Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

TV nelkul kezelheto DVD lejatszo

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Eloben nem lattam meg a dvico lejatszojat, de allitolag egeszen jol hasznalhato, szoval biztosan megoldhato a dolog...
Ha gondolod, keresd meg: DVico.
Vagy konkrétan: DVico M3100U.
Ezeknek max. 2 sor fér el a kijelzőjén, abból is az egyik csak numerikus és szintén külső képernyőt használnak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Catman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Catman »

A régi Panám pl. kiírta az audio CD lemezen lévő CD-text infót a kijelzőre is, de az MP3 fájlnév vagy ID3 infó olyan terjedelmes lehet, hogy még számonként sem férne ki, ja a fájlnév mellé még képzeld hozzá a könyvtárnév hosszát is. Szóval tök használhatatlan lenne egy MP3-as DVD-n lévő bonyolult könyvtárstruktúrában úgy navigálni, hogy csak az aktuális dolgokat látod, azt nem, hogy mi van előtte meg utána, egy szinttel feljebb, meg benne az aktuális könyvtárban.
Eloben nem lattam meg a dvico lejatszojat, de allitolag egeszen jol hasznalhato, szoval biztosan megoldhato a dolog...
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

A filmekhez termeszetesen kell a TV. Nem fontos, hogy sok info legyen a kijelzon. Pl. a dvico lejatszoi allitolag tudjak, ami nekem kellene (1 soros kijelzon), csak abban meg nincs DVD olvaso... De mar megszoktam, hogy nincs olyan keszulek, ami nekem kellene. 
A régi Panám pl. kiírta az audio CD lemezen lévő CD-text infót a kijelzőre is, de az MP3 fájlnév vagy ID3 infó olyan terjedelmes lehet, hogy még számonként sem férne ki, ja a fájlnév mellé még képzeld hozzá a könyvtárnév hosszát is. Szóval tök használhatatlan lenne egy MP3-as DVD-n lévő bonyolult könyvtárstruktúrában úgy navigálni, hogy csak az aktuális dolgokat látod, azt nem, hogy mi van előtte meg utána, egy szinttel feljebb, meg benne az aktuális könyvtárban.

Catman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Azt azért megnézném, hogy nézel DivX filmet tévé nélkül...
A filmekhez termeszetesen kell a TV. Nem fontos, hogy sok info legyen a kijelzon. Pl. a dvico lejatszoi allitolag tudjak, ami nekem kellene (1 soros kijelzon), csak abban meg nincs DVD olvaso... De mar megszoktam, hogy nincs olyan keszulek, ami nekem kellene.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Nem talaltam megfelelo topicot, gondoltam, nyitok egyet. 
Tehat olyan DVD lejasztot keresek, amit TV bekapcsolasa nelkul is lehet kezelni (+divx, mp3, stb). Ez azt jelenti, hogy ha pl. mp3-at akarok hallgatni, akkor ne kelljen bekapcsolnom a TV-t, hanem mondjuk a front kijelzon tudjam kivalasztani a fileokat. Letezik ilyen?

Neked valami nagykijelzős autós fejegység kell akkor.
Illetve vannak olyan CD+HDD lejátszók, amiknek van nagy kijelzőjük, de azok >200 ropi.
Abba azért gondolj bele, hogy mekkora kijelzőt vársz el egy mai extra slim játékostól. De még az erősítők nagy kijelzőjén sem fér el 2-3 sornál több. Egy fastruktúrát, vagy egy legalább 10 számból álló listát nem fogsz tudni ilyenen megjeleníteni.
Inkább vegyél egy MP3 lejátszót, vagy valami iPod koppintást és kösd rá az erősítőd front bemenetére. Vannak már music portos meg USB csatis erősítők is. Azt azért megnézném, hogy nézel DivX filmet tévé nélkül...

Catman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem talaltam megfelelo topicot, gondoltam, nyitok egyet.

Tehat olyan DVD lejasztot keresek, amit TV bekapcsolasa nelkul is lehet kezelni (+divx, mp3, stb). Ez azt jelenti, hogy ha pl. mp3-at akarok hallgatni, akkor ne kelljen bekapcsolnom a TV-t, hanem mondjuk a front kijelzon tudjam kivalasztani a fileokat. Letezik ilyen?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”