Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer DV350

Yoe
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Yoe »

Na végre egy dvd író boldog tulajdonosa vagyok. Úgyhogy kipróbáltam egy DVD-RW lemezzel a DVD-VIDEO lejátszást a pio 350-en. Fogtam egy olyan írt lemezt amit nem tudott a 350-es lejátszani. Az előzőekben említett módon átírtam a neróval egy DVD-RW lemezre (VIDEO_TS nagybetű és UDF 2.01) és lám az így megírt lemezt teljesen jól vitte. Most az egy DVD-9-es filmet két DVD-5-re másolással kisérletezem, az infót a doom9-ről veszem. Ha valami eredményre jutok, akkor azért megírom.
Üdv !
A dvd5 az az "egyrétegű" írható lemezt jelenti ? Mert ha igen, akkor jelentem, hogy nekem pl: az Aliens-et sikerült (extrástól, mindenestől) 2 lemezre felírni.
Az a kérdésem lenne, hogy ti hogyan kötitek össze a lejátszót a tv-vel, ha a hangot nem akarjátok a tévére kirakni, hanem erősítőre vezetitek ki ?
Nekem ugyanis amikor scarton volt a tévére kötve a lejátszó és koaxon vittem a hangot az erősítőig, akkor "csíkos" lett a képernyő.
Vagy le lehet tiltani a hangot a lejátszó menüjéből ?
Most ugyanis tök hülyén néz ki a lejátszó-tv csatlakozás, mert amit adtak a pio-hoz gagyi kábelt (2rca -> 1scart ) annak van az egyik rca-ja bedugva a video outba, a másik rca meg csak ott fityeg.
[

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Na végre egy dvd író boldog tulajdonosa vagyok. Úgyhogy kipróbáltam egy DVD-RW lemezzel a DVD-VIDEO lejátszást a pio 350-en. Fogtam egy olyan írt lemezt amit nem tudott a 350-es lejátszani. Az előzőekben említett módon átírtam a neróval egy DVD-RW lemezre (VIDEO_TS nagybetű és UDF 2.01) és lám az így megírt lemezt teljesen jól vitte. Most az egy DVD-9-es filmet két DVD-5-re másolással kisérletezem, az infót a doom9-ről veszem. Ha valami eredményre jutok, akkor azért megírom.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Létezik szoftverfrissítés a pioneer dv-350-es lejátszóhoz????????

Vendég

Pioneer DV350

Heló, 
Ha a play gombbal idítom a lejátszást VCD/SVCD-nél a PBC ... van a kijelzőn (nem ír időt), viszont ha a >> (next) gombbal indítom akkor szépen mutatja a track (chapter) számát és az eltelt időt.

Gondoltam leírom. 

iloilo

Ez igaz, de nem tudsz akkor tracket váltani

Vendég

Pioneer DV350

A pana rv31-esem 1,5 évesen tönkrement a garancia után fél évvel.    A szervízben azt mondták, hogy fejmozgató-moror/pick-up csere és kb. 50e forint.    Mondtam köszönöm szépen, és ezért veszek egy újabb lejátszót.  
Körbenéztem az alap 50e körülí típusok között, és a pio-350 és pana rv32-es volt a kiszemeltem. A panával szemben ezek után némi ellenérzésem volt. Amikor az aucahnban járva megláttam a pio-350-est 34e pénzért, akkor nem bírtam kihagyni a lehetőséget. Igaz egy magasabb kategóriájúra akartam cserélni a pana rv31-et, de sajnos mivel elromlott, és most hirtelen kelett egy dvd player, ezért megvettem.

Nekem mindent vitt CD/CD-R/CD-RW/DVD, és a képminőségel is elégedett voltam. Nem tudnám megmondani melyik volt a jobb képben, a pana vagy a pio. De a kép szerintem, az RGB-vel a legjobb, legalábbis az én tv-men. Viszont a hangja talán egy leheletnyivel jobb a pio-nak (gondolom a koax miatt). Egy apró bosszantó dolgot találtam csak a kezelésében, az pedig a felirat és hangsávváltás. Mivel nem a dvd player távját szoktam használni, hanem az erősítőjét és ott nincs külön gomb a feliratnak és hangnak, ezért csak a főmenüben tudok ezzel a távval hangot és feliratot váltani. A pana Display OSD-je ebböl a szempontból sokkal használhatóbb volt, viszont nem olyan informatív.

Ami kellemetlen meglepetés volt az a DVD-R lejátszás. Azért az vicces, hogy a pana rv31-es leírásában a NEM használható formátumok között ott van a DVD-R és a pio leírása szerint viszont a 350-es kifejezetten támogatja a DVD-R-t. Ennek ellenéra a pana minden DVD-R-t vitt ami nálam volt és a pio egyiket sem.    Akkor nyugodtam csak meg, amikor olvastam itt a topicban, hogy a DVD-R a pio számára megfelelő módon megírva, gond nélkül lejátsza. Nemsokára veszek egy DVD írót, és akkor leírom ez irányú tapasztalataimat.

Diskjugglerrel írd a lemezt majd és nem lesz gondod vele.

A PIO 350-el az a gond, hogy most akkor az osszes kolcson kapott DVD-R lemezt, amit nem jatszik le (amit a tobbi DVD lejatszo siman visz) irjuk at pl. DJ-vel vagy massal egy uj DVD-R-re, amit visz a 350. Ugye ezt Te sem gondolod komolyan. Talan a Pionak kellene a tobbseghez igazodnia, es nem a tobbsegnek a Piohoz.

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

mindent visz
kivéve azokat az ausztrál lemezeket, amelyek valóban 4-es régióval készültek
én ezért nem váltottam panára

apo33

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: apo33 »

hello
nekem bejött a pana

mindent visz

iloilo

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: iloilo »

Heló mindenki,

Nem tudjátok véletlenül hogy az SVCD-ket kapcsolható felirattal megeszi-e ez a lejátszó? Én egyszer próbáltam, akkor úgy csinált mintha nem is lenne egyáltalán felirat a cd-n.
Csak akkor szeretnék tovább kisérletezgetni ha van értelme.

Köszi.

iloilo

Vendég

Pioneer DV350

A pana rv31-esem 1,5 évesen tönkrement a garancia után fél évvel. A szervízben azt mondták, hogy fejmozgató-moror/pick-up csere és kb. 50e forint. Mondtam köszönöm szépen, és ezért veszek egy újabb lejátszót.  
Körbenéztem az alap 50e körülí típusok között, és a pio-350 és pana rv32-es volt a kiszemeltem. A panával szemben ezek után némi ellenérzésem volt. Amikor az aucahnban járva megláttam a pio-350-est 34e pénzért, akkor nem bírtam kihagyni a lehetőséget. Igaz egy magasabb kategóriájúra akartam cserélni a pana rv31-et, de sajnos mivel elromlott, és most hirtelen kelett egy dvd player, ezért megvettem.

Nekem mindent vitt CD/CD-R/CD-RW/DVD, és a képminőségel is elégedett voltam. Nem tudnám megmondani melyik volt a jobb képben, a pana vagy a pio. De a kép szerintem, az RGB-vel a legjobb, legalábbis az én tv-men. Viszont a hangja talán egy leheletnyivel jobb a pio-nak (gondolom a koax miatt). Egy apró bosszantó dolgot találtam csak a kezelésében, az pedig a felirat és hangsávváltás. Mivel nem a dvd player távját szoktam használni, hanem az erősítőjét és ott nincs külön gomb a feliratnak és hangnak, ezért csak a főmenüben tudok ezzel a távval hangot és feliratot váltani. A pana Display OSD-je ebböl a szempontból sokkal használhatóbb volt, viszont nem olyan informatív.

Ami kellemetlen meglepetés volt az a DVD-R lejátszás. Azért az vicces, hogy a pana rv31-es leírásában a NEM használható formátumok között ott van a DVD-R és a pio leírása szerint viszont a 350-es kifejezetten támogatja a DVD-R-t. Ennek ellenéra a pana minden DVD-R-t vitt ami nálam volt és a pio egyiket sem. Akkor nyugodtam csak meg, amikor olvastam itt a topicban, hogy a DVD-R a pio számára megfelelő módon megírva, gond nélkül lejátsza. Nemsokára veszek egy DVD írót, és akkor leírom ez irányú tapasztalataimat.

Diskjugglerrel írd a lemezt majd és nem lesz gondod vele.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

A pana rv31-esem 1,5 évesen tönkrement a garancia után fél évvel. A szervízben azt mondták, hogy fejmozgató-moror/pick-up csere és kb. 50e forint. Mondtam köszönöm szépen, és ezért veszek egy újabb lejátszót.
Esetleg próbálkozz a szavatossággal, ha meg van a szálmád és a garancia leveled. A szavatosság 3 évre vonatkozik, ha jól tudom és ha olyan értékü javítás lenne ami többe kerül mint a lejátszó értéke, akkor talán élhetsz vele. Ha van rá mód, akkor próbáld meg a lejátszó árát visszakérni ha már úgyis vettél újjat.

Nem tudom, hogy sikerül-e, de gy próbát megér. (Nekem egyszer összejött hasonló!)
gordon314.fw.hu

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Ami kellemetlen meglepetés volt az a DVD-R lejátszás. Azért az vicces, hogy a pana rv31-es leírásában a NEM használható formátumok között ott van a DVD-R és a pio leírása szerint viszont a 350-es kifejezetten támogatja a DVD-R-t. Ennek ellenéra a pana minden DVD-R-t vitt ami nálam volt és a pio egyiket sem. Akkor nyugodtam csak meg, amikor olvastam itt a topicban, hogy a DVD-R a pio számára megfelelő módon megírva, gond nélkül lejátsza. Nemsokára veszek egy DVD írót, és akkor leírom ez irányú tapasztalataimat.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: NZS »

Heló, 
Ha a play gombbal idítom a lejátszást VCD/SVCD-nél a PBC ... van a kijelzőn (nem ír időt), viszont ha a >> (next) gombbal indítom akkor szépen mutatja a track (chapter) számát és az eltelt időt.

Gondoltam leírom.

iloilo

Nekem sem mutatja az eltelt időt a PIO 646, csak az van kiírva, hogy PBC PLAY. VCD-nél viszont simán számlál. Sőt az a bajom, hogy a legtöbb DVD lemezbe belepörgetve csak 1x-es sebességig tudok eljutni. (ez tényleg ennyire lemezfüggő?) Max a 3x-os sebesség, ami biztosan gyorsabb a valós időhöz képest, mint 3x-os sebesség, csak így jelzi ki.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Vendég

Pioneer DV350

kerdes: 
Vegulis melyik irt dvd lemezt tamogatja jobban ez a pio lejatszo a (+) vagy a (-) ????????????????

nalam volt egy + lemez de nem vitte, mondjuk a dimarsonon kivul meg mas nem igen jatszotta le.

koszonom

A minuszost!

koszi boccy, vegre valaszolt valaki.
thx

akkor amint lesz manim iratok egy minuszos lemezt!

boccy

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: boccy »

kerdes: 
Vegulis melyik irt dvd lemezt tamogatja jobban ez a pio lejatszo a (+) vagy a (-) ????????????????

nalam volt egy + lemez de nem vitte, mondjuk a dimarsonon kivul meg mas nem igen jatszotta le.

koszonom

A minuszost!
TV: Pana TX29-PM11P, DVD: LG 391, Amp: Yamaha RXD 430 Front: Mission M73i, Center: M7C2, Surr: M71, SUB: AR 44

Vendég

Pioneer DV350

kerdes:

koszonom

cocos

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: cocos »

Sziasztok!

Igéretemhez híven jelentem, hogy a discjugglerrel írt lemez simán fut a gépen. Sőt olyan barátomnál is akinél eddig semmilyen írt lemez nem futott.Mégy egyszer köszi a segítséget.
Cocos.

iloilo

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: iloilo »

Heló,

Gondoltam leírom.

iloilo

boccy

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: boccy »

Mégegyszer!Szia Boczy!

Átérzem a helyzetedet, mert Én kb két hete vettem egyet 47.900-ért!
Mikor megláttam az Auchan újság címlapját, majd megütött a guta!

Ez van, ezzel kell élnünk!
De azért mükszik a géped? Az enyém igen és gynagyon elégedett vagyok vele!
Gyönyörű a képe!

Üdv: wulffy

Ó remekül, köszönöm!
Nem is komoly a felháborodásom...
Eddig mindent megevett, nem sok hibáját tudom felhozni,
az is mondvacsinált, meg a jelenlegi TV is hibás benne.
Szal egy elégedett felhasználó vagyok
TV: Pana TX29-PM11P, DVD: LG 391, Amp: Yamaha RXD 430 Front: Mission M73i, Center: M7C2, Surr: M71, SUB: AR 44

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

nem tudjátok véletlenül hogy lehet ezt a készüléket régiomentesiteni????
nem lehet, legyen elég ennyi!!!
(de végig ne olvasd ezt az alig néhány hozzászólást ami itt van)

Vendég

Pioneer DV350

este megnézem otthon
tavaly szeptemberi, kínai

Furi
Értékelés: 9

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Furi »

Mégegyszer!Szia Boczy!

Átérzem a helyzetedet, mert Én kb két hete vettem egyet 47.900-ért!
Mikor megláttam az Auchan újság címlapját, majd megütött a guta!

Ez van, ezzel kell élnünk!
De azért mükszik a géped? Az enyém igen és gynagyon elégedett vagyok vele!
Gyönyörű a képe!

Üdv: wulffy

En multhet hetfon rendeltem meg a netdeponal, keddre kihoztak, es aznap estere megkaptam az uj Auchan katalogust.

Vendég

Pioneer DV350

CSÁ
nem tudjátok véletlenül hogy lehet ezt a készüléket régiomentesiteni????

Vendég

Pioneer DV350

A "Monitor" az egy márka. Azért furcsálnám hogy a KáCSá-nak ne lenne 8000 és 400 közötti árban kábele...Bár semmi sem lehetetlen.

De persze van csak azok a kinezetuk miatt nem jonnek be!

Á szoval a Monitor egy marka akkor olyat fogok nezni a Media Markt-ban.
Koszonom szepen

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer DV350

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

A "Monitor" az egy márka. Azért furcsálnám hogy a KáCSá-nak ne lenne 8000 és 400 közötti árban kábele...
Bár semmi sem lehetetlen.
Clint Eastwood bekaphatja!

Vendég

Pioneer DV350

hohoho ezt hogy kell erteni "Monitor kábeleit javaslom " ?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”