Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
segítség kérés!
segítség kérés!
:taps:
Vettem ezt a HYNDAI tv-t olcsobban mert nem volt hozzá távirányító.
/HYNDAI TDF 2906 D 100 Hz/ Kerítettem hozzá egy TT-708 UNIVERSAL CONTROLLER távirányítót.Talált kódot,ki és be kapcsolt.
Próbáltam a menüében állitani,de egy piros "M" megjelent a képernyő ball sarkában és onnantól nem reagál semmire.Sem a Tv.n sem a távirányitón nem reagál.Valaki hátha tud segíteni.Nagyon megköszönném!
Ne szervizet ajánljatok,mert azzal semmire sem mentem.
Használatit sem kaptál hozzá, amiben megnézheted, mit jelent a piros M betű?
Saját táv nélkül én nem vennék semmit, mert az univerzális távokkal csak az alapfunkciók érhetők el, a spéci dolgok nem. Sőt némelyik készülékkel még azok közül sem mindegyik, amit elvileg az univerzálissal irányítani kellene tudni. Pl. az anyósom LG tévéjéhez elveszett a táv, vettünk hozzá egy univerzálisat, de az egyetlen kóddal, amivel megy a tévé, nem lehet a teletextet használni. De van olyan is, hogy a saját távon van külön hangerő meg csatornaléptetés a nyilakon kívül, az univerzálison meg a csak a nyilak vannak ezekre a funkciókra. Így a menüben léptetés viszi egyben a hangerőt vagy a csatornaváltást is. Ismerek olyan tévét, amelyik csatornaváltáskor kilép a menüből, ennek a menüjét nem lehet az ilyen univerzálissal használni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
segítség kérés!
Vettem ezt a HYNDAI tv-t olcsobban mert nem volt hozzá távirányító.
/HYNDAI TDF 2906 D 100 Hz/ Kerítettem hozzá egy TT-708 UNIVERSAL CONTROLLER távirányítót.Talált kódot,ki és be kapcsolt.
Próbáltam a menüében állitani,de egy piros "M" megjelent a képernyő ball sarkában és onnantól nem reagál semmire.Sem a Tv.n sem a távirányitón nem reagál.Valaki hátha tud segíteni.Nagyon megköszönném!
Ne szervizet ajánljatok,mert azzal semmire sem mentem.