Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer DVR-433/530/630

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
Vertigo, a problema, amirol az uj Pio modellek kapcsan korabban hallottal, csak a 440-est erinti, vagy az 540-est is? En a Netdepon szandekozom venni egy 540-est, es picit meginogtam (illetve me'g azon is tiprodok, hogy a DV in miatt valasszam-e megis az 530-ast, vagy nem fog hianyozni, es akkor az 540-es lenne a nyero...)

Udv,
Viktor

Nem tudom, hogy az osszes uj szeriat erintette, de a basys szerint nem itt landolt, es igaz egy bemuti darabot hdavi beolvasasa utan ki kellett huzni a halobol, az en otthoni keszulekem ugyan arra a file -ra power off gombra reagal, es ezidaig nem vettem eszre sw hibara utalo jelet, szoval helytallonak tunik, hogy kivetelesen nem mi kaptuk a hjibas szallitmanyt, hanem tovabbment keletre...

DV -rol csak anyit, hogy van DV kamcsim, es az utobbi kozel fel evben DV bemenetes asztalim volt, de egyszer sem hasznaltam, PC -n csinalom inkabb... De ezt Neked kell tudni, hasznalnad e...

newreg
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: newreg »

Sziasztok!

Vertigo, a problema, amirol az uj Pio modellek kapcsan korabban hallottal, csak a 440-est erinti, vagy az 540-est is? En a Netdepon szandekozom venni egy 540-est, es picit meginogtam (illetve me'g azon is tiprodok, hogy a DV in miatt valasszam-e megis az 530-ast, vagy nem fog hianyozni, es akkor az 540-es lenne a nyero...)

Udv,
Viktor

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Hali! 
Immaron van egy 440H -m, ami eddgi osszessegeben tetszik.

Szia!

Gratulálok a 440H-hoz!
Mennyiért is dobták utánad a tökéletes változatot?

/Nekem az összes DivX filmem normál CD-n van, bár megmondom őszintén egy csomót már "visszakódoltattam" DVD-re. )/

Szia!

Koszi szepen!

Ittveddmeg -ben vettem 3eves basys -os garival br101k -ert.

Ezust szinu, a fekete beszerzese bizonytalan

Leiras nem az igazi hozza, leven francia, spanyol, holland, belga, nemet egyikeben sem vagyok penge... Legalabb egy angol jol jott volna, de azert most mar szepen veszi minden hetkoznap a bundy -t, meg a southpark -ot, mp3 -bol is felramoltam mar nehanyat (habar amiota normalisabb hangrendszrem van kezdek leszokni ezekrol), most archival 1-2 audio cd -t (ezt sajna eddig meg csak realtime sikerult), hogy ne kelljen mindig beteszegetni, dvd archivalast vinyora meg nem probaltam, de gondolom gyarival nem is menne a macrovision miatt...

DVD videot mar probaltam DVD-R -rol es DVD+RW -rol is, mindkettorol megette, az LG +RW -s felveteleit is szepen jatssza...

DivX -eket meg csak DVD-R es DVD-RW -rol tudtam megetetni vele, DVD+RW -n levo divx -et nem ette...

Mp3 -at, csak is CD -rol eszi (R/RW), DVD lemezrol nem eszi...

DivX -ek nagyreszet lejatssza, feliratoknal eddig az srt -k szepen mennek, viszont elobb esgy sub -os anyagnal nem tette ki a feliratot... DivX szintjen a DR7500 -as szebb kepet produkalt (PC -rol is szebb), az RH7500 viszont rosszabbat, DVD -k nagyon szepek...

Osszessegeben eddig nem bantam meg, foleg hogy ma vettem CD-RW, meg DVD-RW lemezt, igy a PC, es a pio kozott megoldodott az adatatvitel...

DVD+R/RW -re elvileg tud felvenni, legalabb is mintha lattam volna kulon + -os inicializalast a disc menuben...

Amugy egesz furge kis szerkezet, az elozo LG -khez kepest villam, joval halkabb is mint a vinyos LG volt (RH7500), mondjuk van egy eleg mely, de halk hangja a vinyonak, amit a korulette levo asztal eppen elegge felerosit, igy azert eszrevenni, ha megy (habar reggel amikor azt a 3 betus vacakolast csinalta kikapcsolva akkor nem tunt fel... majd mindjart kiveszem az iranyitoszamot ne kapcsolgassa be magat feleslegesen), illetve ha kikerul az asztalbol, szerintem fain lesz ez a kis moraj is...

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Sziasztok! 
Kb. 4 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 433-asnak...
Semmi bajom nincs vele...csinálja a dolgát
VISZONT !!!

Kb. 3x jártam ugy, hogy a másnapra beállított "filmet" nem vette fel... azaz elfelejtette a beállítást...

Pl. Szerda este 10-kor beállítottam egy filmet csütörtöki napra...de reggel már nem volt időzített beállítás...NA MOST!!!

Csináltam egy olyat, hogy kihúztam a konnektorból majd egy perc múlva visszadugtam...Képzeljétek ott volt az időzítés...

NA AKKOR MOST MI VAN A KIS HDD-RECORDEREMMEL???

Elképzelhető, hogy neked is az automata órabeállítás kavar be. Próbáld meg az Initial settings-ben manuálisan beállítani az órát és a dátumot, és kipróbálni úgy megy-e.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok!

VISZONT !!!

Kb. 3x jártam ugy, hogy a másnapra beállított "filmet" nem vette fel... azaz elfelejtette a beállítást...

Pl. Szerda este 10-kor beállítottam egy filmet csütörtöki napra...de reggel már nem volt időzített beállítás...NA MOST!!!

Csináltam egy olyat, hogy kihúztam a konnektorból majd egy perc múlva visszadugtam...Képzeljétek ott volt az időzítés...

pio720

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: pio720 »

Hali! 

Szia!

Gratulálok a 440H-hoz!

/Nekem az összes DivX filmem normál CD-n van, bár megmondom őszintén egy csomót már "visszakódoltattam" DVD-re. )/

Sziasztok!

A DVR-440H-S -ről a
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=45-133

oldal szerint tud felvenni +-os és -(minusz)-os lemezre is

Recording DVR-440H-S
# Media DVD-R/DVD-RW/DVD-R dual-layer
# DVD+R/DVD+RW/DVD+R dual-layer
# DVD-RAM

TÉnyleg tud felvenni rá? Kipróbálta már valamelyikőtök?

Pio720

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Hali! 

Szia!

Gratulálok a 440H-hoz!

gazfickooo

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: gazfickooo »

Szervusztok! 
Pioneer DRV-433H-t szeretnék venni ennek kapcsán:

1.: Hol lehet még biztosan kapni (különösne érdekelne a fekete kivitel).
2.: A készülék angol nyelvű felhasználói kézikönyvét letöltve az internetről a következő szerepel benne (a hibajelenségek szekcióban):
"...
The disc is automatically ejected
after closing the disc tray
• Check that the disc is not a DVD+R/RW, DVD-RAM or other incompatible format
disc (page 9).
..."
Ugyanakkor az online termékismertetőben (ugyanazon honlapon: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=45-133) ez szerepel:
"...
Playback DVR-433H-K
Media DVD-Video/DVD-R/DVD-RW/Dual-layer (DL) DVD-R (Video Mode)/DVD-RAM/DVD+R/DL DVD+R/DVD+RW/CD/SVCD/VCD/CD-R/CD-RW
..."

Egyébként a fent hivatkozott 9. oldalon sem szerepel még fél mondattal sem megemlítve pl. a DVD+R. Most akkor tud a készülék lejátszani DVD-R/RW formátumtól eltérő médiát is vagy sem?

Előre is kösz': Zsolt

Szia.Lejátsza a +R és +RW lemezeket,dvd-t írni viszont csak a -R -RW-re tud

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Hali!

Egy LG dr7500, es egy RH7500 utan orommel tapasztaltam, hogy 16:9 -es TV -n, 16:9 -es divx, 16:9 -ben jelenik meg, igy nem kell zoomolgatni, hogy ne legyenek torzak a szereplok, amde kicsuszik a felirat a kepbol, hanem szepen, torzitatlan figurak maszkalnak a kepernyon, es a felirat is szepen a helyen van, habar ez lehetne nagyobb...

Tunerje szep kepet ad, szebbet valamivel mint az LG -k (van egy rakas funkcio amit meg nem allitgattam), XP modban majdnem ugyan olyan a felvett anyag, mint a lejatszott (mondjuk ezt a dr7500 mar SP -ben, hozta, viszont az rh7500 messze nem)

Komponensen kotottem ossze, egy lg rz37lz55 lcd tv -vel, progressziv pasztazast ha a dvd -n beallitom fakobb es mosottabb lesz a kep, igy interlace -en hagytam (ugy tunik a tv -ben levo faroudja szebben teszi a dolgat).

DVD lejatszas szep (rh7500 ebben joval gyengebb volt).

Divx lejatszasra amit eddig probaltam megevett majdnem mindent (HD avi kifogott rajta ), de amit beletettem azt lejatszotta eddig, igaz 4 -bol 2 -t hibasan (1 -ik szaggatott, masik meg kockahaboru volt), de ugyb tunik azert hasznalhato lesz ez a divx -es resz, feliratok szepen megjelentek (csak picit picik).

Viszont a mediumokkal picit gondban vagyok, ugyan is divx -et nem is lattaq dvd+rw -n, mp3 -at meg sem dvd+rw -n, sem dvd-r -en, cd-r -en visoznt igen.

Ma hazafele veszek egy dvd-rw -t, hatha arrol lejatssza a divx -eket (esetleg tapasztalat, tanacs? nem szeretnek minden divx -et 1x irhato minuszosra irni)...

Illetve amit beolvasott DVD-R avi -kkal (melyeket lejatszott), nem tudja HDD -re masolni, nem el az opcio ennel, mig audioCD -nel, mp3 -as CD -nel el (gondolom DVD videonal is, ha nincs macro)...

Szoval tetszik a cucc, de picit hadilabon allok, hogy etessem meg gazdasagosan, szivesen nezett divx -es sorozataimmal, esetleg mp3 zeneimmel a keszuleket, annelkul hogy mindent CD -kre kelljen irnom... (valamilyen ujrairhato DVD -t szeretnek megetetni vele, amirol legalabb lejatssza a dolgokat, ha felmasolni is tudja az csak plusz jo...)

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Szervusztok!

Pioneer DRV-433H-t szeretnék venni ennek kapcsán:

1.: Hol lehet még biztosan kapni (különösne érdekelne a fekete kivitel).
2.: A készülék angol nyelvű felhasználói kézikönyvét letöltve az internetről a következő szerepel benne (a hibajelenségek szekcióban):
"...
The disc is automatically ejected
after closing the disc tray
• Check that the disc is not a DVD+R/RW, DVD-RAM or other incompatible format
disc (page 9).
..."
Ugyanakkor az online termékismertetőben (ugyanazon honlapon: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... _id=45-133) ez szerepel:
"...
Playback DVR-433H-K
Media DVD-Video/DVD-R/DVD-RW/Dual-layer (DL) DVD-R (Video Mode)/DVD-RAM/DVD+R/DL DVD+R/DVD+RW/CD/SVCD/VCD/CD-R/CD-RW
..."

Egyébként a fent hivatkozott 9. oldalon sem szerepel még fél mondattal sem megemlítve pl. a DVD+R. Most akkor tud a készülék lejátszani DVD-R/RW formátumtól eltérő médiát is vagy sem?

Előre is kösz': Zsolt

zarándok

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: zarándok »

Mindkét formátumot kipróbáltam, sőt normál és high speed copy-t is. De egyik sem hozott eredményt. :-( 
Zarándok

PC-s DVD-ROM-ok sem tudják olvasni? Milyen asztali lejátszók nem olvassák? Pedig pont a VR -s Video mód különbségénl irta, hogy a sima DVD-R-ekkel akadhatnak gondok, mig a DVD-RW-vel nem.

/tau ba

Se Pc-s se asztali nem olvassa. Asztali Brothers és Orion, amíg eddig mindent olvasta.
A 3 napon belül jleztem a kereskedő felé, így kapok egy újat. A szakszervíz sem tudot mit mondani rá. Kiváncsi vagyok az úúj milyen lesz.

Zarándok

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok!

Tudd akkor vki segíteni???

Discovery

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: Discovery »

Megnéztem én is.Nekem 433 -as van.

version: 4.29
syscon: release_274
tuflcon: 835.000
drive: 1.54a
device: prism2 es2
region: 2

Érdekes!

Ezek szerint a 433 és az 530, firmware kiadásban is eltér, nem csak verzióban?

De miért nincs support a Pioneer honlapján?!

Írjátok meg nektek milyen verziótok van!

AcCEsS

Szíasztok!
Valakinek nincs véletlenül egy 433-as firmware cd-je, mert az enyém megsérült egy régió mentesítési probálkozásnál. A segítséget előre is köszönöm.

access

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: access »

Megnéztem én is.Nekem 433 -as van.

Érdekes!

Ezek szerint a 433 és az 530, firmware kiadásban is eltér, nem csak verzióban?

De miért nincs support a Pioneer honlapján?!

Írjátok meg nektek milyen verziótok van!

AcCEsS

fredpery
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: fredpery »

Megnéztem én is.
Nekem 433 -as van.

access

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok! 
Én is vettem 2 napja egy 530-ast. Egyelőre nagyon jók a tapasztalataim a cuccal kapcsolatban. Bár 2 dolog picit zavar. Az egyik a HDD-s felvételnél az auto chapter hiánya. Nem értem ezt miért nem csinálják meg. Tudom, hogy meg lehet oldani utólag de valszeg ez egy egyszerő programozói feledékenység volt. (A Philipsem-nél simán működött) A másik dolog a normális firmware support. Megszoktam, hogy a Philips és a Yamaha cuccaimnál is időnként ellátogattam a gyártó support oldalára és leszedtem az új firmare-eket. Itt miért nincs publikálva?

Vagy ha valahonnan le lehet tölteni, légyszi adjátok meg a címet! Nem kell, hogy buherált régió free legyen, de lehet, hogy néhány dolgot javítottak az újabb firmware-ekben ha léteznek egyáltalán....
Az egyém 3.42

AcCEsS

Bocsika, de hogyan nézted meg a firmware tipusát!

A firmware a következő módon kérdezhető le:

Home Menu -> Initial Setup -> Audio Out -> Digital Out -> On beállítás -> nyomd le az "Angle" gombot a távirányítón!

Nekem:
Version: 3.42
Syscon: Release_273
Tuflcon: 835.000
Drive: 1.54a

De tuti létezik 3.52 firmware, mert már láttam ilyet valamelyik fórumon, csak nem írták le honnan lehet mexerezni!
Ilyen adatokkal:
Version: 3.52
Syscon: Release_443
Tuflcon: 835.004
Drive: 1.59

AcCEsS

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok!

VISZONT !!!

Remélem vki tud segíteni, bár a 36hónap gari elég garancia

Én a házimozimhoz csak kizárólag PIO eszközöket vettem, egyedül a Plazma tévéje hiányzik

Üdv mindenkinek!!!

Discovery

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: Discovery »

Sziasztok! 
Én is vettem 2 napja egy 530-ast. Egyelőre nagyon jók a tapasztalataim a cuccal kapcsolatban. Bár 2 dolog picit zavar. Az egyik a HDD-s felvételnél az auto chapter hiánya. Nem értem ezt miért nem csinálják meg. Tudom, hogy meg lehet oldani utólag de valszeg ez egy egyszerő programozói feledékenység volt. (A Philipsem-nél simán működött) A másik dolog a normális firmware support. Megszoktam, hogy a Philips és a Yamaha cuccaimnál is időnként ellátogattam a gyártó support oldalára és leszedtem az új firmare-eket. Itt miért nincs publikálva?

Vagy ha valahonnan le lehet tölteni, légyszi adjátok meg a címet! Nem kell, hogy buherált régió free legyen, de lehet, hogy néhány dolgot javítottak az újabb firmware-ekben ha léteznek egyáltalán....
Az egyém 3.42

AcCEsS

Bocsika, de hogyan nézted meg a firmware tipusát!

Vendég

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok!

720-as story: Norton Ghost-tal clonóztam a 160Gb-os HDD-t egy 250 Gb-is WD-re, maradt rajta közel 90 Gb nem particionált felület. Ezután, mivel semmilyen PC-s programmal nem tudtam leellenőrizni, hogy sikeres volt-e a klónozás (sem Linux, sem FreeBSD, sem MsWindowsXP) bekapcsolt állapotban kicseréltem a gyári vinyót a sajátra, és tökéletesen működött, észre sem vette a cserét, meg volt rajta minden felvétel, lehetett editálni stb.

Tehát a klónozás sikerült. Csak miután ujraindítottam a DVR 720-at akkor irta ki a szokásos hibaüzenetet, "HDD ID...." Még egy párszor használtam igy "hot plug" üzemmódban és tönkrement az eredti vinyó.

Most azt szeretném, hogy a klónozott HDD-ről leszedjem valahogy a video filekot, mert pótolhatatlan eredeti élő felvételek voltak rajta.

1. Vagy egy file rescue szoftver kellene, ami felismeri a file rendszerét,
2. vagy a topicban kifejtett HDD csere, olyan módon, hogy ne formázza le nekem a vinyót, tehát megmaradjanak rajta a videók.

Jó kis feladvány mi? Várom a zsenik megoldásait.

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok! 
530-as tulajokhoz lenne ket kerdesem:

1. Az "egyideju felvetel es lejatszas" funkcio minden esetben mukodik? Akkor is, ha kezzel inditom a felvetelt, es akkor is, ha idozitett felvetelt szeretnek elkezdeni nezni? Most hallottam egy masik marka eseteben, hogy ott ez utobbi nem mukodik, pedig nekem ez fontos szempont.

2. Nezegettem az 540-es adatlapjat, es latom, hogy annak a video D/A atalakitoja 108 MHz/10 bit, mig az 530-as eseteben ez az ertek 54 MHz/10bit. Van jelentosege ennek a kulonbsegnek?

Egyebkent azert vartam eddig a dontessel, mert gondoltam, kivarom, miben lesz tobb az 540-es az 530-asnal. Ami plusz, azok zome szamomra nem annyira fontos, viszont a DV in hianya miatt valoszinuleg megis az 530-as mellett maradok.

Koszi,
Viktor

Nekem ugyan 433-asom van, de gondolom ugyanúgy működik.

1. Az "egyideju felvetel es lejatszas" funkcio mindig működik (értelemszerűen HDD-re felvételről beszélünk), függetlenül attól manuális vagy időzitett felvételt használsz. Miközben megy a felvétel a Disc Navigator gomb megnyomásával belépsz a Disc Navigator menübe, és kiválaszthatod melyik korábbi (vagy épp az aktuálisan vett) felvételt szeretnéd nézni.

2. SZVSZ akkor csoda azért nem lehet a 108/10-es DAC.Nem tudom milyen megjelenítőre akarod kötni, de szerintem nincs akkora különbség (mondom úgy,hogy nem láttam mindkettőt). Ha neked a DV in fontosabb, akkor inkább válaszd az 530-ast.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

newreg

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: newreg »

Sziasztok!

530-as tulajokhoz lenne ket kerdesem:

1. Az "egyideju felvetel es lejatszas" funkcio minden esetben mukodik? Akkor is, ha kezzel inditom a felvetelt, es akkor is, ha idozitett felvetelt szeretnek elkezdeni nezni? Most hallottam egy masik marka eseteben, hogy ott ez utobbi nem mukodik, pedig nekem ez fontos szempont.

2. Nezegettem az 540-es adatlapjat, es latom, hogy annak a video D/A atalakitoja 108 MHz/10 bit, mig az 530-as eseteben ez az ertek 54 MHz/10bit. Van jelentosege ennek a kulonbsegnek?

Egyebkent azert vartam eddig a dontessel, mert gondoltam, kivarom, miben lesz tobb az 540-es az 530-asnal. Ami plusz, azok zome szamomra nem annyira fontos, viszont a DV in hianya miatt valoszinuleg megis az 530-as mellett maradok.

Koszi,
Viktor

access

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok!

Az egyém 3.42

AcCEsS

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer DVR-433/530/630

Mindkét formátumot kipróbáltam, sőt normál és high speed copy-t is. De egyik sem hozott eredményt. :-( 
Zarándok

PC-s DVD-ROM-ok sem tudják olvasni? Milyen asztali lejátszók nem olvassák? Pedig pont a VR -s Video mód különbségénl irta, hogy a sima DVD-R-ekkel akadhatnak gondok, mig a DVD-RW-vel nem.

/tau ba

zarándok

Pioneer DVR-433/530/630

Hozzászólás Szerző: zarándok »

Sziasztok! 
Van egy újabb problémám: :-(

Vettem egy Pion. 433H-K -t. Eddig minden szuper volt, most elakartam kezdeni -R-es lemezekre (több féle márkájú lemezere) írni a dolgaimat. mindig le is zártam a lemezeket. A felvevő tökéletesen le tudja játszani, viszont a többi lejátszó a családban nem tudják olvasni ezeket a lemezeket. A plusz érdekesség, a -RW-s lemezre írott dolgokat viszont tudják olvasni.
Valaki találkozott hasonló problémával?

Segítsetek, ha tudtok. Köszi.
Zarándok

Milyen módban irtad meg a lemezeket? Lehet VR módban és Video módban irni. A Video módnál szinte minden esetben lejátszható másik lejátszóban is (nekem legalábbis még nem volt soha gondom ezzel). A leirás szerint VR módban akadhatnak kompatibilitási problémák.

/tau ba

Szia Tau-ba!

Zarándok

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer DVR-433/530/630

Sziasztok! 
Van egy újabb problémám: :-(

Vettem egy Pion. 433H-K -t. Eddig minden szuper volt, most elakartam kezdeni -R-es lemezekre (több féle márkájú lemezere) írni a dolgaimat. mindig le is zártam a lemezeket. A felvevő tökéletesen le tudja játszani, viszont a többi lejátszó a családban nem tudják olvasni ezeket a lemezeket. A plusz érdekesség, a -RW-s lemezre írott dolgokat viszont tudják olvasni.
Valaki találkozott hasonló problémával?

Segítsetek, ha tudtok. Köszi.
Zarándok

Milyen módban irtad meg a lemezeket? Lehet VR módban és Video módban irni. A Video módnál szinte minden esetben lejátszható másik lejátszóban is (nekem legalábbis még nem volt soha gondom ezzel). A leirás szerint VR módban akadhatnak kompatibilitási problémák.

/tau ba

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”