Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
Pioneer DV-350-hez (nem egy mai darab) létezik módosított firmware, amivel rá lehet bírni divx/xvid lejátszásra (esetleg egyéb plusz funkciókra)?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
Azt hiszem ez a gyári 1.20-as firm: Pio
Nem próbáltam ki...
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Ha meg a szerviz köti az ebet, akkor egyszerűen vissza kell tenni a gyári fw-t.
És a gyári FW-t honnan lehet letölteni? Én végignéztem az összes Pioneer honlapot, de sehol sem találtam.
Egyébként a 2850-esemre én is feltettem a tiédet és nagyon tetszik. Jó jó hogy az eredeti angol menüvel is tökéletesen elboldogul az ember, de azért ez mégis csak más.
Nincs is ! Ezek szerint a tiedben van... Ezen kívül lényegi különbség van a kettő között?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Üdv!
Egy másik fórumon (mpeg4-players.info) találtam még a múltkor egy magyar nyelvű firmware-t, és nekem az van fent. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a kettő között? A firm linkje: http://bmarko82.uw.hu/Pioneer/Fwfriss_cd_ma.zip Ez is egy Gufiak firm és egy bmarko82 nevű úr munkája is benne van...
Szép munka! Kár, hogy erről előbb nem tudtam, akkor többet aludhattam volna éjszakánként...
Érdekes, hogy mennyire máshogy fordított bizonyos dolgokat, a magyar nyelv bámulatosan változatos! Viszont azt kétlem, hogy a menüben lenne ü,ű,ú...
Csak egy aprócska kérdés: a GARANCIÁT mennyire semmisíti meg a buherált firmware? Mert helyből ugrik minden játékosra, amire buherált firmware-t raknak, és nem a gyárit... tehát nem ártana óvatosságra inteni azt, aki ezzel nincs tisztában, mielőtt minden Pio tulaj agyba főbe frissítene.
Kedves NEM regisztrált fórumozó!
Nagyjából 1000x el lett mondva, le lett írva, hogy a firmware frissítés rejt magában némi kockázatott. Ez a kockázat minimális, ha betartjuk a frissítés szabályait. Mindenki CSAK SAJÁT FELELOSSŐGÉRE frissít. Ez a gyári fw frissítésnél is nagy ló betűkkel ki van írva a pio honlapján. Mindazonáltal ez nem jelent feltétlenül garanciavesztést: ha ugyanis a játékossal bármi más probléma adódik (pl: akadozva olvas) arra ugyanúgy érvényes a garancia. Ha meg a szerviz köti az ebet, akkor egyszerűen vissza kell tenni a gyári fw-t.
Ha bekövetkezik fw frissítéskor amitől az ember legjobban tart, (vagyis: WELCOME PIONEER a kijelzon és se kép, se hang) akkor sem kell kétségbe esni: a játékos feléleszthető adatkábel segítségével és nem kell alaplapot, meg semmi ilyesmit cserélni ahogy a szervizek szokták mondani.
Tehát nem kell itt a pánikot kelteni, csak figyelmesen el kell olvasni a Readme fájlokat.
Üdv
Turbo
A nem hivatalos szoftverfrisítésből adódó hibákra nincs jótállás, minden olyan hibára amelyek nem a szoftverfrissítésre vezethetők vissza nem tagadhatják meg a jótállást.
Hiszen úgy szól a törvény, hogy nem azt kell bizonyítaniuk, hogy tettél-e rá nem gyári firmwaret, hanem azt hogy a hiba keletkezését a nem rendeltetésszerű használat okozta.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
Csak egy aprócska kérdés: a GARANCIÁT mennyire semmisíti meg a buherált firmware? Mert helyből ugrik minden játékosra, amire buherált firmware-t raknak, és nem a gyárit... tehát nem ártana óvatosságra inteni azt, aki ezzel nincs tisztában, mielőtt minden Pio tulaj agyba főbe frissítene.
Üdv!
Egy másik fórumon (mpeg4-players.info) találtam még a múltkor egy magyar nyelvű firmware-t, és nekem az van fent. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a kettő között? A firm linkje: http://bmarko82.uw.hu/Pioneer/Fwfriss_cd_ma.zip Ez is egy Gufiak firm és egy bmarko82 nevű úr munkája is benne van...
-
Vendég
Királyság!
Gyengébbek kedvéért leírnátok, hogyan kell feltölteni!
Előre is ezer köszönet!!!!
Kedves fórumtársak!
Az 585/380/2850-hez való magyarított fw tesztelése és javítása megtörtént. (Joe007 készülékén)
Viszont most semmit sem módosítottam Gufiak firmware-n (nemúgy mint az 575-nél), CSAK magyarítottam. Így csak a saját hibáimat javítottam ki, bár találtam egy párat Gufiak-éban is. A fw letölthető alant.
Jó szórakozást!
Köszi TURBO mester!!!!
Fel tettem a magyar Firmwaret.
Így még jobb a játékos.....
Kedves fórumtársak!
Az 585/380/2850-hez való magyarított fw tesztelése és javítása megtörtént. (Joe007 készülékén)
Viszont most semmit sem módosítottam Gufiak firmware-n (nemúgy mint az 575-nél), CSAK magyarítottam. Így csak a saját hibáimat javítottam ki, bár találtam egy párat Gufiak-éban is. A fw letölthető alant.
Jó szórakozást!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Kedves fórumtársak!
Jó szórakozást!
Na jó, de hogyan beszéljük meg a részleteket? Telszámcsere, e-mailcsere aztán tali. Mondjuk pénteken? Vagy előbb?
Üdv: Joe
Küldtem mail-t.
Ime az aktuális link
De sok kérdés!
Home Menu/Initial Settings/Options/Display
-
Vendég
Gufiak legújabb firmware-t...
Van régi, új, esetleg több verzió? Én elég régen firssítettem rá.
Mi a legújabb Gufiak és hol nézem meg, h most mi van felrakva?
Ha felrakom ezt (ha kész lesz), vissza tudom majd rakni a sima Guafiakot ha nem tetszik?
Természetesen, bár a kérdés igazából értelmetlen: Gufiak legújabb firmware-t magyarítottam ki, így semmiben sem fog különbözni csak ez magyarúl is tud.
Igen, az hogy cseréld le használhatóra...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
Tegnap vettem egy DV-380-ast, és gyári 1.20-as firmware volt rajta. Van valakinek erről vmi infója?
-
Vendég
Igen, a teljes menürendszernél (és az OSD-nél is) választható nyelv lesz a magyar. Természetesen az angol is megmarad.
Ha felrakom ezt (ha kész lesz), vissza tudom majd rakni a sima Guafiakot ha nem tetszik?
Igen, a teljes menürendszernél (és az OSD-nél is) választható nyelv lesz a magyar. Természetesen az angol is megmarad.
Ez az új Turbo fejlesztés mit takar magyarosítás alatt? A menük magyarok lesznek, angol helyett vagy mi?
Hajrá Turbo!
Nos, Turbo lenne az illetékes, aki kompetensen válaszolna és lehet meg is teszi, de most hagyjuk had aludjon.
A "Turbo fejlesztés" a következőt jelenti: 585-ös Pioneer DVD lejátszóhoz (és még a fene tudja milyen típúsú lejátszókhoz, én 585-ös érintett vagyok) készült Gufiak-féle firmware magyarítása. Ami igen azt jelenti, hogy magyar nyelvű lesz a menü.
Örök hála Turbonak érte!
-
Vendég
Ez az új Turbo fejlesztés mit takar magyarosítás alatt? A menük magyarok lesznek, angol helyett vagy mi?
Hajrá Turbo!
Szia Turbo!
Király!
Mennyi ideig kellene a játékos?
Budapesti vagy?
Igen.
1 nap.
Na jó, de hogyan beszéljük meg a részleteket?
Telszámcsere, e-mailcsere aztán tali. Mondjuk pénteken? Vagy előbb?
Szia Turbo!
Király!
Mennyi ideig kellene a játékos?
Budapesti vagy?
Igen.
1 nap.