Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H+ távirányítóval
-
Vendég
H+ távirányítóval
Uraim, mindenkit megkövetek, nyaggattalak Benneteket a hülyeségemmel. Vettem a fáradságot és elővettem a kártyám dobozát. Kiderült, hogy nekem nem is H+ kártyám van! Két dolog zavart meg: 1) a dobozon nagy betűkkel szerepel a "REALmagic Sigma Designs" felirat, 2) az Eszközkezelőben "REALmagic Hollywood Plus"-ként látszik a cuccos. Ami nekem van, az valójában egy "ILLUSION* Hi-End DVD/MPEG-2 Playback Card", a gyártója a tajvani Minton Optic Industry Co., Ltd. Ellátogattam a http://www.minton.com.tw oldalra, ahol meg is találtam a termékeik drivereit. Azt hiszem, a világon egyedülálló az az eset, hogy a weboldalon régebbi (1.3) driverek vannak fent, mint amit a termék mellé csomagolt CD-n adnak (1.5). Most már csak azt kellene kideríteni, hogy mennyire azonos vagy különbözik a hardver az eredeti H+ kártyától. A H+ legújabb, 1.8.2 driver & lejátszó tökéletesen működik vele, leszámítva persze a távirányítót.
Még egyszer bocsánatot kérek!
*nomen est omen?
-
Vendég
H+ távirányítóval
Nem csoda, hogy nem megy a dolog, mert az eredeti távirányító csak COM porton megy, és nem kapható egy dobozban a kártyával (az csak OEM van valójában). Ezért a Sigma honlapján nemigen lesz hozzá friss driver, mert egy akárki által gyártott terméket nem támogatnak.
-
Vendég
H+ távirányítóval
Wow wow wow! Stipistopi, őrizd meg a cuccost, lécci!
Most atom gyorsan lerántom az 1.8.1-es cuccokat, aztán beszámolok a tapaszatlatokról!
-
Vendég
H+ távirányítóval
Nekem sem volt semmifele problemam a taviranyitoval, pedig nekem is a joystik portos megoldas volt.
Igaz az en cumomhoz 1.8.1-es drivert adtak.
Levi
-
Vendég
H+ távirányítóval
A driverből az 1.8.2 van fent, ez a legújabb. A programból szintén letöltöttem az 1.8.2-est, de itt nem volt választási lehetőség, csak egyféle van, az viszont nem kezeli a távirányítót. (Egyáltalán nincs is benne ilyen rész.) Az 1.5-ös távirányító program pedig (ahogy írtam) a COM1 .. COM4 portokon keresi a távirányítót, az enyém pedig a joystick/midi csatlakozón van.
Abszolút eredeti, a kártya és a vele együtt, egyszerre, egy dobozban vett távirányító is.
-
Vendég
H+ távirányítóval
Ha eredeti H+ és ávirányító birtokosa vagy, akkor nem értem a kérdést. A H+ driverből nyugodtan rakd fel a legújabbat, az én DVD-men az 1.81-est találtam. A távirányító szoftvere pedig egy 1.5-ös verziószámú kis rezidens program, totál független a másiktól.
Ha nem eredeti távirányítód van, csak valami olyasmi, akkor nem tudok segíteni.
-
Vendég
H+ távirányítóval
Ez a http://www.hplus.hu/ oldal. Természetesen jártam ott is, de ott is csak az van, ami a sigmadesigns oldalon. Vagyis nekem nuku.
-
Vendég
H+ távirányítóval
Próbálkozz a következő site-tal:HPlus Online-novamaxx.borsodweb.hu szia !
-
Vendég
H+ távirányítóval
Problémám a következő: van egy távirányítós H+ kártyám. A hozzá adott CD-n az 1.5-ös driver és lejátszó van. Letölteném az újat, de csak olyat találok, amelyik nem kezeli a távirányítót. A Sigmadesigns oldalon (www és ftp) van távirányítóhoz program, de az a soros portokon keresi a vevőrészt, az enyém meg a midi/joystick csatlakozón van. Tud valaki egy helyet, ahonnan a távirányítót is kezelő programot lehet letölteni?
(Pillanatnyilag, kompromisszumként a legújabb driver van fent a gépemen a régi programmal, ami néha érdekes jelenségeket produkál.)