Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz vs Denon vs Yamaha
Akkor már csak az a kérdés, hogy nekem, vajon milyen HK lapul a Marantzos dobozban???
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Olvastam a Sztereóban, hogy a HK AVR235 és a Marantz SR4600 belseje teljesen ugyanaz Igaz a Marantz 30 rugóval olcsóbb Megnéztem a mellékelt fotókon a hátlapok elrendezését, és valóban, minden csati pontosan ugyanott van, sőt a hangfalcsatlakozóknak még a színe is ugyanolyan...
sajti
Hát ha jól tudom a két cég tulajdonosi struktúrája ugyanaz. :kiraly:
Akkor már csak az a kérdés, hogy nekem, vajon milyen HK lapul a Marantzos dobozban???
sajti
Olvastam a Sztereóban, hogy a HK AVR235 és a Marantz SR4600 belseje teljesen ugyanaz Igaz a Marantz 30 rugóval olcsóbb Megnéztem a mellékelt fotókon a hátlapok elrendezését, és valóban, minden csati pontosan ugyanott van, sőt a hangfalcsatlakozóknak még a színe is ugyanolyan...
sajti
Hát ha jól tudom a két cég tulajdonosi struktúrája ugyanaz. :kiraly:
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Olvastam a Sztereóban, hogy a HK AVR235 és a Marantz SR4600 belseje teljesen ugyanaz Igaz a Marantz 30 rugóval olcsóbb
Megnéztem a mellékelt fotókon a hátlapok elrendezését, és valóban, minden csati pontosan ugyanott van, sőt a hangfalcsatlakozóknak még a színe is ugyanolyan...
sajti
Srácok. Segítsetek már légyszives.
Max 75 ezerig szeretnék venni házimozi erősítőt. Film 60%, zene 40%
Egyenlőre 2 Wharfi 8.4 esem van meg egy Klipsch rw 10.
A mostani Yamahámmal 357 es, recsegnek ropognak a magas hangok. Most ezt sikerült elpasszolnom és ennek a helyére vennék valami jobbat
Na mizu?
Megvan már a 1906?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Továbbra is a Denon 1705 vagy 1706 lenne az ajánlatom. Az 1705 most csak 66 ezer; az 1706 az újabb, de az ára még kicsivel több, mint a kereted.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
szerintem nézzél szét a denon házatáján.Mindnekellött hallgatozni kéne sokat.
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;
Srácok. Segítsetek már légyszives.
Egyenlőre 2 Wharfi 8.4 esem van meg egy Klipsch rw 10.
A mostani Yamahámmal 357 es, recsegnek ropognak a magas hangok. Most ezt sikerült elpasszolnom és ennek a helyére vennék valami jobbat
Itt egy új ellenfél, ami még akár számításba is jöhet. A HifiCity-n van egy hír, miszerint a PARASOUND megjelentetett egy új Combó DVD lejátszót. Valószínüleg nem egy ócska vacak lesz és az ára sem olyan borzasztó, mint ahogy gondolnánk, azaz 300eFt körül van. Ez kb. a 3910-es Denon ára. Van benne HDMI kimenet, Faroudja DCDi, 216 MHz/12-bit stb. És még számomra érdekesség, hogy itt már a DivX-et is támogatják.
Itt egy kép, akit meg érdekel pár paraméter, az a Hificityre irányított linken nézelődjön!
Az igazság az, hogy a video DAC-ok értékeit nem értem teljesen... nyilvánvaló, hogy minnél "nagyobb" valószínüleg annál "ütősebb", de mi a helyzet pl a denon-nal? miért van benne kettő? Miért van az, hogy a pioneer az új "csúcs" lejátszójába csak ilyen kicsi DAC-ot szerel?
Marantz 9600 = 216 MHz / 14-bit
Marantz 7600 = 216 MHz / 12-bit
Denon 3910 = 216 MHz / 12-Bit (2x)
Pioneer 989 = 108 MHz / 14-bit
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Szal..nálam olyan 300-ig tart a takaró.
Akkor neked ez kell:
Marantz SR8500
Előbb utóbb csak lesz európában is fekete...
Esetleg egy 7500-as. Az bőven belefér a keretbe, van feketében, és nagyon jó hangja van.
sajti
Akkor neked ez kell:
Marantz SR8500
Előbb utóbb csak lesz európában is fekete...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
DVD: Denon 3910, Pana EH50, Projektor:Sony HS50
Erőlködők: Marantz SR7300 receiver + 1xMA 500, +2xMA 700 monoblokkok, Hangfalak : Klipsch Epic CF-4, RC3, RS-35,
Ez mind ezüst szinű. amúgy drágák ezek? De mindenképpan receivert kellen vennem procinak, mert a surround-oknak azért nem vennék külön monoblokkot :kiraly:
A legtöbb van feketében is. Hogy drága?... hát nem olcsó...
Cuccaim
Ez mind ezüst szinű. amúgy drágák ezek? De mindenképpan receivert kellen vennem procinak, mert a surround-oknak azért nem vennék külön monoblokkot
Erőlködők: Marantz SR7300 receiver + 1xMA 500, +2xMA 700 monoblokkok, Hangfalak : Klipsch Epic CF-4, RC3, RS-35,
Saca! most nézem :tehát nem az AVR??? akkor mi?
Itt van egy pár ötlet (külön proci):
Cuccaim
Saca! most nézem :tehát nem az AVR??? akkor mi?
És akkor a Denon AVR3806 v. esetleg 3805 szerinted? a monoblokkok természetesen maradnámak. vagy marantz? (sajnos matantz-ból nincs fekete az új szériában)
Szia Mindenki!Azon tűnődöm érdemes lenne e lecserélni a marantz sr 7300-at egy újabb gépre?
A játékosom az Denon, de az erősítők marantz-ok....esetleg az új denonra...Szerintetek?
Hát ha jól látom a cuccaid, ez a "leggyengébb láncszem"... Én nem gondolkodnék a helyedben AVR-ben...
Cuccaim
Szia Mindenki!
Azon tűnődöm érdemes lenne e lecserélni a marantz sr 7300-at egy újabb gépre?
A játékosom az Denon, de az erősítők marantz-ok....esetleg az új denonra...Szerintetek?
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Én is gratulálok a készülékekhez!
Várjuk a beszámolót róluk... :kiraly:
Csináltam egy kis "válogatást" belőlük:
Ez elég lesz.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Hmmm ... nem is Tesco gazdaságos! :kiraly:
Egy Arcam szetthez ilyen kábelek dukálnak.
hehh....... Gratulálok a készülékekhez, kábelekhez! Ez így igazi hájdend, az már tuti! Kíváncsi leszek majd az összhatásra, de biztos, hogy elégedett leszel majd!
igen. pont ez akarta saca tudni
Bocs saca, nem akartam az idegeidet borzolni...
Brutális a készülék, a végfok 2,2 kW-ot vesz fel!
saca!
Most köttetheted be a 3. fázist! :kiraly:
gratulálok jó a cucc
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup