Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVC-A1XV
Denon AVC-A1XV
Jól látom, hogy venti van benne??
Valamint az adatlapja szerint:
• General
Power supply ................................. AC230V, 50Hz
Power consumption ........................ 850 W
Dimensions .................................... 434 (W) x 280 (H) x 505 (D) mm
Weight ........................................... 44.0kg
Nem tűnik kevésnek a 850W?
Én is ventillátornak nézem.
A 850 Watt tényleg egy kicsit kevés a csatornaszámhoz viszonyítva. A Denon nem bánik bőkezüen a tápokkal.
Denon AVC-A1XV
2:
Jól látom, hogy venti van benne??
Valamint az adatlapja szerint:
• General
Power supply ................................. AC230V, 50Hz
Power consumption ........................ 850 W
Dimensions .................................... 434 (W) x 280 (H) x 505 (D) mm
Weight ........................................... 44.0kg
Nem tűnik kevésnek a 850W?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Denon AVC-A1XV
Háát...az biztos, hogy egy rajzszöget nem tudnék elhelyezni a hátlapon
Amúgy ez mi lehet? "Faroudja DCDi Scaling (480p/720p/1080i) to Component Output "
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
-
Vendég
Denon AVC-A1XV
Vagy a DVD pléjerre rakni, hogy levegözzön. Az lenne az igazi slim design
A játékos biztos slim lenne alatta rövid időn belül! :smile19:
Erre gondoltam
Denon AVC-A1XV
A játékos biztos slim lenne alatta rövid időn belül! :smile19:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Denon AVC-A1XV
Tévéállvány teteje biztosan elbírja!
Denon AVC-A1XV
Nálunk ay XMS-ben egy ilyen kis szépség dolgozik momentán a hozzá illő THX Ultra II Klipsch hangfalrendszerrel, igen korrekt darab. Házi mozi erölködöhöz képest igen szép a zenei megszólalása ,filmmel meg aláz a kicsike.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Denon AVC-A1XV
Az az érdekes, hogy mikor az ember súlyokról beszél, akkor ha 44 kg vmi, akkor már majdnem 50 kg
Tévéállvány teteje biztosan elbírja!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
Denon AVC-A1XV
az az érdekes, hogy mikor az ember súlyokról beszél, akkor ha 44 kg vmi, akkor már majdnem 50 kg
ha végig gondolom, mondjuk a különbözet 6kgjába is "belefér" egy erôsítô akár
nekem, így ránézésre nem tetszik, olyan ormótlannak tünik a "kicsike"
mondjuk kiváncsi lennék egy összehasonlító tesztre más gyártók hasonló kategóriájú erôsítôivel!
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Denon AVC-A1XV
Olvastam a tesztjét az egyik magazinban. Ott eléggé megdícsérik...
sajti
Denon AVC-A1XV
Én is láttam "élőben" ezt a közel 50 kilós gépet, bár sajnos nem hallottam, mert még nem volt éppen beüzemelve. Viszont de ez jóval több mint egy "átlag" av erősítő, mivel egy komplett komoly video scaler/deinterlacer is van benne. Ezen nyugodtan keresztül vezetném minden video eszközömet. Persze ezért az árért nem. Igaz ha egy pár száz kilóméterrel nyugatabbra lennék ez nem lenne gond.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Denon AVC-A1XV
Viszont baromi jól néz ki.
És baromi drága.
Viszont a jelenlegi erősítőmet amit ennek a töredék árán vettem, nem cserélném le erre, ha ingyen lehetne. Na jó, lehet lecserélem, eladom 1 misiért és veszek egy nagyobb rotel procit és ezt a 6 csatornás végfokot, + még egy sztereót is. Kb.: kijönne az árból és szerintem még maradna is.
Denon AVC-A1XV
Engem egyáltalán nem fogott meg a hangja sztereóban. Akkor már inkább a "kis" H/K 670-es...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
-
Vendég
Denon AVC-A1XV
Istenem, de brutálszép. Mekkora nagy behemót dög már.Szerintem leszakadna tőle az állványom.
Hát 44 kg...!
-
Vendég
Denon AVC-A1XV
Arra gondoltam, akinél hallgattad. Nem hiszem, hogy 10 Nautilus lett volna körben a szobájában.
Igazad van, csak 5 volt!
Denon AVC-A1XV
Istenem, de brutálszép. Mekkora nagy behemót dög már.
Szerintem leszakadna tőle az állványom.
Denon AVC-A1XV
Ez tény, de engem most a Nautilus érdekelt, és erre volt kötve!
Arra gondoltam, akinél hallgattad. Nem hiszem, hogy 10 Nautilus lett volna körben a szobájában.
-
Vendég
Denon AVC-A1XV
Ja, akinek sztereó kell, az ne házimozi erősítőt vegyen. Az ilyeneket inkább sokcsatornás anyaggal kéne tesztelni szerintem.
Ez tény, de engem most a Nautilus érdekelt, és erre volt kötve!
Denon AVC-A1XV
1,4 milla körül mozog.
Annyi most pont jól jönne.
Denon AVC-A1XV
Nekem inkább az új Denon ára kéne. Úgyis most akarom lecserélni a kocsit!
1,4 milla körül mozog.
Denon AVC-A1XV
És? Mesélj!
Sztereóban hallgattam, szép hangja volt, de egy jó sztereó erősítő, még mindig jobb teret csinál. Azon kívül, hogy bazinagy nem fogott meg semmi benne.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezektől nem tudok úgy felizgulni, mint Newman!
Nekem inkább az új Denon ára kéne. Úgyis most akarom lecserélni a kocsit!
Ja, akinek sztereó kell, az ne házimozi erősítőt vegyen. Az ilyeneket inkább sokcsatornás anyaggal kéne tesztelni szerintem.
Denon AVC-A1XV
ez se semmi,de nekem a Marantzok valamiért nem tetszenek! (biztosan az én hülyeségem)
Nem hülyeség. Ezt úgy hívják, hogy ízlés. És a leglényegesebb tulajdonsága, hogy különböző
sajti
Oh, köszönöm a felvilágosítást
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Denon AVC-A1XV
ez se semmi,de nekem a Marantzok valamiért nem tetszenek! (biztosan az én hülyeségem)
Nem hülyeség. Ezt úgy hívják, hogy ízlés. És a leglényegesebb tulajdonsága, hogy különböző
sajti
Denon AVC-A1XV
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Denon AVC-A1XV
Én egy ilyet szeretnék otthonra
sajti