Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-k PS2-höz

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

Arita ridata dvd lemezekre írtam régen, azt hittem jók ,de 30% uk egy idő után olvashatatlanná vált.

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Nekem van Eurodata lemezem. Az is Sony.
Elkúrtuk

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

Sziasztok!  
Nemrég chipeltettük gyári PS2 gépünket. Az ürge, aki csinálta utána figyelmeztetett, hogy bizonyos típusú (pl. Arita) DVD lemezt ne használjunk, mert nem jó a tükröződése, és tönkreteszi a fejet (elégeti). Jó minőségű, vagy más tükrőződésű (pl. Traxdata) lemezt ajánlott.
Kíváncsi lennék, ki mit tud erről a témáról, mert hiába kerestem róla infókat a neten.

Leginkább Verbatim-ot ajánlok PS2-höz, de ne CMC alapanyagut (pl. Pearl White), hanem valami normális MCC-t vegyél (pl a nyomtatható 16x-os Verba az olyan) vagy TY-est
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

Vendég

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Még annyit azért ehhez, hogy akitől van, az több éve használja a megírt lemezeket, eddig semmi hibát nem talált, szóval nem egy Princo minőség

Vendég

DVD-k PS2-höz

Nemtom... egyszer azaz párszor járt nálam ilyen DVD (fortiss) és a DVD identifier Sony alapanyagnak írta ki mindannyiszor. Namost lehet, hogy valaki gyárja nekik, de akkor is Sony-t ír ki.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: Skipper »

OFFTOPIC:

A Samsung és Fortis lemezek még a Ritek-et is nagy százalékban alulmúlják  

Mondod Te, amikor a Fortiss az Sony alapanyagból van...

OFFTOPIC:

Nagyon ellenszenves dolgot írtál Én úgy tudom, hoyg nincs olyan, h Sony alapanyag, vkivel csináltatja
Mondjuk én még nem mertem Sony lemezt venni
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

DVD-k PS2-höz

OFFTOPIC:

Mondod Te, amikor a Fortiss az Sony alapanyagból van...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Több mint egy éve használja a fiam a PS2 Kb.90% Ritekre van irva,és nincs semmi baja a gépnek,a kollégáim is egyszerre vették velem az egyik az elég kemény játékos,sokszor reggelig nyomja és neki sincs baja.A másiknak sajna elég igénytelen a gyermeke,minden lemez karcos összefogdosott,na neki már csináltatni kellet a gépét.Ugyhogy szerintem sokkal többet árt a koszos karcos lemez mint a Ritek.Egyébként Chippelésnél nekem is azt mondták hogy csak TDK-val!!!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

DVD-k PS2-höz

Én pár nap alatt 60 PS2 DVD-t írtam meg Philips és Verbatim DVD-re, egy rontás sem volt közbe. Egyébként a témáról van egy nagy fórum az sg.hu-n. Érdemes megnézni.

vandis
Isten Hozott! :)

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: vandis »

OFFTOPIC:

Attyaég! Jól belenyúltam akkor

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

OFFTOPIC:

A jót nem nehéz alulmúlni!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-k PS2-höz

OFFTOPIC:

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-k PS2-höz

Az újraírható lemezeket az asztali játékosok is lassabban ismerik fel a gyengébb visszatükröződés miatt.
Még jó, hogy a Samsung nem gyújtotta fel a PS2-t! :smile19:

vandis

DVD-k PS2-höz

Akkor azt mondjátok hülyeség? Pedig gondoltuk a manus nem részvényes a Traxdata-nál, úh. nincs oka lebeszélni egyik-másik márkáról.

Mi amúgy eddig Aritára írtunk, és a chipelt PS2 mindet bevette. Most kipróbáltunk egy Fortis-t, az nem tetszett neki. Én annyira nem értek hozzá. Gondolom, hogy az ismertebb nevek (TDK, Verbatim) jó minőséget takarnak, de hogy mi a különbség, és hogy a PS2-t ez érdkeli-e

Ki akartam próbálni egyszer egy újraírhatót is (Samsung), de úgy ketyergett tőle, azt hittem szétesik..

Amúgy örülök a sok hozzászólásnak, és köszi

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-k PS2-höz

Igen, de ezzel semmit nem mondtál el a minőségéről. Igen nagy különbség van Ritek és Ritek között. (Az már más kérdés, hogy még a legjobb Ritek is az igénytelen kategóriába tartozik.)
Azért a Maxell szitázású Ritek lemezeket nem nevezném igénytelennek.
Igazad van, hogy van különbség a különböző, Ritek alapanyagú lemezek között, de nem a visszatükröződésben. Az is valószínű, hogy a gyengébbeket nem szereti annyira a PS2, de hogy bármelyik Ritek elégetné a fejet, az kicsit durva.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: szondag3 »

Aki nem ezerszámra írja ki a játékokat , az szerintem is meg tudja engedni magának a jobb,minőségi alapanyagot.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-k PS2-höz

Jó vicc, minkettőnek ugyanaz a Ritek az alapanyaga!

Igen, de ezzel semmit nem mondtál el a minőségéről. Igen nagy különbség van Ritek és Ritek között. (Az már más kérdés, hogy még a legjobb Ritek is az igénytelen kategóriába tartozik.)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Szerintem nagyfokú igénytelensegre vall ilyen lemezre dolgozni. Az most még legyen hagyján, h eleve másolunk, de még azt is ilyen igénytelenül? Könyörgöm, azon megy a spórolás, h egy fos dvd 40-50 ft egy verba meg 85? Ilyen 10 ft-okon?
Mondjuk a Traxdata meg az Arita nem fos DVD.

Mindegyik Ritek, ami meg elég jól csengő márka az írható médiák világában.
Elkúrtuk

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-k PS2-höz

Sziasztok!  
Nemrég chipeltettük gyári PS2 gépünket. Az ürge, aki csinálta utána figyelmeztetett, hogy bizonyos típusú (pl. Arita) DVD lemezt ne használjunk, mert nem jó a tükröződése, és tönkreteszi a fejet (elégeti). Jó minőségű, vagy más tükrőződésű (pl. Traxdata) lemezt ajánlott.
Kíváncsi lennék, ki mit tud erről a témáról, mert hiába kerestem róla infókat a neten.

Jó vicc, minkettőnek ugyanaz a Ritek az alapanyaga!
A chipelős emberke is hasra van esve 1-2 felszitázott márkanévtől, de fogalma sincs, hogy mi van mögötte.
Az meg mégnagyobb hülyeség, hogy a gyengébb visszatükröződésű lemez olvasáskor elégeti a fejet. Ilyen elven egy újraírható lemez azonnal kigyújtaná a gépet!
Abban igaza lehet, hogy van különbség a minőségben és nem mindegyiket szereti a PS2, de az ilyen magyarázatok mehetnének a néphülyítő áltudományosságok topicjába.

Vendég

DVD-k PS2-höz

Szerintem nagyfokú igénytelensegre vall ilyen lemezre dolgozni. Az most még legyen hagyján, h eleve másolunk, de még azt is ilyen igénytelenül? Könyörgöm, azon megy a spórolás, h egy fos dvd 40-50 ft egy verba meg 85? Ilyen 10 ft-okon?

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-k PS2-höz

Hozzászólás Szerző: szondag3 »

Én Tdk-t használok("-"-os), egyszer megpróbáltam megetetni ridata-val, de nem olvasta be.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

vandis

DVD-k PS2-höz

Sziasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”