Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
Kedves fórumtársak!
Az utobbi 2 napban nem sokat aludtam, de meglett az eredmény: elkészült a Beta verzió!
Most már csak egy készülék kell a teszteléshez. Leginkább 585. Addig nem teszem fel, amíg ki nem próbáltam.
Üdv
Turbo
Szia Turbo!
Király!
Mennyi ideig kellene a játékos?
Budapesti vagy?
Üdv: Joe
Kedves fórumtársak!
Az utobbi 2 napban nem sokat aludtam, de meglett az eredmény: elkészült a Beta verzió!
Most már csak egy készülék kell a teszteléshez. Leginkább 585. Addig nem teszem fel, amíg ki nem próbáltam.
Üdv
Turbo
HAJRÁ TURBo!!!!!
Sziasztok!Nem tud valaki olyan Panasonic s49 DVD-lejátszó firmware-t, amivel le lehet játszani DVD-ről is az mp3-akat?
Nem jó helyen kérdezed.
Kérdezd meg itt: Panasonic DVD S-49
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan Panasonic s49 DVD-lejátszó firmware-t, amivel le lehet játszani DVD-ről is az mp3-akat?
Előre is köszi, a válaszokat, a fabian.attila@gmail.com-ra légyszives!
Élek! Mint korábban montam, nagyon kevés szabadidőm van.
Hogy konkretizáljam: az 1000. sornál tartok az 1415-ből. Éjszakánként már jojózik a szemem.
Hey Turbo!
Örülök az életjelnek.
Wow, az ezredik sornál? Az jó nem? A maradék 415-öt kb mennyi idődet fogja felemészteni?
Azért vigyázz, be ne jojózz.
Élek! Mint korábban montam, nagyon kevés szabadidőm van.
Hogy konkretizáljam: az 1000. sornál tartok az 1415-ből. Éjszakánként már jojózik a szemem.
Kitartás!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
HAHÓ TURBO!
Hogy állsz az 585 magyarításával? Vagy pontosítva: állsz?
Kérlek adj valami életjelet.
Élek!
Mint korábban montam, nagyon kevés szabadidőm van.
HAHÓ TURBO!
Hogy állsz az 585 magyarításával? Vagy pontosítva: állsz?
Kérlek adj valami életjelet.
Nahh, azért nem ilyen tragikus a helyzet.
Maradjunk annyiban, hogy el kezdem csinálni látatlanban Gufiak legújabb firmware alapján, aztán ha elkészül a Beta verzio akkor egyeztetünk.
Úgy gondolom 1 napra is elég a játékos tesztelésre. Addig azonban nem szeretném közkincsé tenni amíg tele van hibával.
Üdv
Turbo
Szia Turbo!
Hogy Te milyen rendes vagy......
Örülök a nem tragikus helyzetnek.
Szuper, hogy elkezded csinálni! Rendben, ha elkészültél egyeztetünk. Képzeld, eredetileg én is 1 napra szándékoztam megválni a játékosomtól. :-)
Érthető, hogy addig nem szeretnéd közkinccsé tenni, amíg tele van hibával.
Előre is köszcsi!
Szia Turbo!
Érdeklődnék, hogy zsúfolt napjaid ellenére sikerült elkezdened az 585-ös magyarítását?
Néha azért Rád kérdezek itt a fórumon rendben?
-
Vendég
A következő a jelenség.A DVD lejátszó nem jeleníti meg a feliratot, a PowerDVD igen.
Mi lehet az oka ?
Az asztali lejátszók már csak ilyenek.
A következő a jelenség.
A DVD lejátszó nem jeleníti meg a feliratot, a PowerDVD igen.
Mi lehet az oka ?
Na igen !
Dehát ugy csináltam ha minden igaz...Ebben mi volt a hiba??
Azt irták hogy a bin kiterjesztést sima adat módban (mod1-ben) lezárva irjam ki minél kisebb sebbel akár újraírhatóra is. Vagy nem?
De lehet hogy az újraírhatóval van a baj
Hmm... Nem hinném.
Figyelj a következőkre: B4BBLABLA.BIN file csupa nagybetű. (ISO mód)
A label/cím: PIONEER, szintén nagybetű (ISO, nem joliet)
Zárd le.
Így működnie kell!
Sikerült! Köszi a segitséget
A cimkéhez kellett beirni a PIONEER szot ennyi...
Eredmény sokkal szebb pioneer felirat menü szintén sokkal jobban néz ki és az ékezetes betüket is kezeli (asszem ez az id3tag) ami nagyon fontos végre kiolvashatóak az mp3 om számok cimei
Kb 1 perc tapasztalatai filmeknél még nem néztem
Dehát ugy csináltam ha minden igaz...Ebben mi volt a hiba??
Azt irták hogy a bin kiterjesztést sima adat módban (mod1-ben) lezárva irjam ki minél kisebb sebbel akár újraírhatóra is. Vagy nem?
Hmm... Nem hinném.
Figyelj a következőkre: B4BBLABLA.BIN file csupa nagybetű. (ISO mód)
A label/cím: PIONEER, szintén nagybetű (ISO, nem joliet)
Zárd le.
Így működnie kell!
Sziasztok!Most akartam felrakni a pioneer dv-585-ösömre a Gufiak féle firmwaret. Leszettem (okt 21.-nél találtam meg) kicsomagoltam egy fuji újraírhatóra 4x sebességgel kiirtam nérova sima adat modban. Először cd képfájlként probáltam de a bint nem ismerte fel képfájlként ezért igy. Beteszem felismeri hogy cd de nem tudja lejátszani és nem is inditotta el can't play cd-t ír ki.
Most nem tudom mi a hiba mit csináltam rosszul??
Ha már okt. 21.-ig visszaolvastál furcsa, hogy nem találtad a leírást.
Jan. 18.-nál ott van, hogyan csináld.
Dehát ugy csináltam ha minden igaz...
Ebben mi volt a hiba??
Sziasztok!Most akartam felrakni a pioneer dv-585-ösömre a Gufiak féle firmwaret. Leszettem (okt 21.-nél találtam meg) kicsomagoltam egy fuji újraírhatóra 4x sebességgel kiirtam nérova sima adat modban. Először cd képfájlként probáltam de a bint nem ismerte fel képfájlként ezért igy. Beteszem felismeri hogy cd de nem tudja lejátszani és nem is inditotta el can't play cd-t ír ki.
Ha már okt. 21.-ig visszaolvastál furcsa, hogy nem találtad a leírást.
Jan. 18.-nál ott van, hogyan csináld.
Nem javasolt firm-ware frissítéshez újraírható lemezt használni!
Én újraírhatórol raktam fel.
Ráadásul v mi gagyiról. (amennyi eszem volt...)
De működött úgyhogy nem hiszem hogy azért nem ment Taybor-nak.
Nem javasolt firm-ware frissítéshez újraírható lemezt használni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Sziasztok!
Most akartam felrakni a pioneer dv-585-ösömre a Gufiak féle firmwaret. Leszettem (okt 21.-nél találtam meg) kicsomagoltam egy fuji újraírhatóra 4x sebességgel kiirtam nérova sima adat modban. Először cd képfájlként probáltam de a bint nem ismerte fel képfájlként ezért igy. Beteszem felismeri hogy cd de nem tudja lejátszani és nem is inditotta el can't play cd-t ír ki.
Itt van az aláírásomban, és működik.
Hoppá azt nem vettem észre.
Bocsika...
THX
Sziasztok!Az 575-ös játékos magyrositott Firmware-ének elérhetőségét belinkelné valaki ide?
Mert a topikban lévő link már nem működik.
THX
Egy baráromnak kéne nagyon..
Itt van az aláírásomban, és működik.
Végre megvettem a Pio 585A- t!Első "nekifutásra" szupi, remélem a folytatás is ilyen lesz !
GRATULA!!!
Nem fogsz csalodni benne....
Főleg ha rá tolod a Gufiak féle Firmware-t.
Végre megvettem a Pio 585A- t!
Első "nekifutásra" szupi, remélem a folytatás is ilyen lesz !
Na igen !
Sziasztok!
Az 575-ös játékos magyrositott Firmware-ének elérhetőségét belinkelné valaki ide?
Mert a topikban lévő link már nem működik.
THX
Egy baráromnak kéne nagyon..
Nahh, azért nem ilyen tragikus a helyzet.
Maradjunk annyiban, hogy el kezdem csinálni látatlanban Gufiak legújabb firmware alapján, aztán ha elkészül a Beta verzio akkor egyeztetünk.
Úgy gondolom 1 napra is elég a játékos tesztelésre. Addig azonban nem szeretném közkincsé tenni amíg tele van hibával.
Üdv
Turbo
Szia Turbo!
Hogy Te milyen rendes vagy......
Örülök a nem tragikus helyzetnek.
Szuper, hogy elkezded csinálni! Rendben, ha elkészültél egyeztetünk. Képzeld, eredetileg én is 1 napra szándékoztam megválni a játékosomtól. :-)
Érthető, hogy addig nem szeretnéd közkinccsé tenni, amíg tele van hibával.
Előre is köszcsi!
Szia Turbo!
Érdeklődnék, hogy zsúfolt napjaid ellenére sikerült elkezdened az 585-ös magyarítását?
Néha azért Rád kérdezek itt a fórumon rendben?
Tudja valaki, hogy mi a különbség a Pioneer DV-380-as és a DV-2850 között? A Pio honlapján összehasonlítottam, de nem találtam semmi olyan különbséget, ami említésre méltó lenne. Talán a design, de különösebben egyik sem szépségdíjas. A külső nálam különben sem elsődleges szempont.
A dizájnon kívül semmi.