Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

GRUNDIG Livance GDP-2400

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok,
Kolegam megkert ha lessz valami jo asztali akkor szoljak neki, kerem segitsen akinek van Grundig GDP 2400-ese. A srt es sub feliratokat magyar ekezetekkel megjeleniti ? Siman TV-re kotne, vagy videon keresztul a kolega. Macrovision stb vedelmek ? DVD regio ? Firmware friisitesel mi a helyzet ? Elore is koszonom !!!

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Kedves Lyymbo és többiek!

Én is az Auchan újságban nézegetem. A nagy kezeti lelkesedésemet egy kicsit lelombozta, hogy az Auchanes eladó és a Grundig szakszervíz is azt mondta: nincs 5.1 hangkimenet. Gondolom ez azt jelenti hogy hang dekoder sincs benne.
(Kezdő vagyok a témában és lehet hogy túl sokat várok ettől a jóárú készüléktől.)

Egyéb kérdéseim:

MP3 lejátszás DVD-ről ?
DivX és XviD lejátszás DVD-ről ?
AC3 hang támogatása DivX filmekben ?
Hosszú fájlnevek támogatása ?
MP3 adatainak kiírása (ID3 TAG) ?
Támogatott felirat formátumok ?
Ékezetek támogatása a feliratokban ?
Régiókód kikapcsolható ?
Macrovision kikapcsolható ?

Kezelhetőség, funkciók?

Értékelést, ismertetést lehet kapni attól akinek van ilyen?

Köszi

István

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Lyymbo! 
Ez tuti info? Nem kell esetleg megnyomni a subtitle gombot vagy ilyesmi? Nem hinném hogy kihagyták volna ezt a funkciót mert akkor az egész értelmét veszíti. Most lehet kapni az Auchan-ban egyébként 19990 Ft-ért.

Hi Hawk!

Ez tuti info volt tegnapig és nem vagyok annyira balf... hogy nem találom meg a subtitle gombot!!! Viszont a távirányítom alsó három gombsora szar volt, úgy hogy visszavittem és kicserélték és lám működik! (3 napos cseregar.!)

"sub"-ot és "srt"-t is olvas!!!

A létező összes formátumot kipróbáltam - amiről azt írták hogy lejátsza - és mindegyiket hibátlanul olvasta!!!

Nekem eddig tetszik!

Akkor jó! Lehet hogy beruházok egyre

Ja még egy kérdés:

MEkkora a felirat? Mert a Philips DVD737 -en nagyon kicsik és fehérek, néha belelógnak a filmbe és akkor nem látszik (( Van háttere vagy fekete körvonala?

köszi

PS: nem mondtam egy szóval se, hogy balf.. vagy csak hátha nem vetted észre.

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

A létező összes formátumot kipróbáltam - amiről azt írták hogy lejátsza - és mindegyiket hibátlanul olvasta!!!

ahoj Lyymbo,
megint én vagyok...

a feliratban nincsen valami határ??? pl: 60 karakter felett nem írja ki, vagy nem kezeli a 3 soros feliratokat...

ha tudod oszd meg kérlek ezen tapasztalaidat!

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Lyymbo! 
Ez tuti info? Nem kell esetleg megnyomni a subtitle gombot vagy ilyesmi? [...]

Szewwasztok !

Egyébként én is ma láttam meg az osan újságban, és erősen foglalkoztat a téma, meg kéne venni életem első dvd lejátszóját!

Csak hát jelenleg hangfalakra gyűjtök, de ha megerősítitek, hogy megéri, akkor habozás nélkül megveszem.

A divx felirat dolog pedig akkor sem működik, ha ugyanaz a felirat és a film fájlneve???

Üdv,
brian

Lyymbo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: Lyymbo »

Lyymbo! 
Ez tuti info? Nem kell esetleg megnyomni a subtitle gombot vagy ilyesmi? Nem hinném hogy kihagyták volna ezt a funkciót mert akkor az egész értelmét veszíti. Most lehet kapni az Auchan-ban egyébként 19990 Ft-ért.

Hi Hawk!

Ez tuti info volt tegnapig és nem vagyok annyira balf... hogy nem találom meg a subtitle gombot!!! Viszont a távirányítom alsó három gombsora szar volt, úgy hogy visszavittem és kicserélték és lám működik! (3 napos cseregar.!)

Nekem eddig tetszik!

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Lyymbo!

Lyymbo

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: Lyymbo »

Hi!

Divx, xvid az gyönyörűen megy neki, viszont feliratot nem tud kezelni(sub, srt) egyiket sem! Ez szomorú! Remélem lesz megoldás!

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

tomsolo

Írnál a Divx/Xvid lejátszásáról kicsit bővebben? Milyen típusú állományokkal próbáltad (kép/hang), hogy boldogul a feliratokkal, stb.

Kösz

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Meg tudnád nézni, hogy hol gyártották? Érdekes lenne, ha ennyiért még ez a modell is Angliában készülne...
"Noted on the little sticker on the back that reads "Made in PRC." No, that doesn't stand for Puerto Rican Community. They went to China to have the DVD made inexpensively. "

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: GaGu »

én nekem az van iszonyat csendes - szinte semmi rezgés - korrekten és jól működik, kicsit szokatlan egy két dolog de jó hazsnálhat eszik mindent az ára 25 volt
Meg tudnád nézni, hogy hol gyártották? Érdekes lenne, ha ennyiért még ez a modell is Angliában készülne...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

én nekem az van iszonyat csendes - szinte semmi rezgés - korrekten és jól működik, kicsit szokatlan egy két dolog de jó hazsnálhat eszik mindent az ára 25 volt
Hol vetted?

a media markban...

hardverileg nagyon megvagyok elégedve vele... szinte semmi melegedés, tökéletesen halk... divx gond nékül megy... kicsit kevés talán az amit szoftverből belehet állítani - semmi color vagy sharpen... de ilyen családi asztali dvd-nek tökéletes... a 12 megapixeles jpg-eket is tök jól tudja vetíteni és elég gyorsan

Köszi! Ennyiért valóban szinte "ajándék" ez a lejátszó!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hol vetted?

a media markban...

hardverileg nagyon megvagyok elégedve vele... szinte semmi melegedés, tökéletesen halk... divx gond nékül megy... kicsit kevés talán az amit szoftverből belehet állítani - semmi color vagy sharpen... de ilyen családi asztali dvd-nek tökéletes... a 12 megapixeles jpg-eket is tök jól tudja vetíteni és elég gyorsan

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hol vetted?

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Sziasztok! 
Valakinek nincs még információja véletlenül erről a dvd-ről?

Német online-áruházak a héten kezdték el árulni, szerintem itthon is hamarosan kapható lesz, de a Grundig M.o. biztosan többet is tud már:
grundig@grundig.hu

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Sziasztok!

Valakinek nincs még információja véletlenül erről a dvd-ről?

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Kíváncsi leszek a 2400-es pontos árára, mert a 20-30e Ft igen tág határ...

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Nos megnyugtatok mindenkit: a grundig magyarországi képviseletével semmi gond. Minden megoldódott, egy ismerősöm dolgozik ott. Most érkeztek meg a divx alapu dvd lejátszók. Hamarosan kaphatóak lesznek. S igen, jók.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Tegnap kaptam mailt a Grundig Magyarországtól, amelyben megerősítették, hogy itthon is kapható lesz ez a típus szept. végén, okt. elején, az ára pedig 20-30e Ft között lesz. Ennyiért, ennyi szolgáltatással szerintem nagyon jó vétel, na persze, hogy mindezt milyen minőségben fogja produkálni, az már más kérdés.

Vendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Nem azt mondom, hogy nem megvehető, csak fenntartásaim vannak.
Főleg a többszöri csődközeli helyzete miatt, nagyon kétséges volt még a garanciális javítások sorsa is itthon.
Az eladásával ha ez rendeződött, az jó, bár erről nemigen hallottam híreket mostanában.
Mindenesetre a Grundig holmik kinézete nekem nem jön be, szóval nagyon nem tetszenek. De ez is ízlés dolga, nekem nem, másnak igen.
Ez ne tartson senkit vissza a vásárlástól.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Nekem volt Grundig lejátszóm. Egy 6250-es (vagy 6520-as?). Csak a legjobbakat írhatom róla. Igaz az elsőt amit elhoztam a boltból ki kellett cserélni, mert gondok voltak vele, de ez az első nap kiderült. A készülék gond nélkül vitte az írott DVD-ket. A RAM kivételével mindet. Nagyon szép volt a készülék és komoly volt a saját beépített dts dekódere. Pl a szub vágási frekvenciáját is lehetett állítani, ami azért nem általános a lejátszóknál, sőt az alap AV receivereknél sem. A csatlakozók aranyozottak rajta. Jog/Shuttle gombbal rendelkezik.
A mai napig elégedetten használja egy barátom.

Ja és az a készülék is made in UK

Már azt hittem, hogy a Grundig-ot csak árulják, de nem veszi senki... Kösz az infókat! Érdekes, de valóban az a helyzet, hogy alig találok véleményt róluk, de ami van - legyen az teszt vagy fórumos hozzászólás - szinte kivételél nélkül pozitív. Azt persze valóban nem szabad elfelejteni, hogy a cég tavaly eladásra került, így az befolyásolhatta a minőséget, miként azt sem hiszem, hogy az aktuális lejátszóik is Angliában készülnek még.
Szerintetek működik még az itthoni képviselet? Írtam nekik mailt, hogy várható-e 2400-es hazai forgalmazása, kíváncsian várom, hogy válaszolnak-e. Mindenesetre 25-30e Ft-os áron jó kis (másod)készüléknek tűnik (DivX, Pal progresszív, JPEG, MP3, WMA, 2 scart, stb.)!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Nekem volt Grundig lejátszóm. Egy 6250-es (vagy 6520-as?). Csak a legjobbakat írhatom róla. Igaz az elsőt amit elhoztam a boltból ki kellett cserélni, mert gondok voltak vele, de ez az első nap kiderült.
A készülék gond nélkül vitte az írott DVD-ket. A RAM kivételével mindet. Nagyon szép volt a készülék és komoly volt a saját beépített dts dekódere. Pl a szub vágási frekvenciáját is lehetett állítani, ami azért nem általános a lejátszóknál, sőt az alap AV receivereknél sem. A csatlakozók aranyozottak rajta. Jog/Shuttle gombbal rendelkezik.
A mai napig elégedetten használja egy barátom.

Ja és az a készülék is made in UK
gordon314.fw.hu

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

GRUNDIG Livance GDP-2400

Nem ajánlanám magát a Grundigot.Állandó tönkremenési híreket hallani róluk, aztán meg, hogy a török Beko megvette, kell Neked egy török DVD?

Én úgy tudom, hogy nem a törökök vették meg, hanem vmi tajvani cég, de végül is mindegy, az új Denon-okat is Kínában gyártják, a Samsung-ot meg Indonéziában, a Philips-et szintén Kínában, a Yamahát Malájziában... Az MM-ben találtam néhány Grundig-ot (igaz, nem a topic címében szereplőt), azok pedig "Made in U.K." voltak!
Német magazinokban van néhány teszt régebbi Grundig-okról, azok jól szerepeltek, de engem a személyes tapasztalatok jobban érdekelnének!
A tartósságról meg annyit, hogy amióta az én 120e Ft-os Yamaha-lejátszóm másfél év után tönkrement (jó, most megjavították :vazeg: ), nem nagyon bízok már egy márkában sem, ez a mai világ már amúgy sem a tartós és megbízható termékekről szól, sajna...

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

GRUNDIG Livance GDP-2400

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Bocsi, ezt nem tudtam, de azért is írtam, hogy ezek régebbiek, mert sajnos mindenki mondja, hogy általánosságben ma silányabbak a műszaki cikkek, mint régebben.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”