Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S75
Panasonic DVD-S75
Nagy az én tanácstalanságom :smile47:
Én a dvd lejátszó digit hangdekódereit használom, mivel az erősítőm nem rendelkezik ilyenekkel. Eddig OK.
A multichannel beállítás ma estig a következő volt:
- frontok: 'large'
- center: 'large'
- surroundok: 'small'
- subwoofer: 'nincs'
Szólt, ahogy szólt, ez van.
De:
átállítottam kíváncsiságból a következőre:
- frontok: 'large'
- center: 'large'
- surroundok: 'small'
- subwoofer: 'van'
Nos, itt jött a meglepi: megjelentek a mélyek (igazi mélyek!) a frontokon, a centeren és egy kicsit a surroundokon is.
Miért csak most?
Eddig úgy tudtam, hogy ha nincs sub, akkor a mélyeket rákeveri a 'large'-nak beállított csatornákra, de ahogy a fennen leírtak mutatják nem így tett.
Most vakargatom a fejem, mivel nem értem.
Az feltűnt régebben, hogy dvd lejátszót DD2.0 (ha a lemezen volt ilyen hangsáv: pl. SWI-II) és az erősítőt surround módban használva nyomja a mélyeket is, míg DD5.1-ben eléggé vérszegény volt. Ezt betudtam az erőlködő kisebb teljesítményének. Csakhogy most hirtelen "megnőtt" a végfok ereje. És DTS-ben még nem is próbáltam...
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Panasonic DVD-S75
Ez OK, de ha DVD-t lejátszás közben megállítok (pause) az sem remeg, akkor ez miért ????
gondolom a lejátszó interlacerének a gyengesége lehet
Ugye a kép progresszív, ebből kell neki félképeket előállítani. Páros, páratlan sorokat. Ezek egymásratétele, ha nem tökéletes, az a kép remegéséhez vezethet.
Én erre tippelnék.
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
Ez OK, de ha DVD-t lejátszás közben megállítok (pause) az sem remeg, akkor ez miért ????
Panasonic DVD-S75
Mert állóképnél zavaró az 50 Hz erőteljesen.
Panasonic DVD-S75
Nem tudja valaki, hogy JPEG képek nézésekor miért remeg nagyon a kép ? Egyébként film nézés közben teljesen jó. A TV egy Sony KV29FX scart-on van összekötve a lejátszóval. ???
Panasonic DVD-S75
Panasonic s47-es ről tud vki valamit?
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Sziasztok! Én most kaptam meg a masinát, Fotexnetnél rendeltem, feketét kértem, azt is küldték. Sajna ma
már ott is kiírták, hogy a készülék jelenleg nem kapható, úgyhogy kifutó modellről lévén szó, valszeg már ott sem érdemes a jövőben próbálkozni. Ha még lehet kapni a Plázában, akkor ott mindenképpen érdemes rá lecsapni. Most tesztelgetem, nekem nagyon tetszik, kítűnő darab! Bátran ajánlom mindenkinek, ha még hozzá lehet jutni. Amúgy most voltam kint Bécsben, a Shopping City Süd-ben található Media Marktban hegyekben áll készlet és 179 Euroért vesztegetik, de csak ezüst színben van. Ha valaki arra jár, ott még biztosan kap! Remélem hasznos infokkal szolgáltam. Üdv mindenkinek!
Panasonic DVD-S75
Lehet még kapni valahol ?
Ma még láttam a Duna plazaban a keravillban.
Ki az az Orsós Tesla? És milyen Keravillban lehet kapni??
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panasonic DVD-S75
Lehet még kapni valahol ?
Ma még láttam a Duna plazaban a keravillban.
Panasonic DVD-S75
Imici:3 éve meg a 100 rugóra leárazott 150 ezres gépet csomagoltad zsírpapírba? Lassan előveheted, egy huszast még kapsz érte. :smile19:
jaja...
Most jut eszembe: Lehet, hogy ideje lenne kicsomagolnom az 1980-ban becsomagolt Tesla orsós magnómat is? Bár '80-ban még csak 8 éves voltam, de én már akkor tudtam, hogy ez jó biznisz...
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)
Panasonic DVD-S75
Imici:
3 éve meg a 100 rugóra leárazott 150 ezres gépet csomagoltad zsírpapírba? Lassan előveheted, egy huszast még kapsz érte. :smile19:
Panasonic DVD-S75
Lehet, hogy veszek gyorsan mégegyet, és zsírpapírba szépen elcsomagolom rosszabb időkre...
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)
Panasonic DVD-S75
A Keravillban (Fotex csoport) is lehet kapni, az egyik kollégám a múlt héten vett itt Miskolcon egyet, csak ezüst színű volt már. Az ára ugyanannyi.
Panasonic DVD-S75
Hello Mindenki!
Aki még akar venni S75-öst, az próbálkozzon a fotexnet.hu-n webes rendeléssel. Nekem tegnap szállították (ingyenes házhozszállítás) ezüst színben, 46.990.-Ft-ért, 2 év garanciával!
Norbi
Panasonic DVD-S75
A kínai Philips adat CD-ket sokan szidják zenei anyag esetében, az egyik haveromnál pl. a Marantz CD-lejátszó csak az 5. számig találja meg a trackeket, utány csak folyamatos lejátszással tud továbblépni. A Philips audio CD lemezeivel (Made In USA) viszont nincs semmi baj.
Én kb. 3 éve használok Philips Data CD-t audióra. Soha semmi gondom nem volt vele. Igaz, 8x sebességnél gyorsabban soha nem írtam audiót.
Panasonic DVD-S75
A kínai Philips adat CD-ket sokan szidják zenei anyag esetében, az egyik haveromnál pl. a Marantz CD-lejátszó csak az 5. számig találja meg a trackeket, utány csak folyamatos lejátszással tud továbblépni. A Philips audio CD lemezeivel (Made In USA) viszont nincs semmi baj.
Panasonic DVD-S75
Hi
Jó ideje csak TDK és Philips lemezeket használok, a Philipseknél volt gond az utolsó trackekkel (egy sorozatból voltak), az említett Verbatim lemezek meg 2001 évvégi írások voltak és sercegnek. A lemez felülete mindegyiknél abszolút hibátlan. A vicc az, hogy két haveromnak van S35-öse, a verbatim az egyiknél tökéletesen megy a másiknál meg úgyanúgy serceg, mint az S75-ösömben. Pedig két (elvileg) tök ugyanolyan S35-ről van szó...
DJK
Panasonic DVD-S75
Én érdekes módon pár Philips CD-vel jártam hasonlóan. Egy sorozatból valók voltak. Átírtam másik lemezre őket és úgy jók lettek. Neked is ezt a megoldást javaslom DJK!
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
Hello
Volt már valakinek problémája audio CD esetén, az utolsó 1-2 track olvasásával? Már CD írót is cseréltem (jelenleg Plextor van), de a hiba most is jelentkezik, csak sokkal kisebb mértékben. Van olyan CD-m is (egyetlen 1 Verbatim típus), amit iszonyúan sercegve-recsegve játszik le, más lejátszókban tökéletesen megy.
DJK
Nekem csont nélkül megy az összes CD.
Milyen lemezt használsz? Én Philipset, és pár db TDK-t. Plextorral írom 4-8x sebességgel, a régebbieket pedig Philips PCRW2010-el 8x.
De próbáltam rajta balhéból egy 48x írt lemezt is, az is hibátlan.
Szerintem próbáld meg márkásabb CD-re megírt lemezzel, ha azzal próbáltad és azzal is serceg, akkor vagy poros a lencse, vagy lézerhiba.
Üdv: Imre
Panasonic DVD-S75
Hello
Volt már valakinek problémája audio CD esetén, az utolsó 1-2 track olvasásával? Már CD írót is cseréltem (jelenleg Plextor van), de a hiba most is jelentkezik, csak sokkal kisebb mértékben. Van olyan CD-m is (egyetlen 1 Verbatim típus), amit iszonyúan sercegve-recsegve játszik le, más lejátszókban tökéletesen megy.
DJK
Panasonic DVD-S75
Hi Mindenki!
Ma akartam venni s75-öst és azt mondták már 3 helyen is, hogy hiánycikk!!
Tud valaki ajánlani boltot, ahol még lehet kapni max. 50ezerig?
Előre is köszi: Norbi
netdepo
www.netdepo.hu
Ott már néztem, de sajna már az van kiírva, hogy elfogyott! Azért köszi!
Más ötlet?
Panasonic DVD-S75
Hi Mindenki!
netdepo
www.netdepo.hu
gordon314.fw.hu
Panasonic DVD-S75
Hi Mindenki!
Panasonic DVD-S75
Aki még akar venni S75-öt az siessen mert már nem gyártják, nálunk Szlovákiában már csak fekete szinben lehet venni és csak a meglévő készleteket árusitják ki.