Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MPEG4 lejátszók

Slash
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Slash »

Íme róla egy adatlap:Philips DVP-720SA 
Szóval ha valaki ilyet hajt legyen szíves írjon róla infókat!
Köszi!

Nem is tudtam, hogy létezik már ilyen a Philipsnél is. Mármint built-in dekóderes (egyelőre nekem ez még döntő szempont).

Megnéztem a leírását, de ott nem írnak xvidről. Azzal mi van? Tudjátok?

SchJohny
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: SchJohny »

Üdv!

Philips DVP-720-al kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
Egyre szimpatikusabbak ezek a Philips divx játékosok, eddig a 630-at nézegettem, de ez tud néhány hasznos dolgot amit az nem, bár van még néhány hibája is (pl.ékezetes karakterek kezelése) de ez szerintem firmware frissítéssel orvosolható.
És az ára is elég baráti kb. 40000 magyar forint.

Íme róla egy adatlap:Philips DVP-720SA

Szóval ha valaki ilyet hajt legyen szíves írjon róla infókat!
Köszi!

TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Doki »

Nemrég megjelent egy pársoros a Medion DivX lejátszóról (azt hiszem Doki írta). Na nemrég én is a közelébe férkőztem egy MD 42068-as típusnak és egyenlőre egyetlen gondom van a felíratok kezelése a DivX-eknél.Van valakinek infója esetleg eme eszköznek a chipsetjéről vagy valami firmware frissítésről ?
(Esetleg tanuljak meg perfektül néhány nyelvet ???)

Nem kezeli a feliratokat, egyelőre nincs is hír bármiféle firmware frissítésről, sőt a Medion honlapján nincs fent maga a készülék sem (illetve tegnapelőtt még nem volt). Én szétszedtem ugyan, de a chipszetre rá van ragasztva egy hűtőborda, úgyhogy nem derült ki a típusa. Ha annyira fontos a felirat, próbáld meg felhívni a magyar forgalmazót, hátha tudnak mondani valamit.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

close652
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: close652 »

Én függetlenítettem a DVD 737 -esemet, és műxik,
Nagyon köszi!
ezzel a kóddal sikerült?
system

Téper
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Téper »

- valaki esetleg függetlenítette-e ... 
- ugyanez lenne a kérdésem 737-es géppel kapcsolatosan is, melyhez itt a függetlenítő kód.

Üdv!

Én függetlenítettem a DVD 737 -esemet, és műxik, kiarja a 0-ás régiót, de nincs nem 2-es régiójú lemezem, szóval nem próbáltam...

SchJohny
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

"sajnos" találtam egy újabb hozzászólást is:

"En egyebkent a latin1-et hasznalom, mert inkabb legyen kalapos az ő betű, mint ilyen nonszensz a hosszu í, és az átlós ékezetek (á,é) helyett majdnem lapos felülvonás... uff. "

TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.

SchJohny
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

- A hosszú űő betük is íráshelyesek vagy kalaposak?

Bár nem konkrétan a hosszú őű betűkre vonatkozólag írták, de ezt találtam a speier.hu-n a játékos fórumán:

"Ja, és érdemes LATIN-2-re állítani a felirat formátumát (menet közben a subtitle gombbal), különben hullámos/kalapos ékezeteket kapunk."

Egyre szimpatikusabb nekem ez a játékos. A -R lejátszás egy kicsit aggaszt,de akik próbálták azoknak ment...

Vendég

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Vettem 1 Yamada DVX-6600-ast.
Többnyire Sub tipusu felirataim vannak, lehetséges ezeket konvertálni?
Esetleg hol lehet feliratokat letölteni Srt- formátumban?
Lehetséges-e valamilyen progival megtudni, milyen formátumú Firmware van telepítve a lejátszóra? Illetve programmal lehetséges-e a Firmware-t szerkeszteni pl.: magyarítani a menüt / hangerőbeállítást kissebbre állítani / stb.
Előre is Köszi!
Joe

Email: szjoe@emil.hu (nem email, csak emil)

Vendég

MPEG4 lejátszók

Nemrég megjelent egy pársoros a Medion DivX lejátszóról (azt hiszem Doki írta). Na nemrég én is a közelébe férkőztem egy MD 42068-as típusnak és egyenlőre egyetlen gondom van a felíratok kezelése a DivX-eknél.
Van valakinek infója esetleg eme eszköznek a chipsetjéről vagy valami firmware frissítésről ?
(Esetleg tanuljak meg perfektül néhány nyelvet ???)

close652
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: close652 »

A Philips 630/632 tulajoktól kérdezném: 
- Feliratoknál (Divx) van sortördelés vagy kilóg a képből?
- Középre rendezi a Divx feliratokat?
- Tudna valaki feltenni egy fényképet a felirat méretéről?
- Xvid 1.0-val boldogul az új firmware?
- VBR mp3 Divx-nél a hang végig szinkronban marad a képpel?
- DD 5.1-es Divx-ek problémamentesek?

Köszi!

én is kérdezném a Simon által felvetett kérdéseket és megtoldanám eggyel:

- valaki esetleg függetlenítette-e így: (link) -- ha nem esetleg kipróbálná-e? Működik ez a firmware frissítés után is, vagy csak előtte?

- ugyanez lenne a kérdésem 737-es géppel kapcsolatosan is, melyhez itt a függetlenítő kód.

Köszönet előre is!
system

Vendég

MPEG4 lejátszók

Enrico: semmi rosszindulat nem volt bennem (tévedtem én már sokkal nagyobbat is), csak az érdekesség kedvéért hoztam fel, hogy egy év alatt mennyi minden változik.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Most ahogy Te fogalmaztál csak azt mondom: nézzed csak a szuper PAL DVD-det én meg nézem a gagyi HDTV wmv-met. 
Ehhez előre is sok sikert kívánok Neked!
Már csak egy wmv lejátszó kell, egy kivetítő vagy valami ami tudja a HDTV felbontást, meg sok-sok film...
Szerinted mikor lesz ebből valami? Mert 5 éven belül szerintem semmi. 5 év alatt a gyártók nem lesznek képesek közmegegyezni egy általános védelmi standardban (ami a CSS utódja), nem még hogy elterjedt és ami lényegesebb, megfizethető legyen.

Bocsi Enrico csak elolvastam a teljes topicot. Egy évvel ezelőtt beszélgettünk erről. Azóta szinte minden nevesebb gyártó gyárt Divx lejátszót, jövő hónapban veszem meg a HDTV projektoromat és már kapható amerikában az első wmv9-es asztali DVD lejátszó (1080i) 80 ezer Ft-ért amihez már 30 HDTV film kapható.

Akkor ezek alapján mondom az eheti lottószámokat. :vazeg:

Csak azt ne mondd, hogy te még soha nem tévedtél egyetlen jóslatodban sem! Szerintem ha kekeckedni akarsz, akkor olvasd végig mindenki hozzászólását az összes topicban és jegyzetelj, mert biztosan fogsz találni ellentmondásokat vagy olyan kijelentéseket amire az élet rácáfolt. Még a sajátodéban is.

Remélem azt azért elhiszed, hogy most már én is másképp látom a dolgokaat. Mint ahogy mostanság tervezem egy DivX képességekkel bíró DVD lejátszó beszerzését is. Pioneer 575 vagy Philips 630 van a képben, de még nem döntöttem. Egy éve ez eszembe sem jutott volna. Sőt, egy másik topicban már említettem, hogy a tévémmel is gond van, így elképzelhető, hogy lecserélem egy másikra, ha már csere, akkor miért ne olyan, ami tudja az 1080-at is? Erre aztán még egy hónappal ezelőtt sem gondoltam volna. Bár itt az ár azért még eléggé elrettentő.

Vendég

MPEG4 lejátszók

Most ahogy Te fogalmaztál csak azt mondom: nézzed csak a szuper PAL DVD-det én meg nézem a gagyi HDTV wmv-met. 
Ehhez előre is sok sikert kívánok Neked!
Már csak egy wmv lejátszó kell, egy kivetítő vagy valami ami tudja a HDTV felbontást, meg sok-sok film...
Szerinted mikor lesz ebből valami? Mert 5 éven belül szerintem semmi. 5 év alatt a gyártók nem lesznek képesek közmegegyezni egy általános védelmi standardban (ami a CSS utódja), nem még hogy elterjedt és ami lényegesebb, megfizethető legyen.

Bocsi Enrico csak elolvastam a teljes topicot. Egy évvel ezelőtt beszélgettünk erről. Azóta szinte minden nevesebb gyártó gyárt Divx lejátszót, jövő hónapban veszem meg a HDTV projektoromat és már kapható amerikában az első wmv9-es asztali DVD lejátszó (1080i) 80 ezer Ft-ért amihez már 30 HDTV film kapható.

Vendég

MPEG4 lejátszók

A Philips 630/632 tulajoktól kérdezném:

- Feliratoknál (Divx) van sortördelés vagy kilóg a képből?
- Középre rendezi a Divx feliratokat?
- Tudna valaki feltenni egy fényképet a felirat méretéről?
- Xvid 1.0-val boldogul az új firmware?
- VBR mp3 Divx-nél a hang végig szinkronban marad a képpel?
- DD 5.1-es Divx-ek problémamentesek?

Köszi!

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

Ennél többet nem negyon találni róla: http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/st ... ctId=41001
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

Sőt, mától 15990.-
Úgyhogy vettem is egyet. Eddigi tapasztalatok: feliratot nem tud (ez nálam nem is volt szempont, a gyereknek kell mesét nézni), egyébként bármit raktam bele, lejátszotta (Divx-et DVD-ről, -R, +R, mpeg CD-ről, stb) Kidolgozása elég gyatra, billeg az asztalon (nincsenek egy szintben a lábai ), kicsit hangos a mechanikája és a lemeztálca csak addig nyílik ki, hogy éppen bele lehet rakni a lemezt (konstrukciós hiba) De ennyiért ha egy évig megy, már megérte.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

Az Árkád MM-ben Medion Divx-et is tudó DVD lejátszó 19900.-

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

Ez lemaradt: júli 29.-étől, az akciós újság szerint.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MPEG4 lejátszók

A Philips 630-as 30k HUF a Metro áruházakban.

Vendég

MPEG4 lejátszók

Amúgy meg azelőtt kell megnézni milyen support van a lejátszóhoz mielőtt megveszed nem utánna keresni égre-földre frissítéseket, amikor lehet hogy nem támogatja a felhasználó általi frissítéseket. Elég aok ilyen nevesincs lejátszó van amit nem igazán lehet frissiteni. A daewoo is ilyen eddig még nem jelent meg hozzá semmi support ...

Vendég

MPEG4 lejátszók

Keressetek rá az interneten mert ha nem a pontosan belevaló firmware-t töltöd rá akkor igen sok pénzbe és időbe fog kerülnio amig megjavítják a cuccot...

Vendég

MPEG4 lejátszók

Engem is érdekelne a Daewoo DVX-4021 hoz való firmware mert nekem is ilyen van és az interneten sehol nem találtam firmwaret.
Van viszont egy olyan lejátszó hogy AVX-100 a http://www.avindustries.net -en
ami teljesen így néz ki.Lehet hogy ennek a firmware is jó????

Vendég

MPEG4 lejátszók

Sziasztok! Tudna segíteni valaki asztali divx lejátszó firmware-ének frissítésében......................vagyis hogyan kell? honnan? mivel?
Márka: Daewoo DVX-4021
e-mail: bantax@freemail.hu

Vendég

MPEG4 lejátszók

Sziasztok!

Lenne egy problémám: most vettem asztali divx lejátszót csak az a baj hogy nem tud lejátszani xvid-eket mert azt írja ki h codec not supported.........az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki olyan oldalt ajánlani ahonnan tudnék firmware-t tölteni és azt elmondani nekem hogyan lehet firmware-t friisiteni????????

Márka: Daewoo DVX-4021

e-mail címem: bantax@freemail.hu

Vendég

MPEG4 lejátszók

... Letöltöttem a teszt CD-t ...
Égen földön keresem, hogy honnan tudnám letölteni az említett teszt CD-t. Meg tudná írni valaki? Előre is köszönöm.

http://www.horgi.mtu.ru/DivXTestCD.zip

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”