Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pyro Basic DV

Vendég

Pyro Basic DV

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Így van. Általában minden ilyen kártya hardverileg egyforma, az árukat viszont döntően a hozzáadott szoftverek határozzák meg. Amikor annó én vettem, én is azt néztem, hogy mekyikhez milyen progicsomag van, mennyiért...
Volt olyan kártya is, ami össz vissz 2500ft-ba volt. 1 db progi nem volt hozzá.
A másik véglet meg amikor 45000ft ba volt a kártya és a szoftvercsomag 5 CD-ből állt, adtak hozzá két teljes játékot is bár azt nemigen tudnám érteni, hogy jön össze a kettő...

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Pyro Basic DV

Hozzászólás Szerző: NZoli »

lenne, hogy mivel jobb a Pyro Basic kártya? (ha jobb) Mivel tud többet? Amikor vettem a kártyát, lehetett kapni más
Különbség? Adtak hozzá valami szoftvert.
Digitalizálónak veszik a népek, pedig ez csak egy (gyors) soros port.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

Vendég

Pyro Basic DV

Hozzászólás Szerző: Vendég »

a mai számítástechinka az integrációfelé halad, ezért tudsz már olyan alaplapot venni amin van fiwi bemenet (IEEE 1394). Régebben külön kellett megvenned, még régebben a hangkártyát is...
Ilyen árban biztos nem kapsz jobbat. Ami már realtime vágásra alkalmas és több effektet is tud kezelni, esetleg több réteget (adobe premiere-ben) azok 100-tól indulnak felfelé. Matrox rtx10 (vagy 100) kártyák jócskán meghaladják még a 100-at is.
A pyrobasic is és az alaplapiak is egyszerűen csak egy i-link aljzat és semmi más, a fenntebb emlegetett matrox (is) már olyan kártya, amelyik a videóvágásnál a logikai műveleteket elvégzik.
A teálltalad emlegetett árkategóriában nincs különbség.

Kukuri
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Pyro Basic DV

Hozzászólás Szerző: Kukuri »

Üdv mindenkinek!

Már régen vettem egy Digitalizáló kártyát a gépbe, mert lett egy kamera és át kellett cuccolni a filmeket. Ezen a kártyán 3 db IEEE 1394 csati van. Közben lett új alaplapom (Abit ST6R) amin szintén van egy IEEE 1394 csati. A program és a kamerea mindkét csatin keresztül működik. A kérdésem az lenne, hogy mivel jobb a Pyro Basic kártya? (ha jobb) Mivel tud többet? Amikor vettem a kártyát, lehetett kapni más márkákat is 5-6Kiló körül de ez akkor is 15-16 kiló volt (~2003) Én még nem láttam külömbséget. Lehet, hogy valamit nem használok ki rajta? Már csak azért is érdekel a dolog mert annakidején 30 kilót gomboltak le rólam. Én meg tudatlan voltam, a kártya kellett így megvettem, utána meg a méreg evett mikor a boltban láttam majdnem feleannyiért.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”