Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2006-os Pioneer lejátszók (hdmi kimenettel)

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Csak úgy vegyetek Pioneer terméket, hogy isten óvjon a szervízeléstől! Én viszont soha többé az biztos!

Legalábbis az itthoni szervizeléstől...Kinti szervizzel nekem sose volt gond.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Hello mindenki,
helyzetjelentés:
Múlt hét kedden lejárt a 10 munkanap a szervízben, ők úgy hívják "vállalási határidő".
Nem hívtak, én hívtam őket. Válasz: -elküldtünk képeket a pájonyírnak, de még nem válaszoltak. Kérdem mikor lesz valami? -A héten.
OK, ennyi türelmem még volt. Múlt hét eltelt, nem szóltak. Most hétfőn telefonáltam hogy mi van? Válasz: -pájonyír még nem válaszolt. Mondom ne szórakozzatok már, 3 hét eltelt! Asszondja nem tud mit tenni. Mondom de tud, rá lehet kérdezni hogy mi van már, rég lejárt a "vállalási határidő", ez már a vásárló megkárosítása, 1 hónap után pedig szabálysértés (PTK valami 306 paragrafus, megnéztem). Végül közöltem hogy aznap hétfőn kérek visszahívást hogy mit intéztek, valamint ha nem történik semmi, adok 2 napot, szerdán pedig elviszem a készüléket és más irányban fog folytatódni az ügy. Tömör válasz volt: -Jóvan... Persze nem hívtak...

Holnap megyek és elhozom a készüléket, első utam lehet hogy a Basys lesz. Labaszom az asztalra azt a szemetet és kikérem valami főnök-Jedi véleményét hogy hogy is működik ez a szervíz? Utána írok emilt a Pioneer Europe-nak, kifejtve mindent. Ja és felveszem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel.

Csak úgy vegyetek Pioneer terméket, hogy isten óvjon a szervízeléstől! Én viszont soha többé az biztos!

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -2

Hozzászólás Szerző: abaaba »

ezt sztem csak kötekedésből kérded...szép volt a képe ezt a kis bakit leszámítva. a kép többi része tsizta volt csak az arcon volt két függőleges sötét csík. utánna a távolabbi képek gyönyörű tiszta, zajmentesek voltak.

Valószínüleg az a bizonyos két függőleges csík mindvégig ott volt, csak az arcon (világos, állók kép !) jobban látható.
Ennek az oka szinte biztos, hogy valamilyen külső zavar.

Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: dékány »

ezt sztem csak kötekedésből kérded...
szép volt a képe ezt a kis bakit leszámítva. a kép többi része tsizta volt csak az arcon volt két függőleges sötét csík. utánna a távolabbi képek gyönyörű tiszta, zajmentesek voltak.
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sikerült valakinek frissíteni a Pio 696-ost? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?Én személy szerint Divx-re nem használom (nem is érdekel a téma). Érdemes, akkor nekem is frissíteni? A háttér, régiomentesség, nagyobb feliratok stb. nem hoznak lázba.
sok info:
http://www.pioneerfaq.info/english/dv69 ... =Firmwares

Senki sem töltötte le a Hakan V2.2 frissítést?

TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

helosztok!eszembe jutott valami amit még nem kérdeztem meg 
még anno novemberben voltam kinn a házimozi és hifi shown és ott a pioneer szobába volt egy pio plazma nem tom milyen tipusu és egy dv-989 es lejátszó asszem... hdmi összeköttetéssel és épp a king kong ment rajtfdgnda. a kép nagyon szép volt, tiszta meg minden, de amikor közelről mutatták adrien brody arcát és elfordult függőleges sötét csíkok voltak az arcán. ez mitől lehetett?

Nem értem. Ezek szerint mégsem volt szép, tiszta meg minden....?

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

helosztok!
eszembe jutott valami amit még nem kérdeztem meg
még anno novemberben voltam kinn a házimozi és hifi shown és ott a pioneer szobába volt egy pio plazma nem tom milyen tipusu és egy dv-989 es lejátszó asszem... hdmi összeköttetéssel és épp a king kong ment rajta. a kép nagyon szép volt, tiszta meg minden, de amikor közelről mutatták adrien brody arcát és elfordult függőleges sötét csíkok voltak az arcán. ez mitől lehetett?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sikerült valakinek frissíteni a Pio 696-ost? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
Én személy szerint Divx-re nem használom (nem is érdekel a téma). Érdemes, akkor nekem is frissíteni? A háttér, régiomentesség, nagyobb feliratok stb. nem hoznak lázba.
sok info:
http://www.pioneerfaq.info/english/dv69 ... =Firmwares

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

annyira nincs "kedvem" és idôm tesztelni a játékost, hogy pl a 4.napja tulajdonomban levô pio 490-nél most vettem észre, hoy mikor jön ki a tálca, akkor lefelé nyílik az "ajtaja"   
na azért vmi: természetesen zenehallgatásra felejtôs, pláne, hogy a cd szól itthon, ahhoz képest mindenképpen.
természetesen nem árt a dugót forgatni, mert hallható a hangzásbeli különbség.
ha az ember bekapcsolja, akkor kb. 5 mp, míg magához tér, beolvasásmár nem ennyire lassú.
a mechanika, fôleg beolvasáskor kicsit zajos, de menet közben, csak akkor hallani, mikor közel teszi az ember a fülét.(a pio2750 zajos volt, rétegváltásnál is ha nem is zavaróan)

a színek a nemo nyomában-nál, peter gabriel videoklippjeinél és a growing up koncetnél és robbie williams albert hall-i koncertjénél szinte lefolynak a képernyôrôl(de szar hasonlat), szóval egyszeru"en gyönyöru" .

nos, a mechanikának van egy "ciccegô" folyamatos hangja, ami akkor tünik fel, mikor kikapcsolja az ember a gépet.

a fejezet váltásnál eltünik, majd megint felvillan az idôszámláló, nem csak simán a fejezet száma vált át (ez a korábbi pionál nem csinálta, mármint a el, majd felvillanást.)

digi kimeneten nincs olyan szép tere ha cd-ét hallgat az ember, mint az analóg kiemeneten, de szvsz, nem rossz a cd hangja.

sajnos a a 490-ben nincsen beépitett dts dekóder.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Norbi T »

Légy kemény
Fel ne add.Szerezz mindenfele címet és elérhetoseget komolyabb helyekrol (Pio Europe vagy Headquarters),és mond el nekik mi van,meg foleg annak a kalácsarcú parasztnak a hozzáállását a dologhoz.
Ez így nem múkodhet.Az tuti.
Mond el nekik,hogy veszunk Yamadákat.Azokat cserélik. :D
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Kiten »

Az ugynek persze reszemrol nincs vege, 10 nap mulva ha nem akarnak csinalni semmit, vagy fogyasztovedelem vagy Pioneer Europe, meg kitalalom hol panaszkodjak.
Ricfiam ne add fel!!!
Várjuk a fejleményeket!

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]

Stikli Ki Más ?
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Stikli Ki Más ? »

Fél éves sincs a Pio 696 dvd-m, és pálik le róla a festék!!!!
Durva

Kép...Philips 56 PFL 9954
Lejátszó... Pio BDP 51 FD

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

az ilyenek után ugy elmegy a kedvem hogy vegyek bármit is. mért ilyen szemétláda gecik ezek a cégek? még ilyen hülye kifogást hogy sokat nyomogatad a return gombot és azért esett le ott rola a festés... ezt szerintem ő se gondolta komolyan. még jo hogy nem azt mondta hogy az azért van mert megnyomtad a gonbot. vagy ez azért van mert használtad a lejátszót (hogy csinálhattál ilyet... )

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok,
elvittem ma a 696-ost a szervizbe. Elore mondom hogy tiszta ideg vagyok, ilyen szemet ceget mint a Basys meg nem lattam. Mondjuk valahogy ereztem elore hogy kb. ilyen hozzaallasuk lesz a dologhoz, multkor is volt affer de ezt a vegen...

Szoval, megneztek, bevitte hatra a gyerek a fonokhoz, visszahozta es kozolte hogy ezt garanciaban nem cserelik, csak penzert az elolapot. Mondtam kuldje ki a fonokot. Kijott a vezer, aki ugyanezt elmondta, majd mire kifogasoltam a dolgot, atment az egesz egy flegma, lenezo kioktato stilusba, csak velem rosszul fognak jarni igy.
Kezdte azzal hogy sokat nyomogattam azt a return gombot. Aztan azzal ervelt hogy a keszulek nem hibas, ok csak javitanak, ez szerinte kopas a hasznalat miatt (!). Szo szot kovetett, mar kiabalasba is belementunk, en is, o is.
Vegul abba maradtunk hogy otthangytam a keszuleket, de azt mondta lehet ez egy honap is mire dont a Pioneer hogy meltanyossagbol cserelnek-e ingyen elolapot vagy mi legyen. Jo hogy a vevonek kell meghunyaszkodni nem? Nem fogadtam el az egy honapos idot, es ha lejar a 10 munkanap erdeklodhetek.

Komolyan mondom hogy ez a rohadt bunko Basys meg sem erdemli az importori jogot. Hogy lehet ennyire semmibe venni a vevot? A Panasonicnal akarmi gondom volt (nem sok) a ''Jeno'' egybol irta a csereutalvanyt. Egy ilyen gyartasi hianyossagot be kell vallalni a Pioneernak. Nem csak neki, minden gyartonak. Evek alatt sem lehet hogy igy leperegjen a festek, nem is lattam meg ilyet.
Korabban is bunko modon alltak hozza egy masik dologhoz, az erositot nem Basys garanciaval vettem, kertem volna hogy adjanak magyar hasznalatit, fizettem is volna erte de mereven elzarkoztak tole. Nem adnak es kesz csak ha bemutatom a Basys garanciat.
Akarmilyen jo cuccai vannak a Pioneernak, biztos hogy az eletbe tobbet nem veszek, es csakis a Basys miatt. Gratulalok.
Az ugynek persze reszemrol nincs vege, 10 nap mulva ha nem akarnak csinalni semmit, vagy fogyasztovedelem vagy Pioneer Europe, meg kitalalom hol panaszkodjak.

Hosszu voltam de szerintem erdemes elolvasni, tanulsagos.
Udv mindenkinek

dobolan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: dobolan »

Progresszívben vagy interlace-ben küldöd a jelet? Ha jól emlékszem, akkor a felbontásoknál lehet állítani. Tegnap amúgy a húgomék is panaszkodtak valami hasonlóra, az eddig hibátlan 490-esük kapcsán...

Szerintem is ez a probléma forrása.

Na megnéztem, eddig progresszívben ment, ezért átváltottam interlace-re. Így a hiba megszűnt, ugyanakkor rosszabb lett a képminőség, és kis mértékben megnyúlt a kép vertikálisan

Szóval ez így sehogy sem kóser. Szerintetek kicserélik ezt nekem garanciában?

Ezzel mi lett? El tudtad intézni gariban?

| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem beszélve arról hogy most adtam el egy 7 éves készüléket és semmi nyoma nem volt kopásnak. Pedig használva volt.
Jövő héten viszem is a szervízbe.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A rendes festést ha akarnám sem tudnám körömmel így lekaparni. Legalábbis jónéhányszor elkopna a körmöm és meg kellene várni, míg újra kinő. Valószínűleg olajfolt miatt nem tapadt rá a festék rendesen.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Biztos hogy nem nyúlkált senki hozzá, anyámékkal élek és ők elkerülik ezeket a dolgokat.Ez az, ha egyszer el akarom adni ki veszi majd meg? Senki. Nekem sem kéne egy ilyen készülék. Komolyan mondom hogy azt a gombot még senki nem nyomta meg mióta megvan a gép. Ez hihetetlen, hová süllyed ez a világ a piaci verseny és az olcsó előállítás miatt...
Most sem tértem még magamhoz, tiszta ideg vagyok.

látszik, hogy nem kopástól jött le...szerintem kicserélik.
ha nem, akkor az illetékes szervekhez kell fordulni.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Biztos hogy nem nyúlkált senki hozzá, anyámékkal élek és ők elkerülik ezeket a dolgokat.
Ez az, ha egyszer el akarom adni ki veszi majd meg? Senki. Nekem sem kéne egy ilyen készülék. Komolyan mondom hogy azt a gombot még senki nem nyomta meg mióta megvan a gép. Ez hihetetlen, hová süllyed ez a világ a piaci verseny és az olcsó előállítás miatt...
Most sem tértem még magamhoz, tiszta ideg vagyok.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Sziasztok,annyira fel vagyok háborodva hogy hihetetlen! Fél éves sincs a Pio 696 dvd-m, és pálik le róla a festék!!!! Nem szoktam sokszor közel menni a géphez ezért csak most vettem észre. 1 perc alatt úgy megutáltam a Pioneer-t hogy lehet eladom az ero˝síto˝met is! Miért ilyen gagyi minden manapság? Asszem pont itt volt duma korábban hogy miért tájföldön gyártják a kütyüket, és le lettem szólva. Régebben amíg egy Panasonic is "made in Japan" volt, addig semminek semmi baja nem volt soha!
Visszatérve a festék-leválásra, mindíg csak puha ronggyal törölgetem a gépeket, soha nem vegyszarral stb. Azt a "return" gombot nem is szoktam ott nyomkodni, távágyút használok mindíg. Ha ezzel elviszem a szervízbe hogy adják vissza a pénzem, nekem másik új ilyen sem kell, szerintetek van esélyem?

szvsz azt fogják mondani, hogy sokat lett nyomkodva, mert "láthatóan" olyan, így a kép alapján, is, hogy mintha kézzel lenne irányitva, de az is igaz, hogy ki az a "marha" aki ott ül a gép elött és folyton csak a return gombot nyomkodja? :D

nem lehetséges, hogy rokon, barát, ismerôs, mikor nem láttad véletlenül, kárt tett benne, úgy, hogy nem tudsz róla?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Nem látom a képeket.
Nekem is nehezen jöttek be. Többször is rányomtam a jobb egér+kép megjelenítésre, mire szép lassan előjöttek.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Sziasztok,annyira fel vagyok háborodva hogy hihetetlen!

Nem látom a képeket.

OFFTOPIC:

pedig ott van!  

elég durva... :kiraly:

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok,annyira fel vagyok háborodva hogy hihetetlen!

Nem látom a képeket.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Ez nem gyenge..

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok,annyira fel vagyok háborodva hogy hihetetlen! Fél éves sincs a Pio 696 dvd-m, és pálik le róla a festék!!!! Nem szoktam sokszor közel menni a géphez ezért csak most vettem észre. 1 perc alatt úgy megutáltam a Pioneer-t hogy lehet eladom az erősítőmet is! Miért ilyen gagyi minden manapság? Asszem pont itt volt duma korábban hogy miért tájföldön gyártják a kütyüket, és le lettem szólva. Régebben amíg egy Panasonic is "made in Japan" volt, addig semminek semmi baja nem volt soha!
Visszatérve a festék-leválásra, mindíg csak puha ronggyal törölgetem a gépeket, soha nem vegyszarral stb. Azt a "return" gombot nem is szoktam ott nyomkodni, távágyút használok mindíg. Ha ezzel elviszem a szervízbe hogy adják vissza a pénzem, nekem másik új ilyen sem kell, szerintetek van esélyem? Rohadt spúr spórolós banda, ilyen kritikán aluli minőségben nem engednék gyártani!

Hát ez gáz! Ilyet még nem láttam. Volt több fekete cuccom is, Pio hifi komponensek is (made in Malária), de soha nem volt gondom a festéssel.
Így még eladni sem lehet. Egy előlap ára jó 30 rugó lehet, mindjárt utánanézek a SINI-nél.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”