Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Funai satellite receiver problema
Megszületett a megoldás, és a többiek okulására meg is osztanám a nagyérdeművel. Úgy kell csinálni, hogy készülék falból kihuz, utána csatorna fel+le gomb (a készüléken, nem a távirányítón) egyszerre megnyom (power nem) és ugy viszza a dugot a hálozatba. d3st88-nak is ezt a módszert írtam, és sikerrel is járt.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Hali. Nekem is lenne ugyanezzel a készülékkel (Funai FBS-1000 MK5) ugyanilyen (gyermekzár / parental lock problémám). Ha valaki megmondaná nekem, hogy hogy kapcsolom ki a gyerekzárat, annak nagyon megköszönném. - Előre is köszi
-
Vendég
Sziasztok,
Ugyan nem szigoruan DVD-s tema,de valamilyen szinten azert hazimozi. Van nekunk egy Funai FBS-1000 MK5 tipusu eleg regi muholdas belteri egysegunk.A mult hetvegen unokahugom (meg nincs 1 eves) addig ragcsalta es fogdosta a taviranyitot,mig egy 4 jegyu koddal lazan aktivalta a szuloi vedelmet (parental lock) es ezzel lezarta az egesz egyseget. Egyszer mar tortent ilyen es akkor egy ismeros -aki hasonlo teruleten dolgozik- segitett egy billentyukombinacioval,aminek lenyomasara a rendszer visszater a gyari alapallapotba.Sajnos sem az ismeros sem a kombinacio nincs mar meg.Ugyhogy ha hasonlo tortent mar valakivel vagy fenti temaban van otlete,szivesen fogadok minden segitseget (de ne azt irjatok hogy probaljam ki a 10000 kombinaciot )
valaszokat elore is koszi
udv/tau ba
ha jól emléxem akkor nyomva tartod egyszerre a power+ csatorna fel-le gombokat az elején és valaki kihúzza a konnektorból.
vársz fél percet és ujra bedugod a konnektorba
Jó régen volt ilyen gondom nekem is ezzel a tipussal remélem jol mondtam
sok sikert
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G
Sziasztok,
Ugyan nem szigoruan DVD-s tema,de valamilyen szinten azert hazimozi. Van nekunk egy Funai FBS-1000 MK5 tipusu eleg regi muholdas belteri egysegunk.A mult hetvegen unokahugom (meg nincs 1 eves) addig ragcsalta es fogdosta a taviranyitot,mig egy 4 jegyu koddal lazan aktivalta a szuloi vedelmet (parental lock) es ezzel lezarta az egesz egyseget. Egyszer mar tortent ilyen es akkor egy ismeros -aki hasonlo teruleten dolgozik- segitett egy billentyukombinacioval,aminek lenyomasara a rendszer visszater a gyari alapallapotba.Sajnos sem az ismeros sem a kombinacio nincs mar meg.Ugyhogy ha hasonlo tortent mar valakivel vagy fenti temaban van otlete,szivesen fogadok minden segitseget (de ne azt irjatok hogy probaljam ki a 10000 kombinaciot )
valaszokat elore is koszi
udv/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90