Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifi dolgok sk (saját kezűleg)
Tegnapi időtöltésem.A tálcaeltávolítás után ez volt a következő tervem.Le akartam stabilizálni a kiolvasó szerkezetet.
1,Róla lenne szó
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Másik topikban már kérdeztem, de nem igazán jutottam előre.
A lényeg, hogy szerintetek, kb. mennyiért és hol lehetne csináltatni egy 12 V-os trigger kimenetet az erősítő hátára?
Y kábel 1-es vége az előfok bal kimenetére, A dupla vége a bal oldali két végfokba. Jobb oldal dettó.
Oké, köszönöm, utánna rájöttem.
Üdv.: Zoli
Az is leesett gyorsan, hogy az utánna helyesen utána. A saját szemem is szúrta.
Bocs az offért.
Y kábel 1-es vége az előfok bal kimenetére, A dupla vége a bal oldali két végfokba. Jobb oldal dettó.
Oké, köszönöm, utánna rájöttem.
Üdvözlettel: Lex
Köszönöm a válaszokat!
Picit még értetlenkedek.
Lex!
Hogy is van ez az Y kábel? Mit, hová? Picit bővebben kifejtenéd?
Leva!
Majd leírom a véleményem, egyelőre csak egy-egy erősítő oldal van kész. Még hátra van az előfok, + egy pár HTA.
-
Vendég
4 db HTA30 monoblokkal kívánom meghajtani a kétutas passzív hangváltóval szerelt hangdobozaim mély és magas sugárzóit.
Ha sikerült a művelet, megtennéd, h beszámolsz a különbségekről single vs bi-amp erősítés hatásáról? (nekem is hta-m van)
Köszi
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni kettős erősítéssel (biamp) kapcsolatban.
4 db HTA30 monoblokkal kívánom meghajtani a kétutas passzív hangváltóval szerelt hangdobozaim mély és magas sugárzóit.
Amivel tisztában vagyok: kell egy sztereó előerősítő (esetemben HTA30 előfoka), a két-két hangszóróhoz négy erősítő, valamint szükséges a váltó megfelelő kialakítása.
Amit nem látok pontosan: hogyan kapok dupla annyi jelet a sztereó előerősítőből?
Az előfok kimenetéről +két vezetékkel elviszem ugyanazt a jelet az újjabb két csatornához?
Ha alapvetően hülyeséget kérdeztem, elnézést.
-
Vendég
DDL,miért vagy ezért szomorú?Én spec. megörültem,hogy még ír is valaki a csináldmagadba.
Hátha vki még akar pp-t is építeni
Üdv: DDL
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Blaupunt CP-2990 cd játszó
Pioneer N50A hálózati zene
Cayin MT-35 erősítő.
ProAc Response 2.5 hangdoboz.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
jó lenne egy két ötlet ha nem fáradság... üdv svga
CAT7 kábelre nem gondoltál? Nem pénz kipróbálni.
valami komolyabbra is lehetne,de kipróbálom természetesen
Kicsit magasba húz, de lehet meglepődnél, sztem nagyszűek a magasai.
valami komolyabbra is lehetne,de kipróbálom természetesen
Pedig próbaképpen folyásolhatnád be ! Hamár ennyire szét lett kapva .
mire gondolsz?
az a baj hogy először ezüstben gondolkodtam,de az az elektra egyébbként is erős középmagas tartományát túlzásba vinné.
jó lenne egy két ötlet ha nem fáradság...
üdv svga
Pedig próbaképpen folyásolhatnád be ! Hamár ennyire szét lett kapva .
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
A végfok és a csatlakozó közé szintén kácsa monokristályos tömör 2.2-es réz kábeleket forrasztottam ezüst forraszanyaggal.Mivel az eredeti kábel sodrott OFC rézvezeték volt, ezért talán ez volt a legjobb megoldás,hogy ne befolyásoljam túlzottan a hangképet.
-
Vendég
nademostmáraztán....k*rvajócsatijavan nem?
Igen ez jó
Na ez remek, én is el voltam képedve mikor itt járt a cucc, hogy ilyen khm... szar van neki hangfalcsati helyett...
nademostmáraztán....k*rvajócsatijavan nem?
-
Vendég
Na ez remek, én is el voltam képedve mikor itt járt a cucc, hogy ilyen khm... szar van neki hangfalcsati helyett...
Természetesen minden furat stb.maradt az eredeti állapotban,hogy később akár vissza is lehessen alakitani.
Persze az átkábelezés azért nem maradhatott ki.
Sajnos egyenlőre ennyi képem van mivel a fényképezőgépem optikával előre leesett a műhely asztalról.
ennek annyi is...
kész a hátlap