Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dolby Headphone

Vendég

Dolby Headphone

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hangkartya is mindegy. Csak ne mono legyen..))

BYe: Krinyo

Vendég

Dolby Headphone

Az rendben van, hogy bármilyen fejhallgatóval működik, de milyen hangkártyákkal? Nekem egy GUS PNP-m van.

Vendég

Dolby Headphone

Jamis, a kulon savot ugy ertettem, hogy az AC3 hangbol "gyarilag" lekepzik a DH sztereo savot...

Eeeerteeeed?
Egy maci sem tevedt el a malnasban...

Vendég

Dolby Headphone

Egy kicsit eltévedt a maci a málnásban... Ehhez nem külön hangsáv kell, hanem a létező AC3-as hangsávot keveri le fejhallgatóra. Ehhez csak megfelelő lejátszó progi (vagy asztali, bár ilyenről nem tudok még)kell. Legújabb PowerDVD tudja már, meg WinDVD is Genie segítségével. Bár PowerDVD "hangtere" tágasabb. Nem adja vissza a valódi 3D-t, azaz első-hátsó hangok nem tájolhatók be egyértelműen, de szimpla sztereó hagnzásnál mindenképpen több élmény.

Üdv:
Jamis

Vendég

Dolby Headphone

Esszeru hatarokon belul szinte mindegy, hogy mivel hallgatod, itt a hangminoseg nem feltetlenul hatarozza meg a lekepzett ter-hatast.
Minden normalis fulessel mukodik, ugyanugy...jobb fulessel jobb lesz a hangminoseg.

A technologia jo egyebkent. Nem is ertem, miert nem raknak egy ilyen eljarassal keszult savot a DVD-kre, akkor nem kellene hozza extra eroforras es hardver...

Vendég

Dolby Headphone

Ennyire érdektelen a téma ? Nem hiszem , hogy mindenkinek tele a zsebe és azt vesz meg amit akar ( erősítő , hangfalak , ... ) , ráadásul nekem az sem adatott meg , hogy mások zavarása nélkül tudjak filmeket nézni , megfelelő hangerővel .
Szóval még mindig várok tapasztalatokat , ki mivel hallgatja és mit ajánl . Persze ésszerű határokon belül .

Vendég

Dolby Headphone

Hát én most abba a gyanuba keveredtem, hogy kamuzok. Pedig nem, egyszerűen csak a munkahelyemről küldtem a levelet, ahol ugye nics rálátásom a fülhallgatómra. Különben a Média Marktban vettem akciós áron 25 ezer valamennyiért fél éve (kb.). most 27 vagy 37...valami ilyesmi

Dave

Vendég

Dolby Headphone

En Sennheiser 490-el probalgattam, a legutobbi SoftDVD Maxxal,es tenyleg tetszik. Foleg ha elotte kicsit sima sztereoban hallgatod, utana erdekesen kitarul a ter, mozi feeling meg minden. Tok jo egyebkent, ilyen erzekcsalodasos elmeny, kesztetest ereztem, hogy levegyem a fulhallgatot, mert olyan, mintha kivulrol szolna. De azert nem lehet szerintem hallani hogy mogotted meg elotted szolna valami konkretan, csak ilyen erdekes feeling.

Vendég

Dolby Headphone

Ja, es megvalami: Dolby Laboratories oldalan olvastam a technologiarol, valahogy a hallojarat akusztikajat probaljak felhasznalni a terhallasra. Lehet, hogy ez a duplahangszoros valami csak elrontja az altaluk megalmodott hangzast.

Udv:
Jamis

Vendég

Dolby Headphone

Nem hiszem, hogy ez a dupla hangszoros valami sokat segitene a dolgon, ugyanis kene hozza erosito/hangkartya, ami ki is hasznalna oket. De gondolom erre a fejhallgato sincs felkeszitve, azaz csak egyetlen hagyomanyos jack dugo van a vegen. Igy szerintem csak parasztvakitas. Amugy mennyire lehet erzekelni elol/hatul szolo hangok iranyat ezzel a technologiaval? Es hogy lehet ezt elocsalogatni PC-rol? (PowerDVD tudja, de nalam nem korrekt Matrox kartyaval, van lehetoseg mas lejatszo progival downmixelni ezt?)

Vendég

Dolby Headphone

Lattam olyan fulhallgatot is, ahol fulenkent 2-2 hangszoro volt belerakva, az egyik elolrol hatrafele, a masik hatulrol elorefele iranyitva... (that a ketto modnjuk derekszoget zar be agymassal) Gondolom azzal amr jobban erzekelheto a terbeliseg...

Vendég

Dolby Headphone

Thx !
Egyébként nagyjából nekem is ez jött le , de adtak ki egy pár fülest ilyen címkével is gondoltam hátha , jobb megkérdezni , a sennheiser-edről igazán leírhattad volna a nevét ) Egyébként mennyi volt ?

Vendég

Dolby Headphone

A Dolby Headphones "megoldásnak" semmi köze a fülhallgatóhoz. Akármilyen fülhallgatóval működik, persze egy 1000 Ft-s fülbe dugható kis izével nem igazán fogod érzékelni. Nekem egy Sánhájzer (hogy írják??? HD570-es fülh. van, azzal már nem rossz (az ára sem rossz...most dagad a mályam.... Vegyél egy jó fülest, és máris érezni fogod.....

Vendég

Dolby Headphone

Hali !
Az lenne a nagy kérdés , hol lehet olyan fülhallgatót kapni amivel műxik az a szimuláció , vagy mindegyikkel jó ?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”