Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panda Divx Dvd-lejátszó
-
Vendég
Panda Divx Dvd-lejátszó
HELLÓ MINDENKINEK TUDNA NEKEM SEGÍTENI VALAKI HONNAN DUDNÁM LETŐLTENI AZ ORION 2400-HOZ A SZOFTWER FRÍSSÍTŐT?? NAGYON SÜRGŐS
CÍMEM: [email protected]
-
Vendég
Panda Divx Dvd-lejátszó
Pár napja, persze gari után, leégett a motorja + a vezérlőchip...
-
Vendég
Panda Divx Dvd-lejátszó
Szerintem mindkettőt.
Köszönöm a gyors választ! Üdv. MISI
Panda Divx Dvd-lejátszó
Szerintem mindkettőt.
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
-
Vendég
Panda Divx Dvd-lejátszó
Sziasztok, ki tudná megmondani, hogy a Panda névre hallgató DVD-n milyen lemezt lehet lejátszani. Minuszost, plusszost esetleg mindkettőt? Köszi a választ.
Panda Divx Dvd-lejátszó
ÉS Magyar OSD ÉS jár hozzá?(nem zavar ha angol).
Köszi.
Az enyémen magyar nyelvű az OSD is gyárilag, de asszem több nyelv közül lehet választani. Néhány helyesírási hiba viszont van, pl.: TŐLTÉS. Bár ez legyen a legnagyobb baja
ne3kem az nem gond!
Én se tudok helyesen írni
Panda Divx Dvd-lejátszó
Köszi.
Az enyémen magyar nyelvű az OSD is gyárilag, de asszem több nyelv közül lehet választani. Néhány helyesírási hiba viszont van, pl.: TŐLTÉS. Bár ez legyen a legnagyobb baja
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Panda Divx Dvd-lejátszó
Bocsi hogy Felhozom de ez az Orion DVD-2602-oson van Digitális kijelző?Nem látom a képen .
Köszi.
Viszont utána néztem téleg nagyon szar a panda.Az én haveromról is kiderűlt hogy vett még valamikor a teszkóba és az a baja vele hogy picit hangos
Legalább is ő azt mondta.
Olvass bele a hozzá tartozó fórumba, itt van egy kép ami szerint van rajt.
Úgy nézem ez jobb választás mint az topic címében szereplő!
Tudom
Végülis Orionba gondolkozom mert az megbíztahobb.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Bocsi hogy Felhozom de ez az Orion DVD-2602-oson van Digitális kijelző?Nem látom a képen .
Köszi.
Persze, hogy van. Olyan szép zöldes színű és asszem pontmátrixos. Bár nem a display-t szoktam nézegetni, mert megjeleníti az infókat a képernyőn is.
Aha értem.
Köszi.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Köszi.
Persze, hogy van. Olyan szép zöldes színű és asszem pontmátrixos. Bár nem a display-t szoktam nézegetni, mert megjeleníti az infókat a képernyőn is.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Panda Divx Dvd-lejátszó
Köszi.
Viszont utána néztem téleg nagyon szar a panda.Az én haveromról is kiderűlt hogy vett még valamikor a teszkóba és az a baja vele hogy picit hangos
Olvass bele a hozzá tartozó fórumba, itt van egy kép ami szerint van rajt.
Úgy nézem ez jobb választás mint az topic címében szereplő!
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Panda Divx Dvd-lejátszó
Én már megtanultam, hogy az olcsó majdnem mindig drágább, eszközben, szerszámban, valamint egy kis pluszt megér szaküzletben vásárolni, ahol az eladók tudják, hogy mi mit tud, miből mennyit hoztak vissza, mi után jött vissza a vásárló egy fél év múlva, hogy sikerült eladnia és venne egy másikat...
Tescóban, obiban ilyen helyeken semmit nem veszek, majdnem minden ipari hulladék kategória most pl. szerszámot kell vennem, többe kerül az akciós barkácsminőségű a barkácsáruházban mint az ipari kivitelű a szakboltban....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Panda Divx Dvd-lejátszó
Én kb másfél hónapja vettem egy Orion 2602 játékost, kifejezetten DivX/Xvid lejátszására. Természetesen alapból ez egy DVD-játszó, de gyakorlatilag mindent lejátszik, legalábbis eddig egyetlen Qpel-es DivX-en kívül mindennel elboldogult és alapból támogatja az ékezetes magyar feliratokat is. Van hozzá jópár firmware frissítés, ha valakinek másfajta betűtipus/méret kellene.Eddig -lekopogom- hibátlan, pedig szinte naponta használjuk.
Ja, és 14000 volt akciósan az Auchan-ban.
Itt érdemes szétnézni: DivX lejátszók
Bocsi hogy Felhozom de ez az Orion DVD-2602-oson van Digitális kijelző?
Nem látom a képen .
Köszi.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Ha nem baj, hogy egy másik oldalt "reklámozok" akkor ajánlom, hogy nézz körül
itt:
divx lejátszók
Amit nagyjából lehet róla tudni, nem ismeri a DivX 5.x és xvid QPEL és GMC kodeket, nem kezeli az ékezetes betüket, nincs weboldala, nincs firmware frissités.
Szóval erőteljessen a nem ajánlott kategória.
Inkább ajámnlanék valami nem ennyire noname alsó kategóriásat, pl. Yamada.
De nézde meg azt az oldlat olvasd el, hogy mit írnak a fórumokban a lejátszókhoz., sok bosszúságtól megkíméled magad!
-
Vendég
Panda Divx Dvd-lejátszó
mindegyazért köszi.
Lehet hogy megveszem a Pandát oszt úgy is van rá garancia nem lehet anyira gázos .
Habár még alszok rá.
Ha tescóban veszed, még a garancia sem biztos. Volt olyan eset, hogy még egy év múlva sem jött meg a agaró papír
Hétvégén láttam egy ilyen panda gépet. Képéről nemtok mondani semmit, mert egy 37 cm-es tv-n néztem havernál. Hangja viszont még digitálisan is szarabb volt, mint a srác másik AIWA dvd-je. Átállítottam a drc-t off-ra, de akkor is sz@r volt
Viszont dekóderes
Panda Divx Dvd-lejátszó
EZt a firmware frissítés-t úgfy lehet feltenni hogy kiírom egy cdre oszt berakom a Gépbe?
Nem hallotam még ilyenről
Valaki el tudja mondani?
köszi.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Én kb másfél hónapja vettem egy Orion 2602 játékost, kifejezetten DivX/Xvid lejátszására. Természetesen alapból ez egy DVD-játszó, de gyakorlatilag mindent lejátszik, legalábbis eddig egyetlen Qpel-es DivX-en kívül mindennel elboldogult és alapból támogatja az ékezetes magyar feliratokat is. Van hozzá jópár firmware frissítés, ha valakinek másfajta betűtipus/méret kellene.
Eddig -lekopogom- hibátlan, pedig szinte naponta használjuk.
Ja, és 14000 volt akciósan az Auchan-ban.
Itt érdemes szétnézni: DivX lejátszók
Panda Divx Dvd-lejátszó
Meg még egy kérdés.Attol fuggetlenül lejátsz Vcd-t meg Svcd-t ez a ketyere ha az újságba is csak az van írva hogy"lejátszható formátumok:DVD,DVD+RW,DVD-RW.CD-R,CD-RW,JPEG,MP3"EZ így lejátsz Másolt dvdket?
Haverom azt mondta hogy ha már ott van hogy CD-R akor már tudja (SZERINTE) vinni a Vcd SVCD-t.
Ezt csak kipróbálással lehetne megállapítani. Vagy ha a boltban bele tudnál nézni a használatijába.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Na találtam egy másik lejátszót.
Gondoltam nézzétek meg.Mert
Ezt a METROBA árulják 16ezer forint tud divxet.
A Márkája Daewoo Dv700s.
képet nem tudok most mutatni.Nekem még ez tetszik nagyon haveromnak ilyenje van csak az övé nem tud divxet.
Itt van róle egy link:Daewoo Dv700s
Meg még egy kérdés.
Attol fuggetlenül lejátsz Vcd-t meg Svcd-t ez a ketyere ha az újságba is csak az van írva hogy"lejátszható formátumok:DVD,DVD+RW,DVD-RW.CD-R,CD-RW,JPEG,MP3"EZ így lejátsz Másolt dvdket?
Haverom azt mondta hogy ha már ott van hogy CD-R akor már tudja (SZERINTE) vinni a Vcd SVCD-t.
Panda Divx Dvd-lejátszó
köszi
Panda Divx Dvd-lejátszó
három napig cseregaranciális, addig használd sokat, hátha előjön valami probléma
jó az avatarod. ha körülnézel láthatod, h itt sok macskás emberke van
system
Panda Divx Dvd-lejátszó
mindegy
azért köszi.
Lehet hogy megveszem a Pandát oszt úgy is van rá garancia nem lehet anyira gázos .
Habár még alszok rá.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Sajnos nekem most nincs nagyon pénzem rá Tucc mondani egy jó gépet ami nem drágább 14ezernél és jó?
Köszi.
hát, ennyiért nem
system
Panda Divx Dvd-lejátszó
Sajnos nekem most nincs nagyon pénzem rá Tucc mondani egy jó gépet ami nem drágább 14ezernél és jó?
Köszi.
Használt készülék, megbízható helyről vagy személytől.
N
Vagy lehet még gyűjtögetni.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Panda Divx Dvd-lejátszó
Köszi.
Használt készülék, megbízható helyről vagy személytől.
N
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.