Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz DV4200
Marantz DV4200
Tényleg olyan vacak a rétegváltása ahogy hallottam?
Nem vészes. Ezen a héten 7 különböző DVD-t néztem végig, abból egyszer sikerült meglátnom a rétegváltást.
Az egy olyan fél másodperc körüli volt.
---
Más. Kipróbáltam a lejátszót egy Princo DVD-R lemezzel. Játszotta úgy a film 10. percéig, azt onnan akadozott végül megállt.
Hogy ez most a lejátszó hibája-e vagy a princo nyersanyagé azt már nem tudom.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Marantz DV4200
Nah. Ma kipróbáltam a lejátszómban egy Sony DPW47 DVD+RW lemezt. Ment mint a kisangyal végig problémamentesen.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Marantz DV4200
angol, spanyol, német, francia, olasz
de az OSD az jóformán tiszta ikon, szöveg inkább a Setup menüben van.
Marantz DV4200
Nos, nekem ilyen lejátszóm van. De még soha nem próbáltam ki benne írt DVD-t sem mp3 CD-t.(A használati utasítása szerint csak us-ascii karakterekkel tudja megjeleníteni az mp3-ak fájlneveit.
Ill. max 200 db mp3 lehet egy CD-n)
Hi
magyar nyelvü menüje is van vagy csak angol esetleg vmi más?
Marantz DV4200
ja és a 4300-as csak 11 karaktert jelenít meg, ID3-Tag nincs, nem hinném hogy ez előd modell többet tudna...
Id3 tag tulajdonképp mit takar?
Marantz DV4200
Nos, nekem ilyen lejátszóm van. De még soha nem próbáltam ki benne írt DVD-t sem mp3 CD-t.
(A használati utasítása szerint csak us-ascii karakterekkel tudja megjeleníteni az mp3-ak fájlneveit.
Ill. max 200 db mp3 lehet egy CD-n)
Azért vettem ezt a típust,
1. annyira vagyok sznob, hogy ne noname terméket vegyek
2. mert nagyon jó NTSC->PAL konverter van benne
PAL-50-re kódol át, nem PAL-60-ra mint az átlag
(sőt fordítva is tudja PAL->NTSC bár ez nem az európai vásárlóknak hasznos feature)
3. és a régiómentesítése is pár gombnyomás
Itt van róla egy review. Ehhez képest az európai változat annyiban más, hogy SCART-RGB kimenet van rajta (2 is) nem CCY
Szóval nekem azért kellett mert nagyon sok NTSC-R1 DVD-m van amit szeretek jó minőségben élvezni, és
nem akartam semmiféle csippeltetéssel meg palm kölcsönkunyizással tökölni.
- Tom Sawyer
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Marantz DV4200
ja és a 4300-as csak 11 karaktert jelenít meg, ID3-Tag nincs, nem hinném hogy ez előd modell többet tudna...
Tom Sawyer
- Tom Sawyer
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Marantz DV4200
hogy a marantz a DVD-R vagy a +R platformot támogatja esetleg mind a kettöt.
DVD-R támogat a 4300-as, gondolom ezzel a 4200 sincs másképp...
Tom Sawyer
Marantz DV4200
Pusztán csak azért mert elég jo árba tudnak egy ilyet nekem szerezni és ugy kb. semmit se tudok rola . Azt tudom hogy MP3 at lejátszik de az hogy ki is irja e szám cimeket az sehol se derül ki. Mint ahogy az se derül ki hogy a marantz a DVD-R vagy a +R platformot támogatja esetleg mind a kettöt. Meg azért gondolom nem minden lejátszo egyforma vagy talán nem jobb ez se egy Yamada nál
Marantz DV4200
Hellona a következö lejátszoval kapcsolatban szeretnék vmi véleményt hallani ha esetleg van valakinek ilyen tipusu lejátszoja milyen lemezeket játszik le /mp3,dvdr-r/+r/ stb.Én ezt a tipust néztem ki magamnak csakhát semmit se tudok rola mégis mit tud
köszi
Már ne is haragudj, nem kötözködni akarok (de tényleg!), de sohasem értettem az ilyen kérdéseket, és ezért bennem is kérdések merülnek fel:
- Hogy-hogy nem tudsz róla semmit? Nem lenne célszerű ilyenkor megnézni egy prospektust, vagy az adatlapját? Abban biztos benne van minden infó, hogy milyen lemezeket játszik le, hány MHz-es a DA konvertere, stb.
- Ha meg tényleg nem tudsz róla semmit, akkor mi alapján nézted ki magadnak? Miért pont ezt akarod megvenni? Tetszik a doboza, vagy milyen szempontok alapján?
De ismétlem, nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok.
Marantz DV4200
Hello
na a következö lejátszoval kapcsolatban szeretnék vmi véleményt hallani ha esetleg van valakinek ilyen tipusu lejátszoja milyen lemezeket játszik le /mp3,dvdr-r/+r/ stb.Én ezt a tipust néztem ki magamnak csakhát semmit se tudok rola mégis mit tud
köszi