Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Oppo OPDV971H DVD lejátszó
Valaki homályosítson fel!Volt egy régi nehezen működő - talán szürke - távirányító
Aztán jött egy fekete, talán valamivel jobb.
Most KÜLÖN kapható egy fekete fluoreszkálós az oppo weboldalán (vagy ez ugyanaz mint a második?)
Az utoljára említettel kerülnek forgalomba az újabban leszállított DVD-lejátszók?
A most érkezett szállítmányban a "második" generációs távretyegő van (fekete-szürke verz) Az a baj, hogy 9 dolcsi + költség, ami további áremelést jelent és nem is biztos, hogy ammira szép...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Most KÜLÖN kapható egy fekete fluoreszkálós az oppo weboldalán (vagy ez ugyanaz mint a második?)Az utoljára említettel kerülnek forgalomba az újabban leszállított DVD-lejátszók?
Elvileg igen, de mire kishazánkba is elérnek...
Valaki homályosítson fel!
Volt egy régi nehezen működő - talán szürke - távirányító
Aztán jött egy fekete, talán valamivel jobb.
Most KÜLÖN kapható egy fekete fluoreszkálós az oppo weboldalán (vagy ez ugyanaz mint a második?)
Az utoljára említettel kerülnek forgalomba az újabban leszállított DVD-lejátszók?
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Nem a Need For Speed Most wanted miatt kell a memória, hanem abban akartam biztos lenni, h van elég hely a fejlesztéseknek.
Egyébként az Oppo customer service mail-je szerint 16MB.
Vannak olyan lejátszók, "amik szépek meg jók", de 1MB flash van bennük. Ez még komolyabb gyártóknál is előfordul.
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Egy kardinális kérdés, ami a firmware fejleszthetőségének határt szabhat:Meg tudja valaki mondani, hogy hány MB-os falsh memóriája van az Oppo-nak?
Memory (Flash): 8M(bit)/16M(bit)
Memory (DRAM/SDRAM/SRAM): 32Mbit/64Mbit
Forrás: Oppo
De hogy miért van perjel?
Meg tudja valaki mondani, hogy hány MB-os falsh memóriája van az Oppo-nak?
- ezt egyfelekeppen lehet, szetszedni es megnezni a chip-et.
- pl. a TOSHIBA SD-140ESE modellnel 8Mbit-es a flash memoriaja.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
Egy kardinális kérdés, ami a firmware fejleszthetőségének határt szabhat:Meg tudja valaki mondani, hogy hány MB-os falsh memóriája van az Oppo-nak?
Nem tudom mennyire kardinális kérdés ez. Jó lenne ha a feliratkezelést csiszolnák még egy kicsit ehhez nem kell gigabájtnyi memória. Azt gondolom senki nem várja el, hogy a jövőben felvenni is tudjon vagy hogy fusson rajta a Nedd For Speed Most Wanted.
Egy kardinális kérdés, ami a firmware fejleszthetőségének határt szabhat:
Meg tudja valaki mondani, hogy hány MB-os falsh memóriája van az Oppo-nak?
Én eddig úgy tudtam, hogy ennek az írónak nincs digitális benete, de Ők azt mondták, hogy az IEEE1394-es bemenetet (DV terminal) meg lehet "hekkelni" és fogadja a DVI-ról érkező, nem HDCP-s jelet...
A DV csatlakozón keresztül simán, átkódolás nélkül is lehet bizonyos körülmények között felvenni. (pl. bizonyos kamerák felvételeit egy-az-egyben át lehet másolni a felvevőre).
Az nekem is új, hogy a DVI jelet is fogadja, de végülis digitális az is, innentől kezdve maximum valami konverter kell, és elvileg.... Bár az újrakódolás itt nem kerülhető el.
Asszem tényleg varázslás lesz ez, nem több :box:
A HDCP csak az első probléma. A CSS-t, akkor még mindig ki kell iktetni, szerintem.
Itt egy leírás az IEEE1394-hez.
Az biztos, hogy PC-vel sokkal egyszerűbb és olcsóbb másolni. De persze tudjuk, hogy azt nem szabad!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Te is egy bagoly vagy Peterk
Szerintem nem konkrétan filmek másolásához fogják használni, hanem filmek szinkronizálásához. A oppo-ba beteszik az eredeti filmet, egy másik lejátszóba beteszik a VHS-ről bedigizett magyar hangot és már csak szinkronba kell indítani a felvételt és kész is a szinkronizált film. Nem kellett sokat görcsölni PC-n.
Vagy csak nem ismerik a dvd2one-t és társait ezért vettek 330e-ért egy dvd írót meg egy lejátszót 65e-ért.
Én eddig úgy tudtam, hogy ennek az írónak nincs digitális benete, de Ők azt mondták, hogy az IEEE1394-es bemenetet (DV terminal) meg lehet "hekkelni" és fogadja a DVI-ról érkező, nem HDCP-s jelet...
A DV csatlakozón keresztül simán, átkódolás nélkül is lehet bizonyos körülmények között felvenni. (pl. bizonyos kamerák felvételeit egy-az-egyben át lehet másolni a felvevőre).
Az nekem is új, hogy a DVI jelet is fogadja, de végülis digitális az is, innentől kezdve maximum valami konverter kell, és elvileg.... Bár az újrakódolás itt nem kerülhető el.
Asszem tényleg varázslás lesz ez, nem több
-
Vendég
A másik dolog amit nem értek.... tegyük fel, hogy működik is ez a dolog, de elbaszott lassú, miért jó így írni?
Nem csak az a baj, hogy lassú, hanem az, hogy ez egy szimpla másolat lesz. Nem tudsz több hangot, több feliratot, menüt, extrákat átmásolni, mint mondjuk egy PC-vel és DVD íróval.
Ahogy Lacy is mondta; nagy varázslat lehet.
-
Vendég
Hűűű...
Nagy varázslat lehet..
Én úgy tudom, hogy a firewire leginkább AVI-kat visz be meg ki, és ha nincs mögötte egy intelligens elektronika, akkor nemigen hinném, hogy más formátummal is elbírna...
Ma volt bent nállunk két srác és vettek 1 készüléket. Eddig nem nagy történet, de amikor megkérdeztem, hogy milyen vetítőhöz, vagy TV-hez lesz csatlakoztatva (csak a kábel miatt kérdeztem) azt mondták hogy semmihez... egy percig néztem nagy bután, aztán azt mondták, hogy egy pioneer DVR-930-assal fogják DVD íráshoz használni, mert az opponak a DVI kimenete, nem HDCP-s... Én eddig úgy tudtam, hogy ennek az írónak nincs digitális benete, de Ők azt mondták, hogy az IEEE1394-es bemenetet (DV terminal) meg lehet "hekkelni" és fogadja a DVI-ról érkező, nem HDCP-s jelet...
Na, hogy is van ez guruk? mert Én nem értem...
A másik dolog amit nem értek.... :box: tegyük fel, hogy működik is ez a dolog, de elbaszott lassú, miért jó így írni?
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Na de nem 18%-ot gyengült... Lehet, hogy csak nem ismerem a jelszót?
Van egy hivatalos végfelhasználói ár, ami valóban már 65EFt. Ha neked kellene és dobsz e privit, segítek, hogy olcsóbban hozzájuthass... :kiraly:
Cuccaim
Nekem már 65e-t mondtak!
gyengül a forint...gondolom ezért, bár csak Saca a megmondhatója :taps:
Na de nem 18%-ot gyengült... :kiraly:
Lehet, hogy csak nem ismerem a jelszót?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Nekem már 65e-t mondtak!
gyengül a forint...gondolom ezért, bár csak Saca a megmondhatója
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
,2005 Nov 25 , 07:03]
,2005 Nov 24 , 23:18] Hol lehet Pesten ilyet venni?
Oppo opdv971h
Köszi, ezt néztem, de se ár, se nyitvatartás...
ráadásul Szigetszentmiklós sem éppen a belvárosban van. :kiraly:
Kisebbfajta kirándulást kell hozzá szervezni...
Ez az egyetlen hely, ahol kapni?
55e-ért adják, és személyes átvételt, vagy postát mondtak.
Nekem már 65e-t mondtak!
Ez miben különbözik a "sima" 2:2 pull-down-tól, ami ha jól tudom korábban is volt benne?
Ha figyelmesen elolvassátok a topic elejét (1-4 hozzászólás) akkor láthatjátok, hogy bár a specifikáció említette a 2:2 pull down-t a teszteken megbukott. Gondolom valami szoftveres baki volt amit most javítottak.
Köszönöm. Így már tiszta!
-
Vendég
http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/ ... 1H%20(DVI)
Asszem ez az eddigi legmagasabb pontszám amit DVD kapott, lenyomja a nagy Denont is
És itt is írják, hogy azért végezték csak el újra a tesztet mert az új firmware-rel tudja már a 2:2 Film módot Video 2 állásban.
http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/ ... 1H%20(DVI)
Asszem ez az eddigi legmagasabb pontszám amit DVD kapott, lenyomja a nagy Denont is
-
Vendég
A korábban is meglévő Video 1 módban tökéletes a PAL lemezek lejátszása, Video 2 módban pedig rendesen remeg a kép.Szóval érzek egy kis ellentmondást a leírtakhoz képest.
Én csak fordítottam. Már nincs nálam a készülék így tesztelni sem tudom.
ja, és DVI-on használom 1280*720-ban
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Azaz most már van egy Video Mode opció, benne a Video 1 és Video 2 beállítással. A Video 1 az eddig is használatos módozat azaz nem támogatja a 2:2 film módot. A Video 2 az új ez használható a PAL filmekhez a 2:2 pull down eléréséhez. Meg még írja, hogy a Video 2 állásban az analóg kimeneteken nem tud NTSC/PAL átalakítást végezni, abban fog megjelenni a jel amiben a lemezen van.
Aztán később még ír egy olyat, hogy ha a DVI kimenetet használod akkor a legjobb képminőség eléréséhez használd a Video 2 opciót NTSC és PAL lemezek esetén is.
De ha analóg kimenetet használsz és az NTSC lemezeket szeretnéd PAL-ban nézni akkor értelemszerűen a Video 1-et kell beállítani.
köszi, én is így értelmeztem a dolgot, csak a gyakorlat nem ezt mutatja nálam.
A korábban is meglévő Video 1 módban tökéletes a PAL lemezek lejátszása, Video 2 módban pedig rendesen remeg a kép.
Szóval érzek egy kis ellentmondást a leírtakhoz képest.