Elsőre ezt akartam én is,beszéltünk is róla,csak mikor ráleltem egy pár schurter iec-re,meg egy valami német gyártmányúra amiben úgy fog az érintkező,hogy szinte attól fél az ember hogy aljzatostól tépi ki ha ki kell húzniDoky írta: ↑2019.11.21., csüt. 22:29Szerelhetőség szempontjából sok olcsó csatlakozó gyenge.
Sok pl nem fogad vastagabb kábelt (volt szerencsém olyanhoz amibe a másfeles is nehezen ment be), és találkoztam olyannal is ami nem passzolt az aljzatba (volt olyan ami lötyögött és 1 esetben volt olyan hogy nem tudtam bele erőszakolni sem az aljzatba pedig többel is próbáltam).
Régebben a Bals csatik jók voltak de ritkán beszerezhető (legalábbis ahogy látom) és az ára sem kevés.
Ha normálisabb csatlakozókat sikerül venni akkor ott van az ember a klónoknál.
Ezek designban sem rosszak és a szerelhetőségük jobb mint a legtöbb "kommersz" csatlakozóknak.
A kábel stabilan marad a helyén komolyabb fizikai behatás eseten is.
Nálam beváltak a klónok, részemröl 1 voks mellettük.
Érdekességként volt nálam egy gyári isotek evo3 premier,amit egyszerűen nem tudtam bedugni a készülékbe úgy,hogy biztos lehettem volna ránézés nélkül abba hogy a helyén van e.Egyszerűen nem lehetett érezni hogy a helyére került.Ilyennel még nem találkoztam.Ennek a villája is olyan furán lötyögött az elosztó aljzatban.A bals ebből a szempontból atomstabil,gondolom azért is használták sokan.
Próbálhatnék a clónoknál akár drágábbakat is,csak azt meg így elsőre irracionális lépésnek ítélem meg,de lehet nem lenne az.