Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
-
Vendég
Hülyeséget írtam, vagy senki nem tud mit mondani a jelenségre? Egyébként olyan gondom is van a lejátszóval, hogy amikor egy dvd menüjében mászkálok a menüpontot jelölő aláhúzás, nyíl, stb... nem a menüpontra mutat, hanem el van csúszva alá vagy fölé, vagy mellé! Ez is csak nálam van?
Mindig ugyanannyival van elcsúszva, vagy változó?
-
Vendég
A hétvégén szerettem volna megnézni egy feliratos filmet (mióta megvan a lejátszó, még nem néztem rajta ilyet). Ez egy gyári dvd lemez volt, nem .avi. Olyat vettem észre, hogy amikor megjelenik a felirat, akkor vele együtt a felirat sávjában fehér csíkok lesznek teljes szélasségben. Egy kicsit zavaró számomra, bár nem sok felíratos filmet szoktam nézni. Más is tapasztalt ilyet?
Szerintem ezt a tv/megjelenítő csinálja.
Üdv!
Kimagyarítottam az igért subzero-s 585-öt fw-t. A menü betűit kicseréltem egy szebb és alulra nem kilógó típusra. (Remélem oldalra sem lóg ki)
Amivel ez többet tud, mint az előző:
-4 féle betűtípus a DivX-hez
-Más, egész tetszetős háttér
TESZTELNI NEM TUDTAM!! MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE STB...
Részemről ennyi.
Turbo
Hey Turbo,
Ha szeretnéd tesztelni fáradságos munkádat, szívesen elugrom Hozzád az 585-össel. Így legalább mégis csak egy hozzáértő teszi fel a játékosomra a legújabb frissítést.
Ahogy visszaolvastam, van valami másik fw is az 585-höz?
Üdv: Joe
Hülyeséget írtam, vagy senki nem tud mit mondani a jelenségre? Egyébként olyan gondom is van a lejátszóval, hogy amikor egy dvd menüjében mászkálok a menüpontot jelölő aláhúzás, nyíl, stb... nem a menüpontra mutat, hanem el van csúszva alá vagy fölé, vagy mellé! Ez is csak nálam van?
nem lehet hogy rossz kimenetet adtál meg a lejátszó menüjében, állitsd rgb-re.
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Üdv!
Kimagyarítottam az igért subzero-s 585-öt fw-t. A menü betűit kicseréltem egy szebb és alulra nem kilógó típusra. (Remélem oldalra sem lóg ki)
Amivel ez többet tud, mint az előző:
-4 féle betűtípus a DivX-hez
-Más, egész tetszetős háttér
TESZTELNI NEM TUDTAM!! MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE STB...
Részemről ennyi.
Turbo
A hétvégén szerettem volna megnézni egy feliratos filmet (mióta megvan a lejátszó, még nem néztem rajta ilyet). Ez egy gyári dvd lemez volt, nem .avi. Olyat vettem észre, hogy amikor megjelenik a felirat, akkor vele együtt a felirat sávjában fehér csíkok lesznek teljes szélasségben. Egy kicsit zavaró számomra, bár nem sok felíratos filmet szoktam nézni. Más is tapasztalt ilyet?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Sziasztok! Úgy tűnik megöglött a 470-es lejátszómon a koax digitális kimenet, ugyanis nem jön ki rajta semmiféle jel:(Lehet e ez valamiféle beállítási hiba? Bár míg egyik nap szépen működött másnap meg semmi:(
Persze, hogy a garancia kb 2 hónapja lejárt.
Vajon mibe kerülhet a javítás, hová érdemes vinni szervizbe?
Nézd át a setup menü audio beállításait. A digi kimenet legyen engedélyezve és minden olyan jel legyen bitstream, amihez az erősítőben van dekóder.
Azon kívül lehet érintkezési hiba is a csatlakozóknál. Próbáld meg megmozgatni, hátha viszajön a jel.
Kösz a tippeket, végül is kiderült, hogy a kábel volt eltörve a csatlakozásnál a lejátszónak szerencsére semmi baja. Eszembe se jutott volna a kábelhiba, ha nem irod, mert nem 200 forintos gagyi kábelről van szó
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Sziasztok! Úgy tűnik megöglött a 470-es lejátszómon a koax digitális kimenet, ugyanis nem jön ki rajta semmiféle jel:(Lehet e ez valamiféle beállítási hiba? Bár míg egyik nap szépen működött másnap meg semmi:(
Nézd át a setup menü audio beállításait. A digi kimenet legyen engedélyezve és minden olyan jel legyen bitstream, amihez az erősítőben van dekóder.
Azon kívül lehet érintkezési hiba is a csatlakozóknál. Próbáld meg megmozgatni, hátha viszajön a jel.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sziasztok! Úgy tűnik megöglött a 470-es lejátszómon a koax digitális kimenet, ugyanis nem jön ki rajta semmiféle jel:(
Lehet e ez valamiféle beállítási hiba? Bár míg egyik nap szépen működött másnap meg semmi:(
-
Vendég
Pauly! Az eltérő név a verziót takarja... Az 1096 az 1.09-es fw, a másik pedig az 1.20-as. Arra figyeljetek, hogy ne kábeles backup legyen, mert az nem fog menni cd-ről.
Bmarko82
Tudom, köfi. ...az 1.20fw az a ...C556
A serial portoshoz másféle mentés is kell. A "riméker"-ben választható, hogy melyik formátumba akarom. (CD v. Serial)
Csináltam saját magyar fordítást. Nem tettem még a játékosra, mert bizonytalan (viszont bátor ) vagyok pár dologban.
Amit nemto'k:
Ha másik fwből kiemelem, és a Gufi+Tb ( tenkjú ) + énmunkámba beillesztek "háttérképet", az így oké? (a formátum és méret niná, ...de más?)
Jól látom, hogy a francia OSD helyett van a magyar? (...Nem mintha "franciázni" akarnék evvel a játékossal.)
Kódtábla: hogyisvan ez az ú -ű -zés? (Kisnégyzet volt mindkettő helyén Turbo-éban.) Szóval mit lép a játékos, ha beleírom a betűt? Preview-ban úgy mutatja a méker, hogy okszi. A vason milesz?
Tudni akarok! (nem rongálni)
-
Vendég
Újabb elégedett ügyfél...
Felraktam a magyarított firmwaret az 585-ösömre.
(Eddig nem volt alkalmam frissíteni, így hónapokig a gyárival ment)
Kösz szépen, hogy elérhetővé tettétek itt a fórumon a firmwaret, és külön köszönet Turbonak a magyarosításért!
Nagyon jól néz ki, kár lett volna kihagyni!
Rendszeresen olvasgatom a fórumot, kösz a sok hasznos infót, tapasztalatot!
Sajnos az én lejátszóm mechanikája is zajos, ami filmnél nem gond, de zenehallgatásnál már zavaró tud lenni. (motorzúgás)
Turbo, kérlek ird le pár sorban mi újat tud ez az mpeg4.hu féle firmware, amiért érdemes lesz áttérni rá. Biztos mások is kíváncsiak rá.
Üdv!
Zoli
A szomszéd fórumos (mpeg4.hu) fiúk megtuningolták Gufiak fw-ét és megigértem azt is kimagyarítom. Mivel több dolog is módosult benne, így nem tudom egy az egyben átültetni a fordítást.
Tehát lesz vele meló, de most szabadidővel nem állok túl jól, ugyhogy türelem, ha elkészült azt is felteszem.
Sziasztok!
Köszi Turbo az elismerő szavakat!
Kérlek!
Üdv Turbo!
3 napja van meg az 585-ös pio-m.
A fáradságos munkáddal elkészült fw sikeresen feltöltöttem, másnak is melegen ajánlom.
Tetszik a magyarosításod, örök hála érte.
Örülök, hogy tetszik!
Jó szórakozást!
Turbo
-
Vendég
Pauly! Az eltérő név a verziót takarja... Az 1096 az 1.09-es fw, a másik pedig az 1.20-as. Arra figyeljetek, hogy ne kábeles backup legyen, mert az nem fog menni cd-ről.
-
Vendég
Sziasztok!
Köszi Turbo az elismerő szavakat!
Teljesen igazad van, a menüben nincs ú, ü, ű, mert New Age-el folytatott beszélgetésem szerint ahhoz arm kód kellene. Az meg sajna nekem nem megy...
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Pio 585-öt és hát persze kérdeznék előtte:)
3 fontos dolog lenne számomra így hírtelen.
- DVD-re írt mp3-at ha jól sejtem gond nélkül lejátsza ugye?
- VBR mp3 megy simán vele? (a mostani asztalim sajna csak 256kb/s-ig megy, így az a fölötti VBR elég furán szól)
- ID3 tag-eket kezeli-e mp3-nál?
Egyelőre csak ennyit kérdeznék
Ja és persze feltenném azonnal a legfrisebb moddolt firmware-t, úgyhogy nem a gyárinak a képességeire vagyok kíváncsi
Üdv.
Peppi
-
Vendég
Kedves fórumtársak!
Az 585/380/2850-hez való magyarított fw tesztelése és javítása megtörtént. (Joe007 készülékén)
Viszont most semmit sem módosítottam Gufiak firmware-n (nemúgy mint az 575-nél), CSAK magyarítottam. Így csak a saját hibáimat javítottam ki, bár találtam egy párat Gufiak-éban is. A fw letölthető alant.
Jó szórakozást!
Üdv Turbo!
3 napja van meg az 585-ös pio-m.
A fáradságos munkáddal elkészült fw sikeresen feltöltöttem, másnak is melegen ajánlom.
Tetszik a magyarosításod, örök hála érte.
Pioneer DV-350-hez (nem egy mai darab) létezik módosított firmware, amivel rá lehet bírni divx/xvid lejátszásra (esetleg egyéb plusz funkciókra)?
A DivX/Xvid lejátszás chipset függő: ez a játszó sohasem fog DivX-et lejátszani.
-
Vendég
Szerintem is az, de itt egy másik link is, erre is azt mondják, hogy a gyári 1.20: 1.20
Igen. ...Több verzió lesz ebből is, ahogy 575öséből.
Wassberg a tutti eredetiben, lecserélte "3D"-s (de u.o. színű) betűtípusra, a csak kicsit prosztó gyárit. Máshoz nem nyúlt, ....ha jól láttam, ...az 575ön is használt (pici pal és ntsc jeles) kép került bele.
(Ettől viszont el fog térni a fájlméret, ....ez lehet megtévesztő gyári és gyári között.)
... mármint az a "magenta" színű Pioneer "háttérkép"-et... nem a betűtípust.
-
Vendég
Szerintem is az, de itt egy másik link is, erre is azt mondják, hogy a gyári 1.20: 1.20
Igen. ...Több verzió lesz ebből is, ahogy 575öséből.
Wassberg a tutti eredetiben, lecserélte "3D"-s (de u.o. színű) betűtípusra, a csak kicsit prosztó gyárit. Máshoz nem nyúlt, ....ha jól láttam, ...az 575ön is használt (pici pal és ntsc jeles) kép került bele.
(Ettől viszont el fog térni a fájlméret, ....ez lehet megtévesztő gyári és gyári között.)
-
Vendég
Azt hiszem ez a gyári 1.20-as firm: Pio
Nem próbáltam ki...
Lehet hogy ez egy gyári FW, de hogy nem a Pio 585 / 380 / 2850-es szériához van, az is biztos. Az ugyanis az 1096-ra végződik, ez meg valami C566-ra. Inkább nem próbálom ki.
Üdv!
Bocs, hogy regisztrálatlanul kotyogok bele, de gyári az, 1.20
A MediaTek csipsznek viszont, B5C****6.BIN (így, ahogy írom) elfogadása van megparancsolva. (láttam) Tehát eltérhet.
Azt hiszem ez a gyári 1.20-as firm: Pio
Nem próbáltam ki...
Lehet hogy ez egy gyári FW, de hogy nem a Pio 585 / 380 / 2850-es szériához van, az is biztos. Az ugyanis az 1096-ra végződik, ez meg valami C566-ra. Inkább nem próbálom ki.