Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic DVD-S75

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

itt hirdettek egy pana ra-82est, az elvileg jobb lejászo ...
Az RA-82 -nek a hangja volt egy picit jobb, de a mérési adatai, a tudása és a kezelése gyengébb (www.video-magazin.de Bestenliste)
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: arty »

Hello! 
Azt szeretném tudni, hogy a Panasonic S75 DVD-Audió lejátszó funkciója az összes fajta DVD-Audió-t ismeri? Mert nekem valaki azt mondta, hogy lehet, hogy most az összeset lejátsza,  de később, mondjuk fél év múlva, már egy fajta DVD-Audió eluralkodik (pl. VHS eset) amit nem ismer. 
Ebben van valami? 

Tamás

Ahogy Gordon mondta, valóban az összes jelenlegi DVD Audio szabványt támogatja.
Én nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben új szabvány jelenne meg. Egyelőre még sem az SACD sem pedig a DVD Audio nem igazán elterjedt, így nem lenne értelme egy harmadik szabvány bevezetésének.
Persze a mai világban semmi sem lehetetlen...

Üdv: Imre

Valaki tudja, hogy lehet-e már kapni ezt a jó kis msinát?
Kb 2 hónapja várok rá a Panasonic boltban de

Mit tudnátok esetleg ajánlani ami hasobló vagy jobb paraméterekkel rendelkezik mint a Pana s-75
Én most 1 Onkyo sp-501 néztem ki. Vélemények??

Előre is

itt hirdettek egy pana ra-82est, az elvileg jobb lejászo ...

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Valaki tudja, hogy lehet-e már kapni ezt a jó kis msinát?Kb 2 hónapja várok rá a Panasonic boltban de

Mit tudnátok esetleg ajánlani ami hasobló vagy jobb paraméterekkel rendelkezik mint a Pana s-75

Előre is

Media Markt, néha a Corában is feltűnik, decemberben 39.990-ért vittem el az utolsó előttit. Nem cserélném le Onkyo 501-re, mert sokkal többet tud, jóval olcsóbban. De attól függ, hogy neked mi a fontos.

Vendég

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello! 
Azt szeretném tudni, hogy a Panasonic S75 DVD-Audió lejátszó funkciója az összes fajta DVD-Audió-t ismeri? Mert nekem valaki azt mondta, hogy lehet, hogy most az összeset lejátsza,  de később, mondjuk fél év múlva, már egy fajta DVD-Audió eluralkodik (pl. VHS eset) amit nem ismer. 
Ebben van valami? 

Tamás

Én nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben új szabvány jelenne meg. Egyelőre még sem az SACD sem pedig a DVD Audio nem igazán elterjedt, így nem lenne értelme egy harmadik szabvány bevezetésének.

Valaki tudja, hogy lehet-e már kapni ezt a jó kis msinát?
Kb 2 hónapja várok rá a Panasonic boltban de

Előre is

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Hello! 
Ebben van valami? 

Tamás

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

A DVD-Audio szabványt teljes mértékben támogatja.
Persze ha lesz majd DVD-Audio 2, 3 x új szabvány, akkor azt majd nem biztos, de ilyen alapon egy készüléket se vegyél, mert még egyik sem képes arra, hogy ki nem talált dolgokkal kompatibilis legyen.
gordon314.fw.hu

Tamás
Isten Hozott! :)

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Tamás »

Bocs a 2 hozzászólásért és a 2 új témáért de valami vírus bezavart, már elindítottam a keresőt....

Asztali DVD-lejátszó: Mustek V56L-5C (ezüst)
TV: Panasonic TX-21MK1P (fekete)
Minihifi: lesz, valószínű MP3-as Thomson

Tamás

Panasonic DVD-S75

Hello!

Azt szeretném tudni, hogy a Panasonic S75 DVD-Audió lejátszó funkciója az összes fajta DVD-Audió-t ismeri? Mert nekem valaki azt mondta, hogy lehet, hogy most az összeset lejátsza, de később, mondjuk fél év múlva, már egy fajta DVD-Audió eluralkodik (pl. VHS eset) amit nem ismer.
Ebben van valami?

Tamás

Tamás

Panasonic DVD-S75

Hello!

A Panasonic S75 DVD-Audio lejátszó funkciója minden fajta DVD-Audio lemezt le tud játszani? Mert nekem azt mondta valaki, hogy lehet, hogy most mindent le tudok vele játszani , de késöbb, mondjuk fél év múlva lehet, hogy egy olyan fajta uralkodik el, amit nem tud (pl. a VHS-s dolog régebbről). Ebben van valami?

Tamás

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Mi a tapasztalatotok a CD-RW-vel? Lehet hogy a cd-íróm az oka, de az MP3-ak és a VCD is "ugrál" az RW-s CD-ről. Ezen kívül eddid max. meg vagyok elégedve a pana75-el.
Tschab:
Vagy az íród az oka, vagy a sokat nyúzott (karcos?) CD-RW lemezek.
Nálam is megy minden hibátlanul CD-RW-ről.

lsire

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: lsire »

Nekem is mennek (TDK, PHILIPS, VERBATIM, PLATINUM, meg valami p betűs márka). Sőt nagyon régen megírt sima MP3-as CD-im is vidáman futnak. Egyedüli gondom, hogy DVD-re irva nem mennek.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Mi a tapasztalatotok a CD-RW-vel? Lehet hogy a cd-íróm az oka, de az MP3-ak és a VCD is "ugrál" az RW-s CD-ről. Ezen kívül eddid max. meg vagyok elégedve a pana75-el.
Nekem probléma nélkül viszi az cd-rw-t is, bár nekem s35 van.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

tschab

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: tschab »

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Csak Galaxy DVD-R-t ne vagyen senki! Az okot a DVD-R tesztek topicban lehet elolvasni...

Üdv Imre

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)

lsire

Panasonic DVD-S75

Helló

Csatlakozva az elöttem szólóhoz, nekem Primedisk ill. TDK újraírhatóim vannak. Kicsit gondolkozik, de aztán elmegy.
Árban ami bejött és vidáman megy az a Primedisk, FUJI, ill. TDK lemezek (Sony).

lsire

Panasonic DVD-S75

Helló

Csatlakozva az elöttem szólóhoz, nekem Primedisk ill. TDK újraírhatóim vannak. Kicsit gondolkozik, de aztán elmegy.
Árban ami bejött és vidáman megy az a Primedisk, FUJI, ill. TDK lemezek (Sony).

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Már írtam sokféle lemezt és kölcsönben is volt nálam elég sok. Eddigi tapasztalataim szerint a Pana S75 minden olyan lemezt jól lejátszik, amit jól írtak meg és amivel a legtöbb lejátszó is elbír. Pl. volt nálam olyan karcos lemez, amitől a számítógép már berakáskor lefagyott, egy Samsung komplett rendszer meg az utolsó fejezetek valamelyikén adta be a kulcsot. Ezt a lemezt a Pana végig le tudta játszani, az erősen karcos részeken kockás volt a kép, vagy szaggatott a lejátszás. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy az újraírható lemezeket lassabban ismeri fel, a lemez sérülése esetén a megnövekedett újraolvasási/hibajavítási idő a lejátszás folyamatoságára vagy a képminőségre lehet szerencsétlen esetekben negatív hatással.

Vendég

Panasonic DVD-S75

Helló! 
Kérdésedre válaszolva kicsit késve, a Pana szinte mindenevő. Én ezeket Probáltam Sony -R,-RW, +R, +RW; PrimeDisk -R,-RW; TDK -R,-RW; FUJI -R; SKY -R,+R; Princo -R; Verbatim -R; Fibra -R.
Én Clone DVD-vel irok ill. P. Instant Copyval szerk. isot Decrypterrel irom ez bejött. Adatot pedig Nero, de elötte isoba és utána irom ki Neroval. Ez bevált eddig.

Hali !

Köszi a választ, haver vagy !

Üdv: Norbi

lsire

Panasonic DVD-S75

Helló!

Kérdésedre válaszolva kicsit késve, a Pana szinte mindenevő. Én ezeket Probáltam Sony -R,-RW, +R, +RW; PrimeDisk -R,-RW; TDK -R,-RW; FUJI -R; SKY -R,+R; Princo -R; Verbatim -R; Fibra -R.
Én Clone DVD-vel irok ill. P. Instant Copyval szerk. isot Decrypterrel irom ez bejött. Adatot pedig Nero, de elötte isoba és utána irom ki Neroval. Ez bevált eddig.

norbi31
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 27

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Hali !Lenne egy kérdésem. Nekem is Panasonic DVD-S75 van. Milyen lemezre (-R) írassak filmet, mert nem minden lemezt olvas be (NO PLAY). Mik a tapasztalatok ez ügyben? Mitől függ még, esetleg az írótól?

Nézz át a DVD-R tesztek topicra. Nekem olvassa a pluszos Fuji +R, PrimeDisc +RW és Ridata +RW lemezeket is, magamnak Ridata és Traxdata -R lemezeket veszek, de nem volt gond a TDK -R és Primedisc -RW lemezekkel sem. A NO PLAY üzenet inkább rosszul megírt lemezeknél jön elő. Az írótól annyiban függ, hogy nem minden író szeret minden lemezt, háklis író esetén óvakodj pl. a Princo és Sky lemezektől. El lehet rontani a lemezt a Nero helytelen beállításaival is, ezért inkább Clone DVD-vel írok, azzal nem lehet hibázni és kevésbé háklis a lemezre is, mint a Nero.

Köszi, sokat segítettél !

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

multifilter

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: multifilter »

Sziasztok! 

S-75 -el lenne kapcsolatos kérdésem, remélem nem hülyeség.
Ugyebár rendelkezik Dolby Digital és DTS dekóderrel is. Ha egy lemezen csak DTS hangsáv van, semmi más, akkor abból tud stereo jelet keverni, vagy nem? A logikus az lenne hogy nem, hiszen a stereo Dolby szabvány, tehát Dolby Digital 5.1 ill. 6.1  -ból keveri, a DTS 5.1 ill. 6.1 ből pedig nem. Vagy igen?

Kszi előre is.

Tud automatikus lekeverést (downmix), amit a kijelzőjén megjelenő D.MIX felirat is jelez. A lekevert sztereó jel az analóg kimeneteken (RCA és scart) is megjelenik, tehát csupán egy tévével összekötve is van hng.

Köszi a választ!

multi

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Hali !Lenne egy kérdésem. Nekem is Panasonic DVD-S75 van. Milyen lemezre (-R) írassak filmet, mert nem minden lemezt olvas be (NO PLAY). Mik a tapasztalatok ez ügyben? Mitől függ még, esetleg az írótól?

Nézz át a DVD-R tesztek topicra. Nekem olvassa a pluszos Fuji +R, PrimeDisc +RW és Ridata +RW lemezeket is, magamnak Ridata és Traxdata -R lemezeket veszek, de nem volt gond a TDK -R és Primedisc -RW lemezekkel sem. A NO PLAY üzenet inkább rosszul megírt lemezeknél jön elő. Az írótól annyiban függ, hogy nem minden író szeret minden lemezt, háklis író esetén óvakodj pl. a Princo és Sky lemezektől. El lehet rontani a lemezt a Nero helytelen beállításaival is, ezért inkább Clone DVD-vel írok, azzal nem lehet hibázni és kevésbé háklis a lemezre is, mint a Nero.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Sziasztok! 

Ugyebár rendelkezik Dolby Digital és DTS dekóderrel is. Ha egy lemezen csak DTS hangsáv van, semmi más, akkor abból tud stereo jelet keverni, vagy nem? A logikus az lenne hogy nem, hiszen a stereo Dolby szabvány, tehát Dolby Digital 5.1 ill. 6.1 -ból keveri, a DTS 5.1 ill. 6.1 ből pedig nem. Vagy igen?

Kszi előre is.

Tud automatikus lekeverést (downmix), amit a kijelzőjén megjelenő D.MIX felirat is jelez. A lekevert sztereó jel az analóg kimeneteken (RCA és scart) is megjelenik, tehát csupán egy tévével összekötve is van hng.

Vendég

Panasonic DVD-S75

Hali !
Lenne egy kérdésem. Nekem is Panasonic DVD-S75 van. Milyen lemezre (-R) írassak filmet, mert nem minden lemezt olvas be (NO PLAY). Mik a tapasztalatok ez ügyben? Mitől függ még, esetleg az írótól?

multifilter

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: multifilter »

Sziasztok!

Ugyebár rendelkezik Dolby Digital és DTS dekóderrel is. Ha egy lemezen csak DTS hangsáv van, semmi más, akkor abból tud stereo jelet keverni, vagy nem? A logikus az lenne hogy nem, hiszen a stereo Dolby szabvány, tehát Dolby Digital 5.1 ill. 6.1 -ból keveri, a DTS 5.1 ill. 6.1 ből pedig nem. Vagy igen?

Kszi előre is.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”