Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GRUNDIG Livance GDP-2400
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Nálunk minden Grundig cucc jól bírta, igaz 4-5 éves a "legfiatalabb" is. Mostanában már csak a musiccentert használom, de nincs vele semmi gond, jó tudom nem egy high end.
Ajsa most nem a régebbi Grundigokról, hanem egy vadiújról van szó.
Ez a Grundig nem az a Grundig, mert a törökök megvették, és csak a neve maradt.
GRUNDIG Livance GDP-2400
Nálunk minden Grundig cucc jól bírta, igaz 4-5 éves a "legfiatalabb" is. Mostanában már csak a musiccentert használom, de nincs vele semmi gond, jó tudom nem egy high end.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Nem ajánlanám magát a Grundigot.
Állandó tönkremenési híreket hallani róluk, aztán meg, hogy a török Beko megvette, kell Neked egy török DVD?
GRUNDIG Livance GDP-2400
Na, még senkinek nem volt Grundig lejátszója? Nekem csak egy autórádióm van tőlük, de az nagyon jó...!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
GRUNDIG Livance GDP-2400
Gondoltam nyitok egy topicot egy olyan Grundig lejátszónak, ami két hét múlva fog megjelenni, és a tudása (papíron), valamint a kinti ára (90-100 €) alapján nekem olyan "Best buy"-nak tűnik:
Video
Progressive Scan-Format
10 Bit D/A-Wandler / 27 MHz
Audio
96 kHz / 24 Bit Audio D/A
Dolby Digital-Ausgang
DTS-Ausgang
MPEG 2-Digital-Ausgang
Dolby ProLogic
Virtual Surround Sound
Digitale Toneffekte
Formate
DVD-Video-Wiedergabe Info
DVD±R/±RW
DivX-CD
3.11, 4.x, 5.x
MPEG-4
CD-Audio-Wiedergabe
CD-R-Audio-Wiedergabe
CD-RW-Audio-Wiedergabe
CD-Video-Wiedergabe
S-Video CD
MP 3-Dateien
WMA
JPEG
Kodak Picture CD
Ausstattung / Bedienung
Dual-Laser
Bildschirm-Menu
Bildsuchlauf: vor-/rückwärts
Zeitlupe
Einzelbild-Wiedergabe
Perfektes Standbild
SKIP (Titel-/Kapitelsprung)
REPEAT (Wiederhol-Betriebsart) Info
Random-Play Info
Zoom-Funktion
Blickwinkel-Auswahl
Titel-Auswahl mit 10er-Tastatur
Sprachwahl
Block-Rauschreduktion
Dynamikanpassung
Audio Downsampling
Kindersicherung
Infrarot-Fernbedienung
Anschlüsse
2 SCART-Buchsen
S-Video Ausgang (Hosiden)
AV-Ausgang (Cinch)
Optischer Digitalausgang
Koaxialer Digitalausgang
Komponenten-Ausgang
Allgemeine Daten
Abmessungen (BxHxT): 430 x 55 x 254 mm
Gewicht: 2,8 kg
Netzspannung: 110 - 240 V
Leistungsaufnahme im Betrieb: 10 Watt
Leistungsaufnahme im Stand-By: < 1 Watt
Gewährleistung: 24 Monate
Grundig-lejátszók
Érdekes, hogy valahogy Grundig-ok olyan "fekete lónak" számítanak, alig találok róluk infót, ill. teszteket, de amik vannak, azok viszont szinte egytől-egyig pozitívak. Volt már vkinek Grundig-gal vmilyen tapasztalata?
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró