Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A legolcsóbb üzletek
A legolcsóbb üzletek
Kellenének új infók.
Kik az újak és kik mentek tönkre.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
A legolcsóbb üzletek
Szolnokot felejtsd el. Dinamit kellene a 4 sarkába semmi más. Ugorj át Kecskemétre ott vannak nagyon jó boltok.
OK, a gond csak az, h Kecsón is csak a Piaristák terét, meg a busz pu.-t tudom hol van.
Szal kecskenéti ötleteket várok!
Köszi,
pp
Hali:
Keress meg privátban, adok egy listát hova érdemes elmenni:címmel , telefonszámmal!
Milyen kategóriában keresgélsz?
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
A legolcsóbb üzletek
Szolnokot felejtsd el. Dinamit kellene a 4 sarkába semmi más. Ugorj át Kecskemétre ott vannak nagyon jó boltok.
OK, a gond csak az, h Kecsón is csak a Piaristák terét, meg a busz pu.-t tudom hol van.
Szal kecskenéti ötleteket várok!
Köszi,
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
A legolcsóbb üzletek
Hali! Az lenne a nagy kérdés, hogy nem tudtok-e Szolnokon, v Szolnok környékén házimos, v hifis üzletet? Nemrég' költöztem ide, és sub vásárlása előtt állok, de nem ismerem Szolnokot, és így tippem sincs, h hol tudnék meghallgatni egyet-kettőt.
A multi- meg MM-izéket hagyjuk, mert azok egyrészt tudom, h hol vannak, másrészt itt nem tudom értelmesen (v sehogy) meghallgatni a dobozkákat.
Köszi:
pp
A legolcsóbb üzletek
Hali!
Az lenne a nagy kérdés, hogy nem tudtok-e Szolnokon, v Szolnok környékén házimos, v hifis üzletet? Nemrég' költöztem ide, és sub vásárlása előtt állok, de nem ismerem Szolnokot, és így tippem sincs, h hol tudnék meghallgatni egyet-kettőt.
A multi- meg MM-izéket hagyjuk, mert azok egyrészt tudom, h hol vannak, másrészt itt nem tudom értelmesen (v sehogy) meghallgatni a dobozkákat.
Köszi:
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
A legolcsóbb üzletek
Ez bizonyára így van, én csak arra utaltam hogy a hosszabb gari idő nem feltétlenül kötődik az Annex üzletben történő vásárláshoz.
De ezen biztos nem veszünk össze
By the way: törvényi előírás az hogy ha az importőr a jogszabályban előírtnál hosszabb időre vállal garit egy adott termékre akkor a viszonteladóknak ezt kötelező a fogyasztóig bezárólag biztosítani. Na ez is egy olyan előírás amit vagy be tartanak a kereskedők vagy nem. (Bocs az off-ért)
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
A legolcsóbb üzletek
A 7 év Jamo garit az általam nem különösebben szeretett Metro-ban is megkaptam. Ez az Annex érdemeit ugyan nem kissebbíti de speciel az adott esetben nem az ő érdemük.
A Metroban a 7 év garanciát úgyszintén az Annex adta és nem a Metro, ugyanis ismereteim szerint a Jamo magyarországi importőre az Annex.
De tudtommal az Onkyora csak az Annex üzletekben adnak 5 év garanciát.
A legolcsóbb üzletek
A 7 év Jamo garit az általam nem különösebben szeretett Metro-ban is megkaptam. Ez az Annex érdemeit ugyan nem kissebbíti de speciel az adott esetben nem az ő érdemük.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
A legolcsóbb üzletek
Valaki segithetne, hogy Budapesten hol érdemes vásárolni házimozi kellékeket. Most pl egy Yamaha 440 erősitőre fáj a fogam és sokkal inkább szeretném bolti garanciával megvásárolni, mint az Apróneten - holott ott is újakat árulnak de csak egy számlát adnának. Csak hát a garancia nekem igy nem elég bombabiztos. Persze nem akarok sokkal többet sem kiadni a készülékre... Nos???
Szerintem nézz be valamelyik Annex üzletbe. Ugyan nem a legolcsóbbak, de mivel idén 15 (!) évesek, minden héten van vmilyen házimozis akciójuk egészen az év végéig. Egyébként 5 év (Onkyo) és 7 év (Jamo) garanciát adnak a termékekhez (ez magáért beszél!!!).
www.annex.hu
A legolcsóbb üzletek
Megvettem a Yamaha 440-et. Digitalko nevű üzletben 79. 000-ért!
A legolcsóbb üzletek
Aha,netdepo.hu az állat-jó! Már írtam,de mégegyszer leírom: Sony dvd lejátszó netdepo-tól: 240.000Ft.Már meg is rendeltem,aztán szerencsére megláttam a Tesco-ban: 174.000Ft-ért,ugyanazt:))) Még éppen le tudtam mondani...mondjuk úgysem vettem volna át.
Ne keverjük össze az olcsó helyeket az akciós helyekkel. Attól, hogy egy hely olcsó még lehet olyan hely ahol akciósan megkapod olcsóbban. A Netdepo általánosságban olcsó hely. Persze mindig van egy akció amely olcsóbb lehet.
A legolcsóbb üzletek
En eppen ezt a Yamaha cuccot vettem, es tenyleg tok jo !
A legolcsóbb üzletek
Sziasztok! Akciosan a Yamaha RXV340 es a DVD S540 most csak 99.990 penz; meggondolando. Valamennyi, atlagos szobaba ajanlhato hangformatumot ismer es kezel, boven elegendo egy jo minosegi szintet kepviselo hazimozihoz... Szerintem. Jo zenezest; Fi.
A legolcsóbb üzletek
Aha,netdepo.hu az állat-jó! Már írtam,de mégegyszer leírom: Sony dvd lejátszó netdepo-tól: 240.000Ft.Már meg is rendeltem,aztán szerencsére megláttam a Tesco-ban: 174.000Ft-ért,ugyanazt:))) Még éppen le tudtam mondani...mondjuk úgysem vettem volna át.
A legolcsóbb üzletek
Ezt komolyan irtad?
Én a Media Markt-okat mindig nagyon drágának találtam kivétel talán néhány akciós termék, amit valóban érdemes megvenni.
A legolcsóbb üzletek
Valaki segithetne, hogy Budapesten hol érdemes vásárolni házimozi kellékeket. Most pl egy Yamaha 440 erősitőre fáj a fogam és sokkal inkább szeretném bolti garanciával megvásárolni, mint az Apróneten - holott ott is újakat árulnak de csak egy számlát adnának. Csak hát a garancia nekem igy nem elég bombabiztos. Persze nem akarok sokkal többet sem kiadni a készülékre... Nos???