Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic S97 DVD lejátszó

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

ropi01: Úgy hallottam/olvastam, hogy a HDMI kábel elméletileg 20 m-ig "zajálló" ( talán a www.hazi-mozi.hu oldalán?)
A Pana plazmákon sajnálatos módon semmilyen digitális bemenet nincs (képileg), Csak a 7-es szériájú, új 65"-os PD monitoron lesz elöször opcióként megvásárolható (valamikor január környékén, 100 e alatt biztos hogy nem lesz a kártya) , ezért volt "csak" RGB-vel összekötve.
Az ottani plazmákon tudtommal HD (WMP 9-est) anyagot nyomatnak a srácok, mivel csak így lehet a HD plazmát bemutatni, ezért van/volt PC a fényképre/mozgóképre.

YvsMad:nem, nem Divx-es anyagokat lehet vele lejátszani, hanem a Pana által eddig is használt Mpeg 4-es (ez amolyan "internetes minőségű" mozgókép) anyagokat. (ilyen tudású az NV-GS55-ös Mini DV kamkorder és a D Snap-es SV-AV100 SD multis kamera) Ennek elsőre én is beugrottam:(
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Megyer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Megyer »

De azért hogy a tv képességeit be lehessen mutatni azt pc-ről vga-n keresztül fényképekkel !? demózzuk.[/i] Távoztam...
Hihi, ha majd szemtelenül gazdag leszek, veszek egy ilyen tévét azért, hogy azon csak képeket nézegessek...

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

...JA, és adnak hozzá egy kb 1-1,5 m hosszú HDMI/HDMI kábelt is:))))

Kár hogy a vetítőm "picit" messzebb van

Ma megnéztem élőben a West-End Pana boltban. Nekem a kinézete tetszik, olyan arany középút, kicsit modern -részben tükrös előlap-, kicsit retró -enyhén döntött, négyzet alakú majd' összeérő gombok; de ez ugye ízlések és pofonok kérdés.

A kipróbálást nem forszíroztam nagyon, elvette a kedvem hogy az eladók egymással és egy "barátnőfélével" voltak elfoglalva. A másodszori kérdésemre elárulták hogy az ára száztíz, mivelhogy az összes kiállított készülék ára ki volt írva de ezé nem. Arra hogy milyen kábellel van összekötve a felette 0,5 m-re lévő hd plazmával, az volt a válasz hogy scart rgb-n nyomulunk. De azért hogy a tv képességeit be lehessen mutatni azt pc-ről vga-n keresztül fényképekkel !? demózzuk. Távoztam...
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Így hirtelen róla pár mondatban:
fiókmozgató mechanika hasonló a 47-eshez (tehát első látásra nem a "fogaskerekes" Philips mechanika, ami a 27-esben van) Menüje hasonló, mint a 7-es szériáké, csak néhány dologban más, Made in China (?), egyenlőre csak ezüst színben kapható.
Nekem (így első pillanatra) jobb képűnek tünik a gép, mint a 47-es képe.
Állítólag (pana info) valami igényesebb chipkészlet van az audio résznél is (már mondták, de elfelejtettem, de nem Christal)

JA, és adnak hozzá egy kb 1-1,5 m hosszú HDMI/HDMI kábelt is:))))
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

NA, már hivatalosan is kapható (e héttől került ki a viszonteladókhoz), ára 110.000.-
Yvsmad: sajnos nem jó példa a 75-ös esete (mmint a szinte ingyé' esete). Tudniillik, eme készülék árát az akkori árúhiány -DVD-S35- végett a Panasonic Mo. Kft csökkentette hivatalosan (azaz minden akkori új beszerzésben résztvevő boltok ennyiért adták) Mivel a Pana nem akart itthon piacot veszíteni, és nem tudott kinálni a magyar (K-európai?) piacon olcsó lejátszót, így inkább bukták a hasznot , de legalább volt ocsó' 75-ös (eme döntést azért egy kb. 1-2 hónapos masszív 35-ös árúhiány előzte meg)
A legújabb infonk szerint, ennek a készüléknek az ára tartósabb lesz (de ez nem zár ki bizonyos árcsökkenést sem). A cég presztizskészüléket lát benne, tehát nem igazán fogja bazírozni magát egy "last price" akcióra.
+ indokok : Faroudja proci (az első ilyen Pana), HDMI kimenet (piac újjítoként)Tisztában vannak azzal is , hogy ebből nem fognak kamionnyi hegyeket eladni.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Az árát még csökkenthetnék
Nagyon új még ez a játékos, szerintem elég nagy ráfizetés most megvenni, talán egy fél év múlva. Addig meg lesz már irodalma is bőven. Annak idején az S75 is 70 rugóról indult, aztán lement 40 alá.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

tomcsi
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: tomcsi »

Itt megtalálod az adatlapját és ez alapján nem lesz rajta DVI kimenet.
Viszont van rajta HDMI kimenet. Az felüről kompatibilis a DVI-vel, nem?

Lehet kapni HDMI-DVI kábelt a a KáCsánál Az oldal asó részán vannak ezek a kábelek!

Hello

Igen a Hdmi kimenet is jó,de tehettek volna rá egy dvi kimenetet is.
Engem leginkább a benne lévő mpeg+deinterlacer chip tipusa érdekelne + az,hogy régiófüggetlenül is megvehető legyen itthon,mint az S27 és az S47.
Remélem minőségi gép lesz.
Az árát még csökkenthetnék

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Lehet kapni HDMI-DVI kábelt a a KáCsánál Az oldal asó részán vannak ezek a kábelek!

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ratman »

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Tegnap kaptam árajánlatot egy osztrák online-Shop-tól, ott 350 Euró lesz az ára, de semmi pontosat nem tudnak, hogy mikor is lesz, valamikor novemberben... Kíváncsi leszek, hogy a hétvégi házimozi-shown a WestEnd-ben lehet-e majd látni.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Úgy látom, hogy megfelelő kodekkel megírt MPEG4 állományokat is le tud játszani. Ezt valahogy nem reklámozák eddig.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

tomcsi

Hozzászólás Szerző: tomcsi »

Hello

Tudja valaki mikortól lesz kapható,és milyen áron?
Régiófüggetlenül lehet-e kérni majd?
Melyik Faroudja dcdi chip lesz benne?
DVI kimenet lesz rajta?

Előre is köszi a válaszokért.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”