Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi és Hifi Show 2011 Diy szoba
Még egyszer elnézést. Legközelebb jobban figyelünk majd az ilyen dolgokra. Feltéve ha lesz rá lehetőség. Javarészt úgy hiszem, hogy mindenki jóhiszeműen járt el. Én legalább is nem feltételezem a rosszindulatot bárki részéről.
Rosszul lett bekötve valami?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Igen, nem volt jó érzés egy másfél milliós cuccot reszkírozni, hogy csak egyszerű szobadíszként álljon a sarokban, miközben a kiállítás előtt elsőként volt bekötve. Szerencsére nincs baja, csak a visszajelzések nem voltak kedvezőek, voltak, akik meghallgatták volna; hülye érzés.
Most már semmi gond, megbeszéltük, legközelebb jobban figyelünk egymásra.
Még egyszer elnézést. Legközelebb jobban figyelünk majd az ilyen dolgokra. Feltéve ha lesz rá lehetőség. Javarészt úgy hiszem, hogy mindenki jóhiszeműen járt el. Én legalább is nem feltételezem a rosszindulatot bárki részéről.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
Szívesen. Köszönöm én is minden résztevőnek. Alapajában véve én sikeresnek tartom a megjelenésünket 1 gigszert kivéve.
Igen, nem volt jó érzés egy másfél milliós cuccot reszkírozni, hogy csak egyszerű szobadíszként álljon a sarokban, miközben a kiállítás előtt elsőként volt bekötve. Szerencsére nincs baja, csak a visszajelzések nem voltak kedvezőek, voltak, akik meghallgatták volna; hülye érzés.
Most már semmi gond, megbeszéltük, legközelebb jobban figyelünk egymásra.
potatomelon.wordpress.com
Ez volt a lényeg.
Jövőre,ha lesz még kiállítás,megint megkéret Rezsőt,hogy legyen diy kiállítás is,de az érdem most elsősorban
Quadlipi -é.Ha ő nem fogta volna össze a csapatot,akkor nem lett volna az egészből semmi.
Köszönöm neki a közreműködést.
Én is neked a közbenjárást. Soltész Rezsőnek meg a lehetőséget. Úgy gondolom, hogy mindenki számára előnyös bartel volt, mert nem egy emberről tudok, aki elsősorban miattunk vette meg a belépőt és látogatott ki a kiállításra. Remélem, hogy üde színfoltja voltunk a shownak.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
- K/L
- V.I.P.

- Értékelés: 100
Tunerman erősítője és Kálmán bácsi felvételei szenzációsan szóltak.
Köszönet érte!!!
Analóg: Technics SL1200mk2, Denon DL103, HANG MC transzformátor
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
Én is köszönök minden segítséget és lehetőséget hogy kint lehettem Nagyon élveztem a kiállítást. Vicces volt látni a sok csodálkozó és döbbent tekintetet amikor tudatosult bennük hogy itt semmi nem eladó és mi csak lelkes amatőrök vagyunk. Sokan visszajöttek, és órákat eltöltöttek hallgatózással.
Ez volt a lényeg.
Jövőre,ha lesz még kiállítás,megint megkéret Rezsőt,hogy legyen diy kiállítás is,de az érdem most elsősorban
Quadlipi -é.Ha ő nem fogta volna össze a csapatot,akkor nem lett volna az egészből semmi.
Köszönöm neki a közreműködést.
Webáruház:
Én is köszönök minden segítséget és lehetőséget hogy kint lehettem Nagyon élveztem a kiállítást. Vicces volt látni a sok csodálkozó és döbbent tekintetet amikor tudatosult bennük hogy itt semmi nem eladó és mi csak lelkes amatőrök vagyunk. Sokan visszajöttek, és órákat eltöltöttek hallgatózással.
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3089
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3089
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Hazaértem...kipakoltam...
Mindenkinek köszönöm a segítséget,kiváltképp Quadlipinek és P.Csabának...aki ma a dublőröm volt...
Szívesen. Köszönöm én is minden résztevőnek. Alapajában véve én sikeresnek tartom a megjelenésünket 1 gigszert kivéve.
Egy storyt azért elmesélnék. Vasárnapi napon szoktak a kereskedők délután felé körbejárni egymás szobáit hallgatózni, kémkedni. Bejöttek hozzánk a StremAudiótól ketten hallgatózni. Én csak később lettem figyelmes a két hímzett fekete inges kollégára. Épp Bodnár Zsolti rendszere szólt Klang Reso3 dobozával. Yello race remasterelt cd je szólt és utána a CAV demó cd ről Andrea Bocelli & Sarah Brightman duettje. Nézem a srácokat és látom, amikor felállnak, hogy kicsit vizenyős lett a tekintete egyiküknek. Odajönnek Zsoltihoz és hozzám, hogy elképesztően szól a cucc, és milyen hangszórók vannak a Reso-ban. A válasz: 1960-as RFT és 6 Watt. Az ebayen pár euróért kapható. Az állukat ezután úgy kellet összekaparni a padlóról. Hozzáteszem, hogy ezekkel csak vasárnap demóztunk, mert reggel kerestünk olyan zenéket, amik jól szaladnak ezen a rendszeren. A baj az volt, hogy a rosszul kivezérelt felvételek nem voltak elég hangosak, és ezért nem is szólhattak jól. Reggel nekiállatunk és találtunk 8-10 olyan muzsikát, amivel szépen ki lehetett hajtani a rendszert. A Resót még soha nem sikerült hallani így szólni, valahogy megtalálta Zsolt rendszerében az igazi párját. A papír magas ellenére elképesztően neutrálisan és gyorsan szólalt meg, és méretét meghazudtolóan mélyre ment. A középtartománya meg egyenesen magával ragadó volt. Régebben nekem egy kicsit náthásan szólt.
Azért a többiek is kitettek magukért. Általánosságban elmondható, hogy mindent dicsértek, és jól fogadtak. Violin doboza szépen szólt együtt a P.Csabi hibridjével. Sokan dicsérték. Nekem Klang Contumelia kerámia "doboza", most nem tetszett. Otthon Klangán sokkal jobban szólt. Ez vonatkozik a Kaláka dobozra is, amit már hallottam sokkal jobban is szólni. Tunerman V-fetje is kitett magáért, főleg a Nagra magnóval. A nap végére a redőny leeresztése jó ötletnek bizonyult. Sajnos ez jellemző volt ránk, hogy sok dologra a kiállítás végére jöttünk rá. Ez van.
Hazaértem...kipakoltam...
Mindenkinek köszönöm a segítséget,kiváltképp Quadlipinek és P.Csabának...aki ma a dublőröm volt...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Köszi a képet! Lehet savazni nyugodtan! Bírjuk a kritikát.
Ti hogy éltétek meg....? Sokan voltak...vagy a DIY-vonal kevésbé vonzotta az érdeklődőket...?
11 től nagyon beindultak és hellyel-közzel be se lehetett férni a szobáinkba. Kb. 4-ig ez volt.
Igen rátaláltam! Katt ide!
Ti hogy éltétek meg....? Sokan voltak...vagy a DIY-vonal kevésbé vonzotta az érdeklődőket...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
A másik topicban vannak képek.....
Igen rátaláltam! Katt ide!
Senki nem volt kint a shown, aki élménybeszámolót írna? Esetleg Képek?
A másik topicban vannak képek.....
Senki nem volt kint a shown, aki élménybeszámolót írna? Esetleg Képek?
Lattam a DIY szobaban egy shigaraki klont (?) ..annak ki volt az elkovetoje? Lehet rola tudni valamit?
Holnap érkezik. Amúgy még az elrendezéssel kapolatban semmi sincs kőbevésve.
Bocsánat, nem akartam kellemetlenkedni.
Azt hittem, hogy véletlenül eltévesztettétek a papírozást.
Egyébként "nagyon jól néztek ki"
Szuper jó kis szoba lesz.. Gratulálok.
Ja., bocs, most látom a jobb szélső Gleden tetején a lapot. Ezek szerint a Reso nem lesz kiállítva?
Holnap érkezik. Amúgy még az elrendezéssel kapolatban semmi sincs kőbevésve.
Ja., bocs, most látom a jobb szélső Gleden tetején a lapot. Ezek szerint a Reso nem lesz kiállítva?
Még valami észrevétel, ha nem haragszotok meg érte.
A lapokat ne tegyétek azokba a "bugyikba". Nagyon nem klafa.
...és semmitől sem védi, ha gyűrődik, így is gyűrődik.