Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Meg mindig asztali kutyuk

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem egy sony DVP-S525D lejatszom van.
Van rajta 2db SCART csati , 5.1 , digital es coax, kimenet ,
1db rca kimenet (kep ,l/r hang),1db svideo kimenet es ez elmeletileg ugyan az
mint a dvp-s535d csak az egyel elobbi modell.
Rendelkezi valamint Dolby Digital dekoderrel.
En meg vagyok vele elegedve.

Vendég

Szűkítve a kört. Pár kérdés, és pár modell következik, ki melyiket javallaná.

Panasonic DVD-RV40 ezen van coax os digital kimenet ?
Panasonic DVD-RV60

54MHz/4x túlmintavételezéses video -- ez ér valamit ? jo ez?
VBO, Adv. VSS ---- ez mi ?

Sony DVP-S535D

Melyik szerintetek a jobb választás ? Esetleg más márkában hasonló "tudású" ami már tobbeknél bevált.

Azt nem irják egyiknél sem külön (nagyon szükszavú az összes .hu-s weblapja), hogy SCART csati van e rajtuk ?

Vendég

Mit érdemes venni !

Több ujság is tesztelt mostanában elég sok féle lejátszót, 90-150e Ft-ig. A legérdekesebb konkluzió az volt, hogy igazából nem lehet rossz képet és hangot produkáló asztalit venni ! Nagyon kicsi a különbség ebben a kategóriában lévő lejátszók között (kb mint hogy monster vagy sima réz kábellel szól e jobban egy hangfal). Mit ajánlotok ?

Sowah nál már lehet 56 nettóért is venni. (no ez azert már nekem is gyanus ))
Cora ban van 80 bruttóért Roadster ami már tud MP3-at is, meg irott mediakat. Ezek a legolcsobbak amiket eddig láttam.

Minőség szempontjából pl egy H+ hol van egy asztalihoz képest kép és hangban ?

Mennyire számít, hogy min nézed ? Biztos számít, de a lejátszók szempontjából pl a minőseg egy 72cm es sima stereo TV-n 99.5% is megegyezik, addig egy 84 cm -es 100HZ es 16:9-es en meg pl 90% ban egyeznek meg a +9% ert nem biztos, hogy fizetek +60-70ezret

Tehát a kérdés : Milyen lejátszót vegyek ? max 150-ig gondoltam, inkább azért közelebb 110-120 hoz. A tul olcsó dolgoktól félek Lehetőleg jó lenne ha tudna MP3-at is lejátszani.

Sok sok kérdés, kicsit zagyván, remélem ezért ki tudjátok hámozni a lényeget. Jó lenne, ha minden kérdésre tudna valaki válaszolni. Sokakat érdekel még szerintem.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”