Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DV350
Pioneer DV350
Ki tud segíteni régiómentesítésben a fenti tipusnál ? :smile10:
Pioneer DV350
Hi!
Mai kérdésem: kezembe akadt egy MediaMarkt katalógus, elején bazinagy hirdetésben 36990ért Samsung S 224 DVD lejátszó. Árában közeli a 35e- akciós Pio-hoz. Mi a véleményetek, összehasonlítva a kettőt pro és kontra.
Amit felfedeztem, az a 96(samsung)/192(pio) khz D/A konverter. Meg mintha több kimenet lenne a Sam-on, de ez már nem tiszta teljesen. Help me.
thx
akibacsi
Pioneer DV350
Köszönöm a segítséget! A barátom már rajta van a témán.
Ha sikerül azért jelzem nektek. :smile1:
Pioneer DV350
mármint milyen hibák nem jelentkeznek?
a rossz arányú SVCD üzemmód se? az nagyon meglepő lenne, hiszen egy ilyen szoftveres hiba inkább eltűnni szokott a későbbi verziókból
Pioneer DV350
Sziasztok!
Én tegnap vettem édesanyáméknak egyet.Teljessen lehengerelt a ketyere.Minden formátumot visz,akadás mentessen.A hangját még csak a sterero erösitön probáltam,de megnyerö az árához képest.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Pioneer DV350
Sziasztok, azon gondolkodom hogy akkor lehet hogy az ujjabbak hibás szériák, ugyanis én régebben kb. Októberben vettem a Pio-t, és elég friss volt a gyárban, és az álatlatok említett hibák közül egyikkel se találkoztam...
Lehet hogy szerencsés vagyok !?
Amúgy enyém is made in China...
Nekem semmi gondom és ebben az árkategóriában a NonPlus Ultra lejátszó...
legjobb kép,jó hang (bár CD lehetne jobb, dehát istenem 48 Kért vettem)és hasznos szolgáltatások, és a Pana zoomja valamennyire rontja a mint , bár kétségtelen hogy jobb 4:3ba nézni, dehát így legalább megvan a házi-mozi feeling :smile15: , de szerintem zoomra ez is nagyon jó.
Ennyi.
Üdv. Gusztáv
Pioneer DV350
Diskjugglerrel írd meg és az tutira jó lesz minden lejátszóban.Nekem megy a Pioneer -ban és az összes haveromnál (persze mindenki más gyártánnyal rendelkezik) megy.
Pioneer DV350
Már ha oda van pozicionálva a felirat. Az Armageddonnál marad a filmen.
Pioneer DV350
nem, lehet utálni is őket - de ettől még ottmaradnak
viszont legalább a fölirat szépen elfér az alsó sávban
Pioneer DV350
Ezek szerint ha a tv-m 4:3as, meg kell barátkoznom a 2 fekete csikkal 16:9-es film esetén...?
Pioneer DV350
Tegnap voltam Auchanban, most 40e. az ára, de 35e. lesz akcioban. Ezért kezdtem érdeklödni én is a tipus felöl :smile1:
Pioneer DV350
Hát igen, szemezgetek már pár hónapja a cuccal, úgyhogy tisztában vagyok a jelenlegi árral. Ehhez képest túlságosan is jól hangzik egy az akció, igyekeztem utánanézni, hogy a saját szememmel lássam, de még nem sikerált akciós újságot találni, és a neten sincs fent, csak a jelenleg aktuális ajánlatok.
Ha tényleg igaz, akkor mindenképpen veszek egyet, és végre a saját cuccomon is megnézhetem első és egyetlen DVD-met (The Corrs: Unplugged)!
Pioneer DV350
Akibácsi!
szerintem valamennyi 350-es made in China!
Azért ez a 35 ropi döbbenetes ár!Pár hónappal ezelőtt(karácsony tájékán) még 47 e ft körüli volt a legjobb ár.
Pioneer DV350
Cocos !
A haveromat megkérdeztem, hogy ő mivel ír nekem:
dvdxcopy-val csinál iso-t, aztán azt utf-ként írja ki.
A kiírás azt mondja mehet szinte bármivel, nero, linuxos fütyfürüty...
Remélem vmennyit segítettem !
yoe :smile7:
Pioneer DV350
Ó, ha Auchan tényleg akciózik, az jó!! MÁr régóta szeretnék venni egy ilyen masinát, de nem fért bele eddig a keretbe. Ennyiért viszont szerintem megérné.
Amit írtál, hogy Made in China, ez csak az Auchanban árult verzióra vonatkozik, ezzel is minősítve, hogy azért olcsóbb, miert kínai (és ezzel valószínűsíthetően gyengébb minőségű), vagy az összes DV-350 kínában készül, és így nem oszt nem szoroz??
Pioneer DV350
??
bekapcsolod, ránagyít és ezt az ablakot lehet ide-oda tologatni
a Pana 4:3-as zoomjához képest ez túl nagy nagyítás, amit semmi értelme bekapcsolva hagyni hiszen túl sok minden lemarad
Pioneer DV350
Hozzászólásomban egy szóval sem emlitettem, hogy lenne 4:3-as zoom benne, pont arra kérdeztem rá, hogy hogy használható a 2x 4x zoom. Milyen ez a Panahoz képest. :smile47:
Pioneer DV350
Sziasztok!
Elöljáróban, hogy teljesen kezdő vagyok és a pc. ismereteim is gyengék.
Problémám: van egy dv-350 dvd lejátszóm és( bár tudom elítélendő)egy barátom által írt lemezeket szeretnék rajta megnézni. :smile6:
Sajnos az első próbalemezt nem játsza le az apósom panájával szemben.
Kérlek benneteket írjátok le (oly módon, hogy a barátomnak el is tudjam mondani)milyen módon ill. milyen szoftverrel kell megírni a filmeket, hogy az én lejátszóm is vigye.
Bocs, ha amatőrként zargatlak benneteket, de más vonalat nem tudok aki segíthetne.
köszönettel cocos
Pioneer DV350
mint arrol mar szamos topikban (meglepo modon EBBEN IS) szo volt, nincs olyan 4:3 zoom mint a Panaknal...
Pioneer DV350
Ha jól emléxem 24.-től az Auchanban 35.000 pénzért lehet majd kapni. Egyébként nem biztos, de mintha ez a lejátszó Made in China lenne.
Doki
Pioneer DV350
Hello! Köszi a tippet!
Mit takar a Pio /2x, 4x/ zoomja?
Jol használható 4:3-as TV-n, ugy mint a Pana 32?
Pioneer DV350
Kezd aggasztani ez a szerkezet. Tegnap kölcsönzős Amerikai szépséget néztem és hát újra előjött a múltkor említett hiba (24:xx körül, amikor a két föszereplő csaj beszélget két osztálytásukkal). Viszont itt annyi volt, hogy amikor megéztem a filmet, akkor próbáltam reprodukálni, ez viszont nem sikerült. Teljesen akadásmentesen vitte. Ez hogy lehet ?
Amúgy megnéztem a Gyűrűk ura lemezt, hogy milyen állapotban van: 5-6 nagyon "enyhe" pici karc (télleg, éppen csak látható) van rajta. Szvsz jó állapotú (meg én úgy tudom, hogy a dvd hibajavítása soxorosa a cd-ének)
Én nem tudom, eddig baromira meg voltam vele elégedve, soha semmit nem csinált. A haver mondta, hogy az ő samsung dv224-ese viszont sok ilyet csinált. :smile16:
Na mind1, kicsit kiszomorkodtam magam, remélem többet nem fogja ezt csinálni. Ezért gondolom még nem lehet cserét/javítást kérni, nem ?
Yoe
Pioneer DV350
kb egy fél éve cseréltem le a PIO-525-ös playeremet erre a
modellre.Bárcsak ne tettem volna!Azt ugyanis kb.2és fél évig
használtam úgy,hogy semmi baja nem volt.Minden korongot hibátlanul lejátszott.De mivel jól kitudtam szállni belőle,és csak +5000 -be került a csere,belevágtam.Vérszemet kaptam az újabb design-tól és az
mp3 játszástól.
A kis 350-es már egyszer volt eddig szervízben!Kimúlt a tápja (spontán) 1 hónap használat után.Nagyon sok lemeznél
produkálja azt a hibát amit leírtatok:szétesik a kép egy pillanatra.A barátom is ugyanilyet vett.A Kaptár nála lefagyott,és nem játszotta tovább.Nekem ezzel a filmel nem volt bajom,de kölcsön kaptam Van Damme-Vakvágányon című
lebilicselően izgalmas,profi trükkökkel telezsúfolt szuper
action filmjét,amit az én 350-esem nem is volt hajlandó felismerni.De az előző 525-ösöm akadálytalanul lejátszotta.
Nem azt mondom,hogy a 350-es rossz gép,de nagy a szórás a
minőségben,és ha peches vagy kifoghatsz egy szar készüléket.
Pontosan így jártam !Csak azt az 525-öst ne sajnálnám annyira!
Pioneer DV350
Szia!
Menj el az AdriaComputerhez /Nagy Lajos király útja 151. és keresd Tóth Szabit! Ő tud Neked segíteni, mert a bemutatótermében van egy fekete Pio350-es! Én is ott tekintettem meg és vettem is meg, csak ezüstben! ár a hétvégén ki is próbáltam és csodálatosan szép, kristálytiszta képe van! Élmény számba megy számomra a TV képe után!
Szóval menj el és Ő segít neked! Nagyon jó fej és korrektek az árai!
Üdv: wulffy
Pioneer DV350
Szimpatikus a szerkezet a véleményeitek alapján, de segitsetek nekem, hol lehet Bp-n élőben ilyennel /dv350/ találkozni, megnézni, nyomkodni, kiprobálni?