Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
Tudja valaki, hogy mi a különbség a Pioneer DV-380-as és a DV-2850 között? A Pio honlapján összehasonlítottam, de nem találtam semmi olyan különbséget, ami említésre méltó lenne. Talán a design, de különösebben egyik sem szépségdíjas. A külső nálam különben sem elsődleges szempont.
Lejátsza a számítógép is a feliratokat powerdvd-vel. Szerintem a firmwarebe kéne belenyulni és megpiszkálni és jo lenne.
A számítógép gyakorlatilag bármit lejátszik: csak software kérdése.
Viszont a DVD-nél gyakorlatilag minden szabványba van fektetve. Amennyiben a hackelt SW3-ad megfelelt volna a szabványoknak, nem lett volna probléma. Éppen elég, hogy a Divx miatt állandóan fejlesztgetni kell a firmware-t, legalább a DVD-t ne bántsuk már.
Én is találkoztam olyan rippelő progival, aminek a "kreálmányát" csak néhány asztali tudta megenni.
Kösz, így végre sikerült.Sajnos a problémát ez sem gyógyította meg. A felirat továbbra sem látszik az első chapter után. Mivel ez nem gyári lemez, így nem panaszkodhatom, csupán elvi kérdés, hogy vajon ugyanezt a lemezt egy panasonic lejatszo miért játssza le akkor tökéletesen?
off
Joe007, igen ott szoktam jatszogatni:)
Nagyjából tuti, hogy a lemez van elszúrva. Esetleg nézd meg IFO/VOB editorral.
Furi, hogy a panasonic játsza, így legalább örűlhetnek a pana fanok
Lejátsza a számítógép is a feliratokat powerdvd-vel. Szerintem a firmwarebe kéne belenyulni és megpiszkálni és jo lenne. Ha ez a jelenség elterjed a jövőben, akkor talán érdemes lesz majd vele foglalkozni. Egyébként egy haverom vett lg dvdirot, és az semelyik másolt dvd-ről nem játszik le feliratokat, szóval nem egyedi a probléma.
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Kösz, így végre sikerült.Sajnos a problémát ez sem gyógyította meg. A felirat továbbra sem látszik az első chapter után. Mivel ez nem gyári lemez, így nem panaszkodhatom, csupán elvi kérdés, hogy vajon ugyanezt a lemezt egy panasonic lejatszo miért játssza le akkor tökéletesen?
off
Nagyjából tuti, hogy a lemez van elszúrva. Esetleg nézd meg IFO/VOB editorral.
Furi, hogy a panasonic játsza, így legalább örűlhetnek a pana fanok
Szia!
Hát így sem eszi meg!!! Biztos hogy jó ez a 470-es piohoz is? Milyen programmal, hogyan kellene kiírni a cd-re?
Szia!
Konkrétan mit ír ki a játékos?
Így csináld:
-Jó minőségű CD/CD-RW lassan írva(max. 4x)
-ISO-ban kell írni, no multisession(pl. Neroban alap beállítás)
-Label: PIONEER
- .BIN fájlt a gyökérbe, lemezt lezárni.
A frissétés:
-lemez bele, tálca be, ezt kell kiírnia: Upgrade Detected bla-bla...
-Play nyomás, majd várakozás
-Tálca kijön, lemezt vedd el és NE CSINÁLJ SEMMIT!!
-1-2 perc múlva tálca bemegy, és megjelenik a Pioneer logó(nem a gyári)
-Kész
Kösz, így végre sikerült.
Sajnos a problémát ez sem gyógyította meg. A felirat továbbra sem látszik az első chapter után. Mivel ez nem gyári lemez, így nem panaszkodhatom, csupán elvi kérdés, hogy vajon ugyanezt a lemezt egy panasonic lejatszo miért játssza le akkor tökéletesen?
off
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Hogyan tegyem fel ezt a firmware-t? hiába irtam ki cédére nem ismeri fel. lehet rosszul irtam ki a cédére?
Hey!
Ismerek egy zAcsKO-t a Flyordie.hu-n. Te vagy az?
Hey!
Ismerek egy zAcsKO-t a Flyordie.hu-n. Te vagy az?
Nahh, azért nem ilyen tragikus a helyzet.
Maradjunk annyiban, hogy el kezdem csinálni látatlanban Gufiak legújabb firmware alapján, aztán ha elkészül a Beta verzio akkor egyeztetünk.
Úgy gondolom 1 napra is elég a játékos tesztelésre. Addig azonban nem szeretném közkincsé tenni amíg tele van hibával.
Üdv
Turbo
Szia Turbo!
Hogy Te milyen rendes vagy......
Örülök a nem tragikus helyzetnek.
Szuper, hogy elkezded csinálni! Rendben, ha elkészültél egyeztetünk. Képzeld, eredetileg én is 1 napra szándékoztam megválni a játékosomtól. :-)
Érthető, hogy addig nem szeretnéd közkinccsé tenni, amíg tele van hibával.
Előre is köszcsi!
Üdv: Joe
Szia!
Hát így sem eszi meg!!! Biztos hogy jó ez a 470-es piohoz is? Milyen programmal, hogyan kellene kiírni a cd-re?
Szia!
Konkrétan mit ír ki a játékos?
Így csináld:
-Jó minőségű CD/CD-RW lassan írva(max. 4x)
-ISO-ban kell írni, no multisession(pl. Neroban alap beállítás)
-Label: PIONEER
- .BIN fájlt a gyökérbe, lemezt lezárni.
A frissétés:
-lemez bele, tálca be, ezt kell kiírnia: Upgrade Detected bla-bla...
-Play nyomás, majd várakozás
-Tálca kijön, lemezt vedd el és NE CSINÁLJ SEMMIT!!
-1-2 perc múlva tálca bemegy, és megjelenik a Pioneer logó(nem a gyári)
-Kész
Szia Turbo!
Hát ahogy látom, ez nem megy olyan egyszerűen, mint ahogy elképzeltem.
Valahogyan tudok Neked ebben segíteni? Mondjuk van olyan munka benne, amit esetleg én is meg tudnék csinálni? (Angolul nem berszélek sajna)
Mivel határidőt nem tudsz bevállalni, így nem tudod azt mondani, hogy itt a játékoss, vidd. Majd másfél év múlva jelzel, hogy "Kész vagyok, jöhetsz érte."
Nem semmi, 65 frissítés a játékosodon. Jól bírják ezek a pio-k.
Szóval, hogyan tudok segíteni, hogy lerövidüljön az idő, és meg tudjunk beszélni egy véges határidőt?
Nahh, azért nem ilyen tragikus a helyzet.
Maradjunk annyiban, hogy el kezdem csinálni látatlanban Gufiak legújabb firmware alapján, aztán ha elkészül a Beta verzio akkor egyeztetünk.
Úgy gondolom 1 napra is elég a játékos tesztelésre. Addig azonban nem szeretném közkincsé tenni amíg tele van hibával.
Üdv
Turbo
Hogyan tegyem fel ezt a firmware-t? hiába irtam ki cédére nem ismeri fel. lehet rosszul irtam ki a cédére?
Na igen, ez a én hibám.
A .bin fájlt át kell nevezni. B4BA2106 helyett B4FA2106.BIN legyen. a BIN is nagybetű.
Így már megeszi.
Szia!
Hahó srácok!
Van köztetek olyan ember Turbon kívül, aki Pioneer játékosokhoz készít magyarítást? Konkrétan 585-höz?
Kérek szépen valami életjelet!
Köszönöm előre is!
Csak, hogy tisztában légy pár dologgal: az 575-ön kb. 80-100 órát dolgoztam, míg tökéletes lett. (Legalábbis remélem, ha valaki hibát talál benne szóljon)
Ebben az esetben nincs szükség ennyi időre, hisz a fordítás készen van, de a FW kb. 1400 sort tartalmaz, és itt nincs ctrl"c" ctrl"v".
A játékosom túl van a 65. frissítésen, amiből a egyikkel sikerült is kinyírni. Miután a pio szervizekben körberöhögtek (alaplapcsere, meg ilyesmi) kénytelen voltam némi alkatrészt beszerezni, és adatkábelt fabrikálni.
Ezzel nem akartalak elijeszteni, de benne van a pakliban. Ennek ellenére remek kihívásnak tartom és szívesen megcsinálom. Sajnos mivel a szabadidőm gyakorlatilag nulla, határidőt nem tudok bevállalni.
Szia Turbo!
Hát ahogy látom, ez nem megy olyan egyszerűen, mint ahogy elképzeltem.
Valahogyan tudok Neked ebben segíteni? Mondjuk van olyan munka benne, amit esetleg én is meg tudnék csinálni? (Angolul nem berszélek sajna)
Mivel határidőt nem tudsz bevállalni, így nem tudod azt mondani, hogy itt a játékoss, vidd. Majd másfél év múlva jelzel, hogy "Kész vagyok, jöhetsz érte."
Nem semmi, 65 frissítés a játékosodon. Jól bírják ezek a pio-k.
Szóval, hogyan tudok segíteni, hogy lerövidüljön az idő, és meg tudjunk beszélni egy véges határidőt?
Szia Turbo! Köszi a tartalmasabb választ.
Húh, sikerült megnyugtatnod, hogy jó fw-t tettem fel.
Odaadom én a játékost addig amíg megcsinálod a magyarítást. Jó ez így Neked?
Csak, hogy tisztában légy pár dologgal: az 575-ön kb. 80-100 órát dolgoztam, míg tökéletes lett. (Legalábbis remélem, ha valaki hibát talál benne szóljon)
Ebben az esetben nincs szükség ennyi időre, hisz a fordítás készen van, de a FW kb. 1400 sort tartalmaz, és itt nincs ctrl"c" ctrl"v".
A játékosom túl van a 65. frissítésen, amiből a egyikkel sikerült is kinyírni. Miután a pio szervizekben körberöhögtek (alaplapcsere, meg ilyesmi) kénytelen voltam némi alkatrészt beszerezni, és adatkábelt fabrikálni.
Ezzel nem akartalak elijeszteni, de benne van a pakliban. Ennek ellenére remek kihívásnak tartom és szívesen megcsinálom. Sajnos mivel a szabadidőm gyakorlatilag nulla, határidőt nem tudok bevállalni.
Na igen, ez a én hibám.
A .bin fájlt át kell nevezni. B4BA2106 helyett B4FA2106.BIN legyen. a BIN is nagybetű.
Így már megeszi.
-
Vendég
Úgy látom mégsem úszom meg röviden.
1. Igen az 575-höz és az 585-höz kölönböző a firmware.
2. Onnan tudod, hogy jót tettél fel, hogy a rossz nem megy rá fel. Ha esetleg mégis (ez csak úgy lehetséges, hogy átnevezed a .bin fájl-t a jó névre) akkor meg onnan veszed észre, hogy tőbbé nem működik a játszód.
3. Tényleg nem jó. Nagyon hasonló, de mégsem ugyanaz. Csak úgy tudnám helyesen magyarítani, hogy ha lenne 585-ös tesztkészülékem.
Üdv
Turbo
Szia Turbo!
Köszi a tartalmasabb választ.
Húh, sikerült megnyugtatnod, hogy jó fw-t tettem fel.
Odaadom én a játékost addig amíg megcsinálod a magyarítást. Jó ez így Neked?
Tedd fel az alant találhatót, és nem lesz több ilyen gondod. ..és még magyarúl is tud
A plusz opciókkal és menükkel ne törődj, azok az 575-öshöz vannak, neked nyilván nem fog működni.
Egy Pio 585-ös játékosom van. Frissítettem a Gufiak fél fw-vel. Három további kérdés merült fel bennem: Azóta sikerült magyarítani? Illetve ha igen, akkor honnan tudnám letölteni? Vagy jó az 575-ös fw magyarítása az 585-höz?Válaszotokat előre is köszönöm!
1. Nem (legalábbis nem tudok róla)
2. Sehonnan (u.a.)
3. Nem
Köszi Turbo a rövid, tömör, de velős válaszaidat.
Megerősítést szeretnék kérni, mert nem vagyok 100%-ig biztos a következőkben:
Pio 575-höz és 585-höz a Gufiak féle firmware két különböző, vagy egy és ugyanaz? Illetve hogyan tudnám leellenőrizni, hogy én melyik fw-t tettem fel a játékosomra? Illetve 1000%, hogy az 575 magyarítása nem jó az 585-höz? Előre is köüszcsi a választ.
Úgy látom mégsem úszom meg röviden.
1. Igen az 575-höz és az 585-höz kölönböző a firmware.
2. Onnan tudod, hogy jót tettél fel, hogy a rossz nem megy rá fel. Ha esetleg mégis (ez csak úgy lehetséges, hogy átnevezed a .bin fájl-t a jó névre) akkor meg onnan veszed észre, hogy tőbbé nem működik a játszód.
3. Tényleg nem jó. Nagyon hasonló, de mégsem ugyanaz. Csak úgy tudnám helyesen magyarítani, hogy ha lenne 585-ös tesztkészülékem.
Üdv
Turbo
Egy Pio 585-ös játékosom van. Frissítettem a Gufiak fél fw-vel. Három további kérdés merült fel bennem: Azóta sikerült magyarítani? Illetve ha igen, akkor honnan tudnám letölteni? Vagy jó az 575-ös fw magyarítása az 585-höz?Válaszotokat előre is köszönöm!
2. Sehonnan (u.a.)
3. Nem
Köszi Turbo a rövid, tömör, de velős válaszaidat.
Megerősítést szeretnék kérni, mert nem vagyok 100%-ig biztos a következőkben:
Pio 575-höz és 585-höz a Gufiak féle firmware két különböző, vagy egy és ugyanaz? Illetve hogyan tudnám leellenőrizni, hogy én melyik fw-t tettem fel a játékosomra? Illetve 1000%, hogy az 575 magyarítása nem jó az 585-höz? Előre is köüszcsi a választ.
Sziasztok, Pio 470-esem van a legfrissebb Gufiak féle driverrel.
A probléma az hogy a SW3 dvd-ről nem játsza le a feliratokat. Még a legelső jelenetben (ahol úszik a szöveg az űrben) van magyar felirat de később már semmi. Angol felirat pedig egyáltalán nincsen. Másik lejátszón nincs probléma. Találkozott már ilyennel valaki?
Hmm.. lehet, hogy mégsem a legújabb a firmware-d?
Tedd fel az alant találhatót, és nem lesz több ilyen gondod.
..és még magyarúl is tud
A plusz opciókkal és menükkel ne törődj, azok az 575-öshöz vannak, neked nyilván nem fog működni.
Sziasztok, Pio 470-esem van a legfrissebb Gufiak féle driverrel.
A probléma az hogy a SW3 dvd-ről nem játsza le a feliratokat. Még a legelső jelenetben (ahol úszik a szöveg az űrben) van magyar felirat de később már semmi. Angol felirat pedig egyáltalán nincsen. Másik lejátszón nincs probléma. Találkozott már ilyennel valaki?
2. Sehonnan (u.a.)
3. Nem
Egy Pio 585-ös játékosom van. Frissítettem a Gufiak fél fw-vel. Három további kérdés merült fel bennem: Azóta sikerült magyarítani? Illetve ha igen, akkor honnan tudnám letölteni? Vagy jó az 575-ös fw magyarítása az 585-höz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Vendég
Sziasztok!
Nektek nem hangos a pio 585-ös alapból?
Mechanikája ilyen vacak lenne?
Van még PIO dv444 és yam6700 itthon, de azoknak semmi hangjuk.
Lehet, hogy holnap visszaviszem a boltba, még 3 napon belül vagyok.
Üdv,
Lazy
Ne vidd vissza. Ilyen. Nekem is csalódás a Yamaha után
-
Vendég
lazara:Nektek nem hangos a pio 585-ös alapból?
---------------------------------------------------------------------------------
Zambrotta:
Nekem nem hangos...
..szuper kis játékos!
---------------------------------------------------------------------------------
lazara:
Akkor inkább visszaviszem, hátha egy másik csendesebb.
LOL
Sziasztok!Jó a forum, köszi, hogy léteztek és fenntartjátok. Sokat okosodtam az utóbbi időben.
Egy Pio 585-ös játékosom van. Ma frissítettem a Gufiak fél fw-vel. Köszönöm Turbo linkjét amely alapján letöltöttem. / 2005 Oct 21 , 11:20 /
Két további kérdés merült fel bennem: Azóta sikerült magyarítani? Illetve ha igen, akkor honnan tudnám letölteni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nektek nem hangos a pio 585-ös alapból?
Mechanikája ilyen vacak lenne?
Van még PIO dv444 és yam6700 itthon, de azoknak semmi hangjuk.
Üdv,
Lazy
Szia!
Nekem nem hangos, csak a tálca kiadása zajos kicsit szerintem.
De szuper kis játékos!
Akkor inkább visszaviszem, hátha egy másik csendesebb.
Köszi még1x