Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
hi-fi-állvány
hi-fi-állvány
M8-as állítható tüskét keresek hifi állványhoz. (kácsásról tudok)
ilyen:
shalafi-nál is érdeklődhetsz.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
hi-fi-állvány
Ez marhaság !!
Már kiovonták a forgalomból az 1 és 2 forintost!
Már csak hivatalosan felfele kerekítve mert ha lefele kerekíted, akkor semmit nem teszel alá, csak az 5 forintos marad.
Ja a papír pénzt nem javaslom, mert a rajta szereplő nagy számok megzavarják a sztereó képet.
hi-fi-állvány
Ez marhaság !!
Már kiovonták a forgalomból az 1 és 2 forintost!
Már csak hivatalosan felfele kerekítve mert ha lefele kerekíted, akkor semmit nem teszel alá, csak az 5 forintos marad.
Ja a papír pénzt nem javaslom, mert a rajta szereplő nagy számok megzavarják a sztereó képet.
hi-fi-állvány
ezek rézből vannak?
Tappancs is van hozzá?
igen.
nem tudom. de ha nincs (ami valószínű, mert 130ft) én 1 ft-ost fogok használni.
Nem szabad ilyen kicsinyesnek lenni, ha már lúd legyen kövér, azaz adjuk meg a módját, és ne ódzkodjunk a luxustól. Ezért javaslom, minimum két forintosokat tegyen a tüskék alá.
hi-fi-állvány
ezek rézből vannak?
Tappancs is van hozzá?
igen.
nem tudom. de ha nincs (ami valószínű, mert 130ft) én 1 ft-ost fogok használni.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
hi-fi-állvány
M8-as állítható tüskét keresek hifi állványhoz. (kácsásról tudok)
ilyen:
Szia!
ezek rézből vannak?
Tappancs is van hozzá?
hi-fi-állvány
M8-as állítható tüskét keresek hifi állványhoz.
(kácsásról tudok)
ilyen:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Más tésztta!
tudjátok-e melyik lehet a jobb ?
tüske vagy golyó?
Szerintem a FÉLTÉGLA!
ON: Oktondi fogyasztóként én a jó tüskére szavazok, amely valamilyen csillapító cuccon áll.
Ez jó volt !
Az az igazság én sem tudom csak sejtéseim vannak.
De vannak olyan "tüskék amiknek félgömb a csúcsa:na az akkor tüske v golyó?
Vagy csak esztétika és design?
hi-fi-állvány
Más tésztta!
tüske vagy golyó?
Szerintem a FÉLTÉGLA!
ON: Oktondi fogyasztóként én a jó tüskére szavazok, amely valamilyen csillapító cuccon áll.
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Más tésztta!
tüske vagy golyó?
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Marhára egy dologról beszélünk amúgy...Szerintem a fórumról itt senki nem olyan elvetemült vagy hozzáértő akusztikai mérnök hogy téglából meg embernyi tölcsérekből nekiálljon "hifi szentélyt" építeni tehát ilyen dolgokkal példálózni teljesen felesleges. Egyébként is hétköznapi, "egészséges", átlagos emberek állványairól volt szó, nem ilyen elborulásokról
Betonból már olvastam hogy csinálnak állványt de sehol sem vált be annyira hogy az kiválthatta volna a fa vagy fém állványokat. Tégláról viszont még sehol sem láttam áradozásokat... Lehet hogy jól csillapít de ugyanúgy döglötté is teheti a hangot. Tehát továbbra is szkeptikus vagyok
Ettől függetlenül én azt mondom a puding próbája az evés!
Szia!
Én sem vagyok mérnök.
Ezek az elvetemültek is emberek csak egy kicsit "pénzesebbek az átlagosnál.
Ezeket az építményeket viszont mérnökök csinálták,nem véletlenül választották a téglát.
Annak ,hogy a beton nem terjedt el széles körben nem az az oka hogy nem jó anyag ,hanem az hogy a rengeteg gyártó és forgalmazó és hifiző közönség mind más és más "fajta füllel van megálldva".
üdv
hi-fi-állvány
Marhára egy dologról beszélünk amúgy...
Szerintem a fórumról itt senki nem olyan elvetemült vagy hozzáértő akusztikai mérnök hogy téglából meg embernyi tölcsérekből nekiálljon "hifi szentélyt" építeni tehát ilyen dolgokkal példálózni teljesen felesleges. Egyébként is hétköznapi, "egészséges", átlagos emberek állványairól volt szó, nem ilyen elborulásokról
Betonból már olvastam hogy csinálnak állványt de sehol sem vált be annyira hogy az kiválthatta volna a fa vagy fém állványokat. Tégláról viszont még sehol sem láttam áradozásokat... Lehet hogy jól csillapít de ugyanúgy döglötté is teheti a hangot. Tehát továbbra is szkeptikus vagyok
Ettől függetlenül én azt mondom a puding próbája az evés!
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Ja és még egy.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Még egy érv.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
hanem attol ,hogy túlzottan visszafogja a rendszert nem ad neki elég teret.A szállítás esetleg a szoba átrendezése sem lehet egyszerű.Sztem gondold át újra lehet ,hogy megváltozik a véleményed.
Tehát akkor miről is beszélünk?
Inkább te gondolj abba bele, hogy a hifisták miért nem falazzák alá a rendszerüket... biztos tennék ha az olyan jó lenne
De no flame ezen
Valaki próbálja ki akkor megtudjuk
Szia !
Csak egy érv amellett,hogy a tégla a falazáson kívül mire is jó még
A képen egy high -end szentély padlózata alatt kialakított expo tölcsér járatai láthatók.
Akkor miröl is beszélünk .
Biztos kong-bong az egész?
hi-fi-állvány
hanem attol ,hogy túlzottan visszafogja a rendszert nem ad neki elég teret.A szállítás esetleg a szoba átrendezése sem lehet egyszerű.Sztem gondold át újra lehet ,hogy megváltozik a véleményed.
Tehát akkor miről is beszélünk?
Inkább te gondolj abba bele, hogy a hifisták miért nem falazzák alá a rendszerüket... biztos tennék ha az olyan jó lenne
De no flame ezen
Valaki próbálja ki akkor megtudjuk
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Keresem a jó megoldást...
Például ilyen? Ezt talán meg tudom csinálni.
Üdv
Rag
Ez valami borzasztóan szólhat.
Befalazott erősítő, kövön álló hangfal, konghat-bonghat, tetején lévő "tuning" cuccokról már nem is beszélve...
Az állvány nem véletlenül "állvány", az a feladata, hogy a komponenseket elcsatolja a föld rezgéseitől. Nem pedig hogy átvigye azokat a hangfalba...
Szia!
Ne haragudj adaptive ,de én ezt emáshogy gondolom.
Szerintem ez a"falazott" állvány nagyon is jól csillapíthat.
Mivel az tégla ,azt csak mi hívjuk téglának amúgy az kerámia rettenetesen jó hang és hő szigetelő,nagy tömegű és így "összekötve" a lehető legjobb lehet.
Én nem attol félnék,hogy kog-bong hanem attol ,hogy túlzottan visszafogja a rendszert nem ad neki elég teret.A szállítás esetleg a szoba átrendezése sem lehet egyszerű.Sztem gondold át újra lehet ,hogy megváltozik a véleményed.
üdv
hi-fi-állvány
Üdv
Rag
Ez valami borzasztóan szólhat.
Befalazott erősítő, kövön álló hangfal, konghat-bonghat, tetején lévő "tuning" cuccokról már nem is beszélve...
Az állvány nem véletlenül "állvány", az a feladata, hogy a komponenseket elcsatolja a föld rezgéseitől. Nem pedig hogy átvigye azokat a hangfalba...
hi-fi-állvány
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
hi-fi-állvány
Szia Kacsento !ha megadod az emil címed küldök " látvány tervet "
Ide a forumra nem tudtam feltenni képet mert nem tudtam annyira össze tömöríteni ,hogy felférjen.
A felépítése " hasonló" mint a spider csak a magot a 6 szögletű acél alkotja az a középrész onnan mennek szét"y" irányba a "polc karjai"
kacsento@freemail.hu
Előre is köszi.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Bár egylinket megnéznék,hogy konkrétan mire gondolsz.
Szia Kacsento !
ha megadod az emil címed küldök " látvány tervet "
Ide a forumra nem tudtam feltenni képet mert nem tudtam annyira össze tömöríteni ,hogy felférjen.
A felépítése " hasonló" mint a spider csak a magot a 6 szögletű acél alkotja az a középrész onnan mennek szét"y" irányba a "polc karjai"
hi-fi-állvány
Bár egylinket megnéznék,hogy konkrétan mire gondolsz.
hi-fi-állvány
Köszi a tippet,de már megvannak az anyagok.A két első láb 120mm átmérőjű zártszelvény lesz,a hátsó pedig 4db 3x4-es zártszelvény összehegesztve.
- csabacenter
- Lefelé a lejtőn
hi-fi-állvány
Szia Kacsento!Ha nem akarsz polcokat akkor tanulmányozd egy kicsit a Finite Elemente Spider állványát.Tanulmányozás céljábol itt a kép.
Szia!
Igen-igen,már nézegettem a Spidert.Hasonló lesz az elve az enyémnek is.Csak az 3 lábon fog állni hogy stabilabb legyen.Persze ez biztos stabil,de amit én otthon tudok készíteni az már nem biztos.
Szia !
A három lábú állványhoz tudom ajánlani a ker-mi forg-ban kapható húzott v hengerelt 6szögű acélt az 50-60 mm átmérőjű sztem már megfelelő lessz.
hi-fi-állvány
Szia Kacsento!Ha nem akarsz polcokat akkor tanulmányozd egy kicsit a Finite Elemente Spider állványát.Tanulmányozás céljábol itt a kép.
Szia!
Igen-igen,már nézegettem a Spidert.Hasonló lesz az elve az enyémnek is.Csak az 3 lábon fog állni hogy stabilabb legyen.Persze ez biztos stabil,de amit én otthon tudok készíteni az már nem biztos.