Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-R tesztek

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Mester »

Én SK-ba nem találtam normális áron lemezt.
Ugyanannyi mint itthon, vagy drágább.

Joe SK-ból
Isten Hozott! :)

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Joe SK-ból »

mszaby ok. de ha véletlenül SK-ban vagy és DVD lemezt szeretnél vásárolni akkor a Verbatim DVD-R Printable ( festhető) lemezt ne vegyél. Nagyon sok gond van velük, Rádobod a filmet és szaggat, ugral vagy le sem játsza DVD lejátszó, a Hardver amivel égettem vissza sem tudja olvasni. Ezt nem csak én tapasztaltam. Kb 30%-ánál fordul elö ez a hiba.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: mszaby »

köszi szépen a progit, már ki is probáltam fasza. Eddig a Neroba teszteltem a lemezeket, de az kevés infot adott.
Ha találsz SK-ban valami érdekes lemezt érdekes alapanyaggal, akkor oszd meg velünk.
Elkúrtuk

Vendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Platimun DVD+R (mediakód: Ricohjpn) az egyik legjobb írható DVD!    Nyilván nem a Platinum márka miatt, hanem az alapanyag miatt. A teszteken elveri a +-os ricoh (lehet az Fuji vagy Platinum márkájú) az össze "márkásabb" lemezt. És még olcsóbb is! Én megírtam több mint 100 ilyen lemezt, és egyetlen egyet sem rontott, pedig az én íróm, ha nem jó a lemez, könnyen ront. Csak kár, hogy nem lehet nyomtathatóban már kapni 
Már a Fuji márkanév alatt sem RicohJpn, hanem Fujifilm alapanyagú lemezek jönnek ki.
Nem tudom, hol lehet Ricoh lemezeket kapni, én boltban még nem láttam.
A Platinumnak csak az a baja, hogy mindig más alapanyagú lemezt szitáznak Platinum márkanévvel, tehát ha nem ismerem, hogy hogyan néz ki és milyen írási sebességű a RicohJpn alapanyagú lemezük, akkor számomra zsákbamacska.

A dvdr.atw.hu nézd meg, itt van Ricoh lemez barátságos áron. Én most ezt használom.

Vendég

DVD-R tesztek

Én eddig nem az alapanyagot néztem, Hogyan tudom meg hogy milyen alapanyagú a DVD vagy a CD lemez?
Ezzela progival.

köszi szépen a progit, már ki is probáltam fasza. Eddig a Neroba teszteltem a lemezeket, de az kevés infot adott.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Én eddig nem az alapanyagot néztem, Hogyan tudom meg hogy milyen alapanyagú a DVD vagy a CD lemez?
Ezzela progival.
Elkúrtuk

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Blitz »

Nálunk meg olcsóbb a mérgezett paprika

Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB

Vendég

DVD-R tesztek

Én eddig nem az alapanyagot néztem, Hogyan tudom meg hogy milyen alapanyagú a DVD vagy a CD lemez? Mer nincs a csomagoláson feltüntetve. Egyébkén énnálam a PHILIPS DVD+R az első, Verbatim DVD+R a második, és eProformance DVD+R a harmadik. A mínuszos lemezeket nem nagyon szeretem. Nálun Szlovákiában egy darab Verbatim DVD+R 8x ára 20-25 Korona körül van, nálatok k*rva drága.

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Atilius »

A Platimun DVD+R (mediakód: Ricohjpn) az egyik legjobb írható DVD! Nyilván nem a Platinum márka miatt, hanem az alapanyag miatt. A teszteken elveri a +-os ricoh (lehet az Fuji vagy Platinum márkájú) az össze "márkásabb" lemezt.
A Ricoh alapanyag nem az egyik legjobb, hanem a legjobb. A Ricoh alapanyagokkal először annak idején még a CD lemezeknél találkoztam és már akkor is a legjobbak között voltak számontartva. Először meg voltam róla győződve, hogy valami gagyi lemezek lehetnek, mert a Ricoh-ról csak az irodatechnikában hallottam. Aztán utánanéztem és mint kiderült a az újraírható technológiát teljes egészében a Ricoh fejlesztette ki.
Tényleg nagyon jó lemezek, azért nálam mostanság a Philips dvd-r lemezek (Fuji alapanyag) is nagyon bejönnek a második helyre.

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A Platimun DVD+R (mediakód: Ricohjpn) az egyik legjobb írható DVD! Nyilván nem a Platinum márka miatt, hanem az alapanyag miatt. A teszteken elveri a +-os ricoh (lehet az Fuji vagy Platinum márkájú) az össze "márkásabb" lemezt. És még olcsóbb is! Én megírtam több mint 100 ilyen lemezt, és egyetlen egyet sem rontott, pedig az én íróm, ha nem jó a lemez, könnyen ront. Csak kár, hogy nem lehet nyomtathatóban már kapni
Már a Fuji márkanév alatt sem RicohJpn, hanem Fujifilm alapanyagú lemezek jönnek ki.
Nem tudom, hol lehet Ricoh lemezeket kapni, én boltban még nem láttam.
A Platinumnak csak az a baja, hogy mindig más alapanyagú lemezt szitáznak Platinum márkanévvel, tehát ha nem ismerem, hogy hogyan néz ki és milyen írási sebességű a RicohJpn alapanyagú lemezük, akkor számomra zsákbamacska.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Hát valóban nehéz..de lassan már döntök, szerintem TDK+R lesz...haverommal együtt hozzuk a lemezeket, neki nagyon tetszik, még egyet nem rontott plusszosból s ugyanaz a lemez, ugyanaz az író van, szal ami neki az nekem...aztán majd meglátjuk hogy mennyire lassul a visszaolvasás, mennyire megbízható...mindenesetre a film szépen megy rajta, semmi probléma nincs vele...
kérdeztem 1 másik srácot is, ő szerinte a Verbatim a jobb, mert pl. még arra is ügyeltek a verbánál, hogy a dvd kört ha oldalról nézed akkor nincs lecsurgása a festékanyagnak, ellenben a tdk-nál itt-ott akad...igaz ez nem számít bele a filmbe, de ez is az igényességét tükrözi...amúgy szerinte a platinum lemez a legjobb, de én akkor is maradok ennél a 2 márkánál (szóval szerintem meg nem)...

A Platinum gagyi
Ha egyszer jó íróval jól van megírva a lemez (akár TDK, akár Verbatim), akkor nem lesz gond a filmekkel. Inkább a lejátszó lehet háklis egy idő után. A lecsurgásról annyit, hogy ugyanannál a típusnál is az egyiken van, a másikon nincs. Ennek valóban semmi jelentőssége, sem a polcon nem zavar, sem a játékosban.

A Platimun DVD+R (mediakód: Ricohjpn) az egyik legjobb írható DVD! Nyilván nem a Platinum márka miatt, hanem az alapanyag miatt. A teszteken elveri a +-os ricoh (lehet az Fuji vagy Platinum márkájú) az össze "márkásabb" lemezt. És még olcsóbb is! Én megírtam több mint 100 ilyen lemezt, és egyetlen egyet sem rontott, pedig az én íróm, ha nem jó a lemez, könnyen ront. Csak kár, hogy nem lehet nyomtathatóban már kapni

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Hát valóban nehéz..de lassan már döntök, szerintem TDK+R lesz...haverommal együtt hozzuk a lemezeket, neki nagyon tetszik, még egyet nem rontott plusszosból s ugyanaz a lemez, ugyanaz az író van, szal ami neki az nekem...aztán majd meglátjuk hogy mennyire lassul a visszaolvasás, mennyire megbízható...mindenesetre a film szépen megy rajta, semmi probléma nincs vele...
kérdeztem 1 másik srácot is, ő szerinte a Verbatim a jobb, mert pl. még arra is ügyeltek a verbánál, hogy a dvd kört ha oldalról nézed akkor nincs lecsurgása a festékanyagnak, ellenben a tdk-nál itt-ott akad...igaz ez nem számít bele a filmbe, de ez is az igényességét tükrözi...amúgy szerinte a platinum lemez a legjobb, de én akkor is maradok ennél a 2 márkánál (szóval szerintem meg nem)...

A Platinum gagyi
Ha egyszer jó íróval jól van megírva a lemez (akár TDK, akár Verbatim), akkor nem lesz gond a filmekkel. Inkább a lejátszó lehet háklis egy idő után. A lecsurgásról annyit, hogy ugyanannál a típusnál is az egyiken van, a másikon nincs. Ennek valóban semmi jelentőssége, sem a polcon nem zavar, sem a játékosban.

bakibandi

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: bakibandi »

és a TDK+R az szerintetek kihúzza addig mint a VERBATIM+R ???-tudom költői-

Eldöntöm neked a kérdést: Verbatimot vegyél! TDK-t már rontottam, Verbatimot még soha.

Nekem nem az a legfőbb bajom, hogy rontok-e vagy nem, az nem számít..majd felírom újra,jól...
a lényeg, hogy melyik a megbízhatóbb adatok terén ???? Verbatim vagy TDK ???

Ez most olyan mintha következő heti lottószámokat kérdeznéd. Mindkettő jó márka, de mindkettőből kifoghatsz rossz példányokat is.
Adattárolásra szerintem a legmegbízhatóbb a DVD+RW vagy a DVD-RAM, de én a Princo lemezeket leszámítva még nem találkoztam nem megbízható DVD+/-R -rel sem.

Hát valóban nehéz..de lassan már döntök, szerintem TDK+R lesz...haverommal együtt hozzuk a lemezeket, neki nagyon tetszik, még egyet nem rontott plusszosból s ugyanaz a lemez, ugyanaz az író van, szal ami neki az nekem...
aztán majd meglátjuk hogy mennyire lassul a visszaolvasás, mennyire megbízható...mindenesetre a film szépen megy rajta, semmi probléma nincs vele...

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Eldöntöm neked a kérdést: Verbatimot vegyél! TDK-t már rontottam, Verbatimot még soha.

Nekem nem az a legfőbb bajom, hogy rontok-e vagy nem, az nem számít..majd felírom újra,jól...

Ez most olyan mintha következő heti lottószámokat kérdeznéd. Mindkettő jó márka, de mindkettőből kifoghatsz rossz példányokat is.
Adattárolásra szerintem a legmegbízhatóbb a DVD+RW vagy a DVD-RAM, de én a Princo lemezeket leszámítva még nem találkoztam nem megbízható DVD+/-R -rel sem.

Miből gondolod, hogy a DVD+RW alkalmasabb adattárolásra, mint a DVD+R/-R?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

én kb 3-4 éve égetek Adatokat DVD+/-R lemezre, de Cd-re már 12 éve, és a Legmegbízhatóbb CD a PHILIPS, totál karcos és gond nélkül olvasható amit 10-12 éve égettem. Kb 200 DVD filmet égettem a Philips DVD+R lemezre és egyre sem volt eddig panasz. Verbatim DVD-R -re már sok reklamációm volt de a +R re csak egy.
A mai kínai Philips CD-nek semmi köze a 10 évvel ezelőttiekhez. Más ország, más alapanyag, más gépek, más emberek, más írók, más sebesség, stb. Csak a márkanév maradt. Az egyikből egyszerűen nem lehet következtetéseket levonni a másikra.

Vendég

DVD-R tesztek

én kb 3-4 éve égetek Adatokat DVD+/-R lemezre, de Cd-re már 12 éve, és a Legmegbízhatóbb CD a PHILIPS, totál karcos és gond nélkül olvasható amit 10-12 éve égettem. Kb 200 DVD filmet égettem a Philips DVD+R lemezre és egyre sem volt eddig panasz. Verbatim DVD-R -re már sok reklamációm volt de a +R re csak egy.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

bakibandi

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: bakibandi »

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: arty »

Rosszul írták meg a lemezt? Rosszul állítottam be a Panasonicot?
rosszul van authorizálva a lemez

a panasonicoc 100% dvd-szabvány hűek, ami azon nem megy, sok esetben máshol igen, ettől még nem a lejátszó a hibás ... panám van, nem egyszer belefutottam én is olyan lemezbe, ami szgépen tökéletes volt, ismerősnél is, nálam meg lemezbeolvasás után STOP

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

DVD-R tesztek

Sziasztok!

Egy haverom hozott nekem két írott lemezt, az egyik Philips, a másik Fuji (mindkettő minuszos), vmilyen film van rajtuk. Beraktam a Panasonic S-27 es lejátszómba és a kép tetején végig egy bazinagy fényes csík villog. Aztán beraktam egy Dimarson lejátszóba és a csík sehol, sőt a képarány is más volt. A TV mindkét esetben ugyanaz volt, egy egyszerű 72cm es Panasonic. Mi lehet a probléma szerintetek? Rosszul írták meg a lemezt? Rosszul állítottam be a Panasonicot?

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Egyik ismerősöm vett 4db TDK-RW lemezt, jó drágán, berakta az asztali írójába az meg fel sem ismerte. Áthozta, betettem a PC-be, az sem ismerte fel. Mivel kettőt felbontott ezért azokat nem is cserélték vissza neki, csak a másik kettőt.
Azóta nagy ívben kerüli a TDK lemezeket
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Vendég

DVD-R tesztek

ja, még annyit a PHILIPS -ről akárcsak a Hidrogénbomba attya a Teller Ede, A CD lemez feltalálója a PHILIPS.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Mester »

szerintem a legjobb lemez a PHILIPS DVD+R, sokéves tapasztalat. joe szlovákiábol.
Komoly tapasztalat állhat a háttérben...
és tényleg nem voltam kétértelmű...

Vendég

DVD-R tesztek

szerintem a legjobb lemez a PHILIPS DVD+R, sokéves tapasztalat. joe szlovákiábol.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Tudod hogy értettem. GYÁRILAG MŰSOROS, NEM ÍRHATÓ, NYOMOTT.
Írd jól és én is jól fogom érteni!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”