Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S75
Panasonic DVD-S75
Volna néhány kérdésem, amit semmilyen műszaki leírásból nem tudhatok meg, csak az S75 tulajdonosoktól:1. Fel tudja-e nagyítani a Pana S75 a szélesvásznú filmeket úgy, hogy 4:3-as tévéken betöltse a teljes képernyőt, azaz van-e rajta minden filmen használható pan-scan vagy jóminőségű zoom?
2. Hogyan viselkedik a készülék rétegváltáskor?
3. Bele lehet-e tekerni az MP3-as zenékbe?
4. Van-e rajta használható képélesség-beállítás és/vagy blokkzaj-csökkentés?
5. Le tudja-e játszani a fejléccserés SVCD filmeket (MPEG-2 -es tömörítésű filmek MPEG-1 -es fejléccel - a régi DVD lejátszók átveréséhez ez kell, hogy az SVCD filmeket VCD-ként olvasni tudják)?
6. Mennyire sima és megbízható a mechanika működése?
7. Van-e valami észrevételetek vagy más, általatok ismert készülékkel való összehasonlításból eredő tapasztalatotok?
YvsMad:
1. Van rajta, mind Pan&Scan és mind Zoom is. A Zoom érdekesége hogy, gyárilag beállított 6 értékbe tud gondolkozni (azaz, 4:3 Standart, Europa Vista,16:9 Standart, American Vista, Cinemascope 1, Cinemascope 2) Ezenfelül még kézileg is tudod állítani 1,00 és 2,00 x-os zoommal ,01-es léptékkel !!!!! (azaz, 1,01 1,02 1,03....)
2. Mint mindegyik Panánál (bocs, de erre nem tudok mit irni) Ez inkább lemezfüggő.
3. Igen, belelehet (mint a filmbe)
4. A következő manuális képbeállítás létezik rajta: kontraszt, fényerő képélesség, szín, gamma, 3DNR, Dept Enhancer, Blockzaj csőkkenés, Mosquito zaj)
5. PASSSZZZZZZZ
6. Nekem nagyon jónak tünik, csendes és talán aleggyorsabb a tálcakiadó mechanikája (ebből következtetve a többi is)
7. Na erre most mit irhatok:)))
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S75
Volna néhány kérdésem, amit semmilyen műszaki leírásból nem tudhatok meg, csak az S75 tulajdonosoktól:
1. Fel tudja-e nagyítani a Pana S75 a szélesvásznú filmeket úgy, hogy 4:3-as tévéken betöltse a teljes képernyőt, azaz van-e rajta minden filmen használható pan-scan vagy jóminőségű zoom?
2. Hogyan viselkedik a készülék rétegváltáskor?
3. Bele lehet-e tekerni az MP3-as zenékbe?
4. Van-e rajta használható képélesség-beállítás és/vagy blokkzaj-csökkentés?
5. Le tudja-e játszani a fejléccserés SVCD filmeket (MPEG-2 -es tömörítésű filmek MPEG-1 -es fejléccel - a régi DVD lejátszók átveréséhez ez kell, hogy az SVCD filmeket VCD-ként olvasni tudják)?
6. Mennyire sima és megbízható a mechanika működése?
7. Van-e valami észrevételetek vagy más, általatok ismert készülékkel való összehasonlításból eredő tapasztalatotok?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panasonic DVD-S75
Írtatok korábban a CD-Text kiírásáról. Hogyan és hol jeleníti meg a CD-Textet a Pana 75 és mit ír ki belőle? (Az én Sony-mnak pontmátrixos kijelzője van, a CD/DVD-Textből a lemez címét először végiggörgeti a kijelzőn, majd az első 12 karaktert kiírva hagyja, amíg át nem kapcsolok más kijelzésre. Az előadókról és a számokról viszont semmit nem ír ki. A képernyőn is csak a lemez címe jelenik meg, ha odakapcsolok.
Panasonic DVD-S75
Ha te is (mint én) egy ltp-i lakás valahanyadik emeletén vegetálsz (a hangmérnökök által javasolt csodásan szigetelt vasbetonba) szerintem oda nem is kell jobb. Más kérdés ha ezen/ezeken zenét is akarsz hallgatni (hallgatni, nem közbe netezni/videozni/TV-zni...., tehát leülsz és a zenét HALLGATOD) ,mi sül ki belöle.Engem jobban aggaszt az a tény hogy két különböző hangzású és márkájú hgf-at használsz,ebböl szerintem jó hangélmény nem igazán valósítható meg (nem azért mert a Sony gagyibb, mint a Technics, vagy épp fordítva), mivel mindkét márkának -és a világ többi hangsugárzóinak- is van egy egyfajta sajátságos hangképük és ez nem fér bele egy másik márka repertoárjába. Szerintem te soxor szoktad az erősítődet állítani 2 teljesen más minőségű filmnél, hogy elérd a kivánt hanghatást (pld SW2 Pronyók támadása vs. régebbi 007-es film). Ha nincs így, akkor pedig mindig valamit hiányolsz a rendszered hangjába, ami a haver/szomszéd -azonos áru- szettjébe "hangilag" esetleg megtalálható. Én a helyedbe valahonnan kölcsönkérnék egy Sony centert és kiprobálnám vele a cuccost (hátha jobb hatásfokú lesz a cuccos). ÜDV
A helyzet az, hogy én sem vagyok a hagmérnökök álma, bár családi házban lakom, de a "mozi szoba" egy kb. 17 m2-es L alakú helyiség. Hát nem az akusztika csúcsa. Természetesen szerettem volna, ha minden cuccos Tecnics/Panasonic, mert eddig azt hittem, hogy az milyen jó, de hát a magyarországi fizetések (legális) nem engedik meg, hogy az ember tetszés szerint cserélgesse a hangfalait. Talán majd egyszer.
A zenei hallásom távol van Mozat-tól és Beethoven-től, így akkora zavart nem hallok a különféle hangfalak hangzásában, de igazad van, elég sokat lógok az erősítő beállításain. Egyenlőre elégedett vagyok a filmek hangzásával, mivel most cseréltem le az MBO DVD-921-t Pana S-75-re, és a hangfalkábeleket villanyvezetékről normálisabb hangfalkábelekre (Somogyi). Tudom ezek csak apró lépések, és távol vagyok a csúcstól, de egyenlőre ez van (pénz beszél, kutya ugat). Lehet, hogy átmegyek haverhoz, baráthoz, stb. és elfog az irigység aztán jöhet a spórolás. Ez egy végtelen történet.
Azért továbbra is hajrá Pana! Éljenek a kínaiak, mostantól rizst eszek rizzsel
üdvicsek Hápi
u.i. Most, hogy tudom, addig nem nyugszom még nem lesz egy PANASONIC biciklim!
Mégegyszer Hali
Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110
Panasonic DVD-S75
Nem az a probléma a kínai termékekkel, hogy ott készülnek; a korlátlan költségcsökkentési láznak ez csak egy kis szelete. Mindent megvizsgálnak a gyártók, hogy hol lehet a költségeket megvágni és kína sok szempontból remek célország. Én is dolgoztam 2 hónapig a dél-kínai Guangdong tartományban fekvő Hui Zhou (ejtsd: Hujcsou) városban (Hong Kongtól kb. 80 km-re északkeletre) a japán Shinwa ottani leányvállalatánál. Saját Shinwa fejlesztésű futómű mechanikákat készítenek a floppytól a kamerákig, az autóhifitől a DVD-ig, a fém és műanyag alkatrészek gyártásától az összeszerelésig, csak az elektronikát és a kiegészítőket veszik külső cégtől. Az egyik legnyagyobb beszállítójuk ugyanannak az utcának a sarkán lévő elektronikai gyár volt, köztük csak a szintén Shinwa-csoportba tartozó prés- és fröccsszerszámgyár volt. A lényeg az, amit csak az ott élőktől és dolgozóktól tudtam meg: a jövedelmük egy bizonyos határig (nem csak a minimálbér, hanem az átlagemberek nagy részéé is) adómentes, afölött is csak 5%; az alapanyagnak és az energiának szinte nincs ára, a vállalkozások adója minimális, a környezetvédelem ismeretlen fogalom (a gyárak között csordogáló kis patak színe a 2 hónap alatt volt zöld, piros, barna és szürke is). Ettől függetlenül az ott végzett munka minősége megfelel a világmárkák minőségi elvárásainak. Ha nem vagyunk megelégedve a kínai cuccok minőségével, ezt arra kell visszavezetni, hogy a gyártatók (pl. a Pana is) a költségcsökkentési kampány részeként csökkentették az átvételi szinteket, ami a selejtarány javulását és a tömeggyártás feltételeinek egyszerűsítését vonja maga után. Gyakorlatilag első ránézésre tettenérhető, hogy a készülékek mechanikai színvonala és megépítettsége csökken, míg a beépített szoftverek fejlődése jelenti csupán a készülékek fejlődését. De vajon mennyivel kerül többe egy memória IC fejlettebb programmal való feltöltése? Mennyivel kerül többe a különálló videó és audio D/A konverter helyett ezeket egy IC-be préselve legyártani? Mennyivel kerül többe a belső kábelezés kiváltása nyomtatott áramköri lapokon lévő 'vezetékekkel'? Mennyibe kerül többe kézzel javítgatni a hibás mechanikai alkatrészeket ahelyett, hogy újakat készítenének újbóli alapanyag-, energia- és termelésiidő-felhasználás helyett? Csak néhány pont, ami olyan DVD-hez vezet, ami sokkal olcsóbb, mint a régi, mégis többet tud. Tényleg jobb készüléket veszünk?
Panasonic DVD-S75
Megnéztem az S75-ösök dobozát: a színt másképp jelölik, ráadásul mindegyik silver feliratos volt, a piros 'pöttyös' is. Ugyanez a jelölés érvényes az S35-ös dobozokra is. A piros 'pötty' pontosabban egy 3-4 cm ármérőjű öntapadós levonó, maga a doboz ugyanaz, mint a 'pötty' nélküli.
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Mit jelent a Pana DVD-k dobozára ragasztott piros pötty? A miskolci MM-ben láttam, az egymásra tett dobozok közül az alsó 2-3 dobozra piros pötty volt ragasztva. Úgy rémlik, hogy vagy régiómentes készüléket, vagy kikapcsolt Macrovisiont jelent. Nem tudja valaki pontosan? Egyébként itt 66.666 Ft az S75-ös. Mellesleg a belső szoftverektől függetlenül a készülék még az RA-82-nél is nyeszlettebbnek tűnik, ráadásul már ez is kínai.
piros pötty: erről még nem hallottam . Minden bizonnyal valami belső MM-es felhasználásra utal, esetleg az ezüstöt és a fekete szinűt különböztetik meg így. Kizárt hogy hekkelt készüléket árusítana az MM (mivel hogy a Pana Mo.-tol vásárolják a cuccost). Menjél vissza és ha hivatalos Panasonic Magyarország Kft által kiállított garit kapsz hozzá (kis hosszúkás füzet rajta kékkel irva a szöveg Forgalmazónak a Pana MO. Kft,garanciális szerviznek meg a Video-Part Kft van feltüntetve, mindehez 24 havi gari jár) ne reménykedjél a Regio Free-s verzióba. Tudtommal ezt az országba "félhivatalosan " csak egy helyen lehet kapni (mmint a Code Fre készülékekekt) és ott sem a legújabb modelleket, hanem a kifutóba lévőket.
Gagyibb: mégis mit vártál barátom, ahhoz hogy a csoró magyar (igen, köztük én is, de lehet hogy te is ide tartozol) kitudja csengetni egy márkás készülék csúcsmodelljét (fogod, a csúcsrol van szó!!) és ezért ne kelljen neki 2 hónapig dolgozni, egy kissé egyszerübb készüléket kapsz, mind elektronikailag és mind mechanikailag. Különben nem a mechanikát hallgatod és nem az elektronikát nézed.Amúgy ezeket akészülékeket már nem 10 évre gyártják.
Kina, szerinted még hol találnánaka világon olyan hülyéket, akik 1 tál rizsért összeteszik a cuccosokat:)
A következtetésed helytelen (82 vs. 75). Nézd meg az mennyi volt és mit tudott és ez mit tud. Egyébként a 82-es is ázsiai volt, de nem japán.
Az utolsó DVD lejátszó, ami Made in Japan az XV10-es volt.
Hi!
A 2002. decembereben vasarolt (Mo) 82-es Panam a hatlap szerint Made in Japan
Feco
Panasonic DVD-S75
[quoteAkkor megnyugodtam, most már csak bízzunk abban, hogy a "technikai amortizációs idő"-n belül újíthassak majd (EU tagság - bérek - HI-HI-HI).
Más: Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor Te a Pansonicnál dolgozol, mi a véleményed az aláírásban látható Tecnics center hangfalról , és Panasonic subwoofer-ről.
A többi hangfalam mint látható Sony, és elég régiek. Írtam a hangfalak topic-ba, de semmi reakció. Nincs valami ötleted, hova forduljak a kérdésemmel Sony hangfal ügyben.
köszi Hápi
Hápkacsa: Jól tudod Panás vagyok:). ettől eltekintve nem igazán preferálom ebbe vonatkozóan a Matsushitát. Attól függetlenül , hogy az elektronikai parkom otthon 80%-a Pana/Technics-ből áll, a hgf-ai sajnos eléggé középszerűek (a cég védelmébe azért azt is meg kell említenem hogy közel 1,5-2 MILLIÓ FAJTA TERMÉKET GYÁRTANAK!!!! , pld. van Panasonic bicikli is a lá Tour de France!!!!!!!!!!!. Szóval nem csak egyfajta dolgot csinálnak, mint a B&W.) Ennyi a mundérbecsületről:))
Szóval a te hgf-aid még a "békebeli" időböl származnak, ha surroundra használod őket, arra nagyon is jók. Persze ez attol is függ hogy hol hallgatod őket. Ha te is (mint én) egy ltp-i lakás valahanyadik emeletén vegetálsz (a hangmérnökök által javasolt csodásan szigetelt vasbetonba) szerintem oda nem is kell jobb. Más kérdés ha ezen/ezeken zenét is akarsz hallgatni (hallgatni, nem közbe netezni/videozni/TV-zni...., tehát leülsz és a zenét HALLGATOD) ,mi sül ki belöle.
Engem jobban aggaszt az a tény hogy két különböző hangzású és márkájú hgf-at használsz,ebböl szerintem jó hangélmény nem igazán valósítható meg (nem azért mert a Sony gagyibb, mint a Technics, vagy épp fordítva), mivel mindkét márkának -és a világ többi hangsugárzóinak- is van egy egyfajta sajátságos hangképük és ez nem fér bele egy másik márka repertoárjába. Szerintem te soxor szoktad az erősítődet állítani 2 teljesen más minőségű filmnél, hogy elérd a kivánt hanghatást (pld SW2 Pronyók támadása vs. régebbi 007-es film). Ha nincs így, akkor pedig mindig valamit hiányolsz a rendszered hangjába, ami a haver/szomszéd -azonos áru- szettjébe "hangilag" esetleg megtalálható. Én a helyedbe valahonnan kölcsönkérnék egy Sony centert és kiprobálnám vele a cuccost (hátha jobb hatásfokú lesz a cuccos). ÜDV
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S75
[Technoman, azért nyugtass meg, hogy nem kell egy év múlva a szemétbe dobnom az S75-t....Hápkacsa : nem , nem kell. Mivel azért a cégnek van egy bizonyos renoméja (amit ugyebár tartani akar). A mostani cégek inkább úgy kalkulálnak hogy legyen egy bizonyos technikai amortizációs idő (mondjuk 6-8 év) ami alatt a készülék hozza a minőségét. Ezen időn belül a (nyugati)polgár úgy is lecseréli az éppen aktuálisra (vegyed alapul a kinti horror és "amúgysem éri meg" javítási költségeket. Nem hiába a magyarok "kukázni" járnak Bécs mellé- a még üzemlépes- de már elavult termékek "szemétdombjára")
Kina: nekem ettöl lesz tele a ....-om. OK, hogy szerencséten 10 milla csoró magyar állandóan parázik, mert az elmúlt 40-50 év alatt folyamatosan átvágták a "kereskedők" őket (tisztelet a kiv.), de azért nem kéne a megfelelőtlen konzekvenciát itt is levonni. Aki még nem tudná a gyártósor uaz, csak ubár a bérek és az ingatlan bérlése/vétele, na meg a húzos szállítási költségek nem uazok egy nem anyaországbeli termelésnél. A Plazmákon kivül és bizonyos presztizsterméken kivül már egyetlen nyugati gyár sem gyárt terméket odahaza.
Akkor megnyugodtam, most már csak bízzunk abban, hogy a "technikai amortizációs idő"-n belül újíthassak majd (EU tagság - bérek - HI-HI-HI).
Más: Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor Te a Pansonicnál dolgozol, mi a véleményed az aláírásban látható Tecnics center hangfalról , és Panasonic subwoofer-ről.
A többi hangfalam mint látható Sony, és elég régiek. Írtam a hangfalak topic-ba, de semmi reakció. Nincs valami ötleted, hova forduljak a kérdésemmel Sony hangfal ügyben.
köszi Hápi
Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110
Panasonic DVD-S75
[Technoman, azért nyugtass meg, hogy nem kell egy év múlva a szemétbe dobnom az S75-t....
Hápkacsa : nem , nem kell. Mivel azért a cégnek van egy bizonyos renoméja (amit ugyebár tartani akar). A mostani cégek inkább úgy kalkulálnak hogy legyen egy bizonyos technikai amortizációs idő (mondjuk 6-8 év) ami alatt a készülék hozza a minőségét. Ezen időn belül a (nyugati)polgár úgy is lecseréli az éppen aktuálisra (vegyed alapul a kinti horror és "amúgysem éri meg" javítási költségeket. Nem hiába a magyarok "kukázni" járnak Bécs mellé- a még üzemlépes- de már elavult termékek "szemétdombjára")
Kina: nekem ettöl lesz tele a ....-om. OK, hogy szerencséten 10 milla csoró magyar állandóan parázik, mert az elmúlt 40-50 év alatt folyamatosan átvágták a "kereskedők" őket (tisztelet a kiv.), de azért nem kéne a megfelelőtlen konzekvenciát itt is levonni. Aki még nem tudná a gyártósor uaz, csak ubár a bérek és az ingatlan bérlése/vétele, na meg a húzos szállítási költségek nem uazok egy nem anyaországbeli termelésnél. A Plazmákon kivül és bizonyos presztizsterméken kivül már egyetlen nyugati gyár sem gyárt terméket odahaza.
Panasonic DVD-S75
kissé egyszerübb készüléket kapsz, mind elektronikailag és mind mechanikailag. Különben nem a mechanikát hallgatod és nem az elektronikát nézed.Amúgy ezeket akészülékeket már nem 10 évre gyártják.
Technoman, azért nyugtass meg, hogy nem kell egy év múlva a szemétbe dobnom az S75-t.
Kína: nem értem miért lehet rosszabb minőség az amit Kínában gyártanak, a mi cégünk is elektronikát gyárt autóba (Mercedes, Audi, Renault, Opel, stb), és attól, hogy Magyarországról kerülnek ki, még ugyanazt a minőséget kell előállítani, amit az autó neve megkövetel.
Üdv Hápi
Panasonic DVD-S75
Mit jelent a Pana DVD-k dobozára ragasztott piros pötty? A miskolci MM-ben láttam, az egymásra tett dobozok közül az alsó 2-3 dobozra piros pötty volt ragasztva. Úgy rémlik, hogy vagy régiómentes készüléket, vagy kikapcsolt Macrovisiont jelent. Nem tudja valaki pontosan? Egyébként itt 66.666 Ft az S75-ös. Mellesleg a belső szoftverektől függetlenül a készülék még az RA-82-nél is nyeszlettebbnek tűnik, ráadásul már ez is kínai.
piros pötty: erről még nem hallottam . Minden bizonnyal valami belső MM-es felhasználásra utal, esetleg az ezüstöt és a fekete szinűt különböztetik meg így. Kizárt hogy hekkelt készüléket árusítana az MM (mivel hogy a Pana Mo.-tol vásárolják a cuccost). Menjél vissza és ha hivatalos Panasonic Magyarország Kft által kiállított garit kapsz hozzá (kis hosszúkás füzet rajta kékkel irva a szöveg Forgalmazónak a Pana MO. Kft,garanciális szerviznek meg a Video-Part Kft van feltüntetve, mindehez 24 havi gari jár) ne reménykedjél a Regio Free-s verzióba. Tudtommal ezt az országba "félhivatalosan " csak egy helyen lehet kapni (mmint a Code Fre készülékekekt) és ott sem a legújabb modelleket, hanem a kifutóba lévőket.
Gagyibb: mégis mit vártál barátom, ahhoz hogy a csoró magyar (igen, köztük én is, de lehet hogy te is ide tartozol) kitudja csengetni egy márkás készülék csúcsmodelljét (fogod, a csúcsrol van szó!!) és ezért ne kelljen neki 2 hónapig dolgozni, egy kissé egyszerübb készüléket kapsz, mind elektronikailag és mind mechanikailag. Különben nem a mechanikát hallgatod és nem az elektronikát nézed.Amúgy ezeket akészülékeket már nem 10 évre gyártják.
Kina, szerinted még hol találnánaka világon olyan hülyéket, akik 1 tál rizsért összeteszik a cuccosokat:)
A következtetésed helytelen (82 vs. 75). Nézd meg az mennyi volt és mit tudott és ez mit tud. Egyébként a 82-es is ázsiai volt, de nem japán.
Az utolsó DVD lejátszó, ami Made in Japan az XV10-es volt.
Panasonic DVD-S75
Panasonic DVD-S75
Mitől van ez? Hogy írjam a CD-t, hogy az S75 felismerje a TEXT-eket.
kapcsold be a neroban a cdtext opciot
Az a bajom, hogy be volt kapcsolva!
pedig nalam mukodik korrektul
Köszi, akkor megpróbálom újra, hátha nem pipáltam, x-eltem ki valamit!
Panasonic DVD-S75
pedig nalam mukodik korrektul
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
Panasonic DVD-S75
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!
Tegnap tulaja lettem egy S75-nek. Azt írtátok a fórumban, hogy a 35 és 75 közötti különbség pár apróságon kívül a dekóderek megléte. A fórumon azt olvasom, hogy az S35 MP3 lejátszásnál kezeli az ID3 tagot, ezzel szemben az S75 csak a file-neveket írja ki (de azt teljesen). A könyve szerint is ID3 előtaggal nem kompatibilis. Az ID3 tag és az ID3 előtag ugyanaz?
Mi a véleményetek, tapasztalotok??
előre is köszi
üdv Hápi
Senkinek nincs S75-se, hogy megoldja a gondjaimat. Közben lett még egy. Az eredeti CD textes AUDIO CD-nél rendben kiírja a számcímeket. Viszont az MP3-ból NERO-val írt CD TEXTES Audio CD-re, a Pana NO TEXT-tel reagál.
LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszi
Hápi
Panasonic DVD-S75
Hápkacsa!
Végül is hol vetted? A sulineten keresztül?
Üdv: Awaken
Szia Awaken!
Nem sulinetes, mert se nem tanulok, se gyerek, így kellett volna valaki aki megveszi a nevére. Így maradt a hagyományos vásárlás.
hali Hápi
Panasonic DVD-S75
Hápkacsa!
Végül is hol vetted? A sulineten keresztül?
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!
Tegnap tulaja lettem egy S75-nek. Azt írtátok a fórumban, hogy a 35 és 75 közötti különbség pár apróságon kívül a dekóderek megléte. A fórumon azt olvasom, hogy az S35 MP3 lejátszásnál kezeli az ID3 tagot, ezzel szemben az S75 csak a file-neveket írja ki (de azt teljesen). A könyve szerint is ID3 előtaggal nem kompatibilis. Az ID3 tag és az ID3 előtag ugyanaz?
Mi a véleményetek, tapasztalotok??
előre is köszi
üdv Hápi
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
PCLAND SULINET "AKCIÓ"
9634 Panasonic DVD-S75 DVD-S75 sulinet matricával Ár : 69900 Ft Áfával
Más: Nincs valakinek Panasonic Servicec Disk 2-je véletlenül?
Panasonic DVD-S75
Az a Pana S75 engem is érdekel.
Küldtem nekik mailt, kíváncsi vagyok a válaszra. Ha igaz, akkor nagy ötlet elrejteni a tömegben egy asztali készüléket.
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Kezdesz elbizonytalanítani, pedig az S75 mellett ott volt a sulinet pályázat száma is.
És az is elég furcsa, hogy digitális fényképezőgépeket (ami szintén nincs felsorolva a sulinet oldalon), projektort, sőt videókamerát (pl.: Panasonic GS60) lehet sulinettel kapni.
A www.pcland.hu címen a sulinetes termékeknél DVD író címszó alatt (talán egy új funkció amiról még nem is tudunk :-) megtalálhatod.
Gondoltam nem mindenki akar fullos konfigurációkat venni drága pénzért.
Panasonic DVD-S75
Először nem akartam hinni a szememnek, az S75-t meg lehet vásárolni a Sulinet Express keretében, vagyis 10 ezerért lehet hozzájutni. Nem tudom ez mennyire számítógép periféria, igaz miniDV kamerát is lehet így venni.
A forrás:
mikland.hu -> sulinet -> HRP árlista (xls)
Vendég, ne is hidd el a szemednek
Az csak a HRP árlistája. Ha megnézed a http://www.sulinet.hu/ado/ oldalon a HRP által forgalmazott sulinetes cuccokat, abban csak komplett számítógépek vannak. Mert ugye az egész rendszer a számítógépekre és kellékekre vonatkozik. Szerintem vicces lenne asztali DVD lejátszót venni adókedvezménnyel (bár nem lenne rossz dolog :smile35: ).
Na üdv Hápi