Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SAMSUNG lejátszók
SAMSUNG lejátszók
Van egy Samsung-hívő kollégám. Vett valamikor egy tévét, az jól működik neki és azóta mindenből csak Samsungot hajlandó venni: DVD, digi kamera, nagyobb tévé, stb. És mindig rá is fázik, mert drágábban vesz olyan cuccost, amiről a végén kiderül, hogy nem tud mindent, amire szüksége lenne. De a lényeg, a Samsung embléma rajta van!
Mondjuk ez nem erre az adott játékosra vonatkozik, de gyanús, hogy nem jobb ez sem a versenytársainál. A design nálam a mindent lespórolni kategóriában van. Remélem, a beltartalomra többet költöttek! Ja, a háttérvilágításos LCD kijelző nem zavaró sötétben? Nálam a LED jobban bejön.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
SAMSUNG lejátszók
Nekem tetszik a design-ja!
Már lehet kapni, mert a Netdepo-n is fent van:KATT!
A cikk szerint elvileg olvassa a DVD/±R/±RW; CD, CD/±R/±RW. Lejátsza még elvileg a WMA, JPEG, MP3, MPEG-4 (DivX, Xvid) tartalmú lemezeket is. És lehet frissíteni a szoftvert!
Mindezt persze a cikkben írták!
SAMSUNG lejátszók
Nem tudom, mit neveztek csininek, kb. Himage design.
Az is szép, na!
Mégeccer kérdezem: Kijött már ez a játékos?
Esetleg valaki tesztelte, próbálta is?
Egyébként miért fontos a firmware frissités???
Ha a pio 470-es, és 575-ös alapból kezelte volna a divx feliratot, szerintem a kutyának se jutott volna eszébe, hogy firmware frissités kell!!!
Igény se lett volna rá, és azóta is mindenki a gyári firmware-el hastnálná!
SAMSUNG lejátszók
Én a Samsung olvasási képességeit nem tartom sokra. Igaz, hogy csak a komplett mindent-egybe házimozi cuccait ismerem, de azokon elég gyakran kint van az elakadásjelző háromszög.
Az SACD meg a DVD-Audio gyári lemezt feltételez. Vajon mit szól az írott DVD-khez? Szerintem a Pio (ha már ez volt a kérdés) sokkal megbízhatóbb.
Firmware frissítés megoldott?
Nem tudom, mit neveztek csininek, kb. Himage design.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
SAMSUNG lejátszók
Felhozom egy kicsit a topicot!
Most láttam egy lapban, hogy a Samsung kijön a DVD-HD 945-ös lejátszójával. Tud SACD-t, DVD-Audiot és van HDMI kimenete is. Ára 70e . Külsőleg nagyon tetszik, de mit tudhat? Jobb-e az 575-ös Pionál?
Bővebb infók!
Tényleg csini gép. (Kék led azért befigyel!)
A paraméterei alapján bíztató.
Kapható már???
Vagy a lapban olvastad a várható bevezető árat???
SAMSUNG lejátszók
Felhozom egy kicsit a topicot!
Most láttam egy lapban, hogy a Samsung kijön a DVD-HD 945-ös lejátszójával. Tud SACD-t, DVD-Audiot és van HDMI kimenete is. Ára 70e . Külsőleg nagyon tetszik, de mit tudhat? Jobb-e az 575-ös Pionál?
Bővebb infók!
-
Vendég
SAMSUNG lejátszók
Nem éri meg a sok macera a 3 erősítővel!!! Inkább vegyél egy 5.1-es erősítőt pl. Yamaha DSP-A5 nagyon jó erősítő 96e.
+ Egy Sony 336-at ami alap lejátszó ugyan de kitűnő a képminősége és a hangja az ára asszem ennek 90e. Jobban jársz ha ezt vagy ehhez hasonlót veszel !!!!!!
-
Vendég
SAMSUNG lejátszók
nem tudom, de mintha valaki egy másik dvd-s forumban panaszkodott volna a 811-esre, hogy iszonyat hosszu a rétegváltás/akár 1.2 mp/! Persze lehet csak nála, én nem láttam még ilyet élöben. Mennyibe kerül? Mert ha 100 felett, akkor lehet jobban járnál egy thomson 5.1-es DVD-vel./a scenium széria egyik tagja multkor 99000.,- volt a keravillban +5 DVd film/gondolom vuk meg ilyenek/.
Bár ez a Samsung dual lézeres ugye?
-
Vendég
SAMSUNG lejátszók
Csak az utóbbi részére válaszolnék. Ha a dekódolt kimenetet rákötöd 3 erősítőre (2 sztereó + 1 monó) azzal tökéletesen ugyanazt a minőséget érheted el, mint egy AV erősítővel. Persze függ a minőség az erősítőktől és elég macerás a hangerők beállítása.
-
Vendég
SAMSUNG lejátszók
Konkrétabban a 811-esre gondoltam, Dolby Digital dekóderes. Mivel nincs 5.1-es erősítőm kíváncsi lennék pl. arra, hogy egy megoldható-e az erősítése két, vagy akár három sztereo hifi-vel, természetesen úgy, hogy a csatornákat párokban erősítse. Így meg lenne mind az öt csatorna. Élvezhető ez így egyáltalán?
Köszi újra a hozzászólóknak...
-
Vendég
SAMSUNG lejátszók
Erről még nem esett szó, vagy csak nem találtam. Van valakinek SAMSUNG asztali lejátszója? Írjatok róla ha tudtok!
Kösz!