Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vásárlás az interneten
- Andromedius
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Vásárlás az interneten
Még mindíg Pixmania:
Van egyáltalán valami lehetőség jogi lépéseket tenni itt, Magyarosrszágon? Mivel hogy nem magyar cég.
Illetve egy másik kérdés:
Ha tudom egy cégnek a magyar bankszámlaszámát, akkor honnan lehetne megtudni a cég telephelyét, pontos nevét stb?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Vásárlás az interneten
A Pixmánia elég lassú és megbízhatatlan szerintám bár néha elég jók az áraik.Azt hiszem Francia országi raktárból szállítanak.
- Andromedius
- Nincs visszaút

Vásárlás az interneten
Ezt próbáltad már?Pixmania rendelés nyomonkövetése
Köszi, ezen már túl vagyok, mert az a gondom, hogy megjött a termék, csak nem azt küldték, amit rendeltem.
És most mailben elég nehézkes és lassú velük zöldágra vergődni, azért gondoltam, hátha tud valaki személyes vagy telefonos elérhetőséget.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Vásárlás az interneten
A Pixmániának van valami emberi elérhetősége? Telefon ahol személyesen lehet ügyintézővel beszélni, telephelycím stb.
Vagy csak virtuálisan léteznek, és csak mailben lehet velük kommunikálni?
aki a pixmániánál vásárol, az nem lehet sikeres ember
Most szívatsz?
Miért nem előbb szóltál?
ezt szerintem alapból lehet tudni, nem kell ezért szólni
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Vásárlás az interneten
Ezt próbáltad már?
Pixmania rendelés nyomonkövetése
Az elérhetőségen belül lehet kiválasztani a rendelés követését, ha belépsz, megtudod, hogy hogy áll a rendelésed feldolgozása. Mondjuk az átutalási és a szállítási idő nem kevés, a pénzmozgás 3-5 munkanap, a szállítás földi úton több hét is lehet. Németországból pl. kb. 2-3 hét alatt szokott eljönni a cuccos normál postai úton.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Andromedius
- Nincs visszaút

Vásárlás az interneten
A Pixmániának van valami emberi elérhetősége? Telefon ahol személyesen lehet ügyintézővel beszélni, telephelycím stb.
Most szívatsz?
Miért nem előbb szóltál?
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Vásárlás az interneten
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Vásárlás az interneten
A Pixmania egy gagyi francia cég. Teljesen random, hogy küldik-e a megrendelt árut, vagy sem. Elérhetőséget megadnak, de nem válaszolnak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- Andromedius
- Nincs visszaút

Vásárlás az interneten
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Vásárlás az interneten
Valaki nem tudna nekem adni a Vaterára valami e-mail címet? Már írtam nekik, de már kezd idegesíteni, hogy mindig csak automata válasz jön .
-
Vendég
Vásárlás az interneten
Netdeponál asztali DVD lejátszó, korrektek voltak rendelésnél, teljesitésnél, szállitásnál. FotoMarketnél, dig.fényképezőgép, memóriakártya, akkumulátor, velük sincs semmi probléma. Xpressnél DVD-k, teljesen korrekt társaság.
Összegezve, eddig csak jó tapasztalat.
Vásárlás az interneten
Netdepo, tavaly, erôsítô! Nagyon korrektek voltak sôt még meg sem kellet rendelnem a neten, csak telefonáltam, hogy mikorra tudnának szerezni, majd közölte az arc, hogy pont most megy a Denonba és ha kell hoz egyet... Nem vártam meg a kiszállítást, még aznap elhoztam... Azóta is hibátlan!
Vásárlás az interneten
Szintén Netdepo. Először 5 hangfal. Ingyenes kiszállítás, pontos korrekt módon. Számla, egyéb stimmel. Második esetben DVD lejátszó. Én mentem érte mert itt van a közelben és fizetni kellett volna a házhoz szállításért (alacsony összeg). Számla, egyéb korrekt. Egyik sem hibásodott még meg, garanciális tapasztalatom nincs.
Netdepo
3 éve vett asztali DVD. Házhozszállítás előre egyeztetve, ingyé, korrekt módon. Garanciába nem tudom milyenek, hála az égnek.
-
Vendég
Vásárlás az interneten
Szintén Netdepo. Először 5 hangfal. Ingyenes kiszállítás, pontos korrekt módon. Számla, egyéb stimmel. Második esetben DVD lejátszó. Én mentem érte mert itt van a közelben és fizetni kellett volna a házhoz szállításért (alacsony összeg). Számla, egyéb korrekt. Egyik sem hibásodott még meg, garanciális tapasztalatom nincs.
Vásárlás az interneten
Igen vásároltam már. A netdepo-n is meg a depo-n is. (Az aláírásomban szereplő mindkét cucc is így jött, mivel Veszprémben nem lehet ilyesmit normálisan beszerezni. Még az Albacomp boltjában is - akik pedig hivatalos quadral és yamaha kereskedők - olyan árak vannak, amiben az 1,2-1,3* szorzó a minimum Budapesthez képest.)
Problémák amikbe én belefutottam:
Nem feltétlenül az lesz a szállítási költség amit a vásárlás végén kiír a webáruház.hu. Egy hangfalszettet nagyméretű darabokból pl. egy tételnek számol, de a futárszolgálat lehet, hogy már annyi darab csomagnak ahány sugárzó van benne=5x szállítási költség a kiírthoz képest. Erre mondjuk felhívják a figyelmedet telefonon mielőtt kiküldenék, hogy ne érjen meglepetés.
Nem tartanak raktárkészletet. Szóval lehet, hogy már nem gyártják/nincs a forgalmazónak belőle/csak a jővő hónapban jön a köv.szállítmány/stb azt amit megrendeltél és sajnálkozva hívnak fel, hogy "szorri, esetleg ajánlhatom helyette az X mosóport".
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
Vásárlás az interneten
Több topikban is nagyon sokszor szó volt az internetes vásárlásról, de nem találtam egy olyan topikot sem, ami kimondottan ezzel foglalkozna. Itt most csak és kizárólag a hazai honlapokról (netdepo stb.) lenne szó, nem a külföldi rendelésről.
Most hogy közeleg az év vége, én is gondolkodom azon, hogy meg lehetne lepni valamivel magamat (és a családot). Nézegettem az árakat, és egyes esetekben tényleg olcsóbban lehetne így hozzájutni a cuccokhoz. Mivel én sem vagyok a saját pénztárcám ellensége, szívesen vásárolnék így, de csak akkor, ha nincs valami buktatója a dolognak.
Arra gondoltam, hogy meg lehetne osztani egymással a konkrét tapasztalatokat (és nem a feltételezéseket, meg a hallomásból ismert legendákat). Tehát tényleg az 1. kézből származó tapasztalatokra gondoltam:
- Vásárolt-e már valaki készüléket?
- Mik voltak a (+) és (-) tapasztalatok? (pl. változott közben az ár, hosszú volt a szállítási idő stb.)
- Ha elromlott a termék, volt-e valami probléma a garancia érvényesítésével?
- Bármi egyéb: volt-e előre nem látható bármilyen probléma ami valakivel megtörtént, vagy ellenkezőleg, minden a legkorrektebb módon zajlott?
Előre is köszi a segítséget.