Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vestel 2410 DTS 5.1 firmware probléma
Biztos, ezt nem tudom, mert soha nem volt ilyenem. De ezen a hibán semmilyen firmware nem segít
Köszönöm a segítséget!
Viszlát, jó éjszakát!
Biztos, ezt nem tudom, mert soha nem volt ilyenem. De ezen a hibán semmilyen firmware nem segít
Az a baj első jele... A kiolvasó fej ha gyengülni kezd, akkor először az RW-ket nem akarja, aztán majd jönnek a sima írottak, végül már a gyári lemezeket sem akarja megolvasni
Hát akkor ez a vég kezdete, vagy a kezdet vége?
Egyébként remek kis készülék, nem volt vele soha semmi probléma.
Most végül is létezik ehez a készülékhez firmware?
Az a baj első jele...
A kiolvasó fej ha gyengülni kezd, akkor először az RW-ket nem akarja, aztán majd jönnek a sima írottak, végül már a gyári lemezeket sem akarja megolvasni
Üdvözlök mindenkit!
Bocsánat a kérdésért, a fenti tipusú készülékem nem boldogul a DWD-RW lemezzel. Azt írja ki állandoan: "no disk". Kérem, ha valaki tud szolgálni használható ötlettel az segitsen! Köszi.
Mostanában csinálja? Vagy soha nem olvasta?
Mert ha soha, akkor előfordulhat, hogyggyárilag nem ismeri fel.
Köszi a reagálást!
Kb. 2 éves. és úgy fél, 1 éve nem ismeri fel.
Üdvözlök mindenkit!
Bocsánat a kérdésért, a fenti tipusú készülékem nem boldogul a DWD-RW lemezzel. Azt írja ki állandoan: "no disk". Kérem, ha valaki tud szolgálni használható ötlettel az segitsen! Köszi.
Mostanában csinálja? Vagy soha nem olvasta?
Mert ha soha, akkor előfordulhat, hogyggyárilag nem ismeri fel.
Üdvözlök mindenkit!
Nekem az a tippem, hogy olyan firmware-t sikerült letöltened ami valószínúleg egy beépített dekóder nélküli verzióhoz készült. Segíteni sajnos én sem tudok, csak Smelo-t tudom idézni: most szerviz, később több körültekintés.
Clint Eastwood bekaphatja!
Hát igen tudom én, valszeg hibáztam, csak a Vestel honlapján nem találtam semmilyen letöltehető dolgot, És a SEG-nél sem.
Akkor vedd fel a kapcsolatot az aktualis szervizzel, nekik szokott lenni frimware, es ha a hozzaallasuk is jo, akkor akar emailben el is kuldik. (velem mar tortent ilyesmi is)
Sok sikert!
Smelo
Firmware-t frisssítettem. Szervízmenüben (7-7-Play) régebbi verziószám volt látható, ezért belevágtam.A frissítés után a csak Front analóg csatlakozóimból jön hang. Az audio menüből is eltünt a hangsugárzók beállítása.
Nincs valakinek ehhez a típushoz működö firmware-je?
Elnezest, hogy nem tudok konkretan segiteni, es megis belekotyogok.
En eleg sok frimware friisitest csinaltam, nem egy tipuson. DE:
- nem a verzi szam novekedese volt a celom
- mindig az altalam eszlelt hiba megletetkerestem a frimwareben, vagy altalam hasznalni kivant ujabb funkcio megjeleneset
- mindig megvolt az eredeti frimware, ha kellett vissza tudtam irni
Volt jonehany eset, mikor a regebbi frimware egy adott dolgra jobb volt, mint az ujabb, es az jobban kellett akkor nekem. (pl VCD, SVCD lejatszasa)
Azert hogy segitek is, probalj meg a te keszuleked pontos tipusara megfelelo frimwaret talalni a gyarto honlapjan, es azt ird fel megegyszer. Hatha. Ha nem, tanulopenznek jo volt...
Hát igen tudom én, valszeg hibáztam, csak a Vestel honlapján nem találtam semmilyen letöltehető dolgot, És a SEG-nél sem.
Firmware-t frisssítettem. Szervízmenüben (7-7-Play) régebbi verziószám volt látható, ezért belevágtam.A frissítés után a csak Front analóg csatlakozóimból jön hang. Az audio menüből is eltünt a hangsugárzók beállítása.
Elnezest, hogy nem tudok konkretan segiteni, es megis belekotyogok.
En eleg sok frimware friisitest csinaltam, nem egy tipuson. DE:
- nem a verzi szam novekedese volt a celom
- mindig az altalam eszlelt hiba megletetkerestem a frimwareben, vagy altalam hasznalni kivant ujabb funkcio megjeleneset
- mindig megvolt az eredeti frimware, ha kellett vissza tudtam irni
Volt jonehany eset, mikor a regebbi frimware egy adott dolgra jobb volt, mint az ujabb, es az jobban kellett akkor nekem. (pl VCD, SVCD lejatszasa)
Azert hogy segitek is, probalj meg a te keszuleked pontos tipusara megfelelo frimwaret talalni a gyarto honlapjan, es azt ird fel megegyszer. Hatha. Ha nem, tanulopenznek jo volt...
Segítségeteket kérem !
Nem tudom van-e valakinek ilyen lejátszója.
Problémám a következő:
Firmware-t frisssítettem. Szervízmenüben (7-7-Play) régebbi verziószám volt látható, ezért belevágtam.
A frissítés után a csak Front analóg csatlakozóimból jön hang. Az audio menüből is eltünt a hangsugárzók beállítása.
Köszönöm.