Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Videologic Digitheater

Vendég

Videologic Digitheater

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali!

Alapvetően két verziója van a VIDEOLOGIC Digitheater „családnak”:

VIDEOLOGIC Digitheater
Ebben a mélynyomó nem fa dobozos (na ez egy kicsit csalódás volt számomra), és a szatellitek nem a Sirocco hangfalai.

VIDEOLOGIC Digitheater DTS
Na ez már komolyabb, a mélynyomója fadobozos, és nagyobb teljesítményú, és méretű is mint a simáé. Ebben a szatellitek tényleg a sirocco hangfalai.
Mint ahogyan a neve is tükrözi, ebben van DTS dekóder, míg a sima változatban csak DD és ProLogic van.

Nekem a sima van és alapvetően meg vagyok vele elégedve (ameddig nincs több pénzem), kezdetnek nem rossz. Szépen tisztán szól, de kicsit lehetne benne a több a mély.

Ha részletesebb műszaki leírást akarsz akkor nézd meg a www.videologic.com-ot (de széntartalom %-ra ne számíts ).

Mindkét cuccot a Hertánál lehet kapni, nézd meg a www.herta.hu –t az árakat illetően.

Üdv: Sön

Vendég

Videologic Digitheater

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Csakomako!

Ha jol tudom a Sirocco sorozat hangfalai tartoznak ehhez a kutyuhoz. Ki hallotta mar szolni? Milyen a hangzasa? Fa ladak ezek? Mennyire magas szentartalmu a membranok gumija?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”