Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
hi-fi-állvány
hi-fi-állvány
Akko jó, mert én meg nem vok sértegetős, csak néha szurkálódom.
hi-fi-állvány
Lehet. Csak már V TIBOR sokaid nem túl hasznos topic-jának ítéltem ezt is, és máris felkaptam a vizet. Vazze, előítéletes vok!
Mikor beírtam, 2 perc múlva már megbántam, de akkor már mind1 volt.
Valóban nincs még ilyen topic, ami direktbe ezzel foglalkozna, de akkor legalább a másik legyen kitöröltetve.
Abban egyetértünk, hogy a másik, tévesen nyitott topic-ot valóban törölni kéne. Egyébként meg nincs hülye kérdés, legfeljebb hülye válasz
Az állvány témát én személy szerint ugyanolyan fontosnak ítélem meg, mint akár a kábeleket, sőt a készülékeket. A gond az, hogy az emberek általában nem is veszik a fáradságot, hogy ezt a kelléket is kritikus szemmel/füllel hallgassák. Általánosan elterjedt lózungok mentén indulnak el, mint pl. hogy legyen nehéz, tömör, és akkor az biztos jó, és nem is néznek mást. Meg lehet nézni a Sicomin lapot, szinte nincs súlya, a Mellorn állványnak szintén nincs súlya, mégis megfelelő az elcsatolásuk és a környezethez való hozzácsatolásuk.
Aki már hallotta a tüskék alatt az Magyar Pénzverde által előállított forgalomban lévő pénzérmék hangzásra gyakorolt hatását tüskék alatt, az megérti, hogy mennyire számít minden kis apró-cseprőnek tekintett részlet.
Szóval szerintem sokkal nagyobb figyelmet kellene szentelni ennek a témának, mint amit most kap. Ha ezzel valaki eljátszadozott már, akkor megérti, miért kerül egy jó állvány annyiba, amennyibe.
hi-fi-állvány
Itt pl elfért volna, és talán volt is benne szó hifiállványról.Sok embernek itt az a lényeg, h vkivel el lehessen fröcsögni vmiről, az mind1, h van már topic-ja v 100adx kerül szóba.
Sokan nem is írnak, akire lehetne adni. Lehet nekem sem kéne már, mert elég botrányos a fórum színvonala, de ez csak az én véleményem.
Szólj a modinak.
Leva,
Rossz lábbal keltél, vagy mi?
Az általad belinkelt topic készüléképítéssel foglalkozik, igaz, valaki bemutatta az állványát, de hogy az milyen, milyen ismeretek, tapasztalatok alapján épült, arról nem volt szó. Én sem találkoztam még ilyen jellegű topic-kal, mivel legtöbben itt még nem észlelik ennek fontosságát.
Sajnos a legtöbb boltban kapható állvány dizájn megfontolások előtérbe helyezésével készül, látszik ez a gyakran használt - relatíve olcsó - üvegpolcokon is. Az üveg is kezelhető a megfelelő anyagú és strukturájú állvánnyal, mint ahogy ezt nagyon jól példázza a Mana Acoustics vagy a Naim Fraim állványa.
Ahol azonban kényszerűen üveglappal kell megelégedni, oda érdemes mindenképpen valamiféle csillapító lapot rakni a készülékek alá, legyen ez rétegelt lemez, MDF, HDF, vagy bármi más. Én Sicomin lapokat használok, tüskéken, a futómű alatti Sicomin lap alá egy MDF lapot tettem. Nem tökély, tudom, de ennyire futotta. Most, hogy vettem egy tunert, az állványom kicsi lett, sajnos a Naim Fraim k...va sok pízbe kerül, Mana is, de az ráadásul nem elérhető (használtan még kevésbé). Polikristály polcos állvány (ami egyébként zseniálisan jó) Európában nincs, messziről meg hajóval hozzák és ha nem veszik figyelembe a polikristály azon tulajdonságát, hogy hőre lágyul, akkor esetleg fél misiért kézbe kaphatsz egy megvetemedett, semmire sem jó állványt.
Szóval nem egyszerű.
A légpárnás, meg a felfüggesztett polcos állványokban nem hiszek, a rezgést nem benttartani kell, hanem elvezetni.
Ami még érdekes lehet kipróbálás szinten, az a Mellorn Audio polcrendszere, szerintem az elérhető árú - ráadásul modulárisan építhető - polcrendszerek között tényleg kiemelkedő helyet foglal el.
köszi-"balika"!
egyébként-leva-melyik az a sokadik haszontalan topic?
talán a mellorn termékekről lehet mondani-nem volt olyan "keresett"
a többi főleg a-soner audio- elég sok fórumost össze rántott,
más topicot nem indítottam(dvd-audio lp-ről,hifi állványok-)
a többi csak hozzászólás volt!
de azért vannak a tapasztalt fórumosok,hogy tanuljunk tőlük.
nem vagyok sértődős!!
HIGH-END.
hi-fi-állvány
Lehet.
Csak már V TIBOR sokaid nem túl hasznos topic-jának ítéltem ezt is, és máris felkaptam a vizet. Vazze, előítéletes vok!
Mikor beírtam, 2 perc múlva már megbántam, de akkor már mind1 volt.
Valóban nincs még ilyen topic, ami direktbe ezzel foglalkozna, de akkor legalább a másik legyen kitöröltetve.
hi-fi-állvány
Itt pl elfért volna, és talán volt is benne szó hifiállványról.Sok embernek itt az a lényeg, h vkivel el lehessen fröcsögni vmiről, az mind1, h van már topic-ja v 100adx kerül szóba.
Sokan nem is írnak, akire lehetne adni. Lehet nekem sem kéne már, mert elég botrányos a fórum színvonala, de ez csak az én véleményem.
Szólj a modinak.
Leva,
Rossz lábbal keltél, vagy mi?
Az általad belinkelt topic készüléképítéssel foglalkozik, igaz, valaki bemutatta az állványát, de hogy az milyen, milyen ismeretek, tapasztalatok alapján épült, arról nem volt szó. Én sem találkoztam még ilyen jellegű topic-kal, mivel legtöbben itt még nem észlelik ennek fontosságát.
Sajnos a legtöbb boltban kapható állvány dizájn megfontolások előtérbe helyezésével készül, látszik ez a gyakran használt - relatíve olcsó - üvegpolcokon is. Az üveg is kezelhető a megfelelő anyagú és strukturájú állvánnyal, mint ahogy ezt nagyon jól példázza a Mana Acoustics vagy a Naim Fraim állványa.
Ahol azonban kényszerűen üveglappal kell megelégedni, oda érdemes mindenképpen valamiféle csillapító lapot rakni a készülékek alá, legyen ez rétegelt lemez, MDF, HDF, vagy bármi más. Én Sicomin lapokat használok, tüskéken, a futómű alatti Sicomin lap alá egy MDF lapot tettem. Nem tökély, tudom, de ennyire futotta. Most, hogy vettem egy tunert, az állványom kicsi lett, sajnos a Naim Fraim k...va sok pízbe kerül, Mana is, de az ráadásul nem elérhető (használtan még kevésbé). Polikristály polcos állvány (ami egyébként zseniálisan jó) Európában nincs, messziről meg hajóval hozzák és ha nem veszik figyelembe a polikristály azon tulajdonságát, hogy hőre lágyul, akkor esetleg fél misiért kézbe kaphatsz egy megvetemedett, semmire sem jó állványt.
Szóval nem egyszerű.
A légpárnás, meg a felfüggesztett polcos állványokban nem hiszek, a rezgést nem benttartani kell, hanem elvezetni.
Ami még érdekes lehet kipróbálás szinten, az a Mellorn Audio polcrendszere, szerintem az elérhető árú - ráadásul modulárisan építhető - polcrendszerek között tényleg kiemelkedő helyet foglal el.
hi-fi-állvány
Szólj a modinak.
majd figyelek -de lehet ,hogy így célirányosabb lesz,mert komolyan érdekel-a speciál cégek elég drágán árulnak állványokat.
HIGH-END.
hi-fi-állvány
Itt pl elfért volna, és talán volt is benne szó hifiállványról.
Sok embernek itt az a lényeg, h vkivel el lehessen fröcsögni vmiről, az mind1, h van már topic-ja v 100adx kerül szóba.
Szólj a modinak.
hi-fi-állvány
Ember, mé nyitogatsz ennyi hülye topic-ot?Feltűnési viszketegséged van?
Kicsit körül kéne nézni, és akkor látnad, h van amelyik ezzel foglalkozik!
egyébként a legtöbben inkább segítőkészek!
a második véletlen volt,hogy lehet törölni?
HIGH-END.
hi-fi-állvány
Ember, mé nyitogatsz ennyi hülye topic-ot?Feltűnési viszketegséged van?
konkrétan-a készülékállványról -pont ebben a témában-melyik topic?-hangfal állványról találtam csak -különben keresgéltem előtte.
topic.....??
HIGH-END.
hi-fi-állvány
Ember, mé nyitogatsz ennyi hülye topic-ot?
Feltűnési viszketegséged van?
hi-fi-állvány
milyen anyagból érdemes készíteni-ami nem rezonál-most egy bútorlapból-görgőkön-van-de a mélyebb hangoknál érezhetően rezonál az egész.
a vázat-és a polcokat.
HIGH-END.