Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S75
Panasonic DVD-S75
Sajnos egy rohadt betörő elvitte a Pana S35-ös DVD-met.
Nem tudja valaki esetleg, hogy hol van most S35 vagy S75 jó akcióban?
Előre is köszike!
Cora, bár S75 ritkán van, mert 39.990,- Ft-ért hamar elviszik. Az S35 szinte mindenhol 31.990,-.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Sajnos egy rohadt betörő elvitte a Pana S35-ös DVD-met.
Nem tudja valaki esetleg, hogy hol van most S35 vagy S75 jó akcióban?
Előre is köszike!
Panasonic DVD-S75
Hali!
Én is úgy tudom, hogy mp3, és jpeg csak CD-ről megy. SVCD-ről nincs infóm.
Egyébként ez a gép többet tud, mint amit a specifikáció ír róla...
Üdv: Imre
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem az S75-sel kapcsolatban. A www.dvdrhelp.com ez ugyben elegge ellentmondasos. Hogy viszonyul a DVD+/-R-re irt mp3, jpeg es nem DVD vagy SVCD szabvanykent megirt mpeg2-es allomanyokhoz?. Ha valakinek volt valamelyik tipussal kapcsolata, kerem irja meg.
b
Javaslom a topic végigolvasását...
Egyébként mp3 és jpg nem megy DVD-ről és a nem szabványosan megírt mpg2-t sem játssza le. Viszont nekem van szabványon kívüli felbontással és GOP-struktúrával megírt SVCD-m, amit visz...
Koszi szepen a valszt.
En ket delutant szantam ra, hogy vegigolvassam a topikot es ezekre a kerdesekre nem talaltam meg a valaszt....
Azert koszi meg egyszer.
b
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem az S75-sel kapcsolatban. A www.dvdrhelp.com ez ugyben elegge ellentmondasos. Hogy viszonyul a DVD+/-R-re irt mp3, jpeg es nem DVD vagy SVCD szabvanykent megirt mpeg2-es allomanyokhoz?. Ha valakinek volt valamelyik tipussal kapcsolata, kerem irja meg.
b
Javaslom a topic végigolvasását...
Egyébként mp3 és jpg nem megy DVD-ről és a nem szabványosan megírt mpg2-t sem játssza le. Viszont nekem van szabványon kívüli felbontással és GOP-struktúrával megírt SVCD-m, amit visz...
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
És mi van ha mégsem dekódolja ? Lejátszás közben csak zajt hallani. A menüben próbálgattam állítgatni mindenfélét, sikertelenül. Feltételezve, hogy a lemez jó, van valami ötlet mit tudnék még megpróbálni ???
Köszönöm
Ez esetben én nem feltételezném, hogy a lemez jó
Amúgy a legvalószínűbb hiba, hogy nincs a készüléken beállítva, hogy a dts-t dekódolja, hanem PCM-ként kezeli, ami egy dts audio lemez esetében zajt eredményez. Elenőrizd a setupjában ezt a beállítást. Ha ez sem segít akor valószínűleg a lemez rossz. Egy másikkal kipróbálva le lehet zárni a kérdést.
Sokszor van olyan, hogy a netről letöltött "dts audio" lemeek valójában AC3-as hangot tartalmaznak. Ezt csak külső dekóderrel lehet meghallgatni. A lejátszó saját dekódere audio cd-ként értelmezi, mert nem dts és zaj az eredmény. Ha elárulod, hogy melyik albumról van szó, akkor elég jó eséllyel megmondja valaki itt, hogy igazi dts audio cd-ről vagy fake-ről van-e szó?
Gordon314: köszönöm
A CD amit próbáltam valóban AC3 kódolású volt. Időközben szert tettem egy valódi DTS CD -re,
ezt gyönyörűen lejátsza, a lemez behelyezésénél a kijelzőn megjelenik a DTS CD felirat.
Szóval királyság, köszi mégegyszer....
Panasonic DVD-S75
És mi van ha mégsem dekódolja ? Lejátszás közben csak zajt hallani. A menüben próbálgattam állítgatni mindenfélét, sikertelenül. Feltételezve, hogy a lemez jó, van valami ötlet mit tudnék még megpróbálni ???
Köszönöm
Ez esetben én nem feltételezném, hogy a lemez jó
Amúgy a legvalószínűbb hiba, hogy nincs a készüléken beállítva, hogy a dts-t dekódolja, hanem PCM-ként kezeli, ami egy dts audio lemez esetében zajt eredményez. Elenőrizd a setupjában ezt a beállítást. Ha ez sem segít akor valószínűleg a lemez rossz. Egy másikkal kipróbálva le lehet zárni a kérdést.
Sokszor van olyan, hogy a netről letöltött "dts audio" lemeek valójában AC3-as hangot tartalmaznak. Ezt csak külső dekóderrel lehet meghallgatni. A lejátszó saját dekódere audio cd-ként értelmezi, mert nem dts és zaj az eredmény. Ha elárulod, hogy melyik albumról van szó, akkor elég jó eséllyel megmondja valaki itt, hogy igazi dts audio cd-ről vagy fake-ről van-e szó?
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!!
b
Panasonic DVD-S75
és dekódolva ki is küldi az analóg hat csatira ?
megint persze
amúgy szívesen
Köszönöm
Panasonic DVD-S75
Na, én is regisztráltam! :-)
Tamás! Máris szimpatikusabb vagy! Most már csak olvasnod kell sokat itt a hétvége ...
üdv
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Panasonic DVD-S75
Na, én is regisztráltam! :-)
Asztali DVD-lejátszó: Mustek V56L-5C (ezüst)
TV: Panasonic TX-21MK1P (fekete)
Minihifi: lesz, valószínű MP3-as Thomson
Panasonic DVD-S75
1, hogy a többit nem játsza le az nagy hártány-e?2, ez összefüggésbe van-e a pal/ntsc lejátszással?
ja és az a "buherálás" mennyibe kerül (kb.)?
ja még annyit hogy a dvd-audio-n is lehet kép?
Csak akkor hátrány, ha Amerikából akarsz 1-es régió kódu lemezeket rendelni. Ezeken ugye sem magyar szinkron, sem magyar felirat. Ráadásul a kép is NTSC ami rosszabb minőségű, mint a nálunk használt PAL.
Esetleg ha Ausztráliából akarsz még 4-es kódu filmeket rendelni, melyek PAL-osak, de szintúgy híján vannak a magyar szinkronnak/feliratnak. (Asztráliában sok a 2-es, 4-es kódu lemez, melyek magyarítottak is, de az ugye viszi mint 2-es kóduakat.)
Ha van sok/pár ilyen lemezed, akkor hátrány.
Nincs összefüggésben a PAL/NTSC rendszerekkel.
A buherálás sokba kerül, ami azt jelenti, hogy érdemesebb inkább egy olcsó külön lejátszót tartani az egyes kódu lemezekhez. Persze csak, ha szükség van rá.
Elég sok a nullás kódu lemez. Főleg régebbi filmek, zenés kiadványok és a DVD-Audio lemezek.
Lehet rajta kép, sőt eddig én csak olyannal találkoztam. Dalszövegek, esetleg, extra videoklipp, képek az előadókról...Leginkább NTSC rendszerben.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
kedves Tamas! Javallom szanj ra idot, es olvasd vegig eme topikot, ill emellett a DVDFaQt itt a dvdcenteren! ugy latom alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, erdemes lenne picit muvelodni
Lehet hogy igazad van?
Tamás
Panasonic DVD-S75
kedves Tamas! Javallom szanj ra idot, es olvasd vegig eme topikot, ill emellett a DVDFaQt itt a dvdcenteren! ugy latom alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, erdemes lenne picit muvelodni
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Ahogy olvasgattam a fórumot csak annyit láttam, hogy DVD-rw-t játszik le, dvd+rw-t nem. Ha mégis abból milyen gyártmányt? Ugye ez úgy lett tesztelve, hogy a dvd-rw lemez már újraírva volt?
Tamás
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Vendég: nem akarok semmit, ha nemtudod, hát nemtudod, csak szólok, hogy volt még pár kérdésem.
amúgy nem lehet valahogy megoldani, hogy az 1-es régiókodolásu lemezekt is lejátsza?
amit magyarországon veszek dvd-t (boltban) az mind 2-es régiókodolásu? mert a 0-ás bizti ritka.
please írjatok!
THX segítséget!
Tamás
ui.: nem akartam semmi rosszat, ha olyan stílusban írtam volna
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
A pana minden régiókodolásu lemezt lejátszik? vagy ha nem akkor "fel lehet törni"?
Nem csak a kettes és a nullás régiókodu lemezeket. Feltörni sem lehet csak hardver berheléssel, ami drága.
nem véletlenül 1-es (kanada, amerika stb.) és 2-es (európa stb.) régiókodot akartál írni? dimarsonnál egyszerü "kóddal" "fel lehet törni". (kód: pl. setup menü jobbra 4 gomb és regiofree jön be!)
ha télneg arra gondoltál amit feljebb írtam, akkor van még 2 kérdésem:
1, hogy a többit nem játsza le az nagy hártány-e?
2, ez összefüggésbe van-e a pal/ntsc lejátszással?
Köszi mindent! sokat segítettél! sejtem már mit veszek!
THX!!!
Tamás
0 - régiófüggetlen
2 - európai
ezeket játsza le
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Hello!
Panasonic s75-höz van valamilyen "kód", amivel lehet bizonyos dolgokat beállítani? (pl. (NEM HISZEM) divx lejátszás)
ZÉÉ
ui.: nem olyan kódra gondolok, mint pl. ----- helyett hu . (vagy igen?)
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
A pana minden régiókodolásu lemezt lejátszik? vagy ha nem akkor "fel lehet törni"?
Nem csak a kettes és a nullás régiókodu lemezeket. Feltörni sem lehet csak hardver berheléssel, ami drága.
nem véletlenül 1-es (kanada, amerika stb.) és 2-es (európa stb.) régiókodot akartál írni? dimarsonnál egyszerü "kóddal" "fel lehet törni". (kód: pl. setup menü jobbra 4 gomb és regiofree jön be!)
ha télneg arra gondoltál amit feljebb írtam, akkor van még 2 kérdésem:
1, hogy a többit nem játsza le az nagy hártány-e?
2, ez összefüggésbe van-e a pal/ntsc lejátszással?
Köszi mindent! sokat segítettél! sejtem már mit veszek!
THX!!!
Tamás
Panasonic DVD-S75
Az s75-t lehet magyar nyelvü menüre állítani?mert lejjebb valami olyat olvastam, hogy nincs magyar nyelv benne és a magyar felirat helyett is csak ---- jelez.
Nem lehet. Nincs benne magyar nyelvű menü. Ami nem nagy gáz, mert amúgy eléggé grafikus a menürendszere. Bár biztos szempont ez is.
Természetesen nem a feliratok helyett, hanem a kis "hu" felirat helyett ír "----"-t, amikor a film lejátszása közben a subtitle gombot nyomogatod. Egyszer kell megadni a magyar nyelv kódját a leírás szerint és utána autómatikus az jön be. Vagy a lemez setup menu-jét kell használni. Ez valóban szépséghiba, de inkáb csak a nemzeti önérzetünket zavarja, mint a kényelmes használatot.
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
alább olvastam, hogy nem játszik le pal-t. én épp csináltam egy pal svcd-t, akkor azt nem fogja lejátszani? ha jól tom dvd-ben is van pal és ntsc különbség, akkor a pal dvd-t nem fogja lejátszani? asszem a pal az európai, úgyhogy ez elég nagy hátrány
rosszul olvastad. Progresszív lejátszás működik csak NTSC lemezek esetén. Hagyományos (interlaced) módon természetesen a PAL és az NTSC lemezeket is egyaránt lejátsza.
Ebből az egészből csak akkor veszel észre valamit, ha olyan megjelenítőd van, ami képes a progresszív megjelenítésre (jelenleg elég drága projektor, vagy plazma).
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Az s75-t lehet magyar nyelvü menüre állítani?
mert lejjebb valami olyat olvastam, hogy nincs magyar nyelv benne és a magyar felirat helyett is csak ---- jelez. ez most igen? mert ha igen, akkor kicsit gázos a történet.... amúgy jónak tünik a kicsike. ritek dvd-t cd-t lehet külön is kapni? mert ha jól tudom a philips vagy melyik lemezek ritek lemezek és külön még nem láttam. de kit tudja? :smile41:
please help!
remélem csupa jóhirek lesznek!
kösz!
ZÉÉ
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
alább olvastam, hogy nem játszik le pal-t. én épp csináltam egy pal svcd-t, akkor azt nem fogja lejátszani? ha jól tom dvd-ben is van pal és ntsc különbség, akkor a pal dvd-t nem fogja lejátszani? asszem a pal az európai, úgyhogy ez elég nagy hátrány
Tamás
ui.: ha igaz
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Szeretném tudni, hogy a pana s35 és s75 között mi a különbség és hogy a pana s75 lejátszik-e DVD-r/RW-t és dvd+r/rw-t??? Ja dvd-ramból is létezik újraírható? A pana s75 dvd-audio lejátszója 2csatornás?
sok különbség van. Talán a legfontosabb a beépített dekóderek és a hatcsatornás dvd-audio leátszás.
Olvasd vissza már vagy 10-szer leírtuk, hogy lejátsza.
DVD-RAM-ból csak újraírható létezik.
Köszi, ez sokat segített!
(Abban hogy mit vegyek)
Kösszentyű minden segítséget!!!!!!
Tamás
ui.: ha dvd-r és dvd+r-t lejátszik, akkor elég szegényes a leírása