Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
Sziasztok!
Nekem is S35-ösöm van és mindent visz patentül.
Csak az nem tetszik benne, hogy XSVCD-nél nem kezeli a feliratot.
De ez legyen a legnagyobb baja.
A Service discről annyit, hogy pár csóka megszerezte az Ausztrál Panától, úgyhogy fel is töltötték szépen eMule-ra, vagy Donkey-ra. Szedjétek.
Dzsozy
Panasonic DVD-S35
Na , szereztem egy DVD+ formátumú lemezt (HP DVD+R Media megírva egy külsős -szintén HP- égetőn) és minden gond nélkül JÁTSZOTTA
Na már most a leirás taglalja a lejátszható formátumokat, de a konkurens Philips féle formátumot még meg sem említi. Jellemző a tipikus Multi hozzáállás
Bár az is igaz , hogy az inkompatibilitását sem irják sehol. (ellentétben bizonyos Pana lejátszokkal, ahol az SVCD-t röhögve vitte, viszont a leirásban vastagbetűvel szedve volt, hogy NO a szupert (!) ).
Na mindegy , ezzel a húzásal még nagyobat nőt a szememben a kis drága:))))))
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S35
Ami nálam rosszul működött ezüst színű volt (Silver Argent), de amit másodszor vettem és azóta tökéletesen megy, szintén ezüst. (Más színű nem is volt a boltban)
És mi volt a hibája, mert a hibás (volt) széria még el sem indul.
Viszont nekem az lenne a kérdésem (nem ezzel kapcsolatba), hogy vki próbálta-e DVD+-os lemezzel????
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S35
Ami nálam rosszul működött ezüst színű volt (Silver Argent), de amit másodszor vettem és azóta tökéletesen megy, szintén ezüst. (Más színű nem is volt a boltban)
Panasonic DVD-S35
az nem lehet h a feketeket mashol vagy ugyanott de egy masik gyartosor kesziti ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Panasonic DVD-S35
Kedves TechnoMan !
Az általad leírtak ismerősek. Ki ne találkozott volna az elektonika területén alig vagy éppenséggel így-úgy működő hw/sw komponensel. Sajnos mostanság ez van . Viszont az alap kérdés maradt: Milyen konkrét hibája van a fekete S-35-nek (ami az ezüstöt nem érinti)? Bízzunk benne hogy a nagy számú hozzászóló és a "szinek mini statisztikája" hozzásegít mindannyiunkat a válaszhoz. Bye
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Panasonic DVD-S35
Kedves TechnoMan !Semmi okom kételkedni az empírikus .....
Ropi: fene sem érti De én azota egy kicsit hiszek ezekbe a túlmisztifikált dolgokba, mióta az egyik ismerősöm mondta hogy bizonyos PC-s CD íróknak (Plextor ?) nem hiába van belül feketére festve a tálcájuk. Szerintem a következőről lehet szó (nem volt röhögni!!! ) a fekete szín valahogy (talán) máshogy reagál a lézerfényre (?)
De arra még én sem jöttem rá hogy hogy lehet egy márkán/tipuson/szinen/szállítmányon belüli lejátszási inkompatibilitás ???
Ettől függetlenül, TELJES BIZALMAMAT ÉLVEZI a 35-ös, ami már 1 hónapja figyel itthon a meghibásodás legkisebb jele nélkül:))))))))))))))))
Ropi: fene sem érti De én azota egy kicsit hiszek ezekbe a túlmisztifikált dolgokba, mióta az egyik ismerősöm mondta hogy bizonyos PC-s CD íróknak (Plextor ?) nem hiába van belül feketére festve a tálcájuk. Szerintem a következőről lehet szó (nem volt röhögni!!! ) a fekete szín valahogy (talán) máshogy reagál a lézerfényre (?)
De arra még én sem jöttem rá hogy hogy lehet egy márkán/tipuson/szinen/szállítmányon belüli lejátszási inkompatibilitás ???
Ettől függetlenül, TELJES BIZALMAMAT ÉLVEZI a 35-ös, ami már 1 hónapja figyel itthon a meghibásodás legkisebb jele nélkül:))))))))))))))))
Panasonic DVD-S35
Kedves TechnoMan !
Semmi okom kételkedni az empírikus úton szerzett tapasztalatodban a Pana készülékek és azok színe összefüggésében. Engem érdekelne a válasz a: Miért is van ez? kérdésre. Azaz, miért függ össza a káva színe és a hiba ráta? by
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Panasonic DVD-S35
Az OK. hogy a készülékek szériában készülnek, de miért cserélnek alaplapot a káva csere esetén? Előfordulhat, de nem túl valószínű. Mivel ilyen x-aktás ez a sztori próbáljunk a végére járni. Kérem a S-35 tulajdonosokat ha probléma van/volt a készülékükkel és leírják ebben a topikban, jelezzék a készülék szinét is. Bár véletlen de az enyém ezüst .
Jelzem Az előbb villant egyet a kép, azóta nincs. Lejátszik, megy a számláló, olvas, léptet stb, csak képet nem ad. Még az init képernyő sem (kék háttér, DVD video felirattal) sem látszik Egy hetes, fekete S35, vihetem szervízbe ezekszerint...
ROPI: tényleg x-aktás a dolog, mivel - amint azt már írtam a Pana RV32-es topicba - a régebbi lejátszomnál is 6 , azaz HAT modelt kellett átnéznem, mig az összes másolt lemezemmel kompatibilis volt. Ezek azonos márkájú és azonos tipusú készülékek voltak, sőt mind azonos szinűek is. Tehát ez az "ufo-s" dolog nem az első a Panánál.
Panasonic DVD-S35
Az OK. hogy a készülékek szériában készülnek, de miért cserélnek alaplapot a káva csere esetén? Előfordulhat, de nem túl valószínű. Mivel ilyen x-aktás ez a sztori próbáljunk a végére járni. Kérem a S-35 tulajdonosokat ha probléma van/volt a készülékükkel és leírják ebben a topikban, jelezzék a készülék szinét is. Bár véletlen de az enyém ezüst .
Jelzem Az előbb villant egyet a kép, azóta nincs. Lejátszik, megy a számláló, olvas, léptet stb, csak képet nem ad. Még az init képernyő sem (kék háttér, DVD video felirattal) sem látszik Egy hetes, fekete S35, vihetem szervízbe ezekszerint...
TV: Thomson 32VK25EG DVD: Yamaha S-557 DVD író: Pioneer 440H-K AV erősítő: Denon AVR-1803
Front: Revolver Colt Center: Jamo E4 center Rear: Revolver Beretta
Panasonic DVD-S35
TV: Thomson 32VK25EG DVD: Yamaha S-557 DVD író: Pioneer 440H-K AV erősítő: Denon AVR-1803
Front: Revolver Colt Center: Jamo E4 center Rear: Revolver Beretta
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
A hír "félhivatalos", a köznyelv ezt szóbeszédnek hívja. Nem valószínű hogy egy nagy cég ilyen nyíltan rasszista legyen.
Kedves Ropi , a hir csak azért "félhivatalos" mert az említett hirrel kapcsolatos e-mailt (Panasonic Mo kft-től) nem én kaptam , hanem az egyik ismerősöm. A feketékkek (mmint a készülékkel) kapcsolatban már én is észrevettem bizonyos lejátszási különbségeket (ilen volt a fekete RV32-es széria). Na ezt fejtse meg Murder ügynök:))))
Panasonic DVD-S35
A hír "félhivatalos", a köznyelv ezt szóbeszédnek hívja. Nem valószínű hogy egy nagy cég ilyen nyíltan rasszista legyen.
Panasonic DVD-S35
"félhivatalos" információ szerint a fekete szinű S 35 lejátszóknál valami csip hibát fedeztek fel, ez természetesen az ezüst szériát nem érinti. Ezért több fekete szállitmányt a Pan visszahívott.
Ilyet se hallottam még... Mégis mi köze a szżnnek az egész készülékhez?? Sajna én is feketét akartam...
Panasonic DVD-S35
"félhivatalos" információ szerint a fekete szinű S 35 lejátszóknál valami csip hibát fedeztek fel, ez természetesen az ezüst szériát nem érinti. Ezért több fekete szállitmányt a Pan visszahívott.
Hoppá, de jó, hogy nem folt feketében mikor megvettem. Még bosszankodtam is, hogy otthon minden egyéb kütyü - a TV kivételével - fekete.
Ettől függetlenül, lehet az, hogy csak a fekete széria hibás?
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
Kb. 1 hete vettem egy ilyen S35-öst, de azt másnap vissza kellett vinnem, mert állandóan fagyott.
A hiba jelentkezése: Többféle gyári DVD lemeznél kb. 5-10 perc alatt fagyás ált be, ami alatt kompletten meghülyült a gép. Szerintem melegedési gondja lehetett. Talán rosszul raktak fel egy hütőbordát.
A lényeg, hogy visszavittem, de az ottani választékból (2 féle SONY, 3 féle Grundig, 3 féle Philips, 2 féle LG, Samsung, JVC, Noname-ek) még mindig ez tetszett a legjobban. A designja és funkciói szerint is verte az árkategóriájában levőket. Bár úgy mentem be a boltba, hogy nem veszek még egy S35-öst, de a végén megkockáztattam, és az újjal már hál isten nincs semmi baj (kop-kop-kop)
Az is bíztató, hogy 2 év teljes körű gar van rá.
Apropó nem tud v.ki kb. 50-60 ezer Ft-ért Dolby Digital - DTS házimozi szettet (Erősítő + hangfalak) újonnan?
Ilyet találtam eddig (kis szobába kellene):
Creative Inspire 5.1 Digital 5500 (csak dolby digital, 5x6W + 18W SUB) - 49.600 Ft
Panasonic DVD-S35
Másolt Audio CD-nél miért recseg a hangja? Másolásvédelem, vagymi?
Nálam nem recseg, tökéletesen szól az összes másolt Audio CD, akár 32x-esen írva is.
Pár technikai specifikáció:
Panasonic DVD-S35
Másolt Audio CD-nél miért recseg a hangja? Másolásvédelem, vagymi?
Panasonic DVD-S35
Na megjött a lejátszó.
Tapasztalatok:
RGB-n nézve 72-es sík 50Hz-es Sony TV-n nem vettem észre különbséget a Thomson DTH-5000 és ez között. 1 fajta DVD-R-el (Nashua) teszteltem, azt tökéletesen vitte, volt kéznél egy TDK DVD-RW, azzal sem volt gond. Az összes általam kipróbált SVCD-t és VCD-t is tökéletesen vitte. MP3-mak között nem találtam olyant, amit ne játszott volna, jpeg képek esetén volt 1-2. Adatként felírt mpg file-t nem játssza.
Az MP3 file-okat és a JPEG képeket hosszú filenevekkel mutatja, sőt faszerkezetben is tudja ábrázolni a könyvtárstruktúrát.
A 99 perces Eurodata lemezeket sajnos nem olvassa.
Audio CD-nél ha TEXT-es, a TV-n szépen megjelennek a számcímek.
Más. Van pár amerikai DVD-m, amiken gyárilag nincsen felirat. Ezek közül egyet (Evil Dead) megcsináltam DVD-R-re, úgy hogy IfoEdit-tel raktam hozzá magyar feliratot. Meghagytam a menüt is, meg az extrákból annyit, amennyi ráfért még a film tömörítése nélkül. Kipróbáltam Samsung, Thomson asztali lejátszón, számítógépen WinDVD-vel és RealMagic Hollywood+-al, és mindehol tökéletesen működött. Viszont a Panasonicon ha elindítom a filmet a menüből a THX logó után visszadob a főmenübe, így nem tudom megnézni a filmet. Ennyire "szabvány" a DVD szerkezete?
Panasonic DVD-S35
De tényleg csak tesztek
Panasonic DVD-S35
Na , megvan a teszt:)DVD: az általam birtokolt (vagy bitorolt) összes másolt DVD-t (3 félét) beolvassa (még a primkó Princo-t is) . Beolvasási seb. jóval rövidebb, mint a 32-esnél (!) Képe szép (bár komponensen néztem) és 3 D-s.
Egyedül a hangot nem teszteltem le, de ez már (számomra) nem annyira fontos.
SVCD-t olvassa rendesen (Madonna) gond nélkül.
MP3 is megy 32-és 320 között. Természetesen a VBR fájlokat is értelmezi, ezt ki is irja. WMA fájlom nem volt
JPEG, na ez volt számomra a csúcs
köv. jellemzők vannak: max 3000 kép egy lemezen 300 csoportban 320X240-től 6144X4096-ig képes a képeket megjeleníteni, ami CSAK .JPEG ill. .jpg kiterjesztés lehet, kivéve a 2.1 verziót (hogy ez mi lehet halvány gőzöm sincs). Tud még slideshow-t is 1mp és 30mp közötti 1 mp intervallumba (!). Hogy teljes legyen a kép még egy jópofa dolog: a rotációt is beletették, mind jobb és mind bal üzemmódba:)))). A képeket egy 3X3 albumba válogatva mutatja meg. Egyes képek nézésénél a köv. infot tudod megnézni: mappanév, fájlnév,felbontás, érték, dátum, fényképezőgép (?). Mindezt átlátszó display-re rakva, hogy a képet is lehesen közbe nézni:)
Vélemény: kép nagyon jó, szolgáltatások szuperek, az ára nagyon jó = lopás megvenni (ahogy az angol is mondja)
Konkluzió: a qrva életbe, most adhatom el a 32-esemet
Kedves MINDENKI !!!!!!!!!!!!
Olvasom a topicot , és a penész megesz.
Az S35 a gyári DVD lemezt fogadja el. Az írott DVD lemezeket nem fogadja el. Közli(s35) , hogy nem megfelő formátumú. Próbáltam -R és -RW lemezt is.
Ha nem nagy kérés , áruljátok el , hogy milyen beállítással lehet megírni a lemezt , hogy azt le is tudjam játszani.
Más: az első példány amit vettem totál szoftver hibás volt, már a menük közötti léptetésre is úgy kifagyott, hogy vagy egy állóképet nézhettem, vagy totál zöld volt a képernyő. szoftverhiba lehet. De mit akarok , rá van írva "Microfos dizájn" - konektorból ki (15 perc = 3 cigaretta) aztán újra be - de a cserét ajánlom mert az már nem lesz jó.
Más : olvasom a régió kód problémát: úgy tudom hogy a készülék előlapján lévő gombok együttes lenyomásával( és pár mp -ig tartásával) egy alapmenübe lehet jutni- ahogy a gyári beállítások visszaállítása is elérhető. A megoldás itt lesz, és nem a CD-vel.
Az elöbbi ,megjegyzésben is irtam a szoftverhibás készülékből a lemezt kiimádkozni is alig lehet, ha ebben az állapotban egy másikat teszel be - nem mozdul - a szoftver reset, letöltés így nem lehetséges.
A DVD-R lemezírási tippet várom Köszönettel:PX2
Px2 : Minden tiszteletem mellett azt mondom, hogy a hiba nálad van, de nem a készülékedbe. Nézd, eddigi 74 hozzászolás dicsérte/szidta a fenti lejátszót, DE EGYSEM TAPASZTALTA A TE ÁLTALAD LEIRTAKAT. Szóval vagy nem zértad le (NE anyázzz kérlek), vagy vmi gagyi lemezzel probálkoztál. Segítség gyanánt (csak) egy ötlet: én úgy hallottam, hogy a Ritek formátumú lemezeket szeretik a Panák. Nekem a köv. lemezfajtáim vannak, Princo, E prom... Fuji, TDK, Pana. (30 filmem irva van). Ezeket mind lejátszotta kivétel nélkül és egynél sem akadt. Továbbá probéma szokott lenni a tulzottan bonyolult menü is (már találkoztam nem is egyszer ezzel a problémával. De miért nem viszed el az egyik Pana üzletbe a te általad megirt lemezt, akkor kiderül, hogy kiben/miben van a hiba.
Üdv
köszönöm!
Bár azt sejtettem, hogy a hiba bennem van , csak azt nem tudtam - mi az?
Kössz a tippet - megyek írni.
PX2
Panasonic DVD-S35
Nekem a héten jön meg a készülék, gondolkoztam a Sony DVP-NS330-on és a Pioneer DV-360-on, de a Pana tetszett a legjobban.Találtam egy hack-et, próbáljátok ki:
The Panasonic standard test functions mentioned for the RV31 also work for the S35:
(1) Turn on the unit.
(2) Make sure no disc is loaded.
(3) On the front of the unit, hold down PAUSE and OPEN/CLOSE at the same time.
(4) While holding them down, press a button on the remote control as described below.
(5) Let up on PAUSE and OPEN/CLOSE.
The following buttons can be pressed on the remote control:
(0) Self Diagnostic? On my box, I see 3 hex digits followed by three hyphens: "01F---". After a few seconds, the "0" and "1" will disappear, leaving only "F---".
(1) Test Mode 1. Besides a scrolling "TEST MODE 1" message, nothing noticeable happened.
(2) Test Mode 2. Besides a scrolling "TEST MODE 2" message, nothing noticeable happened.
(3) Enters Test Mode 3. This one repeatedly opens and closes the tray. To get it to stop, enter the Self Diagnostic or Test Modes 1 or 2.
(4) Enters Test Mode 4. Someone claimed that this opens the tray on the RV31, but I didn't get any noticeable actions on the S35.
(5) Tilt Adjustment? That's what claimed for the RV31. I get a message on the LCD panel that says "J 28200000", but was unable to find a way to change it. I was also unable to find a way to get out of this mode without turning the unit off and back on again.
(6) Region Code Information. Displays a sequence of three letters and three numbers for a few seconds before returning to the "NO DISC" message. For my Region 1 NTSC player, I got "IPN121".
(7) Firmware Information. A sequence of letters and numbers display for a few seconds before returning to the "NO DISC" message. For my Region 1 NTSC player, I got "F11470B560".
(8) Unknown. Displayed "E 00 00 00" on my box. I could not find a way to change the display. It retained the text until I hit STOP on the front panel (I think other buttons work too), then returned to the "NO DISC" message.
(9) Display Test. Turns on every LED/LCD on the front panel. Enter 9 again to return them all to their normal settings.
(DISPLAY) Reads the laser drive current value? I got "Ldd037 048" on my box' display. It stayed up a few seconds and then returned to the "NO DISC" message.
(PAUSE) Writes the laser drive current value? I got "Ld0048 033" on my box's display. It stayed up a few seconds and then returned to the "NO DISC" message.
(RETURN) A lot of funky codes. You can use the remote's CANCEL button to step through them one by one. Here is a sequence of what I got on my box. After finishing the sequence, it started over at the beginning. Press STOP on the remote to return to the "NO DISC" message.
A Fb0 0000
A Fb1 0000
A Lb0 0000
A Lb1 0000
A FG0 0200
A FG1 0200
A LG0 0200
A LG1 0200
A FC1 0035
A FC2 0035
A FC3 0000
A bL1 0079
A bL2 0079
A bL3 0000
A FEP 0000
A LE0 2108
NOTE: Where I have used an "L", the display actually used a character that matches nothing in the Latin alphabet. It looks like a vertically-flipped "F" -- an "L" with another horizontal stroke halfway up.
Ez mind szép és jó, de véleményem szerint ezek csak tesztek... Vagyis ezzel bármit is állítgatni nem lehet! Vagy tévednék?
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
Panasonic DVD-S35
Nekem a héten jön meg a készülék, gondolkoztam a Sony DVP-NS330-on és a Pioneer DV-360-on, de a Pana tetszett a legjobban.
Találtam egy hack-et, próbáljátok ki:
The Panasonic standard test functions mentioned for the RV31 also work for the S35:
(1) Turn on the unit.
(2) Make sure no disc is loaded.
(3) On the front of the unit, hold down PAUSE and OPEN/CLOSE at the same time.
(4) While holding them down, press a button on the remote control as described below.
(5) Let up on PAUSE and OPEN/CLOSE.
The following buttons can be pressed on the remote control:
(0) Self Diagnostic? On my box, I see 3 hex digits followed by three hyphens: "01F---". After a few seconds, the "0" and "1" will disappear, leaving only "F---".
(1) Test Mode 1. Besides a scrolling "TEST MODE 1" message, nothing noticeable happened.
(2) Test Mode 2. Besides a scrolling "TEST MODE 2" message, nothing noticeable happened.
(3) Enters Test Mode 3. This one repeatedly opens and closes the tray. To get it to stop, enter the Self Diagnostic or Test Modes 1 or 2.
(4) Enters Test Mode 4. Someone claimed that this opens the tray on the RV31, but I didn't get any noticeable actions on the S35.
(5) Tilt Adjustment? That's what claimed for the RV31. I get a message on the LCD panel that says "J 28200000", but was unable to find a way to change it. I was also unable to find a way to get out of this mode without turning the unit off and back on again.
(6) Region Code Information. Displays a sequence of three letters and three numbers for a few seconds before returning to the "NO DISC" message. For my Region 1 NTSC player, I got "IPN121".
(7) Firmware Information. A sequence of letters and numbers display for a few seconds before returning to the "NO DISC" message. For my Region 1 NTSC player, I got "F11470B560".
(8) Unknown. Displayed "E 00 00 00" on my box. I could not find a way to change the display. It retained the text until I hit STOP on the front panel (I think other buttons work too), then returned to the "NO DISC" message.
(9) Display Test. Turns on every LED/LCD on the front panel. Enter 9 again to return them all to their normal settings.
(DISPLAY) Reads the laser drive current value? I got "Ldd037 048" on my box' display. It stayed up a few seconds and then returned to the "NO DISC" message.
(PAUSE) Writes the laser drive current value? I got "Ld0048 033" on my box's display. It stayed up a few seconds and then returned to the "NO DISC" message.
(RETURN) A lot of funky codes. You can use the remote's CANCEL button to step through them one by one. Here is a sequence of what I got on my box. After finishing the sequence, it started over at the beginning. Press STOP on the remote to return to the "NO DISC" message.
A Fb0 0000
A Fb1 0000
A Lb0 0000
A Lb1 0000
A FG0 0200
A FG1 0200
A LG0 0200
A LG1 0200
A FC1 0035
A FC2 0035
A FC3 0000
A bL1 0079
A bL2 0079
A bL3 0000
A FEP 0000
A LE0 2108
NOTE: Where I have used an "L", the display actually used a character that matches nothing in the Latin alphabet. It looks like a vertically-flipped "F" -- an "L" with another horizontal stroke halfway up.