Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2006-os Pioneer lejátszók (hdmi kimenettel)

Joco1114
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Joco1114 »

A jövő héten jön meg nekem is a 696-os. Nagyon remélem, ez csak valami egyedi hiba... ((
(Bár ez neked semmit sem segít!) Azért majd írd meg, mit sikerült intézni gari ügyben.

Joc

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Sziasztok,
annyira fel vagyok háborodva hogy hihetetlen! Fél éves sincs a Pio 696 dvd-m, és pálik le róla a festék!!!! Nem szoktam sokszor közel menni a géphez ezért csak most vettem észre. 1 perc alatt úgy megutáltam a Pioneer-t hogy lehet eladom az erősítőmet is! Miért ilyen gagyi minden manapság? Asszem pont itt volt duma korábban hogy miért tájföldön gyártják a kütyüket, és le lettem szólva. Régebben amíg egy Panasonic is "made in Japan" volt, addig semminek semmi baja nem volt soha!
Visszatérve a festék-leválásra, mindíg csak puha ronggyal törölgetem a gépeket, soha nem vegyszarral stb. Azt a "return" gombot nem is szoktam ott nyomkodni, távágyút használok mindíg. Ha ezzel elviszem a szervízbe hogy adják vissza a pénzem, nekem másik új ilyen sem kell, szerintetek van esélyem? Rohadt spúr spórolós banda, ilyen kritikán aluli minőségben nem engednék gyártani!

Hát ez... elkeserítő...

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ide írok, ezt találtam a legjobb helynek. Bár a Pio-hoz semmi közé, azért olvassátok tovább.
Az imént martuk szét egymást egy fórumtársal... a vita tárgya az volt, h egy Creative Decoder DDTS-100 nevű dekóder, multicsatornás mozirendszerben meddig nyújtózkódhat? Értem ez alatt, h kb hány ezer forintos DVD játszónak a hangja mellé tehető? Ismétlem mégegyszer: multicsatornás (DD/DTS) mozifilmek hangja esetében! A dekóder egy 7000 ft/m-es Neotech/Kácsa coax kábellel van összekötve egy 3 éve 50 ezer Ft-ba kerülő ASUS Ai szériás (P4P800 Deluxe) alaplapi integrált hangkártyának SPDIF kimenetével.
Megköszönöm, ha kapok itt rá választ. De ha arról van szó, mondjátok hova és becopyzom, ezt pedig lehet törölni.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Gyári firmware a honlapomról a PioneerFAQ-ról meg még pár helyről elérhető. Az elrontott fw frissítést némi munkával és egy soros interfésszel gyógyítani lehet. Én pl. már jópárat visszahoztam az élők sorába.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Tenyleg, a gyari firmware-t ki lehet menteni valahogy, vagy le lehet tolteni valahonnan?

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Norbi T »

Mar megint en?
1000bocs,de nem figyeltem mi van alattam irva.Gondoljatok hogy ennyire lusta lennek hogy meg 1 lepcsot se vagyok hajlando vissza nezni

Most mar latom es 1000bocs.

Es akkor mi a riziko ha nem sikerulne a dolog?
Lesz egy Pio 696 makettem?
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Nem veled volt a baj, te normálisan kérted, hanem Norbi T-vel, aki nem volt képes elolvasni amit Te kaptál válaszul...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Elnézést, konkrétan tényleg nem volt kedvem ezer éves hozzászólásokból kikeresgetni hogy kell. Aki vágja fejből annak 3 perc leírni... De nem muszály csak kértem hátha.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Azt, hogy szert cumizni...
Meg ha neki nics kedve az egész fórumot végignézni, de még egy hsz-t sem visszaolvasni, ahol lépsről-lépésre le van írva, hogyan kell csinálni, akkor kit érdekel milyen smileykat rak od.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

:kiraly:      :vazeg:      Nem hiszem el, hogy valaki még egy hsz-t sem képes visszolvasni....
Nem lehet valaki ennyire ...

Szerinted ez: mit jelent?

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

:kiraly: :vazeg:
Nem hiszem el, hogy valaki még egy hsz-t sem képes visszolvasni....
Nem lehet valaki ennyire ...

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nincs kedvem az egesz forumot vegig ezni,szoval nem irna le valaki lepesrol lepesre hogy kell alkalmazni az uj firmwaret?
Ja es mi a riziko?
"Contact Service"?

TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Most mondhatnám, hogy olvass vissza a topikokban (pio 2004, 2005), de akkor mégegyszer utoljára:

-Új CD/CD-RW, lassú sebesség
-ISO mód, a cimke(label) PIONEER
-Simán csak a fájlt felmásolod, BLABLA.BIN Fontos a NAGYBETŰ!!
-A megírt CD-t ellenőrizd le a NERO ScanDisc-el.
-Tálca ki, lemez be, "Upgrade Detected", majd PLAY nyomás
-Tálca ki, lemez kivesz, és NEM NYÚL HOZZÁ!!!!
-A frissítés kb. 2 percet vesz igénybe, közben imátkozni, hogy ne legyen áramszünet.

Ennyi.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szuper!
Erre vartam mar Turbo, csak nem akartam kerdezgetni mikor lesz mar...
Ha nem nagy keres, leirna valaki pontosan hogy kene felrakni ezt a 696-osra?
Koszonom es

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Kedves fórumozók!

Közzé teszem az általam magyarított és javítgatott firmware-t a pio 696-os modeljéhez. Ez még csak az 1.6-os verzió, természetesen messze elmarad (egyelőre) az 575-ös tudásátol, de már ezzel is kellemes játékos a 696. Egy-két dolog:
-Javított, teljes magyar nyelvű menürendszer
-Hosszú fáljnevek kezelése
-Szebb és főleg magyar menürendszer betűtípus
-Kellemesen nagy DivX feliratok kerettel
-A szörnyű '-ket kiszedtem az angol nyelvű menüből (aki már moddolt fw-t használ tudja miröl beszélek )
Természetesen mindenki saját felelősségére használja a firmware-t.
Jó szórakozást!

Üdv
Turbo

A pio696 v1.6 firmware-t letöltheted Innen

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

annyira nincs "kedvem" és idôm tesztelni a játékost, hogy pl a 4.napja tulajdonomban levô pio 490-nél most vettem észre, hoy mikor jön ki a tálca, akkor lefelé nyílik az "ajtaja"   
na azért vmi: természetesen zenehallgatásra felejtôs, pláne, hogy a cd szól itthon, ahhoz képest mindenképpen.
természetesen nem árt a dugót forgatni, mert hallható a hangzásbeli különbség.
ha az ember bekapcsolja, akkor kb. 5 mp, míg magához tér, beolvasásmár nem ennyire lassú.
a mechanika, fôleg beolvasáskor kicsit zajos, de menet közben, csak akkor hallani, mikor közel teszi az ember a fülét.(a pio2750 zajos volt, rétegváltásnál is ha nem is zavaróan)

a színek a nemo nyomában-nál, peter gabriel videoklippjeinél és a growing up koncetnél és robbie williams albert hall-i koncertjénél szinte lefolynak a képernyôrôl(de szar hasonlat), szóval egyszeru"en gyönyöru" .

nos, a mechanikának van egy "ciccegô" folyamatos hangja, ami akkor tünik fel, mikor kikapcsolja az ember a gépet.

a fejezet váltásnál eltünik, majd megint felvillan az idôszámláló, nem csak simán a fejezet száma vált át (ez a korábbi pionál nem csinálta, mármint a el, majd felvillanást.)

miután egy scart van a tv-én, ezért scart elosztóba, (de nem kapcsolható) megy a videó és a dvd.
nos, amikor a dvd be volt kapcsolva, véletlenül bekapcsoltama vhs-t, abban a pillanatban kikapcsolt a pio. ez nekem új.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

En meg errol beszeltem.Ez volna az en problemam,es ugyanugy azon toprengekk,hogy kuldjem-e vissza cserere,vagy ez ilyen.CRT-re kuldom a jelet,siman SCARTAL.
Nem minden filmnel csinalja,es ha csinalja,akkor sem mindig 1forma az a kis lepcso.
Lehet hogy ez a TV es DVD parositasa vegett van?
Projinal,LCDnel vagy Plazmanal ez meg szunne?

Pio 575-öt használok Pana CRT-vel és látszik, ugyanez a lejátszó Pana PV60 plazmával már nem produkálja a kis lépcsőt. Mindkét tv-t scarton, RGB-vel nézem! Na ilyenkor mi van?

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

csak úgy kiváncsiságból,megéri fel rakni a 696-ra valami ujjab firmwaret?veszteni nincs mit.
Amugy meg nem probaltam mashol a jatekost.Ido hiany miatt

Most meg a karacsony.
majd akkor most.

Próbáltam más Pioban és Philipsben s Panában is.Ott is látható a dolog.A lépcső.
De akkor sem értem hogy mi ez

Most már csak azt fogom próbálni,vajon HDMI-n is viselkedik-e.
De azt majd csak jövőre.Addig is BUEK.

:kiraly:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Igaz, de valamiért a Shrink nem tudta tömöríteni, így hagytam a fenébe. Pedig a dvddecrypter le tudta szedni. 
Akkor rakd fel az AnyDVD-t vagy a DVD Fab-ot és utána próbáld decryptelni. Az új másolásvédelmeket a DVD Decrypter már nem tudja feltörni; vagy elakad, vagy behúzza az anyagot, de az egy ponton használhatatlan lesz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: kisspeti »

csak úgy kiváncsiságból,megéri fel rakni a 696-ra valami ujjab firmwaret?......
........Mindjárt ki is próbálom a Hakan 2.1-est.........

Felraktam az új firmware-t, s nekem nagyon tetszik!

Eltűnt az idétlen háttérkép, s végre megint a Pioneer felirat látható.
A fájl tallózóban végre nincs előnézet, ami csak arra volt jó, hogy lassítsa a lépkedést, ráadásul sokkal hosszabb fálnév is kifér teljesen!
A feliratok mérete pedig elfogadhatóan jó.

Egyszóval szerintem érdemes felrakni!
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sajnos más lejátszóban nem tudom kipróbálni, s vissza kell vinnem, mert kölcsönzői, de ez nekem gyanús!
Mondjuk le is másolhattad volna.

Igaz, de valamiért a Shrink nem tudta tömöríteni, így hagytam a fenébe. Pedig a dvddecrypter le tudta szedni.
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sajnos más lejátszóban nem tudom kipróbálni, s vissza kell vinnem, mert kölcsönzői, de ez nekem gyanús!
Mondjuk le is másolhattad volna.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

csak úgy kiváncsiságból,megéri fel rakni a 696-ra valami ujjab firmwaret?veszteni nincs mit.
Amugy meg nem probaltam mashol a jatekost.Ido hiany miatt

Most meg a karacsony.
majd akkor most.

Nekem egy nagy bajom volt a gyári firmware-el: kicsik a betűk a divx-feliratokban. Ezért kipróbáltam mindkét módosított firmware-t, s végül is a Hakan félét használtam eddig, mert abban nagyobbak a betűk, igaz nem olyan szépek, mint a gyáriban.

Most nézem, hogy elérhetőek új firmware-ek!!! Mindjárt ki is próbálom a Hakan 2.1-est. Nekem tetszenek az új feature-ök.

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

En meg errol beszeltem.Ez volna az en problemam,es ugyanugy azon toprengekk,hogy kuldjem-e vissza cserere,vagy ez ilyen.CRT-re kuldom a jelet,siman SCARTAL.
Nem minden filmnel csinalja,es ha csinalja,akkor sem mindig 1forma az a kis lepcso.
Lehet hogy ez a TV es DVD parositasa vegett van?
Projinal,LCDnel vagy Plazmanal ez meg szunne?

Nekem is ilyen lejátszóm van, s a tévére SCART-tal van csatlakoztatva. Ez a kis lépcső nekem is feltűnt, néha előfordul, néha nem. Én eddig a tévémre gyanakodtam, s ezért nem foglalkoztam vele, de ezek után jobban utána fogok nézni.
A következő ilyen eset után már viszem is át egy másik lejátszóba, s majd jelentkezem a tapasztalatommal.

Most néztem a Thank you for smoking című filmet, ahol látható volt a kis lépcső a kép alján. Film után fogtam, s beraktam a DVD-ROM-ba, s a számítógépen ugyanúgy látható a lépcső.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

annyira nincs "kedvem" és idôm tesztelni a játékost, hogy pl a 4.napja tulajdonomban levô pio 490-nél most vettem észre, hoy mikor jön ki a tálca, akkor lefelé nyílik az "ajtaja"

na azért vmi: természetesen zenehallgatásra felejtôs, pláne, hogy a cd szól itthon, ahhoz képest mindenképpen.
természetesen nem árt a dugót forgatni, mert hallható a hangzásbeli különbség.
ha az ember bekapcsolja, akkor kb. 5 mp, míg magához tér, beolvasásmár nem ennyire lassú.
a mechanika, fôleg beolvasáskor kicsit zajos, de menet közben, csak akkor hallani, mikor közel teszi az ember a fülét.(a pio2750 zajos volt, rétegváltásnál is ha nem is zavaróan)

a színek a nemo nyomában-nál, peter gabriel videoklippjeinél és a growing up koncetnél és robbie williams albert hall-i koncertjénél szinte lefolynak a képernyôrôl(de szar hasonlat), szóval egyszeru"en gyönyöru" .
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”