Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GRUNDIG Livance GDP-2400
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
eljutottunk a szervizesel odáig, hogy a ritek alapu -r t kezeli a mitsubishi (verbatim) vel nem tud mit kezdeni...
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok,
Ki, milyen erősítőt hangfalat tenne hozzá?
Köszönöm
GRUNDIG Livance GDP-2400
hm..nekem az irt dvd-t tökéletesen lejátsza....
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
kisérleteztem, csak a -r/rw dvdket dobja ki. szakszerviz első mondata az volt hogy vigye vissza...
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
én nekem is ez a problémám, reméltem találok itt válasz. asszem ma visszaviszem. verbatim dvd+r -r/rw vel probáltam, behuzza a lemezt kerreg, és kiköpi... ezt megcsinálja a dvdre irt divxel a ripelt dvdkkel és a dvdre irt dvdformátumu házivideolemezeimmel is. a gyári dvdfilmeket olvassa.
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Köszi a sok segitséget nálam is müködik. ha van valakinek ujabb tapasztalata pl:hogyan lehetne megváltoztatni a betük nagyságát vagy a képméretet örülnék ha megosztaná másokkal
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok!Megoldottam a problemat!!! Beszeltem 5 szervizel , de senki sem tudott mondani semmi okosat.A 6.-bol viszont elkuldtek nekem a megoldast.
Alljon itt segitsegul mindenkinek aki hasonlo csapdaba esik.
-Beteszed a lemezt,kivalasztod a kivant feliratot(.sub vagy .srt). Megnyomod a subtitles gombot)jobb oldalt a legalso.Ekkor megjelenik egy "DIVX sub selected felirat.Utana kivalasztod az .avi filet es mehet a film..
Sok sikert !
Hello Mindenkinek!
Én is vettem egy ilyen Grundig DVD-t tegnap. Nálam szépen játszik minden CD-t divix5.2-t is, de az általam irt DVD-t nem hajlandó, sem az olcsóbb ARITA lemezről, sem a750 Ft-os cseh lemezről. Vigyem vissza? Vilyen lemez kell neki?
Üdv: Wili
GRUNDIG Livance GDP-2400
hi!
sajna nekem szétesik a kép ha berakok egy divx cd-t.xvidest.
valami tipp?
- mindrunner
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok!
Megoldottam a problemat!!! Beszeltem 5 szervizel , de senki sem tudott mondani semmi okosat.A 6.-bol viszont elkuldtek nekem a megoldast.
Alljon itt segitsegul mindenkinek aki hasonlo csapdaba esik.
-Beteszed a lemezt,kivalasztod a kivant feliratot(.sub vagy .srt). Megnyomod a subtitles gombot)jobb oldalt a legalso.Ekkor megjelenik egy "DIVX sub selected felirat.Utana kivalasztod az .avi filet es mehet a film..
Sok sikert !
GRUNDIG Livance GDP-2400
Lyymbo! Légy szíves segíts! Hogy lehet a feliratot betenni a filmhez? Nekem sem sikerült! Köszi!
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Hali
Én is megvettem és nem tudok én sem feliratot varázsolni a filmek alá, akinek sikerült leírhatná hogy hogyan.
köszi
- mindrunner
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok!
Tegnap este vettem egy ilyen lejatszot.Minden mukodik,kiveve a Divx lejatszasnal nem tudok semmi feliratot elohozni. Az egyik szerviz sem tud erdemben hozzaszolni.Van valami beallitasi tippetek? (en semmit sem talaltam a kezelesiben.A taviranyito ugy nez ki mukodik DVD-nel)
Koszonom szepen elore is a segitseget!
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Tényleg jó a feliratkezelés, de lehet a helyzetét függőlegesen állítani?
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Koszonom emberek, mar be is hoza a kolega a penzt Ma megyunk es megvesszuk neki, nektek hala Kellemes hetveget!
GRUNDIG Livance GDP-2400
Na, mondtam én, hogy jó kis készülék lesz ez! Persze, hogy tudja az 5.1-et, csak a digitális kimeneten keresztül. Ma megyek az Auchan-ba, megnézem közelebbről is, 20e Ft-ért szerintem ideális másodkészülék. Szinte röhejesen alacsony ez az ár...!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Kösz Lyymbo!
Tényleg elég jól olvasható....nagyon meggyőző
Bár, sokaknak a sárga szín nem jön be, de nekem tetszik....eddig ez a legjobb feliratkezelés ebben az árkategóriában, amit láttam. Sok lejátszó küszködik ezekkel a problémákkal.
Utólagos engedelmeddel belinkelem a képet a jatekosok.speier.hu fórumába is.
Szerintem az 5.1-es hangot tudja, csak nincs rajta analóg kimenet.
Üdv!
István
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
és még 1
Lesz szerintetek oldala, ahonnan a frimware-ket lehet majd letölteni?
csum
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Hali! Tényleg nem tudja az 5.1-et?
Vagy csak én értettem félre?
GRUNDIG Livance GDP-2400
Lymboo!
Esetleg nem tudnád lefotózni a tévéd és belinkelni ide? Mert ha tényleg jól olvasható a felirat és az ékezetes betűk is mennek akkor ezt a lejátszót nem kellene ennyi pénzért kihagyni
Üdv!
István
Hi!
Itt van a kép!
Lyymbo
GRUNDIG Livance GDP-2400
Lymboo!
Esetleg nem tudnád lefotózni a tévéd és belinkelni ide? Mert ha tényleg jól olvasható a felirat és az ékezetes betűk is mennek akkor ezt a lejátszót nem kellene ennyi pénzért kihagyni
Üdv!
István
Hi!
Szerintem jól olvashatok a feliratok! add meg az email címed!
Üdv: Lyymbo
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok,Kolegam megkert ha lessz valami jo asztali akkor szoljak neki, kerem segitsen akinek van Grundig GDP 2400-ese. A srt es sub feliratokat magyar ekezetekkel megjeleniti ? Siman TV-re kotne, vagy videon keresztul a kolega. Macrovision stb vedelmek ? DVD regio ? Firmware friisitesel mi a helyzet ? Elore is koszonom !!!
Hi!
Ékezetes betüket is simán megjeleníti!
Üdv: Lyymbo
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Lymboo!
Üdv!
István
GRUNDIG Livance GDP-2400
"sub"-ot és "srt"-t is olvas!!!
A létező összes formátumot kipróbáltam - amiről azt írták hogy lejátsza - és mindegyiket hibátlanul olvasta!!!
ahoj Lyymbo,
megint én vagyok...
a feliratban nincsen valami határ??? pl: 60 karakter felett nem írja ki, vagy nem kezeli a 3 soros feliratokat...
ha tudod oszd meg kérlek ezen tapasztalaidat!
Hi!
A 3 soros felirat az hibátlanul megy neki, viszont a felirat mögött nincs háttér ami azért egy kicsit zavaró! Esetleg a 3 sorból a legfelső ér bele a filmbe! De nekem eléggé ritka a 3 soros felirat!
Üdv: Lymbo
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Kosz, sajnos nincs adat az ekezetes feliratokrol, macovisionrol es a regio kod kikapcsolasrol sem .