.zip
a 630 Firmware
és egy kis angol oktatás hogy mit is csinálj vele és hogy ...
http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp6 ... ur_eng.pdf
Csá !
MPEG4 lejátszók
De most komolyan, ne vicceljetek már!
Kapkodtok itt a Philips 630 után, amikor még feliratot sem tud?!? Übergagyi! (Már elnézést...)
Vagy mindenkinek minden filmje szinkronos??
Nem tudom volt -e már szó róla, de akkor beszámolnék például az XBOX, mint divx lejátszó képességeiről:
Előnyök:
- Abszolút totális kompatibilitás mindennel ami kép és hang formátum csak létezik, és létezni fog, plusz feliratok. Jövőbiztos megoldás. Többféle médiaplayer jön ki rá folyamatosan, amik tudásban és kezelhetőségben 10x jobbak mint a gagyi asztali divx lejátszók felülete.
- Mindezt akár saját HDD-ről is, mp3-akat, filmeket, mindent!!
- Beletehetsz 120gb hdd-t amire felrakod a kedvenc filmjeidet, zenéid, és kész
- A legjobb kezelőfelület ami csak lehetséges
- Vagy akár a PC-d HDD-jéről, akár WIRELESS kapcsolaton is!! (vagy sima utp-s ethernet kábel)
- Játszhatsz is vele mellesleg
Hátrányok:
- Alapban cdr-t nem igen olvas, csak némelyik példány ez a legnagyobb hibája. (de: rá lehet kötni sima pc-s drive-ot és akkor minden OK) viszon dvdr, cdrw megy neki, éshát a 130 ft-os dvd-r korában amúgy is minek cd-re írni bármit is
- Kicsit zúg, de még messze nem úgy mint egy pc, és halkítható
Tulajdonképpen PC, de sokkal jobb divx lejátszásra mint egy alap pc, mert kis helyet foglal, nagyon olcsó, jó a képminősége, távirányítható, halkabb, stb...
No ennyi.. Sztem ez is elég kényelmes megoldás, kis szakértelmet kíván de ha egyszer beállítottad, akkor onnantól kezdve sokkal jobb mint 1 dzsunka divx lejátszó.
Ha nem lennél ilyen LÁMA és olvasnál kicsit az interneten láthatnád hogy a Phillips 630-as KEZEL feliratokat (SRT SUB TXT) és tőkéletesen megjeleniti a magyar ÉKEZETEKET is csak el kell olvasni hogy mit is kell csinálni hozzá ...... Én most vettem egyet Firmware update kellett neki (eredeti a philips honlapjáról) és minden probléma megoldva. Ha valamiről nem tudom hogy igazam van nem hírdetem fenhhangon mer két szék között a pad alá eset lesz. A 630-as a piacon kapható egyik legjobb ár/szolgáltatás/minőség faktoru DVD player. szinte MINDENT lejátszik eddig még nem aláltam olyat amit ne tett volna...
Erről ennyit...
Üdv!
MPEG4 lejátszók
Megadnád, hogy honnan tölthető le a 630-as firmware, és, hogy hogyan kell frissíteni?
Ezen a webcímen minden infot megtalálsz a Philips 630-as lejátszóval kapcsolatban:
http://jatekosok.speier.hu/player.php?id=20
A lap alján, a fórumhoz jutsz el, amiben pontosan leírnak mindent a firmware frissítéséről.
A főoldalon további lejátszók leírásai is megtalálhatók.
MPEG4 lejátszók
Én is most vettem meg a philipset, a 630-asat és egy gyors firmware csere után tényleg tök jól működik. Teszteltem régebbi és új kódolású filmekkel és ment.A MediaMarktban 5 féle volt, de az eladók nem tudtak róla igazán semmit, csak ami ki van írva, nem érdemes rájuk hallgatni.
Nekem el kezde magyarázni, hogy ez milyen szar, mert alig tud valamit is lejátszani, míg a drágábbak már szinte mindent.
DVP737-esnél nem tudom, mit tud kevesebbet én csak az árban láttam külömbséget.
Egy icipici hibát találtam, ami szerintem a következő firmware-rel javitani fognak, hogy a felirat mögé elkélne a fekete háttér, mert bizonyos részeknél, ha világos a kép, nem lehet rendesen olvasni a szöveget. Meg mondjuk lehetnének ducibb karakterek, a jobb olvasás végett, de szerintem ezt javítani fogják.
Mi a jövő?
Többek szerint pár nagy cég felvásárolná a divx-et és megszüntetnék, mások tovább finanszíroznák és online kölcsönzős megoldásban gondolkodnak.
Kérdés, hogy ha megjelenik egy új kódolás akkor lesz-e hozzzá frissítés.
Szeva,
dvd-r lemezekkel hogy áll? csak mert általában a philipsek nem szeretik, viszont néhány helyen azt olvasni hogy semmi gond velük a 630-as esetében...
Köszi..
MPEG4 lejátszók
Megvettem..... Gyorsteszt szerint megy a divx cdrol es dvdrol is. Az ekezetes felirat is rendben volt es kapcsolhato ki-be. DD5.1 hangal se volt problema.
Viszont egyik lemeznel surun "megakadt" a lejatszas illetve egy masiknal egyaltalan nem volt hang.
Ez nemtudom mitol lehet. Esetleg jo lenne megnezni hogy az adott lemez mivel lett tomoritve es milyen hangsavot hasznal. Erre ajanljatok vmi progit......
Hi!
Többet tudnál róla mondani?
Nagyon érdekelne, a speckó alapján naon jónak tűnik :vazeg:
Ilyesmi érdekelne:
Milyen chipet használ? (ESS,MTK...)
Töri-e a hosszú feliratot?
Frimwaret lehet-e frissíteni?
Divx, mp3 vegyesen megy-e?
Pl a Princót viszi-e?
Minél akadt meg? (DVD, Cd)
Esetleg a leírása...
Egyenlőre ennyi :smile19:
Persze, ha ráérsz
Addig is küldök egy
Üdv: ttt
MPEG4 lejátszók
Megvettem..... Gyorsteszt szerint megy a divx cdrol es dvdrol is. Az ekezetes felirat is rendben volt es kapcsolhato ki-be. DD5.1 hangal se volt problema.
Viszont egyik lemeznel surun "megakadt" a lejatszas illetve egy masiknal egyaltalan nem volt hang.
Ez nemtudom mitol lehet. Esetleg jo lenne megnezni hogy az adott lemez mivel lett tomoritve es milyen hangsavot hasznal. Erre ajanljatok vmi progit......
SoundkeY
Mennyiért szerezted be?
Köszi!
Regisztráltam és megtaláltam a megadott címen (http://www.mercurycomputer.hu/) : 22 568 Ft
MPEG4 lejátszók
SoundkeY
Mennyiért szerezted be?
Köszi!
MPEG4 lejátszók
Én is most vettem meg a philipset, a 630-asat és egy gyors firmware csere után tényleg tök jól működik. Teszteltem régebbi és új kódolású filmekkel és ment.A MediaMarktban 5 féle volt, de az eladók nem tudtak róla igazán semmit, csak ami ki van írva, nem érdemes rájuk hallgatni.
Nekem el kezde magyarázni, hogy ez milyen szar, mert alig tud valamit is lejátszani, míg a drágábbak már szinte mindent.
Egy icipici hibát találtam, ami szerintem a következő firmware-rel javitani fognak, hogy a felirat mögé elkélne a fekete háttér, mert bizonyos részeknél, ha világos a kép, nem lehet rendesen olvasni a szöveget. Meg mondjuk lehetnének ducibb karakterek, a jobb olvasás végett, de szerintem ezt javítani fogják.
Mi a jövő?
Többek szerint pár nagy cég felvásárolná a divx-et és megszüntetnék, mások tovább finanszíroznák és online kölcsönzős megoldásban gondolkodnak.
Szeva,
dvd-r lemezekkel hogy áll? csak mert általában a philipsek nem szeretik, viszont néhány helyen azt olvasni hogy semmi gond velük a 630-as esetében...
Köszi..
MPEG4 lejátszók
Gspot
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
MPEG4 lejátszók
Megvettem.....
Gyorsteszt szerint megy a divx cdrol es dvdrol is. Az ekezetes felirat is rendben volt es kapcsolhato ki-be. DD5.1 hangal se volt problema.
TV: Samsung CS-761APF 30"
Projector:Sanyo PLV-Z2
Erősítő:Pioneer VSX-909RDS THX ULTRA
DVD: Denon DVD1910, Panasonic A360
Video:Panasonic NV HD 630
Hangfalak: Phonar volume2, Phonar Center2, Phonar Compact2, YST-SW 80 sub.....
MPEG4 lejátszók
UDV !
A mercury 3783 divxes lejatszojarol mit lehet tudni ?
Termék jellemzők:
Olvasási kompatibilitás:
DVD-Video / SVCD / VCD /CD / CD-R / CD-RW / MP3-CD /Kodak Picture CD (JPEG) / CD+G/DVD-R/ DVD+R/ DVD-RW/ DVD+RW/DivX
Progressive Scan
PAL/NTSC Dual System
Code free
Beépített Dolby® Digital and dts® Decoder
5.1 Channel Audio kimenet
24bit / 96KHz Audio DAC
Video kimenet
Digitális Optikai kimenet
Karaoke funkció
Kimenetek: Video/ S-Video/ Komponens video/ koaxiális/ Scart
Audio kimenetek: 5.1 Channel Audio kimenet/ Optikai kimenet/ Mikrofon bemenet
Méret: 430 x 47 x 275mm
Súly: 4 kg
http://www.mercurycomputer.hu/
TV: Samsung CS-761APF 30"
Projector:Sanyo PLV-Z2
Erősítő:Pioneer VSX-909RDS THX ULTRA
DVD: Denon DVD1910, Panasonic A360
Video:Panasonic NV HD 630
Hangfalak: Phonar volume2, Phonar Center2, Phonar Compact2, YST-SW 80 sub.....
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
A szoftver/divx-be is leírtam a következőket, de ott nem kaptam rá választ sajnos, hátha ezt többen olvassátok, szóval íme a kérdésem:
Az sb sorozatú Technosonic mp-101-eshez vajon jó lehet ez a 275-ös sorszámú firmware?
http://www.synco.ru/download/EM85XX_MP1 ... 031219.ZIP
( http://www.synco.ru/main/mpeg/MP101_fir ... grade.html )
Csak azért kérdem, mert a hivatalosnak tartott oldalon még mindig csak a 253-as verziószámnál tartanak!! (lásd: http://203.85.120.16 felülre írod: Technosonic alulra pedig - például az én lejátszómhoz-: MP06214, de ez lejátszónként változik!!)
Van egyébként egy cseh oldal is, ahol szintén van ebből a 275s-es firmware-ből, de az hibás ott... ( http://technosonic.katovsky.cz/ )
Üdv:
nagyger
Technosonic MP-101 (firmware: sb004-252s) ; Creative Inspire 5.1 digital 5700
MPEG4 lejátszók
Én is most vettem meg a philipset, a 630-asat és egy gyors firmware csere után tényleg tök jól működik. Teszteltem régebbi és új kódolású filmekkel és ment.
A MediaMarktban 5 féle volt, de az eladók nem tudtak róla igazán semmit, csak ami ki van írva, nem érdemes rájuk hallgatni.
Mi a jövő?
MPEG4 lejátszók
Pozitív. Engem a felírat mellett az izgat még legjobban, hogy tud e ez a player DVD-ről lejátszani mpeg-et? Érdekes, hogy ez a feature nem túl elterjedt, pedig én már nem szívesen kínlódnék a CD-kkel. Tud valaki erre vonatkozó infóval szolgálni?
Gabir
MPEG4 lejátszók
Hátha valakit izgat, de kijött egy új firmware a Philips 630-ashoz, amivel kezel srt, sub és smi feliratokat. Az első kettőt teszteltem. A kódlap is változtatható, így a magyar ékezetek is rendben vannak. Alakul ez lassacskán.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... plt=&s=ccc
MPEG4 lejátszók
További gondom van. Ma megpróbáltam frissíteni a FW-t, mindenben a mellékelt leírás szerint jártam el, de no disk üzenettel nem ismeri fel a lemezt. Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni?
Biztosan sikerült az a fw frissítés???Semmilyen lemezt nem ismer fel?
Hali!
A frissítő lemez nem volt megfelelően megírva ezért nem jött össze. Az utolsó frissítésbe(május végi) viszont belehalt. Készenléti állapotból nem lehet feléleszteni, úgymaradt
Ez van.
MPEG4 lejátszók
Az előző Vendég én voltam, nem vettem észre, hogy nem voltam bejelkentkezve.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
MPEG4 lejátszók
Igen ezt mondták nekem is a szervízben, de ez engem nem boldogít. Ez mindegyik TV adón foltosodik, ha kb 10 mp-ig erős fényt kap a képcső. Ez van. Valami olyasmit is beszéltek nekem, hogy valamilyen áramerősség nincs jól beállítva a képcsőnél, de nem tudják belőni. Mindegy mostmár, itt van mögöttem a TV eladom valakinek olcsó pénzért.
Korhatár:
Nekem akkor jön elő igen hamar, ha világos külső jelet adok neki, pl. a számítógép merev képét S-Video csatlakozón keresztül. Ilyenkor tényleg pillanatok alatt pillangószárny alakban elszíneződik a kép, a bal szárnya kék, a jobb szárnya meg piros lesz. Pár perc alatt teljesen elmennek a színek a szárnyon belüli területen. Ez ismereteim szerint a képcső elmágneseződését jelenti és éppen ma jutott eszembe, hogy talán a hangszórómágnesek nem megfelelő árnyékolását nem tudja a demagnetizáló tekercs kompenzálni, ha ilyen jelet kap a tévé. Holnap megkérdezem a szervízt, hogy mit szólnak ehhez az ötlethez, esetleg valamilyen plusz hangszóróárnyékolással kiküszöbölhető a hiba.
MPEG4 lejátszók
... Nem ez a fő gondom a THOMSON-al hanem az, hogy új kora óta foltosodik a képcsöve, ha a lejátszott műsor túl erős fénnyel világítja meg a képcsövet akár csak néhány másodpercig is. Hiába volt képcsőcsere ugyanaz minden. A másik gondom az, hogy elég buta típust választottam, a távírányítója is elég butácska, de amikor megvettem én is butácska voltam.
Korhatár:
Nekem is ugyanezt csinálja a Philips tévém. Ez nem a képcső hibája, hanem a demagnetizálás nem megfelelő. Ha foltosodást látsz, kapcsolj át olyan tévéadóra, ahol normális kép van és kb. fél perc alatt eltűnnek a foltok. Beszéltem már Philips márkaszrevízzel, de azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Legalább nem cseréltették ki a képcsövet. Engem is bosszant a dolog és mivel az asszonynál lévő öreg Vidi tévé döglődik, ezt átpasszolom neki és magamnak veszek egy olcsóbb 16:9-est. A boltban is ki lehet próbálni, hogy foltosodik-e a képcső: az RTL KLUB teletextjének sok lapján fehér a háttér, itt fél perc alatt kiderül, hogy tartja-e a színét, vagy befoltosodik. Ezt a tesztet ajánlom minden tévé vásárlónak, nehogy otthon napokkal később derüljön ki a hiba, amikor már nincs lehetőség a cserére és a szervíz sem tudja javítani.
Igen ezt mondták nekem is a szervízben, de ez engem nem boldogít. Ez mindegyik TV adón foltosodik, ha kb 10 mp-ig erős fényt kap a képcső. Ez van. Valami olyasmit is beszéltek nekem, hogy valamilyen áramerősség nincs jól beállítva a képcsőnél, de nem tudják belőni. Mindegy mostmár, itt van mögöttem a TV eladom valakinek olcsó pénzért.
Amúgy egy érdekes tapasztalat az Eltáról. A hosszú feliratok végét levágja ez kifejezetten zavar, és egyszer eltűnt a felirat és nem is jött vissza csak amikor elkezdtem újból nézni a filmet. Nem kiforrott ez az új fw az az érzésem.
Jó lenne ha jönne ki olyan ami ezeket a hibákat kiküszöböli. Írok az eltának e-mailt, habár lehet nem érdekli őket.
MPEG4 lejátszók
Az, hogy egy player támogatja az MPEG 4 formátumot, még nem jelenti azt, hogy DVD lejátszásra nem ugyanolyan alkalmas mint bármelyik másik társa...
sajnos de: manapság ugyanis az, h egy játékos "támogatja" a divx-et, abban merül ki, h a pár elterjedt chip vmelyikét használja (pl a Philips, hiába van neki, mégsem saját chippel hozta ki a 737-et) - ez pedig erősen behatárolja a DVD lejátszás minőségét