Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VGA kimenetes DVD lejátszó létezik?

DTibi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: DTibi »

Szeretném megkérdezni, létezik-e, és ha igen, milyen típusú lejátszó rendelkezik VGA kimenettel? LCD monitoron szeretném a képet megjeleníteni.Köszönöm

Szia!
Nekem van Tevion dvd8000 lejátszó(by Rea4), amin a szokásos kimenetek mellett van d-sub is.
Egyszer próbából rákötöttem a monitoromat de azt írta ki hogy nem megfelelő a jel v. mi, kép nem volt. Sokáig aztán nem tököltem vele, de lehet egyszer még megvallatom.

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: cs_gaborka »

Hát elnézegettem ezeket a DVD játékosokat, elég alacsony az áruk nagyon elgondolkodtató hogy vesz az ember egy ilyet 10, 15E ft körül majd utána ha összejön a lóvé egy rendeset mondjuk Denon 1920 vagy 1930 és Összehasonlítani a különbségeket HDMI-n meg sztereón is.Eg yilyen tevion vagy silvercast vagy mittudomén nevű márka, még másodjáttékosnak is megéri ha meg beszarik legalább tudja az ember ennyit akkor is megért.
Lehet érdekes dolgok derülnének ki...

De ez a Denon nem csatlakoztatható VGA-n monitorhoz.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Hát elnézegettem ezeket a DVD játékosokat, elég alacsony az áruk nagyon elgondolkodtató hogy vesz az ember egy ilyet 10, 15E ft körül majd utána ha összejön a lóvé egy rendeset mondjuk Denon 1920 vagy 1930 és Összehasonlítani a különbségeket HDMI-n meg sztereón is.
Eg yilyen tevion vagy silvercast vagy mittudomén nevű márka, még másodjáttékosnak is megéri ha meg beszarik legalább tudja az ember ennyit akkor is megért.
Lehet érdekes dolgok derülnének ki...

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Valószínűleg csak sima komponens vagy sima rgb jelet ad ki.A pio 575-ösökön is ott a helye a csatlakozónak csak nincs beforrasztva.
Attól, hogy van rajt d-sub csati még nem biztos, hogy a monitorok számára is jó rgb jelet ad ki.

Igen, ez elképzelhető, bár az is lehet, ha egy másikat kibontatok, esetleg más lett volna az eredmény. A leírásában egyérteműen mutatta a PC monitort... Na mindegy, azt hiszem végül is egy kicsit izmosabb PC lesz vásárolva, és arról lesznek meghajtva elosztón keresztül a monitorok.
Köszönöm a segítségeket.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Valószínűleg csak sima komponens vagy sima rgb jelet ad ki.
A pio 575-ösökön is ott a helye a csatlakozónak csak nincs beforrasztva.
Attól, hogy van rajt d-sub csati még nem biztos, hogy a monitorok számára is jó rgb jelet ad ki.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Egy típust találtam a MM-ban nálunk (Szombathelyen) Vorton DVD-206 elnevezéssel. Ritka ronda, de ez van, legalább van, gondoltam, amíg ki nem próbáltattam. A monitoron zöldes csíkozás és néhány villogó pixelt leszámítva semmit nem mutat(ott). Csak azt nem tudom, akkor minek tették rá... :-(

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Amit láttál,az a Amstrad DX3040U volt.Nagyon hasonló,de nincs VGA kimenete.A Mantát nem lehet kapni boltban.
Igazad van :-(

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: jvangyia »

Ezen is van VGA:
SilverCrest 6515 / 6516

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Az alábbi gépeken van VGA kimenet. (Azt sajnos nem tudom, hogy nálunk lehet-e kapni őket.) 
SilverCrest 6511
Tevion 8000

A Tevion az egész jó,nemrég adtam el DTibi kollégának,sztem kérdezzétek,hátha tud mondani valamit...Én nem használtam csak HDMI-n.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: jvangyia »

Az alábbi gépeken van VGA kimenet. (Azt sajnos nem tudom, hogy nálunk lehet-e kapni őket.)

SilverCrest 6511
Tevion 8000

Tom-y
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Tom-y »

Köszi az infót :-) Ilyent láttam tegnap a Metroban! Lehet pont közte volt azon keveseknek, amelyekhez már nem volt kedvem megforgatni... :-) Reggel megyek! Még annyit kérdeznék, szükséges lehet a 300MHz-es splitter, vagy elegendő a 200MHz-es? Szerintem elég lehet utóbbi is, de lehet tévedek, minden esetre nem volna mindegy árban sem.
Amit láttál,az a Amstrad DX3040U volt.Nagyon hasonló,de nincs VGA kimenete.A Mantát nem lehet kapni boltban.

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szeretném megkérdezni, létezik-e, és ha igen, milyen típusú lejátszó rendelkezik VGA kimenettel? LCD monitoron szeretném a képet megjeleníteni.Köszönöm

Manta modellek rendelkeznek VGA kimenettel.
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58732272&f=ENT&o=0
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58732271&f=ENT&o=0
És az áruk is jó.

Köszi az infót :-) Ilyent láttam tegnap a Metroban! Lehet pont közte volt azon keveseknek, amelyekhez már nem volt kedvem megforgatni... :-) Reggel megyek! Még annyit kérdeznék, szükséges lehet a 300MHz-es splitter, vagy elegendő a 200MHz-es? Szerintem elég lehet utóbbi is, de lehet tévedek, minden esetre nem volna mindegy árban sem.

Tom-y

Hozzászólás Szerző: Tom-y »

Manta modellek rendelkeznek VGA kimenettel.
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58732272&f=ENT&o=0
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58732271&f=ENT&o=0
És az áruk is jó.

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszönöm az ötleteket, a külső tuner nem rossz ötlet. 2-4 LCD monitort szeretnék meghajtani, az alábbi összeállítás megfelelő lehet: DVD-t összekötném svideo-n a tunerrel, innen egy VGA splitter amire kerülnének a LCD-k ?
Köszönöm

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Vegyél egy külső tv tunert, arra bármit ráköthetsz és az tud vga jelet kiadni magából.
15-20 körül már kapsz ilyet.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

igen létezikén Nintaus egyes modeljére emlékszem ilyen funkcióval, de sok "noname" model van még, ami tudja ezt

Köszönöm a tanácsot. Körül néztem ma a Metroban, MM-ban de sajnos itt nálunk egyikben sem találtam.

Itthon szerintem nem is fogsz. Saca-val beszéljél, ők hoznak be nemsokára egy VGA kimenetes modellt.

Ilyet:

http://www.neodigits.com/new/body/produ ... /h4000.asp

Itt a topicja: NeoDigits HELIOS H4000, HD Upscaling DVD/DivX Player

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

igen létezikén Nintaus egyes modeljére emlékszem ilyen funkcióval, de sok "noname" model van még, ami tudja ezt

Köszönöm a tanácsot. Körül néztem ma a Metroban, MM-ban de sajnos itt nálunk egyikben sem találtam.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

igen létezik
én Nintaus egyes modeljére emlékszem ilyen funkcióval, de sok "noname" model van még, ami tudja ezt
gordon314.fw.hu

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szeretném megkérdezni, létezik-e, és ha igen, milyen típusú lejátszó rendelkezik VGA kimenettel? LCD monitoron szeretném a képet megjeleníteni.
Köszönöm

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”