Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-DIVX-HD DIVX-HDMI player
TSC-vel értek 1et és én is adok egy szavazatot a Punditra, ennél kisebb, halkabb szebb, és OLCSÓBB, HTPC-t nem lehet összerakni, és atomstabilan müködik.
Ja és fehér színben is csodaszép, nekem az van jobban mutat a monitor mellett
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Én ezt raktam most össze HTPC-nek:
- Asus Pundit P1 AH1 Barebone
- AMD Athlon64 3000+ -
- 1 GB Kingston DDR1 RAM
- 250 GB HDD
- NEC DVD író
Kb. 100e Ft bruttó, a ram ára mondjuk közben felment, de elég bele 512 is
És ez már bőven elég mindenre, van rajta DVI, optikai kimenet, firewire, kártyaolvasó, aránylag halk, nagyon pofás (szép), és rettentő kicsi, elfér a tv szekrény egyik kisebb polcában, üvegajtó ráhúzva, így semmi hangja.
Játszani nemigen lehet vele de azt a dvd lejátszóval sem Prociból elbír valami gyorsabbat is az ember, ha inkább HD anyagot nézeget.. A 720P cuccokat azért viszi.
A képre egy fehéret raktam, az enyém speciel fekete - gusztus dolga.
Igen a htpc valóban jó megoldás, de az számításaim alapján legalább 250e-be lenne, ha nem többe.
Ez hogy jött ki?
Mert én is most építem az enyémet, de ha játékra nem kell, akkor nem értem mire költessz ennyit?
és még: lejátsza a feliratokat? boldogul a Magyar ékezetekkel? bármilyen magas bitrátával elboldogul?
megmittomén jobb az a htpc, szerintem
Igazad van, de ez olcsóbb megoldás lenne. Főleg a kisebb 3000-es, ami csak az audi részben különbözik az 5000-estől.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Na ez a kütyü nem tűnik rossznak a képek+leírás alapján. Beszerezhető ez egyáltalán nálunk? És ha igen, milyen áron?
és még: lejátsza a feliratokat? boldogul a Magyar ékezetekkel? bármilyen magas bitrátával elboldogul?
megmittomén jobb az a htpc, szerintem
- zuzo
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Nagyon jól néz ki, és az adatai alapján teszik is. Viszont semmit nem lehet tudni a képminőségről, a deinterlace, scaler minőségéről stb.
Na ez a kütyü nem tűnik rossznak a képek+leírás alapján. Beszerezhető ez egyáltalán nálunk? És ha igen, milyen áron?
asszem a Kiss DP600 tudja ezeket.
Tv: Grundig Cinaro MFW82-5310/8 Erősítő: Onkyo TX-SR600E Front: quadral Center: quadral Caurel Surround: quadral Sub: quadral Dvd: Pioneer DV-2850
Nagyon jól néz ki, és az adatai alapján teszik is. Viszont semmit nem lehet tudni a képminőségről, a deinterlace, scaler minőségéről stb.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Ez az egyetlen amit találtam
helios x5000
Tud róla valaki valamit?
Azt hiszem, a KISS-nek van ilyen készüléke, de talán az X264-et ez sem játsza le (csak a divx6-ot), szóval szerintem hosszútávon jobban jársz a htpc-vel, már csak a felirat kezelés és egyéb kompatibilitási problémák kiküszöbölése miatt is.
Amúgy meg talán itt nézelődjél
Tudom, hogy létezik több ilyen player, de olyan infó kéne, hogy ezek közül melyik az, amelyiknek egy komolyabb lejátszóval vetekedő dvd képe is van.
Igen a htpc valóban jó megoldás, de az számításaim alapján legalább 250e-be lenne, ha nem többe.
Azt hiszem, a KISS-nek van ilyen készüléke, de talán az X264-et ez sem játsza le (csak a divx6-ot), szóval szerintem hosszútávon jobban jársz a htpc-vel, már csak a felirat kezelés és egyéb kompatibilitási problémák kiküszöbölése miatt is.
Amúgy meg talán itt nézelődjél
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, mert elképzelhető, hogy létezik olyan topic, ahol erről már volt szó.
Szóval a kérdésem a következő. Keresek olyan prémium kaztegóriás lejátszót, ami a következő tulajdonságokkal bír.
-hdmi
-jó deinterlacer pal 2:2
-jó scaler 720p-re
-jó képminőség
-divx és hd-divx támogatása feliratokkal
Szóval létezik ilyen komoly naygkategóriás készülék?
Ugyanis vagy egy ilyet szeretnék hosszú távon vagy htpc-t. Itt az ár "nem számít", mert a htpc sem lenne olcsó, ezért olyan készülék érdekel ami drága de nagyon jó.