Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon-1604 vs Yamaha RXV-450

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Végre volt szerencsém a 1705-ös Denonhoz. Azt hiszem a régebbi modelleket alul mulja. Picit több rajta az extra, kékben-zöldben világít meg stb..Nincs benne semmi tartalék -6 Db-en szolt sztereoban 2-3 DB-en mozinál. A hangzással nem volt gond, az nagyon szép volt. De sajna a hangerő.............

Erről mi a véleményetek:

Denon 1404
wharfedale WH-2 surround
wharfedale WH-2 center
wharfedale Xarus 4000 front

mind ez 145eFT használtan.

Egyébként még is csak meg hallgatom újra a 450-est, de most végre 5.1-ben. Meglátjuk mi lesz a tapasztalat vele

Mennyit szánsz a hangfalszettre?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gemini »

Erről mi a véleményetek: 
Denon 1404
wharfedale WH-2 surround
wharfedale WH-2 center

Egyébként még is csak meg hallgatom újra a 450-est, de most végre 5.1-ben. Meglátjuk mi lesz a tapasztalat vele

én nem vagyok denon párti, de nem is mpondhatom rá hogy rossz. azzal nem lehet gondod, viszont a hangfalak terén inkább szétnéznék még a helyedben. a WH2-nek siralmas a hangja. xarust hallottam nemrég. mozira jo volt, de zenében nem tudtam kiprobálni.

tomtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: tomtom »

Végre volt szerencsém a 1705-ös Denonhoz. Azt hiszem a régebbi modelleket alul mulja. Picit több rajta az extra, kékben-zöldben világít meg stb..
Nincs benne semmi tartalék -6 Db-en szolt sztereoban 2-3 DB-en mozinál. A hangzással nem volt gond, az nagyon szép volt. De sajna a hangerő.............

Erről mi a véleményetek:

Denon 1404
wharfedale WH-2 surround
wharfedale WH-2 center

TV: LG Flatron 100Hz Erősítő: Denon-1705 Front: Clarus Charon Center: Clarus Charon Surround: Clarus Charon Sub:Clarus Charon DVD: Dimarson

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Milyen sztereo erősítőt tudtok ajánlani? Persze valami olsóbb jöhetne szóba 20-30 eft körül.
Ekkora összegért nem nagyon kapsz semmit sajnos Inkább várj a vásárlással még és ha több pénzt össze tudsz szedni akkor nézelődj.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Milyen sztereo erősítőt tudtok ajánlani? Persze valami olsóbb jöhetne szóba 20-30 eft körül.
Régebbi Denon-ok, vagy öreg Nad. Nad-dal még jobban jársz.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Ebben az árkategóriában csak a használt jöhet szóba. Egy új valamire való HiFi erősítő 50e alatt nem igen van..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

tomtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

TV: LG Flatron 100Hz Erősítő: Denon-1705 Front: Clarus Charon Center: Clarus Charon Surround: Clarus Charon Sub:Clarus Charon DVD: Dimarson

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hali!  

A 650-es Yamahárol mit tudtok?

elvileg nem sok különbség van a 440-es és a 640-es között, erre még rájöhet némi plusz de nem oriási. legutobb egy 1300-assal volt szerencsém öpsszehasonlitani a 440-est, ést meglepetésként ért, hogy jol választottam, mert nem hallottam akkora különbséget, mint ami az árában van.

a 650-es nagyjábol a kettő között helyezkedik el. mivel az x50-es széria igen jo áron elérhető, nem rossz választás, csak a zenei teljesítmányável kell megbékélni, de ha sokat mozizol, akkor mindenképpen ajánlom. ha mellette fontos a zeneis ,akkor vegyél melélé egy sztereo erőlködőt és akkor minden igényed teljesül. Igaz, én egy kicsit tartok már ezektől az uj szériáktol, és inkább még mindig a régebbit választanám, de a 650-es nem lehet rossz választás.

Vendég

Hali!  

Nem tudom írtad-e, de milyen arányban használnád? (zene/mozi)

tomtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hali!

Vendég

Hali mindenki!

A 1705-ös Denont hallotta már valaki szolni?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Megnéztem! 
Kössz a linket.
Elég kultúráltan van elhelyezve minden.
Egyedül amit gyenge láncszemnek látok ekkora térben az a TV.
De amúgy klassz.

Előbb-utóbb projektor lesz belőle. Meg a TV állványt is cserélem és új állványon lesz a cucc. Egyébként az állványt (ex)Cattől vettem és nagyon szép, van róla kép a saját képek topicban. Még megvan (ex)Catnek a másik állvány ha tetszik.

Vendég

COSMO!Ha tudsz képet küldeni a cuccodról akkor szivesen várom.
laszlo@mac.hu

A saját képek topicaban van egy pár illetve a honlapomon van vagy 30 kép a szobámról. Ha a hozzászólásom alján a www gombra kattintasz, akkor megnézheted a honlapomat (bár most valamiért nem tölti be)!

Akkor írd le a linket és megnézem

A honlapom!

Megnéztem!

Kössz a linket.
Elég kultúráltan van elhelyezve minden.
Egyedül amit gyenge láncszemnek látok ekkora térben az a TV.
De amúgy klassz.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

laszlo@mac.hu

A saját képek topicaban van egy pár illetve a honlapomon van vagy 30 kép a szobámról. Ha a hozzászólásom alján a www gombra kattintasz, akkor megnézheted a honlapomat (bár most valamiért nem tölti be)!

A honlapom!

Vendég

450-et, ami igaz erősebb, mint a 630 as
Én ezen azért vitatkoznék!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

mint ahogyan azt ő is irta a hozzászólásainál a www gombra kattintva megtalálod.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

laszlo@mac.hu

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

laszlo@mac.hu

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Nos!Amit írtál az hasonló az én hallgatási hangerőmhöz az onkyohoz viszonyítva csak nekem 15 nm-en van ugyanaz.
Az hogy nem kell szub meg is értem a két front jbl 25 cm mélynyomójához jó hogy nem kell, gondolom megremegtetik a levegőt.
De azért 40 nm-en csak kevésnek tartom, de lehet hogy azzal is baj van hogy nekem szar koda hangfalaim vannak és sima sal 2,5mm2 vezetékek és nem spéci vandelhul, vagy valami más.
Na meg kisebb szobának valószínű az akusztikája is rosszabb.

Igazából a szoba nagyobbik felében van a mozi, de hátrafele szabad tér van, ami nics semmivel elválasztva. A hangerő szvsz megfelelő. Nem hiszem, hogy a kábeltől függene, inkább a hangfalaktól. Szubot szeretnék, mert azért hiányzik. Az akusztika még nálam sem a legjobb, nagy felületek, ahova, ha veszel egy 2*2 m-es szőnyeget, olyan, mintha egy légy köpött volna a padlóra. Függönycserét is most akarok.

COSMO!
Ha tudsz képet küldeni a cuccodról akkor szivesen várom.
laszlo@mac.hu

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Nos!Amit írtál az hasonló az én hallgatási hangerőmhöz az onkyohoz viszonyítva csak nekem 15 nm-en van ugyanaz.
Az hogy nem kell szub meg is értem a két front jbl 25 cm mélynyomójához jó hogy nem kell, gondolom megremegtetik a levegőt.
De azért 40 nm-en csak kevésnek tartom, de lehet hogy azzal is baj van hogy nekem szar koda hangfalaim vannak és sima sal 2,5mm2 vezetékek és nem spéci vandelhul, vagy valami más.

Igazából a szoba nagyobbik felében van a mozi, de hátrafele szabad tér van, ami nics semmivel elválasztva. A hangerő szvsz megfelelő. Nem hiszem, hogy a kábeltől függene, inkább a hangfalaktól. Szubot szeretnék, mert azért hiányzik. Az akusztika még nálam sem a legjobb, nagy felületek, ahova, ha veszel egy 2*2 m-es szőnyeget, olyan, mintha egy légy köpött volna a padlóra. Függönycserét is most akarok.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Kíváncsi vagyok mekkora hangerőállásban hallgatod a Denon 1803-at?Mert ha jól tudom -70  től megy +18ig
És azért 40m^2 az nem kicsi helység.
Vagy milyen subot használsz???

CD-t hallgatni -40-nél szoktam. Mozizni -25 és -20 között szoktam DVD-től függően. Ez is már elég hangos és jó sok mélyem van még szub nélkül is!

Nos!
Amit írtál az hasonló az én hallgatási hangerőmhöz az onkyohoz viszonyítva csak nekem 15 nm-en van ugyanaz.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Jó lenne már egy Denon vagy Pioneer tulajdonos véleményét is meghallgatni, hogy mik a tapasztalatai. Egyébként egyre jobban hajlok Pio 714-es felé. A 812-est már hallottam 5.1-ben is, szuper volt mozira is és zenére is szerintem. De még az új Denonok is beleszolhatnak a vállasztásba. Nov elején lesz házimozi show állítólag. Lehet hogy ki kellen addig húznom a vállasztást. Gondolom ott lehet hallgatózni és talán akciók is lesznek.
Pio erősítőm még nem volt, ezért csak a Denonról. Nagyon zenei erősítő, bár sokan állítják róla, hogy ez viszont hátrány a mozinál, de nekem a filmeknél is nagyon meggyőző teljesítményt nyújt. A Denonokról mindenkinek a lágy szó jut az eszébe és ez igaz is!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Kíváncsi vagyok mekkora hangerőállásban hallgatod a Denon 1803-at?Mert ha jól tudom -70 től megy +18ig

CD-t hallgatni -40-nél szoktam. Mozizni -25 és -20 között szoktam DVD-től függően. Ez is már elég hangos és jó sok mélyem van még szub nélkül is!

tomtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jó lenne már egy Denon vagy Pioneer tulajdonos véleményét is meghallgatni, hogy mik a tapasztalatai. Egyébként egyre jobban hajlok Pio 714-es felé. A 812-est már hallottam 5.1-ben is, szuper volt mozira is és zenére is szerintem. De még az új Denonok is beleszolhatnak a vállasztásba. Nov elején lesz házimozi show állítólag. Lehet hogy ki kellen addig húznom a vállasztást. Gondolom ott lehet hallgatózni és talán akciók is lesznek.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Valaki hallotta már a 1705-ös Denont? Mekkora tápot tettek bele, jó lenne tudni.
Hát a 1804 ben van 260W
Szerintem a 1705 be nem raktak 300W nál nagyobbat.
Valahogy a denon az erősítőinek ezt a részét nem nagyon akarja forszírozni.

Nálam egy 260 Wattos táppal rendelkező 1803-as van a szobámba, mami több, mint 40 m^2. Be tudja tölteni a teret és vannak tartalékai még. Tudom nem nagy ez a táp, de nálam is bevált!

Kíváncsi vagyok mekkora hangerőállásban hallgatod a Denon 1803-at?
Mert ha jól tudom -70 től megy +18ig

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”