Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
Ugye ez már csak kábellel megy?
Igen.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Köszi szépen a felajánlást, de Debrecenben vagyok, szóval az nehéz lesz.
De ha a Dead Player alapján indulok el, szted fog menni?
Hát, ha barkácsolós típus vagy, akkor igen.
(Én inkább összeraktam egy saját interface-t.)
opps.
Lehet akkor mégsem fog menni.
Ugye ez már csak kábellel megy?
AV receiver: Pioneer VSX-915 black Dvd player: Pioneer DV-585A black Front: Wharfedale Diamond 9.5 Center: Wharfedale Diamond 9.CS Surround : Wharfedale Diamond 9.1 Tv: Thomson
Hát, ha barkácsolós típus vagy, akkor igen.
(Én inkább összeraktam egy saját interface-t.)
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
S.O.S.Van valainek ötlete? Bármilyen ötlet. Előre is köszi.
Van kábelem az élesztéshez, ha elhozod, megcsinálom.
AV receiver: Pioneer VSX-915 black Dvd player: Pioneer DV-585A black Front: Wharfedale Diamond 9.5 Center: Wharfedale Diamond 9.CS Surround : Wharfedale Diamond 9.1 Tv: Thomson
Panaszkodtak páran, hogy a feliratot nem játsza le némelyik filmnél a pioneer 585A.
Én is emiatt akartam cserélni a firmware-t, de amúgy az addigi frimware (pontos verziót sajnos nem tudok, de sztem többre is igaz lehet) akkor nem játszotta le a feliratot, ha az UNIX-os sortöréseket tartalmaz.
OFFTOPIC:
Ez azt jelenti, hogy a szövegfájlok sorainak végén csak egy CR (Carry Return - kocsi vissza) karakter van a DOS/Windows rendszereknél megszokott CR/LF (Carry Return/LineFeed - Kocsi Vissza/Soremelés) karakterpár helyett.
A gyakorlatban ezt úgy lehet észrevenni, hogy megnyitod a felirat fájlt a jegyzettömbbel (notepad.exe) és ha ott ahol egy új sornak kellene lenni csak egy kis nényzet van, és az egész szöveg egyben van.
Ha Total Commandert használsz, akkor alapból F4-el nézd meg, mert az F3-ra a nézőke jön be, ami rendesen jeleníti meg a UNIX-os textformátumot is.
Azután át kell konvertálni a feliratfile-t valami UNIX2DOS progival és kész.
S.O.S.Van valainek ötlete? Bármilyen ötlet. Előre is köszi.
Van kábelem az élesztéshez, ha elhozod, megcsinálom.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
S.O.S.
Már frissítettem a PIONEER 585A firmware-t egyszer sikeresen, de most valami nem jött össze.
Leszedtem a 1.09.03.01 firmwareek közül a CP1250-es verziót, felírtam a guide-nak megfelelően. Beraktam, megkérdezte akarom e upgradelni, menyomtam a play-t. kb egy óra múlva, amikor még mindig a LOADING felirat viritott a kijelzőn, kivettem a lemezt, visszraktam. Ha iylenkro nyomok egy PLAY-t, akkor kidobja, 1 perc után visszahúzza, és hallom, hogy pörög vagy 10 percig, aztán leáll, de a LOADING az folyamatosan virít. Azóta már beraktam azt a firmware-t is, amiről már sikerült az upgrade. Semmi.
Már a dead player-en agyalok, hogy holnap szerzek kábelt.
Van valainek ötlete? Bármilyen ötlet. Előre is köszi.
Sziasztok!
A Pioneer 585A lejatszoja tudja dekodolni is a DTS hangformatumot, tehat rakothetek sima aktiv hangfalakat is, vagy csak digitalisan tovabbitja a jelet kulso dekodernek (receivernek).
Turbo
Igen van benne DTS és DD dekóder is.
Sziasztok!
A Pioneer 585A lejatszoja tudja dekodolni is a DTS hangformatumot, tehat rakothetek sima aktiv hangfalakat is, vagy csak digitalisan tovabbitja a jelet kulso dekodernek (receivernek).
Turbo
DVD: Pioneer DV-696AV-K Reveiver: Yamaha RX-V1500
Front: B&W DM602 S3 Rear: B&W DM601 S3 Center: B&W LCR600 SW: Wharfedale SW-250
Egyébként van egy gagyi lejátszóm és az viszi a feliratot!
Ez egy DVD-r, nem DivX!
Na igen !
A következő a jelenség.A DVD lejátszó nem jeleníti meg a feliratot, a PowerDVD igen.
Mi lehet az oka ?
Az asztali lejátszók már csak ilyenek.
Ezt kifejtenéd bővebben!!!
Na igen !
Hali!
Megjelent az új Gufiak féle fw a játékoshoz.
A http://www.pioneerfaq.info/ címen lehet csemegézni.
Üdv
Turbo
Szia Turbo Mester!
Tervezed az új Gufiak féle fw magyarítását?
Ha igen, szólj, ha kell tesztkészülék. Én állok rendelkezésedre.
Üdv: Joe
- PunkHenderson
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sziasztok!
Többen írták az 585-ösről, hogy zajos a lemezkezelése. Igaz ez az audioCD-re is? Godolom az halkabb, mert lassan pörög. Egyébként audioCD-t szépen játszik ez a gépes? És SACD-t?
Turbo, kellene egy kis segítség.
A Pio DV-380-hoz a Gufiak-féle 1.09.03-as firmware-t töltöttem le, Neroval adat CD-t választottam és PIONEER nevet adtam a lemeznek. Betettem lemezt és vártam. Ekkor kaptam egy No Disc üzenetet.
A lemez újraírható és próbáltam multisession-ban valamint no session módon is, egyik sem működött.
A DV-380-asban még az eredeti gyári firmware van, kisbetűs DivX feliratokkal. Pont a túl kicsi betűk miatt akartam update-elni.
A lemez egyébként hibátlan volt, mert a sikertelen próbálkozások után ráírtam egy filmet, amit aztán meg is néztünk róla, hiba nélkül lement.
Mit rontottam el?
Itt van az útmutató képekkel: katt!
Mutatja az összes fontos beállítást.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
A Pio DV-380-hoz a Gufiak-féle 1.09.03-as firmware-t töltöttem le, Neroval adat CD-t választottam és PIONEER nevet adtam a lemeznek. Betettem lemezt és vártam. Ekkor kaptam egy No Disc üzenetet.
Fontos hogy az írási beállításoknál Mode 1 és csak ISO 9660 legyen kiválasztva (8+3 karakteres nagybetűs fájlnevek). Ez lehetett a gond (talán).
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Hali!
Üdv
Turbo
Turbo, kellene egy kis segítség.
A lemez újraírható és próbáltam multisession-ban valamint no session módon is, egyik sem működött.
A DV-380-asban még az eredeti gyári firmware van, kisbetűs DivX feliratokkal. Pont a túl kicsi betűk miatt akartam update-elni.
A lemez egyébként hibátlan volt, mert a sikertelen próbálkozások után ráírtam egy filmet, amit aztán meg is néztünk róla, hiba nélkül lement.
Mit rontottam el?
Hali!
Üdv
Turbo
sziasztok....
pio 2850-esem van
mostanában észrevettem valamit, ti tapasztáltok e már?
(a gép átesett 1 firmware frissítésen)
kb. 40 divx filmből kettőnél tapasztaltam, hogy nem viszi a feliratot
a neveket jól írtam be és a verziók is azonosak voltak
Ti jártatok már így?
esetleges megoldás
előre is köszi a segítséget
...Háhá, úgy néz ki a 490-esen is lesz optikai kimenet! (nekem kell mert az erősítőm nem mai darab és csak az van rajta). Olyan szar hogy a kisebb modelleken csak koax van.
...
Probléma esetén egy tízesért lehet kapni koax-opto átalakítót (tápegység nélkül 7 rugóért).
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
-
Vendég
..mármint a magyar árak.
Háhá, úgy néz ki a 490-esen is lesz optikai kimenet! (nekem kell mert az erősítőm nem mai darab és csak az van rajta). Olyan szar hogy a kisebb modelleken csak koax van.
Német helyeken a DV490 129 EUR, a DV696 169 EUR.
kis leírás ha érdekel valakit:
Pioneer DV490
Pioneer DV696
-
Vendég
Tényleg?
Great! Kíváncsi vagyok mik lesznek az árak..
Köszönöm!
Hello,nem tudjátok mikor jelennek meg a 2006-os dvd lejátszók? Mármint a 490 meg a 696?
Köszi
Ebben a hónapban.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
-
Vendég
Hello,
nem tudjátok mikor jelennek meg a 2006-os dvd lejátszók? Mármint a 490 meg a 696?
Köszi
Sziasztok!
Bocs, hogy még mindig vannak (láma) kérdéseim. Igyekszem úgy fogalmazni, hogy röviden lehessen rá válaszolni.
Háttérképet akarok cserélni a firmben az MtkReMaker-rel. Több Pioneer 470/575 firmet is megnéztem, ezek alapján az alábbiakat következtettem ki:
MPEG 0 : NTSC szerinti 720 x 480-as felbontású háttér
MPEG 1 : (EMPTY)
MPEG 2 : fileböngésző háttér (NTSC vagy PAL ????? )
MPEG 3 : PAL szerinti 720 x 576-os felbontású háttér
MPEG 4 : (ZERO)
Három firmben a felbontások a következők voltak:
Gufiak
MPEG 0 : 720 x 480
MPEG 2 : 720 x 576
MPEG 3 : 720 x 576
Turbo
MPEG 0 : 720 x 576
MPEG 2 : 720 x 576
Mtz
MPEG 0 : 720 x 480
MPEG 2 : 720 x 480
A kérdéseim:
1. Az MPEG 0: akkor 720 x 576 vagy 720 x 480
2. Az MPEG 2: akkor 720 x 576 vagy 720 x 480
3. Ha a fileböngésző háttere (MPEG 2) az NTSC szerinti 720 x 480-as, akkor ezt a PAL rendszerű TV normálisan meg tudja jeleníteni? (Vagy pedig ez a kép is legyen feltétlenül 720 x 576-os? )
4. Turbo magyarított változatában a hátérképek cseréje után a firm mérete: 1.671.256 byte. Gondolom ez még simán betölthető a 470-es 2Mb-os RAM-jába?
5. Egy helyen a következőket írták: "If you got an DV-470 and wants to update it with DV-575 firmware, just change the second B in the file name to an F ie: B4FA2096.BIN instead of B4BA2096.BIN"
Tehát a 470-es csak a B4F.... névkezdetű firmeket hajlandó beolvasni?
Előre is köszi a segítséget.
üdv
Atrasko
DVD: Yamada DVX-6700 + Adatkábel
-
Vendég
Arra jöttem rá az elmúlt hónapok során, h az 585 q jó kis gépzet! Ez most kijött (csak úgy).